טופ 7

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo58.gif

אני לא חושבת שקלי תהיה שם, עם כמה שמגיע לה. הקהל אוהב אותה. אבל גם אני די בטוחה שאליוט הולך הביתה.

In Circles

New member
עדיין לא פיענחתי את

הסיבה המוזרה לעין שלפיה הקהל בארה"ב אוהב את קלי. היא לא כזו חמודה. ודי מעצבנת מידי פעם. על אותו משקל יכולתי לטעון שפריס מתוקה, (
) או שהחיוכים של קת'רין במהלך הביצוע האחרון היו במקום. אבל זה לא נכון. למרות זאת בסקרים שנערכים באינטרנט היא מובילה, ונראה כי לא נמאסה. (למרות שהייתי מוכנה להיפרד ממנה ממזמן. היא לא מזכירה כלכך את קארי. לשנייה יש כישרון שירה. זה ההבדל העיקרי בניהן)

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo6.gif

"לשנייה יש כישרון שירה."
למה הקהל אוהב את קלי? לא יודעת. כי היא בלונדינית שכנראה יודעת מה לעשות כדי לגרום לקהל לחבב אותה. עלי אישית גם נמאסה החמידות המוגזמת הזו וההערות שלה גורמות לה להיראות טיפשה בעיניי, לא חמודה. אני חושבת שהיא ואייס הם כרגע הזמרים הכי פחות מוכשרים בתוכנית, מבחינתי הייתי מסתדרת יופי בלעדיהם, אבל אלא אם כן נופתע מאוד - קלי לא תעוף היום. אולי אולי אולי תהיה בבוטום 3, אבל אני לא אתפלא אם לא.

In Circles

New member
../images/Emo122.gif

אם אחרי כל הופעה גרועה שלה, קהל המעריצים (?) שלה יצביע באינטנסיביות, אז מי יודע מתי ניפטר ממנה.
והיא ממזמן חצתה את קו הגבול הדק בין נאיבית/חמודה לטיפשה.

whatever4

New member
../images/Emo58.gifתוכנית טובה הייתה היום

תוכנית נינוחה שממש התאימה לי לחג
.
כריס- נחמד, חביב, קצת משעמם, בלי יותר מידי התלהבות ורגש, אבל נחמד. פעם ראשונה שקצת התחברתי אל הופעה של כריס (למרות שההופעה של אנואר שנה שעברה הייתה הרבה יותר טובה).
פריס- היא הוכיחה היום שיש לה יכולות קוליות מדהימות. הייתי אולי מעדיפה שהיא הייתה לוקחת שיר קצת יותר סוחף שממש יסחוף את הקהל יחד איתה אבל בכל אופן- הופעה נפלאה. היא חייבת להראות שהיא לא רק זמרת אר.אנ.בי אלא שיש לה קול מיוחד שמאפשר לה לשיר שירים כמו של בילי הולידיי שהיא שרה באודישן.
טיילור- איזה מלך. שוב, כמו כל שבוע מבחינתי הופעה מדהימה. תמיד כשהוא על הבמה יש לי חיוך דבילי על הפנים
. הוא מביא איתו כל כך הרבה התלהבות ואהבה למוזיקה שזה מדהים.
אליוט- איזה יופי! ממש נפלא. ממש לא הבנתי את ההערה של סיימון. אולי בשבועות הקודמים הוא לא הראה אופי אבל דווקא היום הוא היה בטוח בעצמו, נינוח וממש זרם עם השיר. ההערות של סיימון ממש תמוהות לפעמים (ע"ע ההערה על קתרין).
קלי- התחיל טוב אבל אחרי זה פשוט נהיה גרוע. אהבתי את העובדה שהיא עצמה הבינה שהלך לה גרוע (זה בהחלט ייתן לה כמה קולות...). נראה לי שזאת ההופעה הכי פחות טובה שלה. השבוע נראה איך הקהל באמת מרגיש כלפיי קלי- אם גם השבוע היא לא תהיה בבוטום שלוש אז מי יודע? היא עוד יכולה לזכות. נחיה ונראה.
אייס- לא הקשבתי לרוב ההופעה שלו כי הייתי עסוקה בלהתפקע מצחוק מהשיער שלו- פחחחחחחחחחחחחחחחח
. אוי זה היה פשוט קורע
. גם עכשיו כשאני נזכרת בזה זה מעלה בי גיחוך
. ממה שהצלחתי לשמוע- זה היה אייס כהרגלו. כלומר גרוע.
קתרין- ממש התעצבנתי מההערה של סיימון כי היא הייתה ממש לא נכונה. כולם היום היום ברמה גבוהה וקתרין ממש לא הייתה מעל אף אחד. פריס, טיילור, אפילו כריס שאני בדר"כ לא אוהבת ואליוט היו נפלאים היום ואפילו יותר טובים מקתרין. בכל מקרה גם הפעם לא אהבתי את ההופעה שלה כי מה לעשות, תהרגו אותי, אני פשוט לא מתחברת אליה ולקול שלה. חוץ מזה שכל החיוכים שלה במהלך ההופעה היו ממש (אבל ממש) מעצבנים. בוטום שלוש שלי: אייס, קלי, קתרין. הבוטום שלוש שיהיה: אליוט, פריס ואייס/קלי.

תוכנית קצת מרדימה אבל נעימה../images/Emo58.gif

קתרין שיחקה אותה
לא היה אף אחד גרוע השבוע... קלי לא הייתה כ-זאת מזוויעה, ההתחלה הייתה מאוד מתוקה, הסוף היה קצת משעמם אבל זה לא היה כזה נורא כמו שסיימון אמר.

Bleed for Me

New member
אויי היו הופעות טובות!../images/Emo58.gif

כריס וקת'רין היו מדהימים כמו תמיד! אליוט וטיילור קצת הפחידו אותי בהתחלה כי הם נראו כאילו הם לא סגורים על מה שהם עושים, אבל הם בהחלט הפתיעו! אייס נראה טוב עם השיער ככה,הייתה לו אחלה הופעה,כנ"ל לגבי פריס קלי נראתה כאילו באמת היה לה קשה..הייתה לבושה מדהים והופעה חביבה..אבל אני באמת מפחדת עליה..לעומת שאר המתמודדים היא הייתה פחות טובה..

thinkimpretty

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo58.gif התגובות שלי ../images/Emo26.gif

כריס אחלה הופעה! כ"כ שמחתי שהוא הוכיח את עצמו גם בשיר שקט ופשוט. נתן ביצוע יפיפה והראה לכולם שהוא מלך
פאריס הבחורה חמודה, כשרונית ובעלת ריאות ענקיות.
אני תמיד מתפעלת מהיכולות שלה, היא שרה מעולה היום! (רק למה הסטייליסטים שלהם הלבישו אותה כמו עורכת דין?!)
טיילור ביצוע נחמד. הופעה משעשעת. אין מה להגיד, הוא אחלה ובהחלט יודע לספק בידור. הוא הכניס את האופי שלו לשיר לקראת הסוף, אהבתי את זה.
אליוט אוי כפרעליו
אני ממש ממש אוהבת אותו עם הזמן זה רק מתחזק והוא ב-3 הפיבוריטים שלי (הוא, קת'רין וכריס). הקול שלו מקסים והיה אפשר לראות שהוא ממש בטוח בעצמו בהופעה הזו. אבל אני באמת חוששת שהוא לא ממש יצליח להתבלט מבין השאר. אני מתה עליו, אבל לצערי הוא בסכנה.
קלי איכזבה. לא אהבתי איך שהיא נראתה והיו קטעים שהיא לא שרה מדויק. הקטע שהיא הודתה בפיספוס שלה יפעל לטובתה. אבל עד מתי? היא צריכה לשפר! האופי המתוק שלה לא יכול לפצות על הכל
אייס אני מוכרחה להודות. התרשמתי. עד עכשיו הציפיות שלי ממנו היו בגובה הרצפה אבל הוא הפתיע אותי היום. נתן הופעה מקסימה ולשם שינוי האגו שלו קצת ירד
שנאתי את זה שהוא הסתמך על המעריצים הלוק שלו ועל הקטע שהוא כביכול 'חתיך'. אני עדיין רואה אותו כבינוני מאוד יחסית למשתתפים האחרים.
קת'רין מה אני יכולה להגיד כבר עליה? מ=ד=ה=י=מ=ה הפיבוריטית הגדולה שלי עוד מהאודישנים. מוכשרת ברמות ואני מרשה לעצמי להגיד, המקצועית ביותר מכל האחרים (כמו שסיימון אמר). החיסרון הגדול שלה, לא הרבה מתחברים אליה (למרות שהיא מותק אמיתית) ההופעה שלה הייתה מעולה, קלאסית- פשוט כל מה שצריך. =========================================== בקיצור, הפרק היה אחד מהטובים של העונה. כל המתמודדים שרו פשוט נהדר (מלבד קלי, שקצת פחות) וממש ממש קשה לדעת מי יעוף. הבוטום 3 שלי: טיילור, קלי ואייס. הבוטום 3 שיהיה: קלי, אליוט ואייס. למרות שהוא הפתיע היום, לאייס עדיין אין יכולת מרשימה, בגלל זה אני חושבת שמגיע לו ללכת. טיילור לצערי, ייפול בקרוב. (סליחה על החפירה, הייתי צריכה לפרוק חחח
)

thinkimpretty

New member
../images/Emo205.gif דרך אגב, אני חדשה ../images/Emo3.gif

רומי. בת 15. רואה את העונה החמישית ב-SW וראיתי גם את הרביעית. האמת היא שכתבתי פה כמה פעמים. אבל עכשיו הצטרפתי רשמית
פיבוריטים כמו שציינתי: קת'רין, כריס ואליוט

oceanblaze

New member
ברוכה הבאה. ../images/Emo9.gif

אני הדר.
[כריס
, אליוט
, יש לך טעם טוב.]

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gif

ברוכה הבאה!
גם אני הדר, וכל אוהב אליוט זכאי לאהבתי.

MoGanC

New member
פרק טוב

אבל כאילו נגמר מהר מדיי. קת'רין לא שרה את זה בכלל טוב כמו דיאנה,אולי בגלל זה לא ממש אהבתי,כי ציפיתי לגרסא לפחות טובה כמו של דיאנה.טיילור לא ממש אהבתי,הוא נשמע מונטוני רוב הזמן וכשהוא התחיל לקפוץ זה כזה "נו,זה שוב?". פריס היתה טובה אבל בשיר לא היו מספיק שינויים כדי שזה ייחשב למדהים.קלי דווקא אהבתי אבל לקראת האמצע היא הביאה תו נוראי וזה החליד מאז (אפילו ראו את סיימון מפיל את הראש בקטע הזה
)

למעלה