התפקדות

New Moon

New member
../images/Emo220.gifתאמת

קוראים לזה מדעי הטכנולוגיה
רק למגמת הגרפיקה(נראלי..), שהיא במסלול טכנולוגי אז חייב שיהיה בגרות במקצוע הזה. ולומדים שם כל מיני שטויות כמו המרות אנרגיה וזה

YuvalSP

New member
הממ אוקיי גם אני ../images/Emo13.gif ../images/Emo203.gif

שם: יובל גיל: 13.7 XD מקום מגורים: בצפון... איך עבר החודש? טוב ורע D: מה אתם אומרים על הסטטיסטיקות המלבבות שלנו? משהו טוב שקרה לכם החודש: התחלתי לקרוא את טווילייט... והרבה ימי הולדת??
ושהמדריך שלי ודוד שלי חזרו מעזה וחברים שלי ממשלחת ^^ משהו ממש רע שקרה לכם החודש: דחו את הטיול פעמיים והייתי חולה שבוע משהו קורע/הזוי/מצחיק/משעמם שקרה לכם החודש: מי זוכר. תחרות ניווט אולי תוכניות לחודש? שני טיולים (בשבוע הזה ובשבוע הבא) משהו שממש התחרטתם עליו והייתם משנים: שלא עשיתי שתי עבודות בזמן וקיבלתי פחות 10 נקודות..>< (בהתחלה אמרו לי שאני אקבל 55, בסוף קיבלתי 75 אז נהדר) מה רציתם לעשות ולא עשיתם? לצאת לטיול

Charley XD

New member
מתפקדת D:

שם: אורטל גיל: 16 מקום מגורים: תסתפקו בחור במרכז .. זה לא שהשם יעזור לכם בכל מקרה XD איך עבר החודש? מצויין. תודה ששאלת ! מה אתם אומרים על הסטטיסטיקות המלבבות שלנו ? מגניבות למדי. ושאור ממש חופרת ! וגם שירק אבל זה ידוע ... משהו טוב שקרה לכם החודש: קניות ? שסיימתי את BD ? משהו ממש רע שקרה לכם החודש: הדלקת ביד ><" משהו קורע/הזוי/מצחיק/משעמם שקרה לכם החודש: הבית חולים ! + דג גוסס ~טוו ארוך~ אני : "אוו מישהו מת !" יס. אי קנאו. אי טארבל פארסן ... ביט מי תוכניות לחודש? יומולדת לחברה ואממ לנסות לא להכשל במתמטיקה D: משהו שממש התחרטתם עליו והייתם משנים : אממ שלא לקחתי משהו יותר עבה שיצאתי ? מה רציתם לעשות ולא עשיתם? לנשק את ג'ק. ~תמונה שלכם!~ ומכיוון שאני פוטוגנית בערך כמו שועית מקופסה אני אשים לכם תמונה של ... אליס !

Charley XD

New member
אממ יש את זה לפי מה שאני יודעת בעיקר

למתופפים ><" וזה סתם .. אתה לא יכול להזיז את היד יותר מדי או בכלל D:

Orange Sky

New member
../images/Emo42.gif

היית בבית חולים?>< כפרעל מקום מגורייךXD [פחח ממש חח שעתיים נסיעה מפה] מי זה ג'ק?DD: ~כל הזמן ביס יש פרסומות לחלף עם הרוח וזה מזכיר לי אותך^^ ~

Charley XD

New member
XDDDDD כפרותעלייך ../images/Emo23.gif

למה כולן נתקפו פרצי אהבה לקיבוצי הקט ?
ושירק תיארה מעולה את ג'ק : "ג'ק זה האימו חסר תחת שדומה לדאגי" ובית חולים זה מקום מפגר ומסריח או שזה סתם הילד שישב לידי ... הו נאוז ..

Orange Sky

New member
חחחח עלייך,כפרה עלייך3>

XD זה העובדה שאת גרה שם שעושה אותו מושך|גבות| חחחחח חסר תחת
XD בית חולים מקום נחמד^^ את בעיקרון לא צריכה לעשות כלום וכולם משרתים אותךXD

Charley XD

New member
זה השקר הכי גס ששמעתי בערך ../images/Emo6.gif

הוא עשה אותי בובת ניסויים ! הוא הראה לרופא דביל אחד את הגיד הנפוח שלי כי זה מאוד מגניב .. "אתה רואה את זה ? כןכן הדבר הנפוח, זה שגורם לה להתפתל מכאבים ולקלל אותי בשרשרת !! אוו נכון זה מרתק ? כן, אתה רואה את זה ~מנער את היד שלי כאילו זה שייקר או משהו~ כן ! אתה רואה ? זה התנפח עוד!!!!!!!!!!!!!!!!1111111111111אחדאחד" בקיצור. שקר. אף אחד לא משרת אותי במיוחד לא באמצע הלילה
מה ברור ! אני הכי סקסית.. ומיד אחרי הפרה שולה שברפת D: את צריכה לראות אותה .. נתח בשר אמיתי ! וזה נכון. חסר תחת יותר ממני

Orange Sky

New member
../images/Emo6.gif כפרעלייך לאיזה בית חולים הלכת?!!

מה זה היה במיון? צקצק אז מה היה לך בסוף, דלקת בגיד? עכשיו נרפא?3> חחחחחחחחח כפרות על שולה ברפתXDDDD [שמת לב שקשה לי להפסיק להגיד כפרעל..?XD]

Charley XD

New member
קצת קשה לא לשים לב XD

ואממ שניידר .. וכן אפשר להגיד שנרפאתי

sweet shir

New member
חחח למה את מזלזלת בקיבוצך?! כולים מכירים את

פארק נחשונית!
תמיד הולכים לשם עם קייטנות חחחחחחחחח ג'ק זה האימו חסר תחת שדומה לדאגי? חחחח

למעלה