שאלון

coullette

New member
כן!

ממש אהבתי את מה שלבשת במפגש.מאיפה את קונה את כל הבגדים היפים האלה?
בכלל המחוך והנעליים והחצאית..בקיצור הכל!!

כל חור שאני מוצאת ואיביי וזה../images/Emo3.gif

בעיקרון אף פעם אין לי הרבה כסף, אז בדרך כלל הדברים שאני קונה לא כ"כ יקרים, למרות שיש מלא דברים שנאצלתי לוותר עליהם בגלל שלא היה לי כסף... אני גם משפצת את רוב הבגדים שיש לי כי משעמם לי איתם כמו שהם ומנסה לתפור גם כן אבל זה אני מאוד צריכה ללמוד
תנקס
רונה xxx

M a r i a n22

New member
קדימה לעבודה

כינוי:אין מאיפה הוא בא:----- גיל פיזי:22 גיל נפשי:16+ איזור מגורים:קריות איזור מגורים חלומי:מקום עם שלג אולי פינלנד מתי הפעם הראשונה שלבשת משהו אלטרנטיבי:בערך מגיל העשרה היה לי סגנון מיוחד משלי מה זה היה:בהתחלה הייתי לובשת רק ורוד (לא פאקצי) וזה היה בערך ההיכר שלי. איפה קנית:בכל מקום אפשרי איך הכל התחיל:לא יודעת צבע אהוב:ורוד/סגול/שחור צבע דוחה:חום
הבן/בת זוג המושלם/ת:ג'וני דפ /ניק קרטר (סטיה אישית) אם היית חייב/ת להגדיר את הלבוש שלך, מה הוא היה: גות' עם נגיעות המפורסמם עם סטיל הלבוש הכי אהוב עלייך:גוון סטפני חביבה וגם אהממ פאריס אישיות נערצת באופן כללי:פאריס הילטון למה:כי לא איכפת לה מכלום! לבוש לבצפר:אני כבר מזמן לא בביצפר אבל הייתי בדתי אז חולצה של בי"ס וחצאית שמגרדת את הריצפה. לבוש למסיבה:בדרך כלל גותי מה בחיים לא תלבש/י: חום מה תרצי/ה ללבוש אבל אין לך אומץ:אין חיה כזאת יש לי אומץ להכל מקום בילוי אידאלי:מועדון עם אי בי אם /מטאל וכו' איפה את/ה קונה את הבגדים שלך:בכל מקום שיש משהו לטעמי יקר?:לפעמים חנות אהובה:כרגע?של דנה למרות שהייתי רק פעם אחת מה נמצא בארון שלך:בלאגן גדול פריט אהוב:המגפיים שלי והמחוך סגול עם כוכבים חולצה אהובה:של אירית שחורה עם כפתורים קטנים מכנס/חצאית אהובה:חצאית שחורה נפוחה מטול קשיח הפריט הכי יקר שיש בארון/מגירה:המגפיים שלי ב700 ומשהו להקה האהובה:רמשטיין שיר:poison אפילו שמאוס לעיתים האדם בפורום שיש לו תסגנון הכי יפה:אני (חיחיחי) ציון מקוריות לשאלון הזה 1-10: 8+

N o N 123

New member
../images/Emo18.gifשלי../images/Emo18.gif

כינוי: נון :) מאיפה הוא בא: לא יודעת..ככה חברים שלי קוראים לי.. גיל פיזי: 14 גיל נפשי: 18 איזור מגורים: ת"א איזור מגורים חלומי: ני יורק מתי הפעם הראשונה שלבשת משהו אלטרנטיבי: כיתה ז'....(?) מה זה היה: מכנס שחור יפה כזה איפה קנית:לא זוכרת...אמסטרדם נראה לי איך הכל התחיל: אממ מה?.. צבע אהוב:שחור צבע דוחה:כתום.. הבן/בת זוג המושלם/ת: חבר שלי..:) אם היית חייב/ת להגדיר את הלבוש שלך, מה הוא היה: אממ מזתומרת? מטאליסטי אני חושבת.. המפורסמם עם סטיל הלבוש הכי אהוב עלייך: אממ לא יודעת.. אישיות נערצת באופן כללי: צ'סטר בנינגטון למה: כי הוא זמר מדהים! לבוש לבצפר:הם משתדלת לא להתבלט יותר מידי..((חחח עכשיו התחלתי ללכת נעל אחת כזו ואת כזו..נגיד 2 אולסטאר אחד אדום ואחד שחור או ואנס כחול וואנס שחור)) לבוש למסיבה: לא ממש הולכת למסיבות.. מה בחיים לא תלבש/י: פרווה מה תרצי/ה ללבוש אבל אין לך אומץ: מחוך שחור ומגפיים יפות כאלה מעור על עקב גבוה..
.. מקום בילוי אידאלי: ברחוב.. איפה את/ה קונה את הבגדים שלך:אממ כל מיני..לא יכולה לאמר משו ספציפי יקר?:חלק.. חנות אהובה: ואנס.. מה נמצא בארון שלך:הרבה ג'ינסים...המון שטויות שאני מקווה להיפטר מהם.. פריט אהוב:מכנס צבאי יפה.. חולצה אהובה: יש הרבה.. מכנס/חצאית אהובה: חצאית ש לי קופר פריט אהוב: חגורת ניטים שלי הפריט הכי יקר שיש בארון/מגירה:הכל סביר להקה האהובה:SLIPKNOT,RAMMSTEIN,OPETH שיר: אממ אין אחד ספציפי האדם בפורום שיש לו תסגנון הכי יפה: PINK PIG ציון מקוריות לשאלון הזה 1-10: 10 תמונה של הסגנון האהוב עלייך---

Fire Ice

New member
גם אני עשיתי ../images/Emo67.gif

כינוי: Fire Ice מאיפה הוא בא: ניגודים גיל פיזי: 15 גיל נפשי: אממ.. 15? איזור מגורים: מוסקבה איזור מגורים חלומי: שוויץ, אוסטריה מתי הפעם הראשונה שלבשת משהו אלטרנטיבי: בגיל 13 מה זה היה: מכנסי בונדאג' איפה קנית: אתר איך הכל התחיל: תמיד אהבתי, וראיתי באינטרנט אתרים עם בגדים ונדלקתי :) צבע אהוב: שחור, אדום כהה, כחול כהה, ירוק כהה צבע דוחה: צהוב הבן/בת זוג המושלם/ת: החברה שלי היא הכי טוב בעיני אם היית חייב/ת להגדיר את הלבוש שלך, מה הוא היה: ג'ותי-אלטרנטיבי המפורסמם עם סטיל הלבוש הכי אהוב עלייך: ראיתי את הבגדים שהסלונית של אוונסנס (ברח לי השם) מכינה לעצמה, ואהבתי. אבל היא אישה, והבגדים שלה של בנות.. אז זה לא ממש בתחום שלי :X אישיות נערצת באופן כללי: אין למה: כי לא מוצא בראש מישהו ספציפי לבוש לבצפר: נעלי מרטינס, חולצה מכופתרת, ג'קט, מכנסיים מחויטות כאלה. תלבושת אחידה :X לבוש למסיבה: לא ממש הולך, אבל אם כבר אז גותי מה בחיים לא תלבש/י: מחוך מה תרצי/ה ללבוש אבל אין לך אומץ: אין משהו כזה, אני חושב.. מקום בילוי אידאלי: האחו בסיביר
וגם יש פינת רחוב אחת נוחה :| איפה את/ה קונה את הבגדים שלך: בעיקר דרך האינטרנט, אבל את המרטינס שלי קניתי בחנות :X יקר?: כשבאמת יפה חנות אהובה: אין מה נמצא בארון שלך: משהו כמו 5-7 מכנסי בונדאג' וכל מני חולצות :/ פריט אהוב: שרשרת עם דרקונים עם אבנים אדומות (דמוי אבני חן כאלה..) חולצה אהובה: חולצת רשת כזאת... (שהכל מרשת, בלי משהו למטה) מכנס/חצאית אהובה: מכנס ששמתי עכשיו בתמונה הפריט הכי יקר שיש בארון/מגירה: לא זוכר.. נראה לי משהו מהוט טופיק אם אני לא טועה
להקה האהובה: HIM, Amon Amarth, System of a Down, After Forever, Queen of the Stoon Age Breaking Benjamin, שיר: יש הרבה
האדם בפורום שיש לו תסגנון הכי יפה: לא מכיר את כל הפורום.. ציון מקוריות לשאלון הזה 1-10: 7 תמונה של הסגנון האהוב עלייך--- Enjoy!

Blade Of Fire

New member
K

כינוי: אף פעם לא הבנתי את המשמעות של השאלה הזו בשאלונים. מאיפה הוא בא: ספר כלשהו. גיל פיזי: 19 גיל נפשי: אהמ... תלוי במקום ובזמן
זה נע בין 15 ל30
איזור מגורים: פתח תקווה. איזור מגורים חלומי: אירלנד
מתי הפעם הראשונה שלבשת משהו אלטרנטיבי: ממ.. אני מניח שחולצת להקה זה אלטרנטיבי אז בערך בגיל 16... מה זה היה: ראה שאלה קודמת. איפה קנית: מטאל שופ איך הכל התחיל: "אה! אני מת על מטאליקה! אני רוצה חולצה של מאסטר!" צבע אהוב: שחור וכחול. צבע דוחה: ורוד.. כמה לא צפוי... הבן/בת זוג המושלם/ת: חברה שלי
אם היית חייב/ת להגדיר את הלבוש שלך, מה הוא היה: עתיק. המפורסמם עם סטיל הלבוש הכי אהוב עלייך: ג'וני דפ
(במספריים של אדוארד, בשודדי הקריביים, וכן-גם בחתונת רפאים
) אישיות נערצת באופן כללי: מממ... טוביאס סאמט
למה: סולן, צייר וקלידן אלוהיייייייייי לבוש לבצפר: בייסיק בלאק:) לבוש למסיבה: גלימה
מה בחיים לא תלבש/י: ממממ... משו ורוד
מה תרצי/ה ללבוש אבל אין לך אומץ: מממ.. חולצות סגנון החולצות בראיון עם ערפד.. מקום בילוי אידאלי: ממממ.. אין משו... איפה את/ה קונה את הבגדים שלך: תלוי מה... אול אובר דה פלייס... יקר?: כמובן.. אני לא זול
חנות אהובה: תומר:) מה נמצא בארון שלך: בייסיק בלאק
ממ.. חולצות להקות, ג'ינסים משונים, סוודרים יפים בחורף... פריט אהוב: הגלימה החדש והמדהימה שלי:) חולצה אהובה: החולצה של הלווין(:) מכנס/חצאית אהובה: מכנס מתרחב דגמ"ח פריט אהוב: השרשרת דרקון שלי:) הפריט הכי יקר שיש בארון/מגירה: אמממ.. נראה לי שהגלימה.. להקה האהובה: EDGUY שיר: AVANTASIA-FAREWELL האדם בפורום שיש לו תסגנון הכי יפה: אהמ.. לא יודע? ציון מקוריות לשאלון הזה 1-10: 6 תמונה של הסגנון האהוב עלייך---קפטן ג'ק ספרואו:) http://sda21.canalblog.com/potc_wall01small.jpg

../images/Emo187.gifme too../images/Emo187.gif

כינוי:ליזי מאיפה הוא בא:מהשם שלי:ליזה גיל פיזי:17 גיל נפשי:12-25 איזור מגורים:רמת גן איזור מגורים חלומי:ניו-יורק מתי הפעם הראשונה שלבשת משהו אלטרנטיבי: בסביבות כיתה ז' מה זה היה:כול מיני חולצות של להקות וניטים ושיט איפה קנית:חח אני כבר ממש לא זוכרת בטח פילחתי מהחברים המאאאאאגניבים שלי דאז איך הכל התחיל: אמא חינכה אותי מהילדות להיות מיוחדת.אבל בכיתה ז' נפתחת לכול תרבות המטאל והרוק בארץ ומשם זה התגלגל צבע אהוב:סגול צבע דוחה: חום הבן/בת זוג המושלם/ת: חבר שלי! אם היית חייב/ת להגדיר את הלבוש שלך, מה הוא היה:מבוסס על מצבי הרוח שלי,מיוחד. המפורסמם עם סטיל הלבוש הכי אהוב עלייך:גוון סטאפני.בחורה שמסוגלת ליצור משקית זבל שמלה מדהימה. אישיות נערצת באופן כללי:אין למה:למה אין? ככה לבוש לבצפר:חולצת בצפר,ומכנס כלשהו לבוש למסיבה:תלוי בחברה שתהיה שם לפעמים מקושקש וצבעוני,לפעמים קלאסי ונוקשה מה בחיים לא תלבש/י:בגדים שקטנים עליי בכמה מידות מה תרצי/ה ללבוש אבל אין לך אומץ: מוכנה ללבוש הכול מקום בילוי אידאלי:מסיבות פאבים הבית של חבר שלי איפה את/ה קונה את הבגדים שלך:בחנויות רגילות בד"כ,חנויות יד שניה ובשווקים יקר?: לפעמים חנות אהובה:מנגו מה נמצא בארון שלך: בגדים? פריט אהוב:מגפיים שחורות על פלטפורמה חולצה אהובה:חולצה מקטיפה שהצד הקדמי שלה מכוסה כולה בתחרה מכנס/חצאית אהובה:חצאית משובצת עד הברך בגווני חום ושחור הפריט הכי יקר שיש בארון/מגירה:שמלת ערב כלשהי להקה האהובה:חח אין שיר:כרגע? placebo-special k האדם בפורום שיש לו תסגנון הכי יפה: חן :) ציון מקוריות לשאלון הזה 1-10: 9.5 תמונה של הסגנון האהוב עלייך---

¥EleVatioN¥

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo129.gif

כינוי: אורלע מאיפה הוא בא: תמיד שאני באה לכתוב אורלי יוצא אורלע, פעם מישו שידיד שלי גם במציאות וגם באינטרנט פשוט קרא לי אורלע באמיתי, מאז כולם עושים את זה
גיל פיזי: 17.5 אני מניחה
גיל נפשי: גם.. איזור מגורים: אשדוד איזור מגורים חלומי: לונדון מתי הפעם הראשונה שלבשת משהו אלטרנטיבי: אני מתביישת לומר אבל אני חושבת שאפעם
, תמיד אני רוצה ואפעם אני לא מוצאת. חוץ מהמחוך שלי מה זה היה: המחוך אני מניחה... איפה קנית: רנואר איך הכל התחיל: טיילתי בת"א עם אמא שלי ורציתי מחוך נכנסנו לחנויות לראות אם יש ושם מצאתי צבע אהוב: שחור צבע דוחה: צבעי ברביות הבן/בת זוג המושלם/ת: חבר שלי
אם היית חייב/ת להגדיר את הלבוש שלך, מה הוא היה: ביום יום, לאדעת. שחור
המפורסמם עם סטיל הלבוש הכי אהוב עלייך: לאדעת.. אישיות נערצת באופן כללי: אנג'לינה ג'ולי למה: כי היא אישה מדהימה לבוש לבצפר: חולצת מקיף ומכנס, ג'ינס בדרך כלל לבוש למסיבה: חצאית או מכנס ואיזה גופיה נחמדה מה בחיים לא תלבש/י: כל מה שהולך בעולמן הזול של הפאקצות מה תרצי/ה ללבוש אבל אין לך אומץ: לאדעת... מקום בילוי אידאלי: אין לי ממש אחד כזה, באמפי (אבל זה לא אומר לכן כלום
) איפה את/ה קונה את הבגדים שלך: איפה שאני מוצאת בגדים יפים יקר?: לא בהכרח חנות אהובה: אני לא יודעת האמת.. מה נמצא בארון שלך: בגדים אני מניחה
פריט אהוב: המחוך חולצה אהובה: קניתי בידוק אחת בתמנון, היא מזה מותק יש עליה ציור של סנאי כזה עם אגוזים וכתוב lets go nuts girls
מכנס/חצאית אהובה: יש לי מכנס שחור מקורדרויי שנראה ממש ממש יפה על הגוף. והחצאית החדשה שלי...אממ היא מקסטרו (לא לסקול
) והיא כזה קצרה ויש לה במותן מן חוט יפה כזה...לאדעת איך להסביר. פריט אהוב: גם החצאית מקסטרו
הפריט הכי יקר שיש בארון/מגירה: החצאית, 260 שקל
להקה האהובה: יש המון שיר: כרגע שך blink 182 - not now האדם בפורום שיש לו תסגנון הכי יפה: אני לא ממש מכירה אנשים בפורום... ציון מקוריות לשאלון הזה 1-10: 8
תמונה של הסגנון האהוב עלייך---

nolonger2

New member
עונה

כינוי: אין ממש, פשוט עיוותים של השם שלי ^^ גיל פיזי: צעירה גיל נפשי: לעיתים ולעיתים איזור מגורים: נידח, יחסית איזור מגורים חלומי: קרוב לתל אביב מתי הפעם הראשונה שלבשת משהו אלטרנטיבי: זה עדיין לא קרה, אבל אני אוהבת את הסגנון ומתכוונת לרכוש בגדים כאלו. צבע אהוב: כחול, ירוק, שחור, לבן צבע דוחה: ורוד פקאצי הבן/בת זוג המושלם/ת: נאים, חכמים, מצחיקים וכו' אם היית חייב/ת להגדיר את הלבוש שלך, מה הוא היה: רגיל, ג'ינס וטי שרט. אולי גראג'? המפורסמם עם סטיל הלבוש הכי אהוב עלייך: לא יודעת אישיות נערצת באופן כללי: אין לבוש לבצפר: אולסטאר, ג'ינס/טרנינג וחולצת בית ספר. לבוש למסיבה: כנ"ל, רק בלי חולצת בית ספר וטרנינגים. מה בחיים לא תלבש/י: שימלת מיני ורודה פקאצית (מישהו כן ילבש? *צוחקת*) מה תרצי/ה ללבוש אבל אין לך אומץ: שרשת אנק, למרות שעדיין אין לי...^^ מקום בילוי אידאלי: בית, לשרוץ בבתים של חברות איפה את/ה קונה את הבגדים שלך: ציפי, שוק, בעבר פוקס, ולעיתים רחוקות קסטרו וזארה (קסטרו הפסיקה למכור פרוות, נכון?), ולשאלה השנייה- לעיתים חנות אהובה: קומיקס וירקות וחנויות ספרים (אין קשר לבגדים) מה נמצא בארון שלך: טי שרט וג'ינסים פריט אהוב:סוודר מפוספס חולצה אהובה: כנ"ל מכנס/חצאית אהובה: ג'ינס מתמנון ב-50 ש"ח הפריט הכי יקר שיש בארון/מגירה: לא מצליחה להיזכר...מקסימום ב-200 ש"ח להקה האהובה: ביטלס שיר: יש יותר מדי ^^ האדם בפורום שיש לו תסגנון הכי יפה: לכולם! ציון מקוריות לשאלון הזה 1-10: 8 תמונה של הסגנון האהוב עלייך: אין

ffiendd

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo54.gif

כינוי: ffiendd. מאיפה הוא בא: משהו באנגלית עתיקה. גיל פיזי: 15. גיל נפשי: 6. איזור מגורים: כרגע רמתגן. איזור מגורים חלומי: תלאביב. מתי הפעם הראשונה שלבשת משהו אלטרנטיבי: הו מזמן מזמן. מה זה היה: לא זוכרת. אני מתלבשת אלטרנטיבי מאז שאני זוכרת את עצמי. איפה קנית: - איך הכל התחיל: פשוט אימצתי לעצמי סגנון ייחודי משל עצמי, לא ממש חשבתי שזה שונה. צבע אהוב: ירוק, כתומ, צהוב, וורוד, סגול. צבע דוחה: כבר אין. הבן/בת זוג המושלם/ת: החבר הנוכחי. אם היית חייב/ת להגדיר את הלבוש שלך, מה הוא היה: צבעוני, ילדותי, סקסי ואלגנטי לעתים. המפורסמם עם סטיל הלבוש הכי אהוב עלייך: אין כזה. אישיות נערצת באופן כללי: אין. למה: - לבוש לבצפר: חולצה, סווצ'רט, חצאית ומכנס. לבוש למסיבה: משהו יותר סקסי. מה בחיים לא תלבש/י: אין הרבה כאלה, אבל גופיה עם כתפיות עבות. פוי. מה תרצי/ה ללבוש אבל אין לך אומץ: חצאית. זה לא כזה נורא, אבל אני פשוט מרגישה חשופה ככה. מקום בילוי אידאלי: הייניקן, הופעות. איפה את/ה קונה את הבגדים שלך: בכל חור. יקר?: לא. חנות אהובה: אין אחת ספציפית. מה נמצא בארון שלך: כל דבר בעולם בערך, בגרסה קצת יותר צבעונית. פריט אהוב: תחתונים ילדותיים. חולצה אהובה: נראהלי ירוקה, מTNT, עם סוס. היא מקורית כזו, וחמודה. יש לי גם כמה סוודרים שווים. מכנס/חצאית אהובה: מכנס אהוב זה הסגול-חציל, חצאית אהובה זה או הירוקה עם הטול הירוק, או הוורודה עם הדובדבנים שתפרתי בעצמי. פריט אהוב: הו הכל בערך. הפריט הכי יקר שיש בארון/מגירה: חזייה ממש יקרה. להקה האהובה: מתחלף כל החיים. שיר: גם זה מתחלף כל החיים. כמובן שיש את החזקים, אבל עדיין. האדם בפורום שיש לו תסגנון הכי יפה: לא יודעת, לא ראיתי אתכם כלכך. ציון מקוריות לשאלון הזה 1-10: 9. תמונה של הסגנון האהוב עלייך--- ממ נו, אי אפשר להסביר. זה שילוב ייחודי של מלא דברים.

למעלה