שאלון

forgottenangel

New member
ילדה

איך בדיוק את יודעת איך זה להיות בת 23? זה דיי שעשע אותי לראות שאת בת 13 (מממ אני אפילו קטנה ממך^^) ואת חושבת שאת מתנהגת כמו בת 23

LadyAnanas

New member
הנני../images/Emo9.gif../images/Emo26.gif

כינוי:LadyAnanas? מאיפה הוא בא: חיבה מופרזת לפרי אננס. גיל פיזי:17 ומספר חודשים רב גיל נפשי: נמוך בהרבה מהנוכחי O_O איזור מגורים: פ"ת, עיר השמחה והתעתועים!(?) איזור מגורים חלומי: כל מקום קריר וירוק יספק אותי! מתי הפעם הראשונה שלבשת משהו אלטרנטיבי:למסיבה אצל חברה לפני שלוש שנים. מה זה היה:קולר איפה קנית:במונסטון
איך הכל התחיל: הכרה של סגנונות מוסיקה שונים, והלבוש של חברי הלהקה
"היי! גם אני רוצה ללבוש את זה! ><" צבע אהוב: אדום! צבע דוחה: באופן כללי? הממ.. ירוק זית
הבן/בת זוג המושלם/ת: בחור אומנותי, מיושן, ולא מאצ'ו
אם היית חייב/ת להגדיר את הלבוש שלך, מה הוא היה:רטרו/וינטאג' צבעוני או רומנטי, לעיתים מעט לוליטה. יש לפעמים דברים לגמרי לא קשורים כמו למשל תיק גב דמוי ויניל גדול ורוד ובוהק. אינדסטריאל???
המפורסמם עם סטיל הלבוש הכי אהוב עלייך: בריאן מולקו בעבר אישיות נערצת באופן כללי:אין ברגע זה למה:ככה יצא >< לבוש לבצפר: כל מה שנחטף מהארון בבוקר בדעה לא צלולה. לבוש למסיבה: כמו לבית ספר רק מעט מושקע יותר, ומעט יותר מתוחכם
מה בחיים לא תלבש/י: תחתונים מPVC, פשוט כי זה נראה לי לא נוח במיוחד. מה תרצי/ה ללבוש אבל אין לך אומץ:ראסטות סינטטיות נכללות בזה?
מקום בילוי אידאלי: בבית מול ערוץ שמונה *חננה
* איפה את/ה קונה את הבגדים שלך: בעיקר בהנחות ומכירות סוף עונה בעיר או בקניון, הרבה פעמים ללא מדידה, לפעמים בחנויות יד שנייה. יקר?: לרוב לא חנות אהובה: אין כרגע מה נמצא בארון שלך:חולצות טי צבעוניות, כמה חצאיות קצרות, הרבה גרביונים וגרביים, שמלה אחת, כמה ג'קטים, הרבה מכנסיים, זוג חולצות תחרה שחורות, כמה חולצות מכופתרות.. הממ... יותר מדי
פריט אהוב: המחוך שהגיע לא מזמן^^ בצבע ורוד חיוור ובעיצוב ויקטוריאני קמעה
חולצה אהובה: ברגע זה סוודר כחול חזק עם פתח מעל החזה ובכתפיים. מכנס/חצאית אהובה:מכנס אדום עם הדפסי פרחים בשחור לבן/חצאית לוליטה שחורה עם תחרה לבנה בקצוות. הפריט הכי יקר שיש בארון/מגירה: מחוך ב150 שקלים
להקה האהובה:פלאסיבו עם עוד רבים וטובים סביבה... שיר:כרגע the cure- bloodflowers האדם בפורום שיש לו תסגנון הכי יפה: במפגש הייתי שקועה בהסרת מסטיק מהנעל רוב הזמן ;>> אבל מי שכן ראיתי הייתה ירדן, פינק פיג
ציון מקוריות לשאלון הזה 1-10: 10! XD תמונה של הסגנון האהוב עלייך---

mishmishonet

New member
אע, שאלונים, הם בכל מקום. ;;

כינוי: אילאילו? מאיפה הוא בא: בהמשך למאיו ולימורו ושירו. גיל פיזי: 14 וחצי ביום רביעי הקרוב. [אבל מי סופר, כן?] גיל נפשי: 6? אולי 7. איזור מגורים: מרכז הארץ. [אם אפשר לקרוא למקום הנאלח הזה כך.
] איזור מגורים חלומי: לונדון. [
] מתי הפעם הראשונה שלבשת משהו אלטרנטיבי: אני מניחה שזה קרה מתישהו בשנה שעברה. מה זה היה: בטח השמלה הנסגדת. [כןכן, זו עם המחוך והמתנפנף שאני צריכה למצוא מישהי כוסית לצלם אותה בה, רק כדי שתבינו כמה היא יפה.] איפה קנית: מצאתי בארון של חברה. [הו, לימורו, אני אהיה את בסוף.] איך הכל התחיל: בהיתי בהערצה בנערה יפה כל כך, ושאלתי אותה מאיפה המכנסיים ו..הו, סיפור אהבה. צבע אהוב: שחור? בורדו? אין לי סלידה מיוחדת מאף צבע. צבע דוחה: אולי רק צהוב מחריד או ירוק מחריד. הבן/בת זוג המושלם/ת: אנילאיודעת. עוד לא הכרתי כזה. אם היית חייב/ת להגדיר את הלבוש שלך, מה הוא היה: תאונת עבודה. המפורסמם עם סטיל הלבוש הכי אהוב עלייך: אפרת? או איימי לי. אישיות נערצת באופן כללי: אני חושבת שהעקרונות של אביב די ראויים להערכה. אני גם די מעריצה את שירו. למה: אביב? נו, עקרונות פציפיזם אנד סטאף. שירו? כי היא אלוהים. זה שווה הערצה. לבוש לבצפר: חולצת ביצפר [הוריי.
] מכנס כלשהו, אולסטארז שונות על כל רגל, צמידים, לקים בשלל צבעים [שחור שחור ו...שחור?] סווטצ'רים של אבא. מה שמוצאים נו, לרוב זה גם הבגד שישנתי איתו. ;; לבוש למסיבה: כל דבר, ובלבד שיכלול גרביוני רשת. מה בחיים לא תלבש/י: בגד ים. [נו, בטוח אלבש מתישהו, אבל הייתי מעדיפה שלא. לפחות לא בציבור.] מה תרצי/ה ללבוש אבל אין לך אומץ: אנימניחה שמחוך, אבל זה לא עניין של חוזר באומץ, זה עניין של חוסר בציצים. מקום בילוי אידאלי: הופעות. איפה את/ה קונה את הבגדים שלך: אממ..ת"א בעיקר. באיזור דיזינגוף-אלנבי-שנקין-שוקהכרמל-קינג ג'ורג'. יקר?: מה פתאום. חנות אהובה: אולי ביגטום? אבל רק לרייר מבחוץ, אינליכסף לשם.
מה נמצא בארון שלך: בגדים?
פריט אהוב: השמלה, ללא ספק.
[או גרביוני הרשת.] חולצה אהובה: אחת מחולצות האמילי. או חולצת העטלף. או הבויז אר סטופיד. מכנס/חצאית אהובה: החצאית הסקוטית? או שמא החצאית השחורה הארוכה. או שאולי בעצם במכנס המשובץ. פריט אהוב: גרביוני רשת והשמלה, נו.
הפריט הכי יקר שיש בארון/מגירה: בטח השמלה הכחולה-ורודה המנוקדת והאלוהית, שעלתה 200. [היא שכבה שם לבדה, לא יכולתי להשאיר אותה כך, נו.] להקה האהובה: הלהקה של יוניאפרת.|גרופית?| שיר: שירו.
האדם בפורום שיש לו תסגנון הכי יפה: חן ולימורו.ורונה. ציון מקוריות לשאלון הזה 1-10: 6. תמונה של הסגנון האהוב עלייך--- [זה לא הסגנון האהוב עליי, אבל זה הצבע שיער שרציתי לצבוע אליו, אך יצא ורוד-סגול כזה.חה.]

mishmishonet

New member
יא שמנה, הגבתי לך מספר פעמים.

אעאניאוהבתאותך. והנה חולצת העטלפ שלי, כי אני יודעת שאת מתעניינת. [אה, כן, תעריכי. בשביל לצלם לך הייתי צריכה ללבוש אותה- והיא לא עברה כביסה בערך שנה, והיא מסריחה נורא..וזה אפילו כרוך בפרסום תמונת גוף. אילאילשמנהואילאילשמנה.]

shooroo

New member
אתאת חברה של רוני וגוני מעזריאלי!;;

|מתה| ממ כן, אני אשתוק עכשיו >>

mishmishonet

New member
אע, הזדהי ומיד.

[את חייבת להיות בן אדם טוב, כי יש לך יוני בחתימה.] מי את?

shooroo

New member
שירע.

אני בספק אם את זוכרת ;; נמ. ממזכרת בתיה. מכירה את רוני וגוני. סוכות, עזריאלי. *-*

כנראה שאני נורא עיוורת>.<

או משהו כזה
XD וול לא נורא ואת לא שמנה! וזהו! אוהבתותך! רונה xxx

Got XD

New member
את לא רוצה להיות אני בסוף,

אפילו אני לא רוצה להיות אני בסוף. ^-^;

hadarh111

New member
אני אני=]

כינוי: אממ אוכמניות,אדה מאיפה הוא בא:אוכמניות(חברות בגלל השם משפחה שלי.. הוכמן...) דודים בגלל אדה(אחינית שלי לא יודעה פעם להגיד תשם שלי וכולם נדבקו ממנה גיל פיזי:15.5 גיל נפשי:17 או 10 תלוי במצב רוח:p איזור מגורים:מרכז איזור מגורים חלומותי:מדבר יהודה(עם כבשים וגמלים:X) מתי הפעם הראשונה שלבתי משהו אלטרנטיבי: אממ פורים ואז התאהבתי=] מה זה היה:אודם שחור איפה קניתי:"כפר השעשועים" איך הכל התחיל: התחפשתי לשטן צבע אהוב:שחור צבע שוחה:אממ אין כזה אבל הכי פחות אוהבת זה ורוד.. בן זוג מושלם: אין:( (אתם חייבים ללחוץ על יבלותP: ) הגדרת לבוש: אממ אני גרועה בזה אמממ מה שבא לי שום דבר מוגדר מפורסם עם סטיל הלבוש הכי אהוב: אממ לא כל כך בקטע של מפורסמים.. אישיות נערצת: אמ ידיד שלי כי אני די מכורה סוגדת ומעריצה את הבן אדם למה?: כי הוא כל כך טוב ותומך ועוזר ואממ הכל.. לבוש לבית ספר: מה שיצא מהארון בבוקר:X לבוש למסיבה: אממ אני דתיה לא בדיוק יצא לי להיות במסיבה מה בחיים לא תלבשי:חצאית מיני:X מה תרצי ללבוש אבל אין לך אומץ:מחוך בלי חולצה למטה מקום בילוי אידיאלי: אממ כל מקום העיקר עם חברות ואנשים קרובים... מתה על הים איפה אני קונה תבגדים שלי: כל מקום אין חנות מוגדרת.. יקר?: בדרך כלל לא חנות אהובה:החנות של דנה.. אממ יש שם דברים מהממים רק חבל שאין לי תקציב לקנות:/ מה נמצא בארון שלי?: אממ חולצות חצאיות מכנסים תחתונים חזיות(טוב לא נפרט:X) פריט אהוב: אממ תחתונים של וואלט דיסני שלי פו הדוב ומיקי מאוס:X חולצה אהובה: אמממ יש כמה לא עושה אפליות חצאית אהובה: אממ חצאית עם פבים מזארה וחצאית גינס של חן=]]] פריט אהוב:חזיה מדהימהה שלייי גרר קשה לתאר אבל אני מאוהבת בהה הפריט הכי יקר בארו:אממ שימלה שתפרתי לחתונה של בת דודה השנה.. להקה אהובה: אממ כרגע אין שיר אהוב:השיר של הסרט ארמגדוןi dont want to miss a thing האדם בפורום עם הסגנון הכי יפה:אמממ עידן וחן=] ציון מקוריות:7

avshalomariel

New member
זוויט זוויט

כינוי: avshalomariel מאיפה הוא בא: שם+שמשפחה
גיל פיזי: 12 גיל נפשי: 16 איזור מגורים: רמת גן איזור מגורים חלומי: פריז
מתי הפעם הראשונה שלבשת משהו אלטרנטיבי: בכיתה ד' מה זה היה: - כובע קאובוי וניטים איפה קנית: הניטים בפלזמה, והכובע קאובוי הוא במקור מבני ברק
איך הכל התחיל: התחלתי לשמוע מטאל => הייתי וונאבי פריק => לבשתי בגדים אלטרנטיביים צבע אהוב: שחור + אדום + כחול (השילוב) צבע דוחה: צהוב הבן/בת זוג המושלם/ת: אף אחד לא מושלם
(סתם מתכחש לזה שיש לי צורך בבת זוג) אם היית חייב/ת להגדיר את הלבוש שלך, מה הוא היה: גלאם מטאל
המפורסמם עם סטיל הלבוש הכי אהוב עלייך: סלאש! אישיות נערצת באופן כללי: ינגווי מאלמסטין! למה: כי הוא גיטריסט פצצה! לבוש לבצפר: חולצת תלבושת, שרשראות, ומכנסיים שחורות. לבוש למסיבה: שרשראות, ניטים, חולצה שחורה, מכנסיים שחורות, ז'קט מה בחיים לא תלבש/י: אני מוכן לנסות הכל
מה תרצי/ה ללבוש אבל אין לך אומץ: באמת, שום דבר מקום בילוי אידאלי: הופעה עם חברים איפה את/ה קונה את הבגדים שלך: בזמן האחרון בNOX, לפני זה בעיקר מותגים, ולפעמים שוק יקר?: לצערי כן חנות אהובה:NOX
מה נמצא בארון שלך: כל מיני שטויות, חלק אני לא לובש, חלק כן פריט אהוב: המגפיים שהולכות להיות לי!
חולצה אהובה: אני לא יכול להצהיר על אחת מכנס/חצאית אהובה: אין לי מכנסיים יפים
פריט אהוב: שרשרת הצלב שלי הפריט הכי יקר שיש בארון/מגירה: שאני אוהב? ז'קט ב200 שקלים. להקה האהובה: skid row הנוכחית - זה משתנה כל חודש שיר: skid row - slave to the grind האדם בפורום שיש לו תסגנון הכי יפה: רוב האנשים פה מתלבשים באותו סגנון בערך, אבל אני חייב לציין לטובה את האומץ של pink pig (מצטער, לא טוב בשמות). היא אוהבת ורוד, משהו שמקובל כ"פקאצי" ע"י רוב האנשים, והיא באה בהצהרה של "גם ורוד יכול להיות אלטרנטיבי". זה מוצא חן בעיני. ציון מקוריות לשאלון הזה 1-10: 8 תמונה של הסגנון האהוב עלייך---

Anything For Me

New member
עונה

כינוי:יש הרבה מאיפה הוא בא: מכל מיני אנשים גיל פיזי:18 גיל נפשי:12 איזור מגורים:דרום הארץ איזור מגורים חלומי:הולנד/ אירלנד/ לונדון מתי הפעם הראשונה שלבשת משהו אלטרנטיבי: לא זוכרת מה זה היה:לא זוכרת איפה קנית:לא זוכרת איך הכל התחיל:סתם יום אחד צבע אהוב:שחור/ סגול צבע דוחה:ורוד/ צהוב/ ירוק הבן/בת זוג המושלם/ת: ^^ אם היית חייב/ת להגדיר את הלבוש שלך, מה הוא היה:לא יודעת המפורסמם עם סטיל הלבוש הכי אהוב עלייך:איימי לי אישיות נערצת באופן כללי:אין למה:כי עברתי את הגיל להערצה לבוש לבצפר:מכנסיים עם חצאית מעל/ מכנסי ברך עם גרביים צבעוניות מתחת/ חצאיות וחולצות שחורות לבוש למסיבה:חצאית טול/ שמלה/ דמוי מחוך מה בחיים לא תלבש/י:פרווה/ עור ודברים עם דוגמא של פרווה או עור מה תרצי/ה ללבוש אבל אין לך אומץ:אין דבר כזה מקום בילוי אידאלי:אין משהו מיוחד איפה את/ה קונה את הבגדים שלך:בכל מיני חנויות יקר?:לרוב כן חנות אהובה:בוניטה- חנות פאקצות עם הכי הרבה מציאות שיש מה נמצא בארון שלך:הכל פריט אהוב:החצאיות שלי והשמלה שאבא קנה לי בסין חולצה אהובה:החולצת דמוי מחוך שלי מכנס/חצאית אהובה:חצאית שחורה עם טול פריט אהוב:יש יותר מידי הפריט הכי יקר שיש בארון/מגירה:החצאית טול היא עלתה 300+ להקה האהובה:אוונסנס/ ויט'ן טמפטשיון שיר:יותר מידי האדם בפורום שיש לו תסגנון הכי יפה:כולם ציון מקוריות לשאלון הזה 1-10: 9 תמונה של הסגנון האהוב עלייך--- אין לי כוח לחפש

אני..

[למרות שאני כבר בקושי כותבת
.] כינוי: יש הרבה.. מאיפה הוא בא: גיל פיזי: 14 גיל נפשי: 15 איזור מגורים: המרכז איזור מגורים חלומי: אנגליההה
מתי הפעם הראשונה שלבשת משהו אלטרנטיבי: כיתה ח' נראה לי
מה זה היה: גרבי ברך שונים וכאלה איפה קנית: לא זוכרת איך הכל התחיל: אוונסנס, כמו הרוב פה.. צבע אהוב: שחור, סגול, ירוקמרקר ואדום צבע דוחה: אין ממש, אבל נראה לי שכתום הבן/בת זוג המושלם/ת: אם היית חייב/ת להגדיר את הלבוש שלך, מה הוא היה: הרבה שחור, וקצת פאנק, עם כל מיני אביזרים וסטאף כזה.. המפורסמם עם סטיל הלבוש הכי אהוב עלייך: איימי לי מאוונסנס וקאנה. אישיות נערצת באופן כללי: אין למה: כי אני לא חושבת שיש סיבה להעריץ סתם ככה אנשים רגילים לבוש לבצפר:לרוב מכנסיים שחורות וחולצה שחורה, לפעמים חצאית וגרביונים. לבוש למסיבה: בערך אותו דבר
מה בחיים לא תלבש/י: בגדים של פקצות מה תרצי/ה ללבוש אבל אין לך אומץ: מחוך
מקום בילוי אידאלי: איןממש
איפה את/ה קונה את הבגדים שלך: חנויות רגילות בעיקר, וכל מיני מקומות סתם וחלק מאמאשלי ^^ יקר?: לא ממש חנות אהובה: הוטופיק ^^ מה נמצא בארון שלך: נמנמ, כלמיני.. [אבל לא מספיק
פריט אהוב: שרשרת הגרזן שלי. למרות שאיבדתי אותה שלשום בת"א *בוכה* חולצה אהובה: סתם חולצה שחורה עם הדפס מגניב ^^ מכנס/חצאית אהובה: החצאית הסקוטית שלי ^^ הפריט הכי יקר שיש בארון/מגירה: לא זוכרת
להקה האהובה: זה משתנה הרבה, אבל כרגע אוורגריי שיר: אין כרגע
האדם בפורום שיש לו תסגנון הכי יפה: ליז ורונה ^^ ציון מקוריות לשאלון הזה 1-10: 10 תמונה של הסגנון האהוב עלייך--->

למעלה