שאלון

Pink Pig

New member
../images/Emo41.gifשאלון../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif

כינוי: מאיפה הוא בא: גיל פיזי: גיל נפשי: איזור מגורים: איזור מגורים חלומי: מתי הפעם הראשונה שלבשת משהו אלטרנטיבי: מה זה היה: איפה קנית: איך הכל התחיל: צבע אהוב: צבע דוחה: הבן/בת זוג המושלם/ת: אם היית חייב/ת להגדיר את הלבוש שלך, מה הוא היה: המפורסמם עם סטיל הלבוש הכי אהוב עלייך: אישיות נערצת באופן כללי: למה: לבוש לבצפר: לבוש למסיבה: מה בחיים לא תלבש/י: מה תרצי/ה ללבוש אבל אין לך אומץ: מקום בילוי אידאלי: איפה את/ה קונה את הבגדים שלך: יקר?: חנות אהובה: מה נמצא בארון שלך: פריט אהוב: חולצה אהובה: מכנס/חצאית אהובה: פריט אהוב: הפריט הכי יקר שיש בארון/מגירה: להקה האהובה: שיר: האדם בפורום שיש לו תסגנון הכי יפה: ציון מקוריות לשאלון הזה 1-10: תמונה של הסגנון האהוב עלייך--- Enjoy!

xkittenx

New member
MOO

כינוי: איגיס מאיפה הוא בא: מאנשים טיפשים גיל פיזי: 14 גיל נפשי: 6 וחצי. איזור מגורים: חיפה איזור מגורים חלומי: לונדון מתי הפעם הראשונה שלבשת משהו אלטרנטיבי: לא זוכרת .. בכיתה ז' נראה לי
מה זה היה: אולסטאר , ומשו
איפה קנית: בחנות ספורט
איך הכל התחיל: אמממ... משמיעת אוונסנס ..כמו כולם.
צבע אהוב: אפור
צבע דוחה: כתום. הבן/בת זוג המושלם/ת: כל מישו שהוא לא סטייליסט. אם היית חייב/ת להגדיר את הלבוש שלך, מה הוא היה: חוסר טעם ועיוורות צבעים מוחלטת. המפורסמם עם סטיל הלבוש הכי אהוב עלייך: גוון סטפאני
נו מה..אני אוהבתותה. אישיות נערצת באופן כללי: מממ... לא יודעת
למה: כי ככה
לבוש לבצפר: טי שרט של בצפר וכל מכנס כלשו.. אולסטאר או ואנס.. וכפפות כי קר!
לבוש למסיבה: משו נוח מה בחיים לא תלבש/י: חולצת בטן. מה תרצי/ה ללבוש אבל אין לך אומץ: חצאית מיני עם פלאטפורמה ענקית. בטח החיפאים מבינים. היו זורקים עליי עגבניות . או אונסים אותי בדרך.
מקום בילוי אידאלי: בית השימוש!
איפה את/ה קונה את הבגדים שלך: כל מקום שיש משו שמוצא חן בעייני. יקר?: לפעמים.. חנות אהובה: לא יודעת.. אין משו מסויים. מה נמצא בארון שלך: כל מיני מכנסיים וסוודרים
פריט אהוב: המכנס האפור על המישבצות חולצה אהובה: ממה שיש לי? מין סוודר על ריצ'רץ' שחור. מכנס/חצאית אהובה: ממממ... יש לי רק 3 חצאית ואפחת מהן לא מיני. אז השחורה עד הברכיים. פריט אהוב: אני אוהבת תטבעות שלי .. הפריט הכי יקר שיש בארון/מגירה: לא יודעת
להקה האהובה: כל מיני.. ג'ק אוף ג'יל.. או אוונסנס. שיר: דיי זה קשה מידי ]; האדם בפורום שיש לו תסגנון הכי יפה: ירדן פינק פיג. ציון מקוריות לשאלון הזה 1-10: מקוריות? אוממ... 9 תמונה של הסגנון האהוב עלייך---

Got XD

New member
~!

"מה תרצי/ה ללבוש אבל אין לך אומץ: חצאית מיני עם פלאטפורמה ענקית. בטח החיפאים מבינים. היו זורקים עליי עגבניות . או אונסים אותי בדרך." יאפ, מבינה אותך בהחלט. למרות שתלוי באיזו שכונה בחיפה, אבל ברובן המוחלט עדיף שלא להתלבש באופן 'קיצוני' במיוחד. למרות שאני כל הזמן לובשת חצאית מיני, ולא סוקלים אותי, רק מטרידים אותי מינית יותר מהרגיל וערבים מתעקשים לקחת אותי טרמפ. >.> אחאח, לו זה לא היה מקום כה... Old fashioned (?), הייתי מסתובבת ברחוב עם אוזניי חתול תמיד. ;;

Got XD

New member
גרה מאודמאוד קרוב אלייך,

וברור שאני מכירה (רק 18 שנה בעיר הזו, אחריי הכל, אז יש סיכוי לא רע שאכיר אותה).

smady by

New member
עונה

כינוי: סמדי, סמאט מאיפה הוא בא: סמדי - דיי מובן מאליו, סמאט- סמדי, סמד, סמאט גיל פיזי: 17+ גיל נפשי: תלוי: לעיתים 25 לעיתים 10 איזור מגורים: מושב בדרום איזור מגורים חלומי: ניו זילנד מתי הפעם הראשונה שלבשת משהו אלטרנטיבי: פפפפ לפני המון זמן.. חודש חודשיים מה זה היה: מחוך דמוי עור עם חצאית וגרביוני רשת שחורים איפה קנית: מחוך אצל דנה (לפני החנות)+פוקס (החצאית) איך הכל התחיל: אהבתי תמונות דומות באינטרנט, ותמיד אהבתי לבוש ויקטוריאני צבע אהוב: אדום עמוק, סגול לילך ושחור צבע דוחה: צהוב או ירוק נזלת הבן/בת זוג המושלם/ת: חייכן, תומך, מצחיק, מעניין אם היית חייב/ת להגדיר את הלבוש שלך, מה הוא היה: פשוט, לפעמים אלטרנטיבי המפורסמם עם סטיל הלבוש הכי אהוב עלייך: אנגלינה ג'ולי, אה- רגע- אפשר גם סולנית של להקה ידועה? עם כן את שרון דל-אדן (סולנית ווית'אין) אישיות נערצת באופן כללי: אנג'לינה ג'ולי וקטרין זיטה ג'ונס למה: כי הן כלות! לבוש לבצפר: חולצת ביצפר+ מכנס חמוד, בלי איפור, אבל לפעמים עם אביזרים לבוש למסיבה: אלטרנטיבי, בעיקר גוטי, אביזרים ניטים שרוולים ואיפור שחור מה בחיים לא תלבש/י: נעלי שפיץ! *מתחלחלת* מה תרצי/ה ללבוש אבל אין לך אומץ: חצאית מיני מקום בילוי אידאלי: ת"א - בכלליות איפה את/ה קונה את הבגדים שלך: בשווקים השונים יקר?: מנסה שלא חנות אהובה: NOX FASHION של דנה מה נמצא בארון שלך: פריט אהוב: המחוך
היפה שלי חולצה אהובה: חולצת הדפס כחולה שם כלב צ'יאוואוה קשוח כזה שאומר "על מה אתה מסתכל" באנגלית מכנס/חצאית אהובה: מכנס כתום דהוי משובץ מתרחב
פריט אהוב: טבעת קלטית יפה שכזו הפריט הכי יקר שיש בארון/מגירה: המחוך- 400 ש"ח להקה האהובה: בליינד גארדיאן וווית'אין טמפטישן שיר: and then there was silence האדם בפורום שיש לו תסגנון הכי יפה: לא מכירה את כולם ואפילטו לא את רובם, אבל לשרון יש סגנון שאני ממש אוהבת ציון מקוריות לשאלון הזה 1-10: 8 תמונה של הסגנון האהוב עלייך--- Enjoy! סגנון של בגדים או אומנות?!
טוב בכל מקרה הנה

Silent tears

New member
אני ../images/Emo41.gif

כינוי: יש מלא מאיפה הוא בא: גיל פיזי: 12 גיל נפשי: 14 איזור מגורים: ירושלים איזור מגורים חלומי: לונדון,שוויץ,אירנלד,אוסטרליה. מתי הפעם הראשונה שלבשת משהו אלטרנטיבי: לפני חודש בערך מה זה היה: ממ זה לא היה אלטרנטיבי במיוחד, זה היה יותר פאנקיסטי.
בכ"ז לבשתי מכנסיים שחורות דיי רחבות וגרביי פסים שחור לבן וחולצה שחורה עם איזשהו הדפס. איפה קנית: לא זוכרת איך הכל התחיל: מה זאת אומרת?
צבע אהוב: ורוד,שחור,אדום צבע דוחה: צהוב וכתום
הבן/בת זוג המושלם/ת: אין אם היית חייב/ת להגדיר את הלבוש שלך, מה הוא היה: פאנקיסטי/אלטרנטיבי המפורסמם עם סטיל הלבוש הכי אהוב עלייך: אנג'לינה ג'ולי! %$#@#@R$% אישיות נערצת באופן כללי: אין למה: ^ לבוש לבצפר: כל מה שיוצא מהארון.
לבוש למסיבה: ^^ מה בחיים לא תלבש/י: עור אמיתי/פרווה/משהו מנומר
מה תרצי/ה ללבוש אבל אין לך אומץ: אין. מקום בילוי אידאלי: יש מלא איפה את/ה קונה את הבגדים שלך: יש מלא חנויות. כל עוד יש דברים יפים אז אני קונה P: יקר?: בערך חנות אהובה: אין מה נמצא בארון שלך: בגדים (?) פריט אהוב: החצאית טול הוורודה
חולצה אהובה: עם ההדפס מכנס/חצאית אהובה: החצאית טול הוורודה פריט אהוב: השאלה הזאת כבר הייתה P: הפריט הכי יקר שיש בארון/מגירה: ממ חצאית שעלתה 310 ש"ח,חצאית טול 370 ש"ח ומכנסיים רחבות 300 ש"ח. להקה האהובה: הרשימה לא תיגמר. בכללי- Within Temptation,Nightwish,Jack Of Jill,Nickelback,Lacuna Coil,Rhapsody,HIM,Helloween,Guns N' Roses שיר: Guns N' Roses- Don't Cry,Within Temptation- Stand My Ground/Memories,Nickelback- Photograph האדם בפורום שיש לו תסגנון הכי יפה: אני לא יכולה להחליט. לכולם יש סיגנון יפה. ציון מקוריות לשאלון הזה 1-10: 2 P: תמונה של הסגנון האהוב עלייך--- סתם כי אני אוהבת את התמונה.

lestatgirl

New member
עונה

גאד פעם שניה שאני עושה את זה כי הכל נמחק כינוי:lestatgirl מאיפה הוא בא:lestatחח גיל פיזי:16 גיל נפשי:20++ איזור מגורים:ראשון איזור מגורים חלומי:כזאת קלישאה אבל לונדון (רק בגלל ההופעות) מתי הפעם הראשונה שלבשת משהו אלטרנטיבי:לא זוכרת זה לא בבום את נוחתת מהירח עם מחוך ומכנסי בונדאג' זה לאט לאט מה זה היה:תחילת חטיבת ביניים סוף יסודי איפה קנית:... איך הכל התחיל:תמיד הייתי שונה צבע אהוב:הכל חוצמ זהב חום וצהוב צבע דוחה:גוונים מסויימים של כתום צהוב חום וזהב הבן/בת זוג המושלם/ת:אין מסתדרת לבד תודה אם היית חייב/ת להגדיר את הלבוש שלך, מה הוא היה:רגיל עם טוויסט המפורסמם עם סטיל הלבוש הכי אהוב עלייך:לא ממש שמה לב מה מפורסמים לובשים אישיות נערצת באופן כללי:לא מעריצה אנשים למה:כי רובם זבל... לבוש לבצפר:חולצת בצפר+עליונית ומכנס לבוש למסיבה:מכנס וחולצה P-: מה בחיים לא תלבש/י:כל דבר חושף בטן\יריכיים מה תרצי/ה ללבוש אבל אין לך אומץ:כל דבר חושפני מידי זה לא שאין לי אומץ זה פשוט לא יראה כמו שאני אוהבת מקום בילוי אידאלי:גגות\החדרשלי איפה את/ה קונה את הבגדים שלך:כל מיני כל מקום שאני רואה משהו יפה יקר?:לפעמים חנות אהובה:אין משו מיוחד שקשור לבגדים שאני אוהבת במיוחד מה נמצא בארון שלך:שלדים אה כה קצת בגדים גם פריט אהוב:התיק שלי? חח חולצה אהובה:בטח יש איזה משהו שם מכנס/חצאית אהובה:מכנס אחד מנולוגו פריט אהוב:בטח שרשרת\צמיד כלשהו הפריט הכי יקר שיש בארון/מגירה:לא יותר גבוה מ300 להקה האהובה:The libertines ,Razorlight ,Muse שיר:כרגע?Asrctic Monkeys - A Certain Romance האדם בפורום שיש לו תסגנון הכי יפה:לא מכירה תאנשים\סגנונות ציון מקוריות לשאלון הזה 1-10:7 וחצי יותר מידי שאלות שלא ניתןלענות עליהם תמונה של הסגנון האהוב עלייך---אמ.. אין לי סגנון אהוב כל מה שנראה יפה

L 0 L

New member
עונה

כינוי: אין לי מאיפה הוא בא:- גיל פיזי: 14 גיל נפשי: 14 איזור מגורים: עמק בית שאן איזור מגורים חלומי: יפן P: מתי הפעם הראשונה שלבשת משהו אלטרנטיבי: אממ לא זוכרת מה זה היה: לא זוכרת נראה לי חצאית או מגפיים איפה קנית: לא זוכרת איך הכל התחיל: לא יודעתת צבע אהוב: אין לי אני אוהבת מלא צבעים צבע דוחה: אין הבן/בת זוג המושלם/ת: אם היית חייב/ת להגדיר את הלבוש שלך, מה הוא היה: מוזר. המפורסמם עם סטיל הלבוש הכי אהוב עלייך: כרסטינה אגילרה אישיות נערצת באופן כללי: יש הרבה למה: לבוש לבצפר:נורמאלי מוזר. לבוש למסיבה: חגיגי מוזר מה בחיים לא תלבש/י: אממ חולצת בטן וג'ינס גזרה נמוכה ובגדי פאקאצה מה תרצי/ה ללבוש אבל אין לך אומץ: אממ מגפים עם עקבים לבית ספר מקום בילוי אידאלי: אממ לא יודעת איפה את/ה קונה את הבגדים שלך: בחנות P: רוב הבגדים לי מתמנון ופוקס אבל יש גם מלא מהשוק וכאלה יקר?: תלוי מה חנות אהובה: אממ לא יודעת מה נמצא בארון שלך: בגדים פריט אהוב: טבעות חולצה אהובה: כול החולצות פסים שלי מכנס/חצאית אהובה: ג'ינס פשוט שלי פריט אהוב: הפריט הכי יקר שיש בארון/מגירה: אמממ לא יודעת להקה האהובה: MCR שיר: בעע יש הרבה האדם בפורום שיש לו תסגנון הכי יפה: PINK PIG ציון מקוריות לשאלון הזה 1-10: 8 תמונה של הסגנון האהוב עלייך---

ebony

New member
../images/Emo20.gif

כינוי:אבוני מאיפה הוא בא:על שם העץ
ובגלל שאני לא מוכנה ללבוש צבעוני גיל פיזי:21 גיל נפשי:90 איזור מגורים:פרבר קטנטן של תל אביב איזור מגורים חלומי:טוסקאנה מתי הפעם הראשונה שלבשת משהו אלטרנטיבי:הייתי בת 11 מה זה היה:נעליים כתומות איפה קנית:לונדון איך הכל התחיל:ראיתי אותם קניתי ומאז זהו צבע אהוב:שחור צבע דוחה:צהוב הבן/בת זוג המושלם/ת: שנוזל אם היית חייב/ת להגדיר את הלבוש שלך, מה הוא היה:שחור,שחור ,שחור המפורסמם עם סטיל הלבוש הכי אהוב עלייך:VALO אישיות נערצת באופן כללי:יש הרבה לבוש לאוניברסיטה:נוח לבוש למסיבה:
שמלות עדיף ארוכות מה בחיים לא תלבש/י:חולצות עם פחות מגרם בד מה תרצי/ה ללבוש אבל אין לך אומץ:האמת אין דבר כזה מקום בילוי אידאלי:פאב איפה את/ה קונה את הבגדים שלך:בכל מקום שאני מוצאת דברים מגניבים יקר?:לפעמים חנות אהובה:
יש הרבה אבל הכי הכי הפיל הלבן ברחובות מה נמצא בארון שלך: פריט אהוב:קולר לוויות חולצה אהובה:שחורה ניראית כמו כנפיים של עטלף מכנס/חצאית אהובה:חצאית רשת שחורה פריט אהוב: הפריט הכי יקר שיש בארון/מגירה:מגפיים מעור כמו של אופנוענים עלו 2,000 שקלים להקה האהובה:קשה לי להחליט על אחת אני אוהבת המון מוזיקה שיר:Black Leather האדם בפורום שיש לו תסגנון הכי יפה:אממ..... עדיין לא החלטתי
ציון מקוריות לשאלון הזה 1-10: 9

ממממ../images/Emo26.gif

"חולצה אהובה:שחורה ניראית כמו כנפיים של עטלף" יש לך תמונה במקרה?
אם זאת החולצה שאני חושבת אז פנטזתי עליה כבר מלא זמן ו...כיף לך!

ebony

New member
אין לי תמונה../images/Emo4.gif

מבטיחה לנסות להצטלם.... זה קצת פרוייקט בשביל מישהי שלא מוכנה לעמוד מול מצלמה

mishmishonet

New member
יקירתי, אם אנחנו מדברות על אותו

הדבר, יש לי כזו.
אצלם לך היום ואשלח לך.

למעלה