טופ 7

ofrasch1

New member
../images/Emo58.gif מסכימה עם הרוב ../images/Emo9.gif

זו היתה התוכנית הכי טובה עד היום. די מוזר שבשבוע אחד רובם חלשים ובשבוע אחר הם מפציצים. סיימון הפתיע היום בפרגון שלו לכולם ובצדק. כריס - היה ביצוע פשוט מאד אבל מרגש. זה שיר שזכה לכל כך הרבה ביצועים והוא ביצע בצורה כנה. הוא בטוח יגיע לטופ 3. פריס - מעולה כהרגלה, הפייבוריטית שלי יחד עם כריס. לא תמיד בוחרת שירים שמתאימים לה אבל הפעם הצליח לה. טיילור - לא תמיד הוא עושה לי את זה, אבל בשבועיים האחרונים הוא פשוט בוחר שירים שמתאימים לו, ומצליח להעביר משהו איכותי ולא רק גימיק. אליוט שר בסדר גמור, אבל אני מסכימה עם ששוניקו וסיימון (
) שהבחור לא כל כך כריזמטי יחסית לאחרים ויש משהו שמאד חוזר על עצמו בביצועים שלו. קלי - יש לה קול, אבל אף פעם לא אהבתי ובטח שלא הפעם. אייס - הוא היה בסדר, אבל יחסית לעצמו, לא לאחרים. תמיד יש לי הרגשה שאפשר להחליף אותו בכל זמר אחר מלהקות הבנים הרבות. קתרין - הופתיתי מההערה של סיימון אבל גם מקלי. היא זמרת מצויינת אבל לרוב משעממת אותי מאד ואני פשוט לא מתליחה לזכור מה היא שרה. הפעם היא היתה מהפנטת ויותר טובה מאחרים (לא בטוחה ש"ליגה אחרת" כמו שסיימון אמר). טופ 3 שלי: קתרין, כריס, פאריס. בוטום 3 שלי: אייס, אליוט וקלי.

•BluEyeS•

New member
היי! חדשה :)

אני נופר, אוטוטו 18, נייס טו מיט יו =] הייתי פה קצת בעונה הקודמת אבל לא התמדדתי P: היום ראיתי את התכנית עם ההורים שלי חח הם ראו פעם ראשונה אז כמובן שלכל אחד יש הערות... באמצע השירים!
אהבתי מאוד את קת'רין... אין... מדהימהה! (גם ההורים אהבו חח) וטיילור! חולה עליו (ההורים אהבו פחות... "מי החטיאר הזה?" חחחחח) כריס... אווו... בי סטיל מיי הארט! קלי אכזבה :( אני לא רוצה שהיא תלך! נממ השאר לא השאירו עלי רושם =] אני רוצה מחר שאייס יעוףףף!

ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif ../images/Emo205.gif

הייתי אומר שאני מקווה, אבל אני בטוח שתהני פה

Fairywitch

New member
יאאאא, יש לך Willow בחתימה../images/Emo99.gif

בכלל ציטוט קורע
ידעתי שהכינוי מוכר לי

RiMiK

New member
התכנית ההכי טובה בעונה הנוכחית

דעתי.. 1. כריס - מדהים. פשוט מדהים. הבנאדם כ"כ מוכשר. כמו שאמרתי קודם הוא וקת' ההכי אהובים עליי. הוא בהחלט פיצה על השבועיים האחרונים (שלא היה בהם את הבאאאזזזז שהוא נותן בד"כ ועוד אחרי WALK THE LINE המדהים) 2. פאריס - סו וואט? מה מיוחד בה? מה? קול טוב, נכון. אני אישית לא הייתי קונה את האלבום שלה. אנשים צריכים לחשוב כשהם מצביעים: סבבה אתם אוהבים אותם על המסך, אבל כשתקנו את האלבום זה יהיה רק הקול שלהם. זה באמת מה שאתם רוצים? אני אישית לא רוצה לשמוע אותה...מבוגרת מדי בישביל הקול שלה...ועוד שדי אהבתי אותה שבוע שעבר... 3. טיילור - שונאת אותו פשוט שונאת אותו. למה כולם כ"כ מתים עליו?! הוא כ"כ לא מתאים לתחרות הזאת...הקול שלו בינוני והתנועות שלו ממש מממממממממש מוזרות...בעעע 4. אליוט - קול מדהים. הוא לא ישרוד את השלב הזה...גג עוד 2 שלבים... וחבל כי יש לו פוטנציאל. אני ממש מקווה שהוא יוציא תקליט.. 5. קלי - זאת רק אני או שהSORRYYYYY שלה אחרי כל הערה של שופטים (במשך די הרבה זמן כבר) מממממש מתחיל להעלות על העצבים? הוא בכייני כזה...בעעעע... מה הבעיות שלך? אם סיימון יסלח לך על הביצוע המזוויע (מה שכנראה לא יקרה) זה לא בדיוק יעזור לך בגביית הקולות! רק שתדעי... 6. אייס - תראו, בד"כ אני לא מתה עליו...אבל השבוע הוא הפתיע אותי. קודם כל הלוק שאין לי מושג איך להגיב עליו. אבל היי...I DON'T HATE IT חח אחלה ביצוע השבוע. 7. קת'רין - מדהימה...סדרה את התכנית כמו מקצוענית אמיתית. מה שלא יהיה בתוכנית הזאת היא תוציא אלבום והוא יצליח :) לסיכום אחלה תכנית נ.ב: איך נקרעתי כשסיימון הוריד את הראש שלו בביצוע של קלי חחחח נרדם המסכן

Fairywitch

New member
עכשיו סופסוף ראיתי../images/Emo9.gif דעתי:

מצטרפת לדעתכם- התכנית הכי טובה העונה
כריס- ביצוע מעולה, קול שתמיד נעים לשמוע, נהנית מכל רגע, מחכה לדיסק
אייס- לא רע, אבל זה לא יעזור- אני לא אוהבת את הקול שלו, ובמיוחד אני לא סובלת פאלסטים
אבל באמת אחת ההופעות היותר טובות שלו.
פריס- אחרי שבועיים שבהם היא גרמה לי להנמיך את המקלט, היום היא הייתה פשוט מצויינת. נהניתי. אהבתי שסיימון אמר שיש לה קול של מיני מאוס כשהיא מדברת
צודק
למרות שלדעתי זה יותר צ'יפמאנק
טיילור- מצויין. ללקק את האצבעות, האיש כוכב.
קלי- שיר משעמם ומרדים, ביצוע גרוע למדי, ולמרות שהיא כ"כ מתוקה, השבוע מגיע לה להיות בבוטום.
אליוט- קול נפלא, איש חמוד כ"כ, קצת forgetable, מסכן
קתרין- מסכימה עם כל מילה של סיימון
היא נראתה כמו אחת שכבר חזרה ובאה להרביץ הופעת אורח. פשוט מדהימה
כללי- תכנית מעולה, השופטים היו חמודים, כולל סיימון, לה-טויה הייתה בקהל
היה שווה להישאר ערה לצפות

Lady in red2

New member
אז ככה

קודם כל, כשהשמיעו את Do Ya Think I'm Sexy בתחילת התוכנית, כשהציגו את רוד סטיוארט, שוב התבאסתי שטיילור לא ישיר את זה. קצב השיר ממש מתאים לו! בכל מקרה, דעתי על ההופעות: כריס - אין מה להגיד, מדהים
ממש ריגש אותי. אגב, זאת לא פעם ראשונה שהוא הולך על שיר שקט - גם בתוכנית על שנות ה-50 היה לו שיר שקט, פשוט לא היה אז שיר מספיק טוב. לא חושבת שמתמודד אחר היה יכול לשיר את השיר הזה בצורה כ"כ טובה. פאריס - הייתה לה הופעה טובה אבל לא הייתי מגדירה אותה מדהימה. מה שכן, הרבה הרבה יותר טוב מהביצוע המוזר בשבוע שעבר ל-Show Must Go On. טיילור - היה אחלה, אבל לא אחת ההופעות החזקות שלו. את ההופעה שלו בשבוע שעבר ממש אהבתי, נראה לי שהיא המועדפת עליי מבין ההופעות שלו. אליוט - כנ"ל - ההופעה שלו בשבוע שעבר הייתה הכי טובה אז. היום הוא שר מקסים כרגיל
והוא עדיין אחד הפייבוריטים שלי, אבל בפעם שעברה היה יותר סוחף. קלי - נוראי
לא סבלתי את ההופעה הקודמת שלה וגם לא את זאת. הפעם ישימו אותה סוף סוף בבוטום 3? ממש לא מבינה את השופטים שממשיכים להחמיא לה, לפחות הפעם הם הודו שהשירה שלה לא הייתה טובה במיוחד... אייס - דווקא התחיל די טוב והמשיך לא משהו בכלל. צריך לעוף כבר... קת'רין - השתעממתי בהופעה שלה. סיימון יותר מדי מחמיא לה באופן כללי.

In Circles

New member
../images/Emo45.gif מסכימה איתך כמעט בהכל.

חוץ מזה שלאייס הגיע לעוף לפני קלי. אהבתי את הסיכום

קפיטו

New member
לפי דעתי..

קלי הייתה מזעזעת באותו ערב. משעממת ביותר. הבנו שהיא חמודה והכל, אבל כמה אפשר? יש 6 אנשים יותר טובים ממנה בתחרות. גם אייס. עכשיו שמתי לב שדווקא יש לו גישה טובה, הוא בכלל לא היה רע, רק למה הוא היה צריך להתחפש לעו"ד? כריס היה טוב. לא התלהבתי מהשיר. הוא ביצע אותו נהדר אבל זה שיר ממש משעמם שלא מתאים לו..
אליוט
אין מילים. תודו שהוא מדהים. טיילור היה לא רע, ואני בד"כ לא אוהבת את ההופעות שלו. אני בקושי זוכרת את הבצוע של פאריס
אבל מבחינת ווקלית הוא היה ממש טוב. קת'רין
ממש ממש ממש אהבתי. אני שומעת אותו עכשיו בפעם המיליון. היא נשמעת כ"כ מקצועית. סוף סוף סיימון אמר את זה- קת'רין לגמרי בליגה אחרת
טופ 3 שלי: קת'רין, אליוט, כריס בוטום 3 שלי: קלי, טיילור ופאריס.

Woogyman

New member
תוכנית זוועה. ../images/Emo110.gif

פשוט משעממת. אז מה אם המתחרים שרו טוב, הם יכולים לשיר טוב גם ספר טלפונים וזה עדיין לא יהיה מעניין. השופטים גמרו מכל ביצוע (טוב, כמעט כל ביצוע) כשבפועל זה היה ביצוע ששוכחים אחרי שניה. השניים היחידים שאני באמת אזכור הם של קתרין וכריס (שגם לדעתי לא היו משהו, אבל לפחות אני מכיר את השירים). התוכנית איבדה השנה חלק מהכיף שלה לדעתי, והמתחרים אמנם טובים אבל לא מדהימים. לא היו כמעט בכלל העונה הופעות גדולות, כמו Alone של קרי לדוגמא, שזוכרים לתמיד. חלק גדול מהאשמה, בכל מקרה, אני תולה בנושאים המוזרים שבוחרים ולא במתמודדים. אני אישית גם מעדיף לראות בתוכניות התוצאות איידולים קודמים מופיעים, כמו שהיה בעונות הראשונות, ולא זמרים שרוצים לקדם את הדיסקים החדשים שלהם.

MeetLofe

New member
אני מסכים.

אני לא אוהב את הנושאים ואני מסכים שהתכונית הייתה משעממת ברמות קשות ושנאתי את השירים רק מה שאני לא מסכים זה שאני חושב דווקא שיש הופעות מעולות בכמה נושאים נחמדים שהיו כמו אליוט בקווין או כמה מהם בטופ 24,20,16 שלא היו נושאים

Woogyman

New member
יש הופעות טובות, ../images/Emo110.gif

אבל לדעתי אף אחת מהן לא הייתה עדיין ממש וואו כזאת.

Veganiny J

New member
תכנית מעולה, הכי טובה העונה

אחח איזה שירים
לזכות הוריי ייאמר שהם גידלו אותי על השירים האלה.
טיילור היה פשוט ענק, לא ייאמן, נפלא, רקדתי בכל הבית. אני מתה להיות בהופעה שלו כבר.
אליוט היה מקסים, ביצוע נהדר. פריס שרה מצוין, קת'רין כנ"ל.
קלי היתה בינונית להחריד ודי איומה במיוחד יחסית לשאר.
אייס היה לא רע יחסית לעצמו.
וכריס עשה ביצוע מעולה! מחאתי כף והזלתי דמעה. כל הכבוד לו!

למעלה