התפקדות

Sacred Lie

New member
../images/Emo41.gif התפקדות ../images/Emo41.gif

שם: גיל: מקום מגורים: איך עבר החודש? מה אתם אומרים על הסטטיסטיקות המלבבות שלנו? משהו טוב שקרה לכם החודש: משהו ממש רע שקרה לכם החודש: משהו קורע/הזוי/מצחיק/משעמם שקרה לכם החודש: תוכניות לחודש? משהו שממש התחרטתם עליו והייתם משנים : מה רציתם לעשות ולא עשיתם? ~תמונה שלכם!~

דינדש

New member
עונה ../images/Emo13.gif

שם: דניאל גיל: 18 מקום מגורים: ראשון איך עבר החודש? אחלה מה אתם אומרים על הסטטיסטיקות המלבבות שלנו? ליאת יא חופרת! הכל בגלל השרשורי תמונות הענקיים שפתחת! סתם. לאב יו!
משהו טוב שקרה לכם החודש: יומולדתתתתתתתת משהו ממש רע שקרה לכם החודש: הממ... טסט ראשון
משהו קורע/הזוי/מצחיק/משעמם שקרה לכם החודש: לא יודעת o_O תוכניות לחודש? לקבל רשיון. משהו שממש התחרטתם עליו והייתם משנים: טסט ראשון XD מה רציתם לעשות ולא עשיתם? להוציא רשיון עד גיל 18 ~תמונה שלכם!~ אין לי כרגע. אבא לקח תמצלמה

xXx Lilo xXx

New member
אבלאבלאבל... השרשור תמונות היה בחודש הקודם!!!

+
ליאור הייתה האחרונה שפתחה שרשור לא? ><"

Emergency Exit

New member
לא,

השרשור תמונות שלך היה החודש, בתחילת החודש.. ואז כמה פתחו, ואז אני, ואז אחת אחרת פתחה שירשור אייקונים.

../images/Emo63.gif מתפקדת!!

שם: לירן
מקום מגורים: ירושלים
איך עבר החודש? בגעגועים....
מה אתם אומרים על הסטטיסטיקות המלבבות שלנו? אני לא חופרת מספיק
משהו טוב שקרה לכם החודש: זכיתי לקרוא את אחד הספרים הכי יפים שנכתבו אי פעם - אקליפס. פרק 20 פשוט....
משהו ממש רע שקרה לכם החודש: חגגתי לבד יומולדת 25 לחבר שלי - כמה פטאתי ועצוב
משהו קורע/הזוי/מצחיק/משעמם שקרה לכם החודש: מצטטת את עצמי: "BD משעמם, BD משגע, BD שוב משעמם, BD מפחיד............." כבר הבנתם שאני לא החלטית לגבי הספר הזה
תוכניות לחודש? אוטוטו מסיימת את BD, אז מתחילה לשים גז על רשימת הספרים המפחידה שיש לי לקרוא
משהו שממש התחרטתם עליו והייתם משנים: החודש לא קרה כזה דבר לשמחתי
מה רציתם לעשות ולא עשיתם? הייתי צריכה לקשור את החבר שלי לאנשהו כדי שהוא לא יסע
~תמונה שלכם!~ הממ...אין לי תמונות שלי במחשב, כי אני שונאת להצטלם...(!) ועוד אחר כך לשים במחשב? חח לא!! אבל אני אשים תמונה נחמדה

xXx Lilo xXx

New member
מתפקדת../images/Emo196.gif../images/Emo98.gif../images/Emo29.gif

שם: ליאת גיל: 17.5 מקום מגורים: אי שם מאחורי ההר בתוך יער די מוזר ^^" איך עבר החודש? עבר. הזמן עובר לי מהר מידי. מה אתם אומרים על הסטטיסטיקות המלבבות שלנו? אעאעאעאע אני אדומה
~אושר
~ משהו טוב שקרה לכם החודש:
היה איזה יום שישי אחד מוצלח ביותר. מלא ימי הולדת וזה מגניב
לא היו כמעט מבחנים ^^ קניתי חגורה מגניבה עם מלאמלאמלאמלא כוכבים לבנים עם רקע שחור-ירוד-אפור... מהממת
קניתי 2 ג'ינסים חדשים (הגיע הזמן באמת XD) וקניתי עוד מלא בגדים XD משהו ממש רע שקרה לכם החודש: פיף. התחננתי לאבא שיחליף לי כבר תפלאפון (דיברתי לקיר בחיי) או שיקנה לי אמפי או חוברת תשחצים לטיול כי אין לי (שוב, דיברתי לקיר) משהו קורע/הזוי/מצחיק/משעמם שקרה לכם החודש: פיף הרבה
ב10/2 תצביעו למפלגת "מוש" מפלגת השוורים העובדים באושר! (קומוניסטים לשלטון) אני חושבת שזה מסכם את שיעורי אזרחות XDDDDD תוכניות לחודש? לעבור תמבחנים. הצגה (שכבר ראיתי) עם כול הבצפר לעבור תאוריה (הגיעה הזמן באמת...)(צריך להוציא טופס ירוק לא? XDDD) למצוא את הדיסק של לוסטפופטס... איך איבדתי אותו איך?!!? טיול שנתי
עוד ימי שישי מגניבים ונחמדים כמו שהיה לי
משהו שממש התחרטתם עליו והייתם משנים : פיף. הרבה דברים. מה רציתם לעשות ולא עשיתם? להחליף פלאפון (כאילו שזה יקרה מתישהו.. אם בכלל) ולגשת לתיאוריה "אני נרשמת, תוך שבוע ניגשת" (כבר עברו שבועיים XD) תמונה:
אני לא מאמינה שצבעו את הקיר הזה בלבןןןןןןן ל-ב-ן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111111111111111אחדאחד... אחרי שאני ידיד שלי וחברה שלי מחקנו מלא דברים שבנות שאוהבות את טוקיו הוטל כתבו שם, וכתבנו "ביל ההומו" XD ומלא דברים מצחיקים
אנלא מאמינה!!!!

Emergency Exit

New member
חח איזה קיר קול!../images/Emo125.gif

אני וחברה שלי משחיטות לפעמים קירות בת''א וכותבות ומציירות דברים

xXx Lilo xXx

New member
אם כבר... אני גם נוטה לצייר על שולחנות../images/Emo29.gif

למרות שכול העולם ואישתו עושה את זה XDDD לדוגמא: סוף שנה של כיתה י'
התפרעות XD

xXx Lilo xXx

New member
זה שלח :O../images/Emo29.gif

שעה חיכיתי בסוף סגרתי תחלון וזה שלח?! XDDDDD ענק. בקיצור, זה נמחק ע"י אציטון אח"כ אל דאגה

vampire girl1

New member
גם אנחנו כותבים על השולחן,

טבל אצלינו מי שכותב על השולחן צריך להביא למחרת מגבונים. למרות שאף אחד אף פעם לא מבים.

xXx Lilo xXx

New member
אציטון מוריד את זה מהר XD../images/Emo29.gif

מניסיונות רבים ביותר XDDDDD

למעלה