../images/Emo13.gif../images/Emo54.gif
כינוי: ffiendd. מאיפה הוא בא: משהו באנגלית עתיקה. גיל פיזי: 15. גיל נפשי: 6. איזור מגורים: כרגע רמתגן. איזור מגורים חלומי: תלאביב. מתי הפעם הראשונה שלבשת משהו אלטרנטיבי: הו מזמן מזמן. מה זה היה: לא זוכרת. אני מתלבשת אלטרנטיבי מאז שאני זוכרת את עצמי. איפה קנית: - איך הכל התחיל: פשוט אימצתי לעצמי סגנון ייחודי משל עצמי, לא ממש חשבתי שזה שונה. צבע אהוב: ירוק, כתומ, צהוב, וורוד, סגול. צבע דוחה: כבר אין. הבן/בת זוג המושלם/ת: החבר הנוכחי. אם היית חייב/ת להגדיר את הלבוש שלך, מה הוא היה: צבעוני, ילדותי, סקסי ואלגנטי לעתים. המפורסמם עם סטיל הלבוש הכי אהוב עלייך: אין כזה. אישיות נערצת באופן כללי: אין. למה: - לבוש לבצפר: חולצה, סווצ'רט, חצאית ומכנס. לבוש למסיבה: משהו יותר סקסי. מה בחיים לא תלבש/י: אין הרבה כאלה, אבל גופיה עם כתפיות עבות. פוי. מה תרצי/ה ללבוש אבל אין לך אומץ: חצאית. זה לא כזה נורא, אבל אני פשוט מרגישה חשופה ככה. מקום בילוי אידאלי: הייניקן, הופעות. איפה את/ה קונה את הבגדים שלך: בכל חור. יקר?: לא. חנות אהובה: אין אחת ספציפית. מה נמצא בארון שלך: כל דבר בעולם בערך, בגרסה קצת יותר צבעונית. פריט אהוב: תחתונים ילדותיים. חולצה אהובה: נראהלי ירוקה, מTNT, עם סוס. היא מקורית כזו, וחמודה. יש לי גם כמה סוודרים שווים. מכנס/חצאית אהובה: מכנס אהוב זה הסגול-חציל, חצאית אהובה זה או הירוקה עם הטול הירוק, או הוורודה עם הדובדבנים שתפרתי בעצמי. פריט אהוב: הו הכל בערך. הפריט הכי יקר שיש בארון/מגירה: חזייה ממש יקרה. להקה האהובה: מתחלף כל החיים. שיר: גם זה מתחלף כל החיים. כמובן שיש את החזקים, אבל עדיין. האדם בפורום שיש לו תסגנון הכי יפה: לא יודעת, לא ראיתי אתכם כלכך. ציון מקוריות לשאלון הזה 1-10: 9. תמונה של הסגנון האהוב עלייך--- ממ נו, אי אפשר להסביר. זה שילוב ייחודי של מלא דברים.