וזה בלט במיוחד בהופעות של כריס,קתרין ופריס. תאמינו לי שאני יודעת על מה אני מדברת. קתרין חייכה כל השיר,אי אפשר לשיר ולחייך בו זמנית בשיר כמו שהיא עשתה.הרי ראו שהקול לא יוצא לה מהגרון אלא מהרמקולים
כריס בקושי פתח תפה בשיר שלו,ואצל פריס זה גם היה בולט. אני אוהבת תתכנית אבל אל תהיו כאלה תמימים.. (למשל בעונה 1 לא השתמשו בפלייבק)
אם זה היה פלייבק, איך לקלי הייתה הופעה כ"כ מחרידה? הרי ריאן אמר לה שבחזרות דווקא הלך לה טוב. והיא בעצמה אמרה שההופעה הייתה גרועה בגלל ההתרגשות של הקהל, בלה בלה.. אם זה היה פלייבק היא הייתה מקליטה פלייבק טוב. ועוד דבר, בסוף התוכנית, כשמראים את קטע מכל הופעה, ההופעה נשמעת שונה. [הקטעים שהם מראים הם מהחזרה הגנרלית של התוכנית] אם זה היה פלייבק, זו הייתה צריכה להיות בדיוק אותה ההופעה, וזה לא.
אבל אמרתי מה שאני ראיתי. הם זמרים גדולים אחד אחד,אני בטוחה שהם היו מצליחים גם בלי פלייבק,אבל זה היה מצטלם פחות טוב כי הם יותר מתאמצים ויותר מתרגשים,יותר מזיעים,ויותר........מתים מפחד
(לא מאשימה אותם) אז לכי תדעי מה השיקולים של ההפקה,בכל זאת,זאת אחת התכניות המצליחו בעולם,זה לא משודר רק בארה"ב. את ההופעה של קלי פיספסתי כי באופן כללי היא לא מעניינת אותי כל כך,אבל אני אצפה בשידור החוזר ואגיד לך מה נראה לי. בשורה התחתונה,העיקר שכולנו נהנים מהתכנית,פלייבק או לא פלייבק..
זה רק חיזק את דעתי שזה פלייבק. היא שרה טונים גבוהים והפה שלה לא נפתח בכלל..זה האלף בית של שירה. אי אפשר לשיר ככה וגם התוצאה לא משהו בכלל. בקיצור כמו שאמרתי,התכנית של היום מפובלייקת לגמרי
../images/Emo210.gif זה במיליון אחוז לא היה פלייבק
אני יודעת לזהות. תאמיני לי. חוץ מזה שזה לא היה פלייבק, גם מבחינה טכנית. אני אישית יכולה לחייך ולשיר בו זמנית, כולם יכולים, בחייך. חוץ מזה שהקול לא אמור לצאת מהגרון, הוא אמור לצאת מהבטן.^^ וברור שכריס לא פתח את הפה, הוא לא שר רוק ולחש כל השיר. הטענה שלך לא הגיונית בעליל, ונתנו פה עוד מיליון הסברים ללמה היא כזו.
אני שרה יותר מעשר שנים ויודעת על מה אני מדברת.את יכולה לא להסכים אבל להגיד שאין הגיון במה שאני אומרת זה ממש עלוב.. אני לא יודעת איך את בנויה..אבל הקול יוצא ממקום אחד-שהוא הגרון,התהודה יכולה להתפשט ולהגיע עד למצח ולחללים בגולגולת, אבל הקול יוצא מהגרון. הנשימה היא מהבטן אם כבר. ו"שטויות במיץ" זה לא הסברים מנומקים. ברור שאפשר לחייך ולשיר בו זמנית,אבל השאלה איך זה נשמע! כדי להישמע טוב במיוחד בתחרות כזאת חשובה לזמר-אתה צריך להתאים את השפתיים,הפה והלסת בהתאם למה שאתה שר. בגלל זה אני שונאת שקתרין,עם כל הפוטנציאל ,היופי והכישרון הענק שלה מחייכת כל ההופעה ומסגירה שזה פלייבק במקום להיות אמינה ומקצועית מספיק כדי להסתיר את זה. אגב,אם הם גרמו לכולם לחשוב שהם שרים על אמת בעוד שזה פלייבק,אז הם כנראה עושים עבודה טובה
אין עם מי לדבר ממש.. אני דיברתי על עונות קודמות שהיו עם פלייבקים בכלל,שאת מביאה לי את וונזל מעונה שעברה כדוגמא??? אני דיברתי על התכנית של ה-י-ו-ם. לא על אף תכנית בשום עונה כולל העונה הנוכחית. תגידי לי שהבנת,אני מתחילה להתייאש