התפקדות

shaharory

New member
יואווווווו!!!! ../images/Emo221.gif

הייתי שם בנוער העובד באיזה כיתה ד' בקייצת זה היה מה זה כיף במירוץ מכוניות!!!! וזה היה כזה כל הלילה! פעם הנוער העובד היה מגניב.. ואיזה כיף שם המתקן הזה של הכיסאות כמו בלונה פארק!!! D:::::

Charley XD

New member
שמחה שנהנת XD ../images/Emo6.gif

וואל שם אני גרה עם זה עוזר לך ... או לכם OO"

adi dion

New member
עונה! ../images/Emo13.gif

שם: עדי גיל: 20 מקום מגורים: ת"א איך עבר החודש? סבבה לגמרי! מה אתם אומרים על הסטטיסטיקות המלבבות שלנו? חחחח יפה! ומקווה שנמשיך כך!
משהו טוב שקרה לכם החודש: אממ השתחררתי מהצבא
וגם ראיתי סופסוף דמדומים עם חברות שלא ראיתי הרבה זמן
משהו ממש רע שקרה לכם החודש: כלום משהו קורע/הזוי/מצחיק/משעמם שקרה לכם החודש: מממ לא זכור לי משהו מיוחד :] תוכניות לחודש? להמשיך לקרוא את הסאגה!
משהו שממש התחרטתם עליו והייתם משנים: רק החודש? אין מה רציתם לעשות ולא עשיתם? כנ"ל ~תמונה שלכם!~ נהה

dorinchik

New member
עונה!

שם:דוריני גיל:17.5.. כבר מתה להיות חופשייה מבחינה חוקית!! מקום מגורים:על ספסל בגינה בבת ים איך עבר החודש? מעולה..אני ובלה לא נפרדנו לדקה! מה אתם אומרים על הסטטיסטיקות המלבבות שלנו? אמ...טוב..חפירות מטורפות..אני בטוחה שבפעם הבאה אני אהיה בראש הרשימה בקצב הזה חחח משהו טוב שקרה לכם החודש:קראתי דמדומים.. משהו ממש רע שקרה לכם החודש:סיימתי דמדומים... משהו קורע/הזוי/מצחיק/משעמם שקרה לכם החודש:לא זוכרת...אבל בטוח היה... תוכניות לחודש?לסיים הארי פוטר ואבן החכמים ועוד כמה ספרים...לסיים את הבגרות באזרחות בהצלחה... משהו שממש התחרטתם עליו והייתם משנים :שלא קניתי את הסאגה של דמדומים בכריכה קשה מאמאזון... מה רציתם לעשות ולא עשיתם?חרא...סתם...לא יודעת...להתקשר לקד"צ ולבקש שישלחו אותי למיונים ללוחמות.. שבוע טוב לכולם!
קלטו איזו תמונה קורעת->

../images/Emo41.gif../images/Emo20.gif../images/Emo28.gif../images/Emo100.gif

שם:נעה גיל:תיכף 17 מקום מגורים:מודיעין איך עבר החודש? מעולה
מה אתם אומרים על הסטטיסטיקות המלבבות שלנו? לא הסתכלתי חח משהו טוב שקרה לכם החודש:גדנ"ע+התחלתי וסיימתי תסאגה משהו ממש רע שקרה לכם החודש:לא היה משהו קורע/הזוי/מצחיק/משעמם שקרה לכם החודש:היה יותר מדי תוכניות לחודש?אממ.. להרוויח כסף משהו שממש התחרטתם עליו והייתם משנים : מה רציתם לעשות ולא עשיתם? אין לי כוח לשים תמונה.. אבל מי שרוצה בפייסבוק -> Noa Palombo הודגש באמצעות מדגישומטיק

למעלה