שאלון!

slallum

New member
מגניב =]

תמיד חשבתי לעשות קאבר למוזיקה הזאת שיש כל הזמן בפרסומות של ג. יפית

fry

New member
יאללה

שם:גילעד מין:זכר גיל:17 ישוב:תל מונד צבע עיניים:חום שיער:שחור קעקועים\פירסינג:אין משניהם משקפיים:אין בן כמה אתה נראה:אממ..17-19 ככה,למרות שפעם אחת הסתובבתי עם אח שלי וחשבו שאנחנו באותו גיל.הוא בן 25. סגנון אהוב:רוק על סוגיו. להקות אהובות:אין לי כוח יודע לנגן:כן על מה:תופים ובאס חורף-כן או לא:ברור שכן!אין על חורף רוצה מפגש:כן שומע כרגע:deep purple-you cant do it right

sharzoe

New member
אז ככה.....קבלו אותי

שם: שיר מין: נקבה (אישה, ולא נקבה, בבקשה). גיל:22 ישוב:ת"א צבע עיניים:שקד שיער:שחור פחם יש קעקועים\פירסינג?יש קעקועים איפה?בירך, בגב, בכתף, בגב התחתון- וכולם גדולים (קיצר- מקועקעת) משקפיים? עדשות בן כמה אתה נראה? 18 סגנון אהוב: פאנק, פאנק, פאנק.וגם "המי, דיוויד, בואי, איגי פופ, נירוונה, לד זפלין, ואפילו קינג קרימזון. קיצר מגוון, אבל שונאת מטאל. להקות אהובות: דד-קנדיז, ראמונס, פיקסיס,הסטוג'ס, הקלאש, הפיסטולס.... יודע\ת לנגן? בחלומות שלי. על מה? קצת מחלטרת על גיטרה חורף - כן או לא? כ-ן !!! רוצה מפגש פורום בחנוכה (או מתישהו)? לא יודעת מה יהיה עד חנוכה. מה שומע כרגע? סאני די ריל אסטייט (אימו טוב של פעם).

sharzoe

New member
אה ועיסוק: סטודנטית לפילוסופיה.

שנה שנייה. כן, כן, אם כל המשתמע מכך.....אני זיינית שכל גדולה.

fire witch

New member
עכשיו אני

שם : נטע מין: נקבה גיל :22 ישוב:אשדוד צבע עיניים :חום שיער:שחור חלק (אחרי מאמצים קלים) קעקועים : קשת פצפונית עם ארבעה כוכבים על שוק ימין משקפיים: כשאני זוכרת איפה שמתי אותן בת כמה אני נראית : בגילי פחות או יותר ( ולמי שנתן את התשובה - אתה לא דיפלומט מי יודע מה ) להקות אהובות : קינג קרימזון , הקינקס, פרל ג'ם,לד זפלין, דיפ פרפל, קרוון,ואן דר גראף ג'נרייטור , ריינבו בד קומפני (זה מה שיש עכשיו בנגן אני באמת לא הולכת לעשות כאן רשימה כי זה לא ייגמר לעולם ) יודעת לדפוק על מסכי מחשב , במקומות מסויימים בעולם זו נחשבת אומנות חורף -כן , כאן ועכשיו שומעת את השכן השיכור שלי צועק על החתולות בחוץ

epitaph

New member
לא דיפלומט?

טוב, אף פעם לא טענתי שאני דיפלומט. בקשר לקעקוע הזה שלך, רק אחרי שלושה חודשים בכלל הבחנתי בדבר הפיצי הזה.

NiKi†a

New member
אין כותרת.

שם: שירן מין: כן בקשה. סתם, נקבה. גיל: 17. ישוב: עין שריד. צבע עיניים: חום בהיר שיער: ^ יש קעקועים\פירסינג? הליקס. איפה? באוזן? משקפיים? לא בן כמה אתה נראה? 17? סגנון אהוב: רוק, מטאל. להקות אהובות: מיוז, דרים ת'יאטר, צ'ילדרן, מגהדת', פלאסיבו. יודע\ת לנגן? לא בדיוק :S על מה? חורף - כן או לא? לא רוצה מפגש פורום בחנוכה (או מתישהו)? אוקיי מה שומע כרגע? כלום

Sum41xGiRL

New member
rosh tob

שם: גדעון מין: זכר גיל: 19 ישוב: ראשל"צ צבע עיניים: ירוק שיער: חום יש קעקועים\פירסינג? יש איפה? באוזן משקפיים? לא בן כמה אתה נראה? הן 7 וחצי סגנון אהוב: גאראג'-רוק\גאראג'-פאנק\סארף\רוקנרול\פאנק להקות אהובות:Ramones,Mummies,The Stooges,Dick Dale, Angry samoans יודע\ת לנגן? sure,sir על מה? גיטרה, תופים, בס חורף - כן או לא? כן רוצה מפגש פורום בחנוכה (או מתישהו)?לט מה שומע כרגע? שקט

מגניב..

שם: מיתר מין: רק אם הוא רוקר גיל: 16 ישוב: שערי תקבעעעע צבע עיניים: ירוק שיער: בלונד יש קעקועים\פירסינג? פירסינג בטבור ובקרוב קעקוע איפה? קעקוע? לא יודעת עדיין משקפיים? כן, ג'ים מוריסון או ג'ון לנון יתקבלו בברכה בן כמה אתה נראה? לא יודעת אומרים לי שיותר סגנון אהוב: בלוז רוק, גלאם, גראנג', פאנק.. להקות אהובות: יודע\ת לנגן? כן על מה? פסנתר וקצת גיטרה.. חורף - כן או לא? כן.. עד שהוא מגיע.. ואז נמאס.. רוצה מפגש פורום בחנוכה (או מתישהו)? זה יכול להיות נחמד.. מה שומע כרגע? Inercia - DieCiS1e7E

שמתי לב ששכחתי להקות אהובות אז....

GNR, SPT, THE WILDHEARTS, the replacements, janis joplin, iggy&the stooges, the ramones, tommy lee, motley crue, diecis1e7e, attaque 77, velvet revolver, david bowie, the rolling stones, the beatles the doors וזה ממשיךךךךך

epitaph

New member
טוב נו...

אתם באמת צריכים לשים את זה בטאגליינס ולהפסיק לעשות את זה מחדש כל חודש. שם: עדי מין: זכר, בן, המין החזק, המין המכוער. (כל התשובות נכונות) גיל: 21 (עוד שבועיים בערך זה משתנה) צבע עיניים: חום שיער: יש קעקועים או פירסינג: אין משקפיים: אין, למרות שיש מצב שבקרוב אהיה צריך בן כמה אני נראה: בגילי פחות או יותר (אני אוהב לומר פחות או יותר) סגנון אהוב: פרוג רוק, בלוז רוק, רוק כבד, מטאל, פיוז'ן וג'אז. להקות אהובות: קינג קרימזון (כולל רוב אלבומי הסולו של החבר'ה שעברו בלהקה), קאמל, ספסטיק אינק, מאווישנו אורקסטרה, ראש, טראפיק, לד זפלין...ועוד ועוד... יודע לנגן: תלוי את מי אתה שואל, אני אוהב לחשוב שאני מנגן אוונאגארד קשוח ביותר. על מה: אם אותו בן אדם אמר לך בטעות שאני יודע לנגן אז יש לי בבית גיטרה, באס, מפוחית וקאזו. חורף: בוודאי, חולה על חורף. מפגש פורום בחנוכה: אני ומפגשי פורום לא ממש הולכים ביחד. מה שומע כרגע: King Crimson - Travel Weary Capricorn

epitaph

New member
כל הזמן יש חדשים...

זה דרכו של פורום, אז כדי להקל על אלה שכבר רשמו, פשוט שימו את זה בטאגליינס ותכריחו חדשים לכתוב את הפרטים שלהם בתגובה להודעה שלך.

slallum

New member
חחח תכריחו חדשים..

לדעתי יותר כיף שעושים שאלון כזה בעמוד פה, ככה כולם מסתכלים ואפשר לדסקס קצת על מה שאנשים אוהבים וזה. ואולי נעשה גם יותר שאלות, ככה יהיה יותר מה לכתוב ויותר על מה לדבר D:

dirty boots

New member
../images/Emo45.gif

ראה ערך "ינאי, מה זה? תנגן שיר רגיל, גם אני יכולה לנגן ככה".

oasisssss

New member
...

שם: אלה מין: נקבה גיל: 15 ישוב: ת"א צבע עיניים: כחול שיער: חום יש קעקועים\פירסינג? לא איפה? - משקפיים? לא בן כמה אתה נראה? בגיל שלי סגנון אהוב: פוסט פאנק, הארדקור ובריטפופ להקות אהובות: טו מאץ' יודע\ת לנגן? כן על מה? גיטרה ובאס (בקרוב) חורף - כן או לא? כן רוצה מפגש פורום בחנוכה (או מתישהו)? לא אכפת מה שומע כרגע? רדיוהד

AlisA123

New member
עונה...

שם: אליסה מין:נקבה גיל:עוד מעט 14 ישוב:מהצפון צבע עיניים:חום שיער:חום יש קעקועים\פירסינג?לא איפה? משקפיים?לא בן כמה אתה נראה? אומרים לי שאני נראית בת 15 סגנון אהוב:רוק להקות אהובות: גאנז, פינק פלויד,אוונסנס, לד זפלין יודע\ת לנגן?כן על מה? פסנתר חורף - כן או לא? כן רוצה מפגש פורום בחנוכה (או מתישהו)? אממ...לא יודעת מה שומע כרגע? כלום

למעלה