התפקדות

Orange Sky

New member
../images/Emo99.gifהתמונה! קוראים לו פיטר בסרט נכון?XD

חצי מהסרט התרכזתי רק בכמה הוא והנסיך כספיון חתיכים*_____*

shaharory

New member
חחחחחח

איזה דפוק זה שיש לו בסרט מבטא ספרדי! ביקשו ממנו לעשות את זה! כאילו זה הוסיף לצחוקים חח כאילו את נרניה ה-1 די שנאתי בגלל שזה היה קצת (הרבה) משעמם (ולפיטר הייתה תספורת מוזרה ><) ו-2 אני אוהבת אבל נראה לי רק בגלל החוויה, ואני לוקחת את זה כקומדיה חח, אני וחברה שלי התפקענו כל הסרט, במיוחד בקטע שמיראז (הרע) שם כזה מסכה ונכון יש לו זקן? אז המסכה הייתה בצורה של הזקן שלו חחחחחXD

dorinchik

New member
יאו הנסיך כספיאן!!

איי איי איי...אין דברים כאלוווווו!! מהמם...!

shaharory

New member
חחח נכון הוא ממש חתיךךך

הוא גם מה זה חמוד ב"אבק כוכבים"!!! (הוא משחק את דאנסטן הצעיר בהתחלה) נכון הם חמודים בתמונה?? חוץ מג'ורג'י הנלי הכלבה הזאת!! כל הזמן מחבקת ומנשקת את וויליאם שלי =\

dorinchik

New member
לא ראיתי אבק כוכבים...

חחח שתחבק ותלטף אותו כמה שהיא רוצה...היא בחיים לא תקבל אותו
...גם כי אני אלך אישית ואקרקף אותה וגם מהסיבה הפשוטה שלא נראה לי שהוא לא פדופיל... חחח XDDD

dorinchik

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo46.gif../images/Emo12.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

זונה..! מנצלת את טוב ליבו...!

shaharory

New member
נכון באבק כוכבים יש בהתחלה../images/Emo221.gif

כזה קטע שדנסטן (לא הראשי, אבא שלו, אבל בתור צעיר) עובר את החומה ו"מתרבה" עם הפיה הזאת? אז כספיאן זה דנסטן הצעיר

Emergency Exit

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

מזכיר לי את הפרסומת החדשה של ליברמן הבנזונה הזה

Black Inside

New member
כן וואי, אם כבר פוליטיקה אני ממש פוחדת

מהתגבשות הצד הימין והעלייה בסקרים של ליברמן וביבי, זה מזעזע וזה מזכיר לי את עליית הנאצים לשלטון בגרמניה רק שפה זה יהיה עם ליברמן. אני ממש פוחדת מזהXD חח לכן אני מנסה לשכנע כל מי שיש לו כוח הצבעה שיצביע -הכי טוב- למרצ, קדימה ו... העבודה><

shaharory

New member
כן, זה פיטר מ"נרניה" ../images/Emo99.gif

וצילמתי אותו שם מתי שהוא נאם לפני ההקרנה של הסרט בפרימיירה ביס פלאנט :) כזה חלומייייי ואז היה את הסרט (היינו שורה 6 באולם ענק! היינו צריכים להזיז את הראש מצד לצד כדי לקרוא את הכתוביות!! חחח. אבל זה היה שווה את זה כדי להיות קרובים אליו בנאום :p ) ואז אחרי הסרט הוא היה בחוץ והיה אפשר להצטלם איתו ולקבל חתימה!!!! זה כבר היה 12 בלילה אז לא היו מחסומים לאיזור VIP (אהא חח) ושאבא שלי בא לאסוף אותנו הוא אמר שהוא ראה את וויל יוצא לאזור שהוא הצטלם חחח וקיצר הצטלמתי איתו ((((((:) הנה התמונה, אבל אני מצונזרת ורך אגב, שבוע אחרי זה התמונה הייתה במעריב לנוער! חח שלחתי להם ברוב טיפשותי

למעלה