../images/Emo58.gif מסכימה עם הרוב ../images/Emo9.gif
זו היתה התוכנית הכי טובה עד היום. די מוזר שבשבוע אחד רובם חלשים ובשבוע אחר הם מפציצים. סיימון הפתיע היום בפרגון שלו לכולם ובצדק. כריס - היה ביצוע פשוט מאד אבל מרגש. זה שיר שזכה לכל כך הרבה ביצועים והוא ביצע בצורה כנה. הוא בטוח יגיע לטופ 3. פריס - מעולה כהרגלה, הפייבוריטית שלי יחד עם כריס. לא תמיד בוחרת שירים שמתאימים לה אבל הפעם הצליח לה. טיילור - לא תמיד הוא עושה לי את זה, אבל בשבועיים האחרונים הוא פשוט בוחר שירים שמתאימים לו, ומצליח להעביר משהו איכותי ולא רק גימיק. אליוט שר בסדר גמור, אבל אני מסכימה עם ששוניקו וסיימון (
) שהבחור לא כל כך כריזמטי יחסית לאחרים ויש משהו שמאד חוזר על עצמו בביצועים שלו. קלי - יש לה קול, אבל אף פעם לא אהבתי ובטח שלא הפעם. אייס - הוא היה בסדר, אבל יחסית לעצמו, לא לאחרים. תמיד יש לי הרגשה שאפשר להחליף אותו בכל זמר אחר מלהקות הבנים הרבות. קתרין - הופתיתי מההערה של סיימון אבל גם מקלי. היא זמרת מצויינת אבל לרוב משעממת אותי מאד ואני פשוט לא מתליחה לזכור מה היא שרה. הפעם היא היתה מהפנטת ויותר טובה מאחרים (לא בטוחה ש"ליגה אחרת" כמו שסיימון אמר). טופ 3 שלי: קתרין, כריס, פאריס. בוטום 3 שלי: אייס, אליוט וקלי.
זו היתה התוכנית הכי טובה עד היום. די מוזר שבשבוע אחד רובם חלשים ובשבוע אחר הם מפציצים. סיימון הפתיע היום בפרגון שלו לכולם ובצדק. כריס - היה ביצוע פשוט מאד אבל מרגש. זה שיר שזכה לכל כך הרבה ביצועים והוא ביצע בצורה כנה. הוא בטוח יגיע לטופ 3. פריס - מעולה כהרגלה, הפייבוריטית שלי יחד עם כריס. לא תמיד בוחרת שירים שמתאימים לה אבל הפעם הצליח לה. טיילור - לא תמיד הוא עושה לי את זה, אבל בשבועיים האחרונים הוא פשוט בוחר שירים שמתאימים לו, ומצליח להעביר משהו איכותי ולא רק גימיק. אליוט שר בסדר גמור, אבל אני מסכימה עם ששוניקו וסיימון (