שאלון!

Just Yula

New member
אני ../images/Emo9.gif

שם: יוליה מין: נקבה..:S גיל: 17 ישוב: נשר צבע עיניים: כחול, תכלת שיער: שטני כזה..:S עם פסים בלונדיניים... יש קעקועים\פירסינג? כן איפה? באוזן למעלה...[הליקס] משקפיים? משקפי שמש:p בן כמה אתה נראה? אממ.. חלק אומרים ש13.. אבל זו הגזמה לדעתי... לודעת, נראה לי כמו בת 15.. סגנון אהוב: רוק, רוקבד להקות אהובות: הרבה..:| מיוז, סקורפיונס, פינק פלויד, רדיוהד... אין לי כוח לכתוב עוד חח.. יודע\ת לנגן? כן על מה? כינור ופסנתר חורף - כן או לא? כןןןן
רוצה מפגש פורום בחנוכה (או מתישהו)? בטח
מה שומע כרגע? את השקט:p

slallum

New member
"מין: נקבה.. :S" ?

את מעדיפה להיות בן? =] וממתי את לומדת כינור?
שמעתי שלוקח איזה שנתיים עד שיוצא צליל נורמאלי :S

Just Yula

New member
חחח:]

וה - :S היה כי מה אני עוד יכולה להיות? לא שמעתי על זכר שקוראים לו יוליה

fry

New member
ואז הוא יהפוך לילד כאפות

אלא אם כן הוא יהיה כמו בשיר "סו" של ניק קאש

FunkyCrime

New member
והרי תשובותיי

למרות שאני כותבת פה לעיתים רחוקות. התגברו נא שם:ענת מין: נקבה גיל:17 ישוב: ת"א צבע עיניים:חום שיער:חום יש קעקועים\פירסינג? לאא איפה? שתקו משקפיים?לא.. למרות שאני צריכה מכיתה ט' בערך. אני סובלת מעיוורון מתקדם חח בן כמה אתה נראה? 13 בערך סגנון אהוב:פ'אנק-רוק להקות אהובות:RHCP,FNM, Mr Bungle,Tomahawk, Fantomas, The Dillinger Escape Plan,Mars Volta, Primus,John Frusciante, A Perfect Circle, Tool ,Rage Against The Machine ואוף כבר כואבת לי היד מלכתוב. יודע\ת לנגן? אכן כן על מה? על פסנתר ואני מתחילה עכשיו בס חורף - כן או לא? לא רוצה מפגש פורום בחנוכה (או מתישהו)? כן, למה לא מה שומע כרגע? Deep purple - Speed King

psychoit

New member
עונה ומצרפת תמונה יפה של בואי!

שם: רוני מין: נקבה גיל:16 ישוב:ראש העין צבע עיניים: חום כהה שיער:חום כהה יש קעקועים\פירסינג? לא איפה?אין משקפיים?לא בן כמה אתה נראה? 16 סגנון אהוב: רוק להקות אהובות:רד הוט צ'ילי פפרז,דיוויד בואי,גאנס ורוזס,להקות הגראנג' למינהם. יודע\ת לנגן? לא על מה? לא יודעת חורף - כן או לא? כן רוצה מפגש פורום בחנוכה (או מתישהו)? אולי מה שומע כרגע? סטון טמפל פיילוטס-plush

kopy20

New member
אוקיי, תורי

שם: סיון מין: מהמין היותר טוב... ישוב: חולון צבע עיניים : ירוק בהיר שיער: בלונדיני - שטני קעקועים/פירסינג - עדיין אין משקפיים : עדשות מגע בת כמה נראית: בואו נגיד שאני בת 21 ועדיין לא הצלחתי לקנות סיגריות/להכנס לפאב בלי שיבקשו ממני ת.ז ! @#$%^%$#@$ אוף !! סגנון אהוב: רוק אלטרנטיב, אייטיז, מטאל להקות אהובות: יש המון אבל בעיקר דפש מוד . יודעת לנגן: גיטרה חורף - בהחלט כן !! מפגש פורום - אני אישית זה לא משנה כי אני עוד 8 ימים טסה ללונדון לחצי שנה אז... מה שומעת כרגע - פאדל אוף מאד

לא שאני חדשה.. אבל:

שם: עומר. מין: נקבה. גיל: 15 ישוב: ת"א. צבע עיניים: חום ירוק שכזה. לא ברור. שיער: חום בהיר. יש קעקועים\פירסינג? לא. איפה? נו לא. משקפיים? לא. בן כמה אתה נראה? אומרים שיותר מ-15, אבל אני בספק. סגנון אהוב: רוק קלאסי ופרוג. להקות אהובות: Yes, Led zeppelin, Pink floyd, Deep purple, Iron maiden, Metallica, King crimson ועוד כמה. ואופת' פשוט טובים. יודע\ת לנגן? אכן כן. על מה? גיטרה ופסנתר בערך. חורף - כן או לא? הכי. רוצה מפגש פורום בחנוכה (או מתישהו)? למה לא.. מה שומע כרגע? Opeth - A fair judgement

זובי

שם: ניקול מין: רק אם זה מערב אלימות. גיל: 20 בעוד חודש ישוב: לא צבע עיניים: חום חרא שיער: חום וגלי יש קעקועים\פירסינג? קעקוע הולך להיות בקרוב. איפה? על השכמה P: משקפיים? כן בן כמה אתה נראה? 16...15.. לפעמים פחות. סגנון אהוב: אוהבת הכל להקות אהובות: סאונדגארדן, טול, פינק פלויד, קאמל, לד זפלין, די פרפל, פרל ג'ם, טמפל אוף דה דוג, פיית' נו מור ועוד ועוד... יודע\ת לנגן? לא אבל זה לא מונע ממני לנסות על מה? גיטרה חורף - כן או לא? רק חורף רוצה מפגש פורום בחנוכה (או מתישהו)? לא נראה לי מה שומע כרגע? Mudhoney - Touch me I'm sick

fire witch

New member
ידעתי

טוב שיש כאן מישהי שמכירה אותם - אני חיייבת לדעת איך קראו לילד קיפוד ?

האנס!!!!

הוא היה הדבר הכי חמוד בעולם אחריי הגריפין "Scratchy Scratch" אה בטח שאני מכירה את זה, גדלתי על זה. עוד מוכרים ת'דיוידי של זה. אני צריכה :(

למעלה