שם:רעי גיל:15 ישוב:שואבה(ליד ירושלים) סגנון אהוב:פרוג רוק\מטאל,רוק כבד,פאנק(אבל רק פאנ של שנות ה70-80 לא פאנק פופ איכס) יוגע לנגן:על סקסופון וגיטרה חשמלית מה שומע כרגע:עכשיו בדיוק אני שומע את השיר who are you של the who
שם: אנדר גיל: 15 ישוב: סתם איזה קיבוץ צבע עיניים - ירוק כהה שיער - שטני משקפיים - היה פעם נראה בן 15 סגנון אהוב - פאנק, הארדקור, מטאל, בריט רוק וכו'.. להקות אהובות - מיינור ת'רט, הויינס, בלאק פלאג, הסקס פיסטולז, נירוונה, הראמונז, הגורילז, פנטרה.. (יש עוד מלא כמובן) יודע לנגן על גיטרה, וטיפה קלידים חורף - כן מאוד מפגש פורום - אין לי מושג אם אני רוצה, אני לא בטוח שאוכל להגיע
שם: אלדד מין: זכר גיל: 18 ישוב: נתניה צבע עיניים: חום שיער: שחור יש קעקועים\פירסינג? יש איפה? זרוע שמאלית משקפיים? יש בן כמה אתה נראה? הרוב אומרים 20 סגנון אהוב: רוק כבד, מוזיקה אירית, רוק בריטי קצת. להקות אהובות: Aerosmith Incubus U2 Travis יודע\ת לנגן? כן על מה? גיטרה חורף - כן או לא? כן רוצה מפגש פורום בחנוכה (או מתישהו)? לא
שם: איתוש (איתמר) ברנשטיין מין: זכר גיל: 14 ישוב: רעננה צבע עיניים: כחול שיער: חום - שטני יש קעקועים\פירסינג? לא... איפה? בחנות עדיין משקפיים? לא... בן כמה אתה נראה? אומרים לי שבן 16... אבל אני לא מאמין סגנון אהוב: רוק, בלוז וראגיי להקות אהובות: רד הוט, לד זפלין, ואודיוסלייב/סאונדגארדן/רייג' אגיינסט דה משין (שלושתם ביחד) יודע\ת לנגן? כן על מה? גיטרה, פסנתר ותופים... ואני רוצה להתחיל גם בס חורף - כן או לא? כן כן כן! רוצה מפגש פורום בחנוכה (או מתישהו)? סבבה מה שומע כרגע? The Beatles - Sexy Sadie
שם: ק. אראיה מין: זכר גיל: 16 ישוב: ליד ראשל"צ צבע עיניים: ירוק שיער: חום יש קעקועים\פירסינג? לא משקפיים: לא בן כמה אתה נראה? תשאלו אחרים סגנון אהוב: הארד רוק\הייר רוק (וגם נירוונה בלי קשר) להקות אהובות: נירוונה, גאנז נ' רוזס, דיפ פרפל, סקורפיונס, ואן היילן, אייסי\דיסי, פינק פלויד ועוד הרבה יודע\ת לנגן? כן על מה? גיטרה, כמו כולם חורף- כן או לא? כן, והרבה. רוצה מפגש פורום בחנוכה (או מתישהו)? אני לא מי יודע מה פעיל אז לא אכפת לי
שם:עידו מין: ז גיל: 15 ישוב: רעות צבע עיניים: כחול שיער: בלונדיני יש קעקועים\פירסינג? לא איפה? - משקפיים? אין בן כמה אתה נראה? פחות מ15 סגנון אהוב: גראנג' להקות אהובות: אליס אין צ'יינז, סמאשינג פאמפקינז, אינקובוס ועוד... יודע\ת לנגן? כן על מה? גיטרה ותופים חורף - כן או לא? כן רוצה מפגש פורום בחנוכה (או מתישהו)? לא מה שומע כרגע? כלום
שם: יותם מין: זכר גיל: עוד חודש 15 ישוב: ירושלים צבע עיניים: חום שיער: שחור יש קעקועים\פירסינג? לא איפה? =\ משקפיים? לא בן כמה אתה נראה? 15 סגנון אהוב: רוק כבד, מטאל, פרוג רוק/מטאל ועוד כל מיני. להקות אהובות: מטאליקה, סטיב ואי, הדורס, פינק פלויד, לד זפלין. יודע\ת לנגן? כן על מה? גיטרה חורף - כן או לא? כן רוצה מפגש פורום בחנוכה (או מתישהו)? כן. אני לא יודע מה אני אעשה בחנוכה, אבל אם פנוי לי- אז בשמחה. מה שומע כרגע? Guns N' Roses - Estranged
שם:חן מין:נקבה גיל:16 ישוב:קרית ים צבע עיניים:ירוק שיער:חום יש קעקועים\פירסינג?עגילים... איפה?באוזן משקפיים?לא בן כמה אתה נראה?14... סגנון אהוב:גראנג' להקות אהובות:אין לי כוח
יודע\ת לנגן?לא ממש אבל בדרך... על מה?גיטרה חורף - כן או לא?
מין: נקבה גיל: 14 ישוב: רחובות צבע עיניים: חום שיער: בלתי מזוהה...שחור עם כל מיני גוונים אדומים/כתומים/חומים יש קעקועים\פירסינג? נופ.. איפה? בשומקום משקפיים? אכן כן
בן כמה אתה נראה? 15-16 סגנון אהוב: ממ לא יודעת... להקות אהובות: קווין, אואזיס, גרין די, רד הוט צ'ילי פפרס יודע\ת לנגן? יודעת זאת מילה גדולה...התחלתי לפני חודש בערך על מה? גיטרה
חורף - כן או לא? כן! וכמה שיותר מהר
רוצה מפגש פורום בחנוכה (או מתישהו)? אממ בכיף מה שומע כרגע? Travis - Side
שם:ברק מין:yes please...סתם, זכר גיל:16 וקצת ישוב:לא אומר ולא אומר צבע עיניים:משהו בין ירוק לחום בהיר, מטורף שיער:שטני כזה, כמה מקורי יש קעקועים\פירסינג? לא איפה? משקפיים?לפעמים בן כמה אתה נראה?אומרים שיותר מ16...אנערף סגנון אהוב: במוזיקה? אני חשוב שהאבי, דת'[מטאל] וגם רוק ישן, גם קצת אלט ופאנק רוק. להקות אהובות:אוו ווה יש המון, בעיקר Muse,Scorpions,Iron Maiden,Led Zeppelin,Rage Against The Machine,Pearl Jam, Pixies,Useless ID,Radiohead, Pink Floyd,Counting Crows וזה יימשך עוד הרבה הרבה... יודע\ת לנגן?כן על מה?בס, חשמלית, קצת פסנתר חורף - כן או לא? כןןןןןןןןןןןן
רוצה מפגש פורום בחנוכה (או מתישהו)? סבבה מה שומע כרגע?Radiohead - The National Anthem
שם: קורל מין: נקבה גיל:13 ישוב: ת"א צבע עיניים: חום שיער: חום\שחור יש קעקועים\פירסינג? לא משקפיים? לא בן כמה אתה נראה? אממ..לא יודעת, יותר מ13 זה בטוח סגנון אהוב: רוק..? להקות אהובות: גאנז,אירון מידן,נירוונה, פינק פלויד ועוד.. יודע\ת לנגן? הייתי רוצה. חורף - כן או לא? מאוד כן! רוצה מפגש פורום בחנוכה (או מתישהו)? שהייה.. מה שומע כרגע? את השיפוצים אצל השכנים.. :/