../images/Emo205.gif../images/Emo58.gif התגובות שלי ../images/Emo26.gif
כריס אחלה הופעה! כ"כ שמחתי שהוא הוכיח את עצמו גם בשיר שקט ופשוט. נתן ביצוע יפיפה והראה לכולם שהוא
מלך
פאריס הבחורה חמודה, כשרונית ובעלת ריאות ענקיות.
אני תמיד מתפעלת מהיכולות שלה, היא שרה מעולה היום! (רק למה הסטייליסטים שלהם הלבישו אותה כמו עורכת דין?!)
טיילור ביצוע נחמד. הופעה משעשעת. אין מה להגיד, הוא אחלה ובהחלט יודע לספק בידור. הוא הכניס את האופי שלו לשיר לקראת הסוף, אהבתי את זה.
אליוט אוי כפרעליו
אני ממש ממש אוהבת אותו עם הזמן זה רק מתחזק והוא ב-3 הפיבוריטים שלי (הוא, קת'רין וכריס). הקול שלו מקסים והיה אפשר לראות שהוא ממש בטוח בעצמו בהופעה הזו. אבל אני באמת חוששת שהוא לא ממש יצליח להתבלט מבין השאר. אני מתה עליו, אבל לצערי הוא בסכנה.
קלי איכזבה. לא אהבתי איך שהיא נראתה והיו קטעים שהיא לא שרה מדויק. הקטע שהיא הודתה בפיספוס שלה יפעל לטובתה. אבל עד מתי? היא צריכה לשפר! האופי המתוק שלה לא יכול לפצות על הכל
אייס אני מוכרחה להודות. התרשמתי. עד עכשיו הציפיות שלי ממנו היו בגובה הרצפה אבל הוא הפתיע אותי היום. נתן הופעה מקסימה ולשם שינוי האגו שלו קצת ירד
שנאתי את זה שהוא הסתמך על המעריצים הלוק שלו ועל הקטע שהוא כביכול 'חתיך'. אני עדיין רואה אותו כבינוני מאוד יחסית למשתתפים האחרים.
קת'רין מה אני יכולה להגיד כבר עליה?
מ=ד=ה=י=מ=ה הפיבוריטית הגדולה שלי עוד מהאודישנים. מוכשרת ברמות ואני מרשה לעצמי להגיד, המקצועית ביותר מכל האחרים (כמו שסיימון אמר). החיסרון הגדול שלה, לא הרבה מתחברים אליה (למרות שהיא מותק אמיתית) ההופעה שלה הייתה מעולה, קלאסית- פשוט כל מה שצריך. =========================================== בקיצור, הפרק היה אחד מהטובים של העונה. כל המתמודדים שרו פשוט נהדר (מלבד קלי, שקצת פחות) וממש ממש קשה לדעת מי יעוף.
הבוטום 3 שלי: טיילור, קלי ואייס. הבוטום 3 שיהיה: קלי, אליוט ואייס. למרות שהוא הפתיע היום, לאייס עדיין אין יכולת מרשימה, בגלל זה אני חושבת שמגיע לו ללכת. טיילור לצערי, ייפול בקרוב. (סליחה על החפירה, הייתי צריכה לפרוק חחח
)