שאלון!

One Echoe

New member
עונה.

שם:גיל מין:זכר גיל:17 צבע עיניים: אחת כחולה אחת ירוקה שיער: ארוך ושטני. יש קעקועים\פירסינג? לא. משקפיים? אין. בן כמה אתה נראה?18. סגנון אהוב:רוקנרול. להקות אהובות:פינק פלויד, לד זפלין. מנגן על פסנתר וגיטרה. חורף - כן או לא? חורף זה החיים. רוצה מפגש פורום בחנוכה (או מתישהו)? כן. מה שומע כרגע? placebo.

Raz Bob Marley

New member
חדש פה ועונה...

שם:רז מין:זכר גיל:14 וחצי ישוב:כפר סבא צבע עיניים:ירוק אני חושב שיער:שחור יש קעקועים\פירסינג:לא סגנון אהוב:רוק להקות אהובות: בית הבובות,SYSTEM OF A DOWN, LED ZEPPELIN, היהודים,PINK PLOYD,איפה הילד,אלג'יר,אניפקציה,מוניקה סקס,תיסלם,מופע הארנבות של ד"ר קספר,משינה,נושאי המגבעת,פורטיסחרוף(לא יודע אם זה נקרא להקה אבל הם שנים אז החשבתי גם את זה) עכשיו בא לי להגיד גם זמרים:אביב גפן,ברי סחרוף,BOB MARLEY,שלום חנוך יודע לנגן:קצת על גיטרה חורף: לא אוהב מה שומע כרגע:איך לא בית הבובות

exterior

New member
now it's my turn to answer.....

שם: july מין: female גיל: 21 ישוב: Netanya צבע עיניים: dark brown שיער: dark brown יש קעקועים\פירסינג? yes איפה? everywhere משקפיים? yes בן כמה אתה נראה? 17 סגנון אהוב: hardcore punk להקות אהובות: too much to write down יודע\ת לנגן? yes על מה? drums חורף - כן או לא? doesn't matter to me רוצה מפגש פורום בחנוכה (או מתישהו)? hammmm, no מה שומע כרגע? patti smith

dirty boots

New member
הא! ../images/Emo3.gif

שם: ינאי. מין: הרבה
[זכר] גיל: כמעט 14. נו. ישוב: יהוד [לא, לא קיבוץ, לא מושב, ולא מועצה מקומית]
צבע עיניים: חום. שיער: חום. יש קעקועים\פירסינג? חום [לא] איפה? משקפיים? לא. בן כמה אתה נראה? 50? סתם, 9 או 11, נדמה לי. סגנון אהוב: רוק, כמובן. להקות אהובות: מטאליקה, מוניקה סקס, דפש מוד, מיוז, קינג קרימזון, וכו'. יודע\ת לנגן? לומד. על מה? גיטרה, אבל יש שאיפות לאקורדיון. חורף - כן או לא? בטח שכן

lestatgirl

New member
חדשה....../images/Emo11.gif

כשחושבים על זה זאת ההודעה הראשונה שלי כאן אחרי קריאה סמויה חחבמקרים כאלה סקר זה באמת הדבר הכי טוב שאני יכולה לכתוב פה אז אמ. הנה שם:אטי מין:אנושי אמ.. נקבה גיל:16 ישוב:ישוב חח אמ.. ראשלצ צבע עיניים:חום שיער:שחור יש קעקועים\פירסינג?כה איפה?סיידליפ משקפיים?כה בן כמה אתה נראה?לאדעת משתדלת לא להסתכל במראה\בתמונות שלי סגנון אהוב:אלטרנטיב קצת אינדי בריטפופ\רוק להקות אהובות:ליברטינז רייזורלייט מיוז אינטרפול ניין בלק אלפס יודע\ת לנגן?לא אני בת.... על מה?........ חורף - כן או לא?כה רוצה מפגש פורום בחנוכה (או מתישהו)?אני? מה אני קשורה אני רק הגעתי לפה אל תתנפלו עליי מה שומע כרגע?סאבוויז יאנג פור איטרנטי(גאד זה נשמע כ"כ גרוע בעיברית)

slallum

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo13.gif

תתחילי לכתוב פה, מה זה זה?! ולמה אטי ולא אתי? או שההגייה אחרת?

slallum

New member
אמממ נראה לי שלא ../images/Emo12.gif

אלא אם כן את בפורום פאוור מטאל\חידות\מטריקס\השבט =]

lestatgirl

New member
תלך טיפה אחורה בזמן....

כמה שנים אפילו לא פורום אלא מאקרון .......

slallum

New member
חחחח יו XD

אני לא מאמין! בדיוק דיברתי עם איזה 4 אנשים ממאקרון אתמול!
מה היה הניק שלך? איזה ערוצים? אחח מאקרון, אחת התקופות הטובות של חיי

lestatgirl

New member
יו אני מתגעגעת לכולם שם זה היה כזה

כיף אמ... וואי שיניתי ניקים בקצב אבל 30+ חחחחחחח שיו זה נשמע רע אבל עם יובל ומעיין ואופירה ונראה לי שעדיין יש לי תמונה שלך על המחשב איפשהו חחחזוט שולט

slallum

New member
30+ היה המקום הכי טוב =]

אולי חוץ מ-^pottriv-a
היית במפגש של 30+? =]

lestatgirl

New member
לא..

נראה לי שאני אור וזיו נשארנו אנונימים ופוטריב שליטה אבל יש לי תתמונה מהפגש שאתה בכסא תנוקות כזה מצחיק

lestatgirl

New member
כה הוא היה היחיד

בטח אנשים קוראים את ההודעות האלה וחושבים שאנחנו חולי נפש או משו

slallum

New member
נו את יודעת, מאקרון..

הי רגע@!(#! אתי? זאת שכתבה עם צבע ורוד? את לא רצית להרוג אותי או משהו?

lestatgirl

New member
רציתי להרוג הרבה אנשים

וסליחה זה היה ורוד בתוך סגול ואתה היית לבן בתוך כתום עם זוט שולט לבן על לבן בסוף כל משפט...P=

lestatgirl

New member
זה שיגע לי תשכל

מזה זוט וכל השטויות האלה של השבט אבל היי מאז עברו הרבה מים בנהר אור וואטאבר ומאז ניסיתי להרוג עוד הרבה אנשים P= לא סתם רק הצטרפתי לפורום כבר נסתבך עם המנהל ושיט כזה

slallum

New member
טחח =]

שמתי לב שאני מזהה אנשים ממאקרון רק לפי הצבע שהם כתבו בו P:

למעלה