d a n i e l l e 17
New member
עונההההההההההההה
כינוי:danielle 17 מאיפה הוא בא:מהשם והגיל שלי גיל פיזי:השבוע 18
גיל נפשי:15 איזור מגורים:מרכז קיבוץ בארות יצחקקקקקקקקקקק איזור מגורים חלומי:מושב... שונאת את העיר מתי הפעם הראשונה שלבשת משהו אלטרנטיבי: אמממ 13 מה זה היה:דמוי מחוכך סגול ג'ינס עם פתחים עד ירך גרביון פסים ונעלי טרק טורקיז עם אבזם איפה קנית:אהההההה כל כך הרבה מקומות בפישפשים שווקים כל מיני חחורים בת"א המחתרת שתיים ועוד כל מיני אההההה אה כן ופלזמה איך הכל התחיל: סתם... זה היה נראה לי יפה צבע אהוב:אדום צבע דוחה:אין דבר כזה!! הבן/בת זוג המושלם/ת: הדודי שלי אם היית חייב/ת להגדיר את הלבוש שלך, מה הוא היה: אה.. ספונטני!! אין קבוע המפורסמם עם סטיל הלבוש הכי אהוב עלייך: אין כזה... אישיות נערצת באופן כללי: אין חייה כזו למה:כי אני לא מעריצה בני תמותה לבוש לבצפר: ג'ינס וטריקו לבוש למסיבה:ג'ינס וטריקו וכשיש כוח להשקיע אז זה מטורף השקעה מטורפת השיער אני הכי אוהבת לעשות מלאן גולגולים כאילה ולשים סרטים.. וזה לא נוראי כמו שזה נשמע מה בחיים לא תלבש/י:עקבים,שפיץ,פרווה מה תרצי/ה ללבוש אבל אין לך אומץ:אין דבר כזה.. עם אני אוהבת אני לובשת.. במיוחד בקיבוץ פה זה הבית אל עושה דין וחשבון כבלל בכול מקום מקום בילוי אידאלי: לא משנה העיקר שהחברים שם בדרך כלל רחובות ת"א איפה את/ה קונה את הבגדים שלך:אין מקום קבוע חוץ ממכנסים אצל מישל בפישפשים יקר?: יקר??? אני?? לאאאאאאאאא חוץ מנעליים חנות אהובה: אין משהו ספציפי מה נמצא בארון שלך: שמלות חצאיות מכנסים חולצות קפוצ'ונים תחתונים חזיות .. אהה וכלומיני כרגיל פריט אהוב:המכנס הירוק שלי
(לובשות אותו כבר 6 שבועות בלי כביסה) חולצה אהובה: החולצה של הקיבוץ.. מקדימה כתוב עליה זה שאני קיבוצניק זה לא אומר שאני טוב ומאחורה זה אומר שאני הכי טוב (ואני עשיתי אותה) מכנס/חצאית אהובה:חצאית משובצת לבן אדום 30 שקל מכנס ירוק 50 שקל פריט אהוב:היה כבר לא??? נעל טורקיז מטראק הפריט הכי יקר שיש בארון/מגירה:בארון??? שמלה אדומה ב300 שקל להקה האהובה: אין שיר:יוווווווו ברח לי השם שלו אבל אני כל כך אוהבת אותו של צ'רי האדם בפורום שיש לו תסגנון הכי יפה:.....??? ציון מקוריות לשאלון הזה7
כינוי:danielle 17 מאיפה הוא בא:מהשם והגיל שלי גיל פיזי:השבוע 18