הנני../images/Emo9.gif../images/Emo26.gif
כינוי:LadyAnanas? מאיפה הוא בא: חיבה מופרזת לפרי אננס. גיל פיזי:17 ומספר חודשים רב גיל נפשי: נמוך בהרבה מהנוכחי O_O איזור מגורים: פ"ת, עיר השמחה והתעתועים!(?) איזור מגורים חלומי: כל מקום קריר וירוק יספק אותי! מתי הפעם הראשונה שלבשת משהו אלטרנטיבי:למסיבה אצל חברה לפני שלוש שנים. מה זה היה:קולר איפה קנית:במונסטון
איך הכל התחיל: הכרה של סגנונות מוסיקה שונים, והלבוש של חברי הלהקה
"היי! גם אני רוצה ללבוש את זה! ><" צבע אהוב: אדום! צבע דוחה: באופן כללי? הממ.. ירוק זית
הבן/בת זוג המושלם/ת: בחור אומנותי, מיושן, ולא מאצ'ו
אם היית חייב/ת להגדיר את הלבוש שלך, מה הוא היה:רטרו/וינטאג' צבעוני או רומנטי, לעיתים מעט לוליטה. יש לפעמים דברים לגמרי לא קשורים כמו למשל תיק גב דמוי ויניל גדול ורוד ובוהק. אינדסטריאל???
המפורסמם עם סטיל הלבוש הכי אהוב עלייך: בריאן מולקו בעבר אישיות נערצת באופן כללי:אין ברגע זה למה:ככה יצא >< לבוש לבצפר: כל מה שנחטף מהארון בבוקר בדעה לא צלולה. לבוש למסיבה: כמו לבית ספר רק מעט מושקע יותר, ומעט יותר מתוחכם
מה בחיים לא תלבש/י: תחתונים מPVC, פשוט כי זה נראה לי לא נוח במיוחד. מה תרצי/ה ללבוש אבל אין לך אומץ:ראסטות סינטטיות נכללות בזה?
מקום בילוי אידאלי: בבית מול ערוץ שמונה *חננה
* איפה את/ה קונה את הבגדים שלך: בעיקר בהנחות ומכירות סוף עונה בעיר או בקניון, הרבה פעמים ללא מדידה, לפעמים בחנויות יד שנייה. יקר?: לרוב לא חנות אהובה: אין כרגע מה נמצא בארון שלך:חולצות טי צבעוניות, כמה חצאיות קצרות, הרבה גרביונים וגרביים, שמלה אחת, כמה ג'קטים, הרבה מכנסיים, זוג חולצות תחרה שחורות, כמה חולצות מכופתרות.. הממ... יותר מדי
פריט אהוב: המחוך שהגיע לא מזמן^^ בצבע ורוד חיוור ובעיצוב ויקטוריאני קמעה
חולצה אהובה: ברגע זה סוודר כחול חזק עם פתח מעל החזה ובכתפיים. מכנס/חצאית אהובה:מכנס אדום עם הדפסי פרחים בשחור לבן/חצאית לוליטה שחורה עם תחרה לבנה בקצוות. הפריט הכי יקר שיש בארון/מגירה: מחוך ב150 שקלים
להקה האהובה:פלאסיבו עם עוד רבים וטובים סביבה... שיר:כרגע the cure- bloodflowers האדם בפורום שיש לו תסגנון הכי יפה: במפגש הייתי שקועה בהסרת מסטיק מהנעל רוב הזמן ;>> אבל מי שכן ראיתי הייתה ירדן, פינק פיג
ציון מקוריות לשאלון הזה 1-10: 10! XD תמונה של הסגנון האהוב עלייך---