טופ 7

הופעות הטופ7../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif

הנה השירים שהם שרו: כריס-what a wonderfall world אייס-that's all פאריס-These Foolish Things טיילור-You Send Me אליוט-It Had To Be You קלי-Bewitched, Bothered, and Bewildered ק'תרין-Someone To Watch Over Me ממה שהבנתי היה מדהים הערב ביחוד ק'תרין שסיימון אמר לה שכולם חובבנים לידה אפילו אייס היה טוב אבל הוא נראה גרוע ויש לי הוכחה אייס עם קוקו איזה זוועת עולם לקונס זה התאים לאייס ממש לא אבל אני מודה ההופעה שלו הייתה טובה שמעתי את הmp3

Fairywitch

New member
אני לא יכולה לראות../images/Emo7.gif

עד שאני כבר בבית ויכולה לצ]ות- ערוץ סטאר הדפוק מטושטש לחלוטין ולא רואים ולא שומעים כלום
מקווה שיהיה בסדר בשידור החוזר...

Fairywitch

New member
תזכורת: "X היה טוב" זה ספוילר!

ביקורות בכותרת זה ספוילר, ואני נאלצת למחוק, ויחד עם זה נמחקות כל התגובות, גם אם הן מסומנות והכל בסדר. חבל

וואאיי תוכנית טובה../images/Emo70.gif אבללללל../images/Emo26.gif

אני מפחדת על קלי
!|
היא הייתה הכי פחות טובה.... אבל איזה חמודהההההה היא הייתההה
היא הודתה שזה לא היה הכי טוב שלה ושהיא לא תשיר את זה שוב כדי לחסוך מהם את הכאב חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חמודההההההההההההההההההההההההההההה
קת'רין וכריס היו מדהימיםםםםםםםםםםםםםםםם
קשה לי לראות בוטום 3 השבוע
חוץ מקלי
ואולי קצת אליוט כולם היו טובים... אפילו..אלוהים ישמור...אייס
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח סתם...... אוףףף.. הלוואי ובאקי היה נשאר רק כי הוא בטוח היה הולך השבוע ככה לא הייתי דואגת לקלי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה רעה
תוכנית טובה

לדעתי../images/Emo58.gif

תכנית מעולה כמעט כולם היו גדולים... כריס- מעולה הראה צד אחר שלו שממש אהבתי אבל מעדיפה אותו כרוקר פאריס-נראתה חמודה והקול שלה היה ממש מעולה כל הכבוד טיילור-אותו פחות אהבתי הפעם לדעתי הוא מדרדר מפרק לפרק אליוט-כנ"ל הקול טוב אישיות פחות בולטת סורי קלי-איזה שיר מגעיל טוב לקלי יש סיבה לדאגה השבוע היא לא תיהיה safe היא הייתה hands down הכי גרועה הערב אייס-אני יודעת שהוא לא הכי אהוב עליי בעולם אבל הבן אדם הפציץ! וואו סוף סוף הוא חזר לעצמו זה היה ממש טוב חוץ מapperance הוא היה מעולה לדעתי הוא הזכיר מאפיונר קצת לצופי "prison break" ג'ון אברוצי? חח לדעתי לגמרי חחח ק'תרין- אין כבר מה לומר היא מדהימה אם היא לא מנצחת אז איידול מכור מגיע לה לנצח ובגדול סיימון צודק כולם חובבנים לידה בוטום3 שלי:אליוט טיילור וקלי בוטום3 שלדעתי יהיה:אליוט,קלי ואייס ואני חושבת שזה בין אייס לאליוט מצטערת פשוט אייס על הכוונת של איידול וחבל כי הפעם באמת לא מגיע לו

תגוביתתתת\ חח../images/Emo26.gif

אני אוהבת אתק לי ואני מודה שזה היה שבוע מממממשששששש לא טוב עבורה
אבל היא הייתה כ"כ מקסימהההההההההההההההההה
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כאילו כל שניה היא אומרת שהיא יודעת שזה לא היה משהו והיא אפילו צחקה על עצמה ואין היא הייתה מאמייייייייייייייייייייייי
ולא אמרה הרבה שטויות

keren

New member
אז לביקורת שלי...

אוקי,היה ערב ממש מצויין, ורוד סטיוארט היה מצחיק מאוד,אבל לעזעזל,הוא יוצא עם משהי שנראת כמו דוגמנית חזיות בת 20 ויש לו תינוק חדש ממנה.אבל זה לא מפתיע אותי.רוד ידוע בזה שהוא רודף שמלות,היו לו מיליון נשים כבר נדמה לי ויש לו עוד שני מליון מיליון ילדים נדמה לי.בכל מקרה בו נעבור לביקורת. כריס-אני אוהבת אותו.הופעה מצויינת ולמרות שאני יותר אהבתי את ההופעה של השיר הזה כשאנואר עשה אותו שנה שעברה כריס לא יכל לבצע את השיר יותר טוב. פריס-שיר מושלם בשבילה.היא נשמעה בדיוק כמו באודישן שלה שבה התאהבתי בה לראשונה. טיילור-שמחתי שהוא בחר את השיר הזה כי אני נורא אוהבת אותו ואחרי ההופעה שלו נראה לי שכולם שמחו שהוא בחר את השיר הזה כי הוא היה מושלם היום והלוואי והוא ינצח. אליוט-גם מעולה.אבל כנו שאתם יודעים,תמיד יש לי חרדה לגביו.הוא מסוג המועמדים הבאמת מעולים אבל האמריקקים יכולים לעשות שטות ולשלוח אותו הביתה. קלי-מה כבר אפשר להגיד אחרי דבר כזה.זה היה ביצוע צורם,צעקני,עצלני ומזוייףאני ממש מצטערת שאני נשמעת כמו סימון בשבוע קאנטרי כשהוא קטל את טיילור אבל זה נכון.היו פשוט חלקים בשיר שהיא פשוט נשמעה צפצפינית וכל השיר היא זייפה.אבל לצערי אם לא שלחו אותה הבייתה בשבטע של סטיבי,שנו ה2000 ושבוע שעבר לצערי היא לא תלך הביתה השבוע(למרות שאחרי הופעה כזאט כל כך מגיע לה). אייס-אני לא מאמינה שאני כותבת את זה.... אבל השבוע אייס לאאא היההה זוועהההה!!!!!!!!! אמנם הוא לא היה מעולה אבל לא גרוע(אבל למרות זאת הוא צריך לחזור הביתה. קת'רין-כרגיל היא הייתה מעולה ובאמת בליגה אחרת למרות שהיום כולם חוץ מקלי ואיס היו מעולים. נראה מה יהיה מחר...

oceanblaze

New member
רשמיי. ../images/Emo3.gif../images/Emo58.gif

התוכנית הייתה בין הטובות. כמעט כולם היו ממש מעולים.
כריס - אוחח, עשה לי ילד וזהו!
לא היה לי ספק שהוא יכול לשיר שירים שהם לא רוק. הוא הוכיח לכל אלה שאמרו שהוא חד-גוני שיש לו גם צדדים אחרים. הוא היה מדהים, אפילו אמא שלי אמרה.
נראה לי שהוא קיבל בחזרה את הקול של סיימון. הדבר היחיד שאכזב אותי הוא שהוא הופיע ראשון..חבל. o_O פאריס - הקול שלה היה מעולה! ההופעה הייתה טובה, אבל די שעממה אותי. טיילור - מבחינה ווקאלית הוא היה טוב. ההופעה הייתה נחמדה ביותר. אליוט - כפרעליו.
אמנם לא ההופעה הכי טובה שלו, אבל הוא היה מדהים[!], כרגיל. אני מקווה שהוא לא יהיה בבוטום. :[ קלי - יששש! סוף סוף השופטים לא מטפחים אותה.
אני ממש מקווה שהיא תגיע לבוטום, מגיע לה להיות שם. [כל הפעמים שהיא אמרה שהיא הייתה גרועה עצבנו אותי! בסדר, הבנו, סתמי. :| היא מנסה לשחק על הרחמים של הקהל, וזה מצליח לה.] אייס - אייס גודל עליי. בזמן האחרון אני אפילו מחבבת אותו.
ההופעה הייתה טובה, בין הטובות שלו. והוא היה חמוד כשהוא התרגש מסיימון
. קת'רין - הייתה נהדרת. פעם אהבתי אותה יותר..עכשיו היא לא עושה לי משהו. אבל כן, ההופעה הייתה טובה. [חבל שהיא הייתה בסוף. היא האחרונה שצריכה את הPimp Spot.]

oceanblaze

New member
המקום האחרון.

זה מין ביטוי כזה להופעה האחרונה. מי שמופיע אחרון הכי זכור אצל הקהל בבית, וזה מקדם אותו. כאילו ההפקה Pimpin [נו, מסרסת. בעברית זה נשמע גרוע.
] את מי שמופיע אחרון ע"י כך שהקהל יזכור את ההופעה שלו הרבה יותר טוב.

blaahh

New member
מסרסרת לא מסרסת..חחח

אני חושבת שלסירוס יש משמעות די הפוכה, לא?חחח

oceanblaze

New member
../images/Emo58.gif הבוטום 3:

הבוטום שלי: קלי, אייס ופאריס/קת'רין. הבוטום שלדעתי יהיה: אייס, אליוט וכריס/קלי. נראה לי שאייס ילך הבייתה.

Patches

New member
ואני בטוח שאני צודק שהבוטום יהיו-

אליוט אייס ו-קלי וייעוף אליוט

למעלה