שאלון

עונההההההההההההה

כינוי:danielle 17 מאיפה הוא בא:מהשם והגיל שלי גיל פיזי:השבוע 18 :( גיל נפשי:15 איזור מגורים:מרכז קיבוץ בארות יצחקקקקקקקקקקק איזור מגורים חלומי:מושב... שונאת את העיר מתי הפעם הראשונה שלבשת משהו אלטרנטיבי: אמממ 13 מה זה היה:דמוי מחוכך סגול ג'ינס עם פתחים עד ירך גרביון פסים ונעלי טרק טורקיז עם אבזם איפה קנית:אהההההה כל כך הרבה מקומות בפישפשים שווקים כל מיני חחורים בת"א המחתרת שתיים ועוד כל מיני אההההה אה כן ופלזמה איך הכל התחיל: סתם... זה היה נראה לי יפה צבע אהוב:אדום צבע דוחה:אין דבר כזה!! הבן/בת זוג המושלם/ת: הדודי שלי אם היית חייב/ת להגדיר את הלבוש שלך, מה הוא היה: אה.. ספונטני!! אין קבוע המפורסמם עם סטיל הלבוש הכי אהוב עלייך: אין כזה... אישיות נערצת באופן כללי: אין חייה כזו למה:כי אני לא מעריצה בני תמותה לבוש לבצפר: ג'ינס וטריקו לבוש למסיבה:ג'ינס וטריקו וכשיש כוח להשקיע אז זה מטורף השקעה מטורפת השיער אני הכי אוהבת לעשות מלאן גולגולים כאילה ולשים סרטים.. וזה לא נוראי כמו שזה נשמע מה בחיים לא תלבש/י:עקבים,שפיץ,פרווה מה תרצי/ה ללבוש אבל אין לך אומץ:אין דבר כזה.. עם אני אוהבת אני לובשת.. במיוחד בקיבוץ פה זה הבית אל עושה דין וחשבון כבלל בכול מקום מקום בילוי אידאלי: לא משנה העיקר שהחברים שם בדרך כלל רחובות ת"א איפה את/ה קונה את הבגדים שלך:אין מקום קבוע חוץ ממכנסים אצל מישל בפישפשים יקר?: יקר??? אני?? לאאאאאאאאא חוץ מנעליים חנות אהובה: אין משהו ספציפי מה נמצא בארון שלך: שמלות חצאיות מכנסים חולצות קפוצ'ונים תחתונים חזיות .. אהה וכלומיני כרגיל פריט אהוב:המכנס הירוק שלי :) (לובשות אותו כבר 6 שבועות בלי כביסה) חולצה אהובה: החולצה של הקיבוץ.. מקדימה כתוב עליה זה שאני קיבוצניק זה לא אומר שאני טוב ומאחורה זה אומר שאני הכי טוב (ואני עשיתי אותה) מכנס/חצאית אהובה:חצאית משובצת לבן אדום 30 שקל מכנס ירוק 50 שקל פריט אהוב:היה כבר לא??? נעל טורקיז מטראק הפריט הכי יקר שיש בארון/מגירה:בארון??? שמלה אדומה ב300 שקל להקה האהובה: אין שיר:יוווווווו ברח לי השם שלו אבל אני כל כך אוהבת אותו של צ'רי האדם בפורום שיש לו תסגנון הכי יפה:.....??? ציון מקוריות לשאלון הזה7

חחחח אוקיי, אני... ../images/Emo13.gif

כינוי: ניצ'י. מאיפה הוא בא: אבא שלי קרא לי ככה מאז ומתמיד..
גיל פיזי: 22. גיל נפשי: 22. איזור מגורים: באר שבע. איזור מגורים חלומי: איזור שינקין. מתי הפעם הראשונה שלבשת משהו אלטרנטיבי: אתמול. מה זה היה: מכנס בונדאג' שחור וחולצה ורודה עם קרעים. איפה קנית: את החולצה בפלזמה ואת המכנס אצל דנה... איך הכל התחיל: מה התחיל? צבע אהוב: סגול. צבע דוחה: כתום. הבן/בת זוג המושלם/ת: חבר שלי. אם היית חייב/ת להגדיר את הלבוש שלך, מה הוא היה: פאנק עם יציאות של וינטאג' מדי פעם.
המפורסמם עם סטיל הלבוש הכי אהוב עלייך: אמממ איימי לי? אישיות נערצת באופן כללי: לא מעריצה אף אחד עד כדי כך. למה: כי עברתי את הגיל כנראה (משפט של זקנה..) לבוש לבצפר: למכללה הכוונה... אמממ... תלבושת scholl girl לבוש למסיבה: חצאית קפלים, מגף עד הברך וחולצה יפה. מה בחיים לא תלבש/י: בגדים בצבעים זוהרים, סרבל. מה תרצי/ה ללבוש אבל אין לך אומץ: אממ לא יודעת. מקום בילוי אידאלי: במיטה, בשינה עמוקה... איפה את/ה קונה את הבגדים שלך: פלזמה, ביג טום, שוק הפשפשים, "שתיים", וולווט (לפעמים), NOX (התחלתי לחבב את החנות), BULLETS, איביי. יקר?: בד"כ... חנות אהובה: ביג טום. מה נמצא בארון שלך: הכול מהכול. פריט אהוב: תיק בצורת ארון מתים שהזמנתי מלאטליס.. חולצה אהובה: חולצת קומיקס DIY שקניתי מ"שתיים". מכנס/חצאית אהובה: כל החצאיות של מאי שיש לי... פריט אהוב: לא שאלת את זה כבר..? הפריט הכי יקר שיש בארון/מגירה: המגפיים שלי- שעלו 1000 ש"ח כמעט. להקה האהובה: MCR. שיר: יש הרבה. לאחורנה נדבקתי ל: HELENA יותר מדי... האדם בפורום שיש לו תסגנון הכי יפה: ליז. ציון מקוריות לשאלון הזה 1-10: 9. תמונה של הסגנון האהוב עליי

nmnmnmnm....../images/Emo151.gif

כינוי: יש לי אחד קטן...רבע מאיפה הוא בא: יש שניים שתמיד הולכים ביחד אז קראנו להם חצי וחצי ואנחנו ארבע אז הם קוראים לנו רבע גיל פיזי: 16 וחצי! גיל נפשי: 38,235,878.09 איזור מגורים: לוןלוןלון, חוף אשלקון!!! איזור מגורים חלומי: טנריף!
מתי הפעם הראשונה שלבשת משהו אלטרנטיבי: כיתה ז' מה זה היה: מחוך שלא היה שלי))): איפה קנית: בארון של בת דודה שלי איך הכל התחיל: פסח-משעמם-ארון-בת דודה-שרון-בפנים צבע אהוב: סגול ושחור=] צבע דוחה: הממ...אין לי ממש... הכל יפה. הבן/בת זוג המושלם/ת: ארבלי^^
אם היית חייב/ת להגדיר את הלבוש שלך, מה הוא היה: אני לא מכירה הגדרות>< המפורסמם עם סטייל הלבוש הכי אהוב עלייך: מייק פאטון אישיות נערצת באופן כללי: מייק פאטון(?) למה: הוא אדיר, הקול שלו אדיר, הבגדים שלו אדירים והשיער שלו אדיר...צריך יותר? לבוש לבצפר: חולצת בצפר+מכנס+מעיל+צעיף+נעליים נוחות+מצב רוח טוב. לבוש למסיבה: נמנמנמ תלוי במצב רוח בדרך כלל יש טיפה אלגנטיות מה בחיים לא תלבש/י: פרווה אמיתית. מה תרצי/ה ללבוש אבל אין לך אומץ: תחתונים וחזייה בפומבי? מקום בילוי אידאלי: ארומה!!! אני יודעת שזה לא מקום בילוי אבל כרגע הייתי שם ו...
איפה את/ה קונה את הבגדים שלך: רנואר, חנויות מקריות ובעיקר בחול. יקר?: מה שמהשוק לא...השאר.... חנות אהובה: רנואר=] מה נמצא בארון שלך: יותר מידי!!!! פריט אהוב: חולצת מחוך שחורה שנראת עלי כמו פס קטנטן וצמוד)= חולצה אהובה: ע"ע שאלה למעלה מכנס/חצאית אהובה: החצאית הורודה שלי עם התחרה השחורה עליה
פריט אהוב: דיי נו היה כזה אני לא חולמת!!!>< הפריט הכי יקר שיש בארון/מגירה: הבגדי בת מצווה שלי והבגדים מהחתונה של אחותי וב"ה הבגדים שיהיו לחתונה של אחי! להקה האהובה: faith no more ו- megadeth שיר: יותר מידי האדם בפורום שיש לו תסגנון הכי יפה: שוב...יותר מידי!!! ציון מקוריות לשאלון הזה 1-10: 10..אחלה שאלון תמונה של הסגנון האהוב עלייך---

Pink Pig

New member
אני חיברתי, אז מן הראוי שגן אענה../images/Emo41.gif

כינוי:
פיגי מאיפה הוא בא:
סיפור ארוך שרק אם זה באמת מעניין מישו אספר. גיל פיזי:
18.5 גיל נפשי:
8 איזור מגורים:
ניגר סיטי איזור מגורים חלומי:
הולנד, סנייק מתי הפעם הראשונה שלבשת משהו אלטרנטיבי:
כיתה ח מה זה היה:
קולר איפה קנית:
קסטרו, כן היה להם פעם דבירם יפים. איך הכל התחיל:
הערצתי גוטית בבצפר צבע אהוב:
אהההההההההההההההההה צבע דוחה:
חום ירוק צהוב כתום הבן/בת זוג המושלם/ת:
חבר שלי אם היית חייב/ת להגדיר את הלבוש שלך, מה הוא היה:
סקייט/פאנקיסטי/פאקצי? המפורסמם עם סטיל הלבוש הכי אהוב עלייך:
קלי אוזבורן!! אישיות נערצת באופן כללי:
בריטני ספירס למה:
היא תצליח לא משנה מה לבוש לבצפר:
מה שיש בארון, אין תלבושת אחידה לה לה לה לבוש למסיבה:
גם כן מה בחיים לא תלבש/י:
פרוה, חולצת בטן מה תרצי/ה ללבוש אבל אין לך אומץ:
אין כזה דבר מקום בילוי אידאלי:
מועדון טוב איפה את/ה קונה את הבגדים שלך:
איביי,לייטויב, ת"א, נתניה. כל חנות שבאה ליד. יקר?:
מנסה שלא חנות אהובה:
הוט טופיק מה נמצא בארון שלך:
בלאגן פריט אהוב:
ספוגית של בובספוג חולצה אהובה:
גופיה ורודה עם פאצ' של גולגולת עם פפיון מכנס/חצאית אהובה:
של UFO הפריט הכי יקר שיש בארון/מגירה:
קאפוצון של אמילי/נעלי אוסייריס להקה האהובה:
A static lullaby שיר:
reel big fish - fuck off האדם בפורום שיש לו תסגנון הכי יפה:
ליז/רונה/שרון ציון מקוריות לשאלון הזה 1-10:
10!!! תמונה של הסגנון האהוב עלייך---

EdisonGirl

New member
עונה.. ../images/Emo27.gif

כינוי: אדיסון..? מאיפה הוא בא: תומאס אלווה אדיסון
מוכר לכולם כממציא הנורה החשמלית. אני מכירה אותו טוב יותר כי הוא ביקר אצלי אתמול..
חחח סתם.. גיל פיזי: 20 גיל נפשי: הנפשות בעולם שונות. אין לי מדד מספיק מהימן בכדי לקבוע לאיזה גיל בדיוק אני שייכת.. שיהיה 20? איזור מגורים: בת ים איזור מגורים חלומי: טירה גדולה ומסתורית על אי בודד\ מול הים\ ביקתה קטנה על שפת נחל או נהר.. מתי הפעם הראשונה שלבשת משהו אלטרנטיבי: משהו? אממ.. כיתה ח' אני חושבת.. כבר לא זוכרת.. מה זה היה: השרשרת עם החרוזים הכסופים הקטנים בכל מיני וריאציות.. על היד, על הצוואר.. טבעת עם עלה גראס.. אה, וגם אקדח (צעצוע), אזיקים ועוד כל מיני.. איפה קנית: שרשרת מחברה, טבעת מהשוק, אקדח מחנות בקניון, אזיקים קיבלתי מתנה.. איך הכל התחיל: ממ.. אני "אלטרנטיבית" מאז ומתמיד.. רק בזמן האחרון התחלתי ממש להתלבש ככה אבל תמיד אהבתי את'זה. צבע אהוב: כחול צבע דוחה: אממ.. סוג מסויים של טורקיז..? הבן/בת זוג המושלם/ת: אנא ערפה.. לא בראש מעייני כרגע. אם היית חייב/ת להגדיר את הלבוש שלך, מה הוא היה: אני
סופסוף.. המפורסמם עם סטיל הלבוש הכי אהוב עלייך: לא בודקת.. אישיות נערצת באופן כללי: יש כמה. את חלקם אני מעדיפה לשמור לעצמי.. את אדיסון כבר פירסמתי אז הנה לכם אחד.. :) למה: למה מה? למה אני מעדיפה לשמור אותם לעצמי או למה אני מעריצה את אדיסון? טוב, טוב, הבנתי.. אדיסון הוא המודל לחיקוי שלי מאז שאני מכירה את הביוגרפיה שלו. המשפט שכתוב בכרטיס האישי שלי יכול להסביר בערך את הסיבה.. זה התחיל בצורה קצת יותר שטחית.. בגיל 14 פניתי בכלל לקרוא את הביוגרפיה שלו בעיקר בזכות העובדה שהוא בן מזל דלי..
רק אח"כ התחזק בי כל היתר (לפני כן פשוט לא ידעתי את זה). לבוש לבצפר: אוניברסיטה כוונתך. אלטרנטיבי. לבוש למסיבה: אני? מסיבות? כמעט לא יוצאת מהבית.. מה בחיים לא תלבש/י: תוכלו לשאול אותי מה מעולם לא לבשתי, אבל לגבי העתיד? אני מרשה לו לפעמים להפתיע אותי.. בטח שבעניינים כאלה.. מה תרצי/ה ללבוש אבל אין לך אומץ: זה רק עניין של זמן. אומץ יש לי אבל דרושה רגישות כלשהי לדעות הקדומות של אלו שאכפת לך מהם.. :) מקום בילוי אידאלי: מועדון סאדו-מאזו? לא, סתם.. מול המחשב, בחדר שלי, מול הים ובמדבר\יער בחושך כשהאוויר נעים.. איפה את/ה קונה את הבגדים שלך: עד היום- בקניונים. לאחרונה הייתי גם בלאונרדו, NOX, ולווט גות' פשן, ואפילו חיטטתי רגליי אל שוק הפשפשים! אבל משום מה לא היה הרבה בסיגנון שלי..
אולי אני אחזור לשם שוב אחרי שהכרתי קצת ת'איזור.. יקר?: הכל יחסי..
חנות אהובה: אני מניחה שכל אלו שאני יכולה למצוא בהן מה שאני אוהבת- אהובות עליי.. מכיוון שאני די חדשה בזה, אין לי עדיין "אהובות" ספציפיות. התרשמתי לטובה מכולן. בעיקר לאונרדו בגלל היחס של המוכר שם..
מה נמצא בארון שלך: בגדים, אביזרים למיניהם, ארכיונים, חלקי מכשירים חשמליים מכוסחים
טוב, רק איזה מכשיר סלולרי אחד שהחלטתי להתעלל בו יומ'חד.. אה, ומוצרי קוסמטיקה למיניהם שלדעתי, או שהם מעלים אבק או שעבר להם התאריך מזמן.. מה'שבטווח, טביעות אצבעות שלי קשה למצוא בהם.. פריט אהוב: ניטים ותוספות מלאכותיות לשיער בצבעים זועקים
חולצה אהובה: ממ.. דונט נוו.. מכנס/חצאית אהובה: גם דונט נוו.. :) פריט אהוב: היינו שם כבר, לא? הפריט הכי יקר שיש בארון/מגירה: לא עוקבת כ"כ אחרי המחירים.. אבל לדעתי, מעולם לא הוצאתי סכום קיצוני במיוחד על בגדים.. להקה האהובה: אין לי.. שיר: יש די הרבה.. מסגנונות שונים.. האדם בפורום שיש לו תסגנון הכי יפה: אני אוהבת הרבה ממה שאתם מציגים כאן. אין לי אדם ספציפי שאני אוהבת יותר ת'סיגנון שלו.. בכל אופן, התלהבתי מזו שמתלבשת כמו הג'נטלמנים מהעבר.. וסורי ששכחתי את שמך.. :] ציון מקוריות לשאלון הזה 1-10: 9 תמונה של הסגנון האהוב עלייך--- יש כמה. הנה אחד מהם >>

Bleeding BitcH

New member
הגיע תורי?

כינוי: שטניסטית LOL מאיפה הוא בא: מדודים מפגרים גיל פיזי: 19 גיל נפשי: 2000 איזור מגורים: צפון איזור מגורים חלומי: מרכז מתי הפעם הראשונה שלבשת משהו אלטרנטיבי: בגיל 17 נדמה לי :\ מה זה היה: משהו דמוי מחוך וחצאית נדמה לי או מכנס. איפה קנית: לא זוכרת איך הכל התחיל: וואלה זה התחיל שהתחלתי לשמוע אוונסנס (אל תצחקו) ואז התחלתי לאהוב מחוכים וכאלו, ועם הזמן... הפכתי למישהי שצועקים לה "שטניסטית" LOL צבע אהוב: שחור, אדום, בורדו, סגול, כחול צבע דוחה: צהוב, ירוק הבן/בת זוג המושלם/ת: gackt LOL וידיד שלי :] אם היית חייב/ת להגדיר את הלבוש שלך, מה הוא היה: מזוכיסטי, ויקטוריאני, ממ שונה הקיצר. המפורסמם עם סטיל הלבוש הכי אהוב עלייך: יש יותר מידי :\ אישיות נערצת באופן כללי: החתול שילי LOL למה: כי ככה אני רוצה? לבוש לבצפר: לא לומדת לבוש למסיבה: מחוך, חצאית או שמלה ומחוך מה בחיים לא תלבש/י: בגד שצבעו נראה כמו מרקר מה תרצי/ה ללבוש אבל אין לך אומץ: אין כזה דבר מקום בילוי אידאלי: הדאנג'ן, או בקיצור תל אביב איפה את/ה קונה את הבגדים שלך: NOX אצל דנה :] יקר?: לא, גם לא זול, אבל בשביל בגדים אלטרנטיבים זה זול חנות אהובה: NOX מה נמצא בארון שלך: בעיקר בגדים שחורים פריט אהוב: השמלה והמחוך האחרונים שקניתי אצל דנה. חולצה אהובה: אין כל כך :\ מכנס/חצאית אהובה: החצאיות שקניתי אצל דנה בNOX פריט אהוב: כל הבגדים שקניתי אצל דנה בNOX והמחוך שקניתי באיזו חנות בתל אביב הפריט הכי יקר שיש בארון/מגירה: המחוך שקניתי בחנות לבנים בתל אביב, הוא עלה 550. להקה האהובה: darkwell>< Tristania>< nightwish><Angelzoom >< darling violetta >< Mandragora Scream >< Kittie >< jack off jill ועוד מלא שיר: kittie- paper doll האדם בפורום שיש לו תסגנון הכי יפה: לא מכירה כל כך אנשים :\

BiTcHi BliTcHi

New member
שילי=]

כינוי: חחח יש הרבה מאיפה הוא בא: תשאלו את האנשים שנתנו לי את הכינויים האלה... גיל פיזי: 16 גיל נפשי: משתנה, הפיצול השני עוד לא החליט בן כמה הוא איזור מגורים: נתניה איזור מגורים חלומי: אנגליה! אין אין על הארץ הזו. מתי הפעם הראשונה שלבשת משהו אלטרנטיבי: ממ נראה כיתה ו' מה זה היה: ג'ינס קרוע עם חולצה זרוקה (חח וואי כמה מחשבה השקעתי בזה!) איפה קנית: אה פה איפשהו בנתניה, לא יקר... איך הכל התחיל:תמיד אהבתי סגנונות שונים ומשונים, אבל איכשהו בכיתה ז' בערך או סוף ז' זה תפס תאוצה צבע אהוב: אני לא אגיד ששחור כי שחור זה חוסר צבע (האהא פיזיקה, הכל פיזיקה) אדום, סגול, תכלת, ורוד צבע דוחה: כתום חזק בע הבן/בת זוג המושלם/ת: חבר שלי אם היית חייב/ת להגדיר את הלבוש שלך, מה הוא היה: לא חושבת שצריך לקטלג, אני לובשת מה שבא לי ואיך שמתחשק לי המפורסמם עם סטיל הלבוש הכי אהוב עלייך: איימי לי אישיות נערצת באופן כללי: לא נראלי שמישהו יכיר את הבנאדם... למה: חח כן החבר של הדוד של הגיס של הסבתא מצד האמא שלי, אומר משהו?=] לבוש לבצפר: רגיל, סתם זורקת עליי משו בבוקר ויוצאת, אני משקיעה יותר לאחר הבצפר לבוש למסיבה: אין משהו מוגדר, מתלבשת לפי מצב רוח מה בחיים לא תלבש/י: אני לא אלבש כלמר בתור מיני מה תרצי/ה ללבוש אבל אין לך אומץ: יש לי אומץ ללבוש כל מה שאני רוצה, למה שלא יהיה? מקום בילוי אידאלי: יש הרבה מקומות איפה את/ה קונה את הבגדים שלך: בכל מני חנויות יקר?: לפעמים יקר ולפעמים לא חנות אהובה: יש כלמני מה נמצא בארון שלך: כמעט הכל פריט אהוב: מגפיים חולצה אהובה: אוהבת הכל כמעט מכנס/חצאית אהובה: יש די הרבה פריט אהוב: כל מני טבעות יפות שיש לי הפריט הכי יקר שיש בארון/מגירה: שמלה שקניתי לחתונה של אחותי ב1000 שקל (פאק זה כזה עצוב, מישהו רוצה אותה?) להקה האהובה: יש הרבה אבל הכי אהובה אוונסנס שיר: יש הרבה האדם בפורום שיש לו תסגנון הכי יפה: לא מכירה כל כך תאנשים פה

Science Fiction

New member
מיאו ../images/Emo119.gif

כינוי: טליחנה. מאיפה הוא בא: 3212. האנה בלייר, מאן /m\
גיל פיזי: 13. גיל נפשי: מי יודע P: איזור מגורים: כפר סבא. איזור מגורים חלומי: בריטניה
. מתי הפעם הראשונה שלבשת משהו אלטרנטיבי: הגדירו 'אלטרנטיבי'. מה זה היה: - איפה קנית: - איך הכל התחיל: חֵברה רעה
. צבע אהוב: צבעי סתיו. צבע דוחה: צהוב אפרפר. אם היית חייב/ת להגדיר את הלבוש שלך, מה הוא היה: רגיל, עם נטיה קלה לגראנג'. המפורסם עם סטיל הלבוש הכי אהוב עלייך: המפ, אין לי מושג. איימי לי? אישיות נערצת באופן כללי: פול מקרטני. למה: כי הוא חמוד
. לבוש לבצפר: חולצה גזורה [
], ג'ינס ואולסטאר. לבוש למסיבה: חולצה גזורה/גופיה וחצאית, אני מניחה. מה בחיים לא תלבש/י: חולצה נוצצת. מה תרצי/ה ללבוש אבל אין לך אומץ: לא יודעת. מקום בילוי אידאלי: מפגשים. ואז מה שזה לא מקום
. איפה את/ה קונה את הבגדים שלך: ציפי?
יקר?: לא ממש. חנות אהובה: ציפי!!111
מה נמצא בארון שלך: בגדים ישנים. כל השאר מפוזר על הרצפה
. פריט אהוב: הסקוטית האפורה, אני חושבת. חולצה אהובה: -מצחקקת- מכנס/חצאית אהובה: נו, הסקוטית. הפריט הכי יקר שיש בארון/מגירה: אין לי מושג. להקה האהובה: הביטלס. שיר: רק אחד?
האדם בפורום שיש לו תסגנון הכי יפה: אין לי מושג. ציון מקוריות לשאלון הזה 1-10: 7. תמונה של הסגנון האהוב עלייך---

../images/Emo19.gif :

כינוי: ברבי מאיפה הוא בא: כי אני מרבה ללבוש ורוד גיל פיזי:|בדגש| 22 גיל נפשי: 18 איזור מגורים: נתניה איזור מגורים חלומי: ניו יורק מתי הפעם הראשונה שלבשת משהו אלטרנטיבי: כשיצאתי עם חברות למסיבה לפני כמה שבועות מה זה היה: חולצת תחרה שחרה עם שרוולים מנופחים כאלה איפה קנית: ב"שתיים" בשנקין איך הכל התחיל: הצצתי כמה פעמים פה בפורום והסגנון הייחודי נורא מצא חן בעיניי צבע אהוב: ירוק, ורוד, שחור צבע דוחה: צהוב הבן/בת זוג המושלם/ת: כשאני אכיר אותו אני אדע אם היית חייב/ת להגדיר את הלבוש שלך, מה הוא היה: מיוחד המפורסמם עם סטיל הלבוש הכי אהוב עלייך: אין אחד כזה אישיות נערצת באופן כללי: גם אין לבוש לבצפר: יותר נכון לעבודה- לרוב זה ג'ינס בשילוב עם חולצה מגניבה לבוש למסיבה: בד"כ ג'ינס עם חולצה מגניבה ומיוחדת מה בחיים לא תלבש/י: בגדים חושפניים מדי, צבעים זרחניים מה תרצי/ה ללבוש אבל אין לך אומץ: לא חושבת שיש כזה דבר מקום בילוי אידאלי: בתי קפה ומסעדות איפה את/ה קונה את הבגדים שלך: בכל מיני מקומות, הרשימה די ארוכה יקר?: משתדלת שלא להוציא הון תועפות חנות אהובה: "הקיסרית יאנה גרוסמן", "BOO","שתיים" מה נמצא בארון שלך: הרבה בגדים בכל מיני סגנונות פריט אהוב: אוהבת את כולם במידה שווה
חולצה אהובה: חולצה שחורה עם תחרה במראה וינטאז' מכנס/חצאית אהובה: חצאית שחורה עם תחרה בסיומת פריט אהוב: הכל במידה שווה... הפריט הכי יקר שיש בארון/מגירה: שמלה שחורה עם צירים לבנים, עלתה 250 ש"ח להקה האהובה: אין שיר: HIM-JOIN ME האדם בפורום שיש לו תסגנון הכי יפה: לפי מה שראיתי כולם מתלבשים פה יפה ציון מקוריות לשאלון הזה 1-10 9

הדסי13

New member
גמאני

הצילו כמה אנשנושים.... הנה אני... כינוי: חחח הדסי מאיפה הוא בא: מאז ומתמיד גיל פיזי: עוד 8 ימים 13 (איזה כיף) גיל נפשי: רוב הזמן 23 אך צריך להיזהר ממני אני גם 5.5 איזור מגורים: צפון הדרום... איזור מגורים חלומי: אי שם ב USA מתי הפעם הראשונה שלבשת משהו אלטרנטיבי: כשעברתי בית ספר מה זה היה: בכיתה ז' איך הכל התחיל: פשוט העולם משעמם כשכולן פקצות... צבע אהוב: כולם רק לא ביחד (צבעוני עושה סחרחורת) צבע דוחה: ----- הבן/בת זוג המושלם/ת: עדיין לא הכרתי אם היית חייב/ת להגדיר את הלבוש שלך, מה הוא היה: אולי נורמלי אולי פקצי אולי פריקי אני מעורבת המפורסמם עם סטיל הלבוש הכי אהוב עלייך: גוון המלכה אישיות נערצת באופן כללי: גוון סטפאני, ג'וני דפ... למה: ככה (זה כן תשובה) לבוש לבצפר: איזה באסה שיש חולצת בי"ס לבוש למסיבה: תלוי איזה, אבל תמיד אביזרים מה בחיים לא תלבש/י: נעלים עם שפיץ בעורך סנטימטר כמו שכל הבנות בבי"ס שלי לובשות.. מה תרצי/ה ללבוש אבל אין לך אומץ: יש יש יש לי אומץ, אין אין אין לי מחוך מקום בילוי אידאלי: בתי קפה, שנקין, כל מה שיש בת"א.. איפה את/ה קונה את הבגדים שלך: כל מקום יקר?: משתדלת כמה שפחות... חנות אהובה: יש מלא... מה נמצא בארון שלך: הרבה בלגן?! פריט אהוב: יש יותר מ 50... חולצה אהובה: יש יותר מ 20... מכנס/חצאית אהובה: יש יותר מ 15... פריט אהוב: אוסף הצעיפים שלי הפריט הכי יקר שיש בארון/מגירה: בגדי מעצבים להקה האהובה:BLAK. E. P., GREEN. D. שיר: יש מיליון האדם בפורום שיש לו תסגנון הכי יפה: אני לא מכירה ציון מקוריות לשאלון הזה 1-10: 8.5 תמונה של הסגנון האהוב עלייך: ----

למעלה