שאלון!

כן כן, היה גם אחרי זה של המיתולוגיה

היוונית. חבל שלא משדרים את זה פה יותר ובמקום שמים את כל החרא הזה שילדים רואים היום :\

epitaph

New member
נכווווווווון

פרק חזק, עם המינטאור והמבוך. גם היה את הפרק שהמספר מספר את הסיפור על עצמו.

נכון. אויש אני מתגעגעת לזה :(

ראיתי את הדיוידי של התוכניות בבלוקבאסטר בב"ש פעם אבל לא היה לי כסף... :\ sucks Animals - House of the Rising Sun

fire witch

New member
לפני בערך שנה היה כל יום בהולמרק

או בערוץ הסרטים לילדים של יס פרק חדש כל יום ושידור חוזר בצהריים כל יום הייתי יושבת בחוסר מעש עד שהיה הפרק של סיפורי עמים שהיה גולת הכותרת של היום (וגם ריקי לייק , אבל זה כבר סיפור אחר שהכלב לא היה רוצה לשמוע )

ריקי לייק? חחחח

זה יכול להיות דיי משעשע עם כל הוויט טראש שבא לשם. אעמם. היה באחר החופשים מרתון בהוט אבל בניגוד לכל החרא ששמים בהוט את זה לא עושים בש"ח וחבל בגלל שאני יכולה לראות את זה מיליון פעמים ולא להתעייף אני חושבת שייש לי עוד קלטות ישנות מעוד ימי ערוץ 11 עם זה.

slallum

New member
טחחחחח =]

הוא היה פשוט מגניב, הוא והקלפים שלו
ורוג גם שולטת =] איך בא לי לראות את הפרקים עם עוף החול

כן אבל אתה חייב להודות שהדיבוב היה

נוראי!!! כל הזמן היינו צוחקים על זה. ואחריי זה החליפו את הקולות ולרוג היה קול של פ'רחה באר שבעית

ג'ובילי בכלל דמות שנויה במחלוקת

ידלה אסיאתית בת 15 עם אובססיה חולנית למסטיקים שמסתובבת עם גבר מבוגר מאוד מאוד (וולברין הפדופיל הזה, לא מספיק היה לו קול של איזה סוטה מין)

slallum

New member
חחחחחחחחחח =]

הכי עיצבן אותי ציקלופ, מה הוא משחק אותה, אז מה אם הוא יורה דברים מגניבים מהעיניים, לגאמביט יש קלפים!

יואו אין בן אדם שלא שונא אותו!!!

הוא כזה חמור מתנשא! משחק אותה הטאטאל'ה של אקסבייר! הוא כמו הפטפט של המורה, חבל שוולבי לא שיפד לו את האשכים. מה לעזאזל ג'יין גריי עשתה איתו?

slallum

New member
בדיוק!@(#*!#

בא לי אקס מן 3, לראות מה קורה עם הפניקס, כל כך בא לי!
או לפחות הפרקים עם הפניקס במצוייר
יש לי את המוזיקת פתיחה של זה, מגניב מגניב

slallum

New member
תבקשי ממנו את הטאבים!!

איך בא לי יואו D: בכלל, כל פעם שאני שומע איזה מוזיקה מפרסומת או משהו אני חושב על איך הקאבר לזה יישמע בחשמלית

חחח אני אבקש :)

פעם עשינו קאוור פאנק לשיר סיום של שאלתיאל XD והקלטנו את זה על מחשב אבל זה לא על המחשב שלי כי הוא פורמט :(

למעלה