שאלון!

slallum

New member
../images/Emo41.gif שאלון! ../images/Emo41.gif

כל כך הרבה חדשים, צריך להכיר את כולם =] שם: מין: גיל: ישוב: צבע עיניים: שיער: יש קעקועים\פירסינג? איפה? משקפיים? בן כמה אתה נראה? סגנון אהוב: להקות אהובות: יודע\ת לנגן? על מה? חורף - כן או לא? רוצה מפגש פורום בחנוכה (או מתישהו)? מה שומע כרגע?

Absolut3sbk

New member
אוקיי...

שם: אדר גיל: 15 מהמרכז, אין קעקועים פירסינגף ועגילים, ואני חצי תימני. אין משקפייםםםם אני נראה בן 15 סגנון אהוב... בלוז משולב עם רוק, וFאנק אהה וגם מטאל!! מנגן על חשמלית, אני אוהב ת'חורף... ואני רוצה מפגש בחנוכה, אבל אני לא יהיה בו... ואני לא שומע כלום כרגע, כי כולם ישנים,

digression

New member
תשובות

שם: עדי מין: נקבה (פעם אחרונה שבדקתי) גיל: 18 ישוב: גבעתיים צבע עיניים: חומות שיער: חום לא ברור (הפסקתי לצבוע ואני רק עכשיו מגלה את הצבע הטבעי שלו) יש קעקועים\פירסינג? אכן והיה נזם איזה 3 פעמים..לא הלך איפה? המילה music על הקרסול הימינית..קטן וסימלי משקפיים? הם די העיניים שלי בן כמה אתה נראה? לגילי שכזה (זה נע בין 17 ל20 בערך..תלוי את מי שואלים) סגנון אהוב: רוק, 60-70' , בלוז, ג'אז, fאנק, soul..אבל בעיקר רוק בכמה שיותר סוגים להקות אהובות: אין לי כוח להתחיל..זה לא יגמר יודע\ת לנגן? אכן כן על מה? גיטרה וקלידים חורף - כן או לא? בקיץ- כן, בחורף- לא רוצה מפגש פורום בחנוכה (או מתישהו)? למה לא? מה שומע כרגע? את השעון המעורר של אחותי (יושנים ואני מתעצלת למצוא את האוזניות)

SomebodyElse

New member
אני

שם: קטיה מין: נקבה גיל: 18 ישוב: צבע עיניים: חום שיער: חום יש קעקועים\פירסינג? קעקוע של אישה על שכם שמאל איפה? שכם שמאל
משקפיים? לא בן כמה אתה נראה? פחות מ18
סגנון אהוב: רוק, בעיקר ישן להקות אהובות: גאנז נ רוזס יודע\ת לנגן? לומדת על מה? גיטרה חורף - כן או לא? כן
רוצה מפגש פורום בחנוכה (או מתישהו)? למה לא מה שומע כרגע? Black Sabbath - Heaven And Hell

Vdrums

New member
Respect

שם: תומר מין: זכר גיל: 26 ישוב: לוס אנג'לס צבע עיניים: שחור שיער: שחור יש קעקועים\פירסינג? לא איפה? משקפיים? עדשות בן כמה אתה נראה? 18 סגנון אהוב: רוק. דהההההה להקות אהובות: רד הוט, לד זפלין, גאנז, מטאליקה, פרל ג'ם, פוליס, משינה, פינק פלויד, דייר סטרייטס, פיית' נו מור, דיפ פרפל ועוד. יודע\ת לנגן? כן. על מה? תופים חורף - כן או לא? אם אני בבית אז כן. רוצה מפגש פורום בחנוכה (או מתישהו)? אם זה באיזור LA אז סבבה.
מה שומע כרגע? כלום יש פה טלויזיה ברקע. עוד מעט סאות'פארק.

yotamn9

New member
south park ../images/Emo99.gif

"they are not people! they are hippies!" אייי, אני מת על קרטמן. לי אין בעיה להגיע ל-LA, רק אם מישהו יחליט להיות נדיב במיוחד

UnderTown

New member
כן..

ואחרי זה באו רדיוהד, וירדו על סקוט טנומן
.. איזה פרק ענק

UnderTown

New member
"god damn hippies!!"

והכי טוב היה שקרטמן אמר "hippie people cant stand death metal!" והלך להשמיד להם את הפסטיבל עם דיסק של סלייר.. פרק קורע.

bazmaster

New member
אני

שם:אמיר פטרשבסקי מין:ז גיל:16 ישוב:נצרת עילית צבע עיניים:חום שיער:שחור יש קעקועים\פירסינג?עגיל נחשב? איפה?אוזן משקפיים? כן אבל אף פעם לא שם אותם בן כמה אתה נראה?18 סגנון אהוב:רוק קלאסי,מטאל,בלוז,רוק ישראלי להקות אהובות:קווין,פינק פלויד, לד זפלין,מיט לוף,דיו,היהודים,משינה יודע\ת לנגן?כן על מה?קלידים חורף - כן או לא?איכס רוצה מפגש פורום בחנוכה (או מתישהו)?בע מה שומע כרגע?לעוף-היהודים

slallum

New member
נראה לי אתה הבנאדם היחיד בשירשור

שלא אוהב חורף תבורך

למעלה