התפקדות

Emergency Exit

New member
חחח איזה כתב משעשע!~../images/Emo98.gif

אצלנו יש כתב צופי קבוע וכולם משתמשים בו. עברנו ליד שבט ב.. איפה זה היה.. לאזוכרת קיצר שבט ניר ויש להם כתב צופי מכועררררררר מהשטן!

orw93

New member
זה הכתב שלי../images/Emo69.gif../images/Emo205.gif

אל תצחקי
הוא יפה. הוא מהמם. ותודי שזה השלט הכי יפה שראית בחיים שלך

Emergency Exit

New member
אני יודעת שזה שלך!~../images/Emo69.gif../images/Emo210.gif

הוא יפה אבל לא הכי יפה. שלנו הכי יפיםםםםםםם. lol

orw93

New member
חוצפנית../images/Emo12.gif../images/Emo205.gif

הוא הכייייייייייי יפה [לא בהיה שחר ביום צופה. ההיה שחר יצא מכוער
]

vampire girl1

New member
עונה ../images/Emo13.gif

שם: תמר גיל:12 מקום מגורים: מרכז איך עבר החודש? משעמם
מה אתם אומרים על הסטטיסטיקות המלבבות שלנו? חבל שאני לא מופיעה בהן
משהו טוב שקרה לכם החודש: טיול!
משהו ממש רע שקרה לכם החודש: לא זוכרת
משהו קורע/הזוי/מצחיק/משעמם שקרה לכם החודש: יש לי חברים הזויים, כל מה שהם עושים הוא הזוי
תוכניות לחודש? לחרוש!
משהו שממש התחרטתם עליו והייתם משנים : בינתיים לא היה
מה רציתם לעשות ולא עשיתם? לחרוש יותר
~תמונה שלכם!~ הממ... אין לי על המחשב.

Kawaii Me

New member
../images/Emo204.gifאאאאאאאאאאאאאאאני../images/Emo9.gif

שם: עדן גיל: בקרוב כבר 20
מקום מגורים: ישראל! סתם
דרום-מרכז איך עבר החודש? מהר, וקשה, כי צבא ומלחמה וכאלה..זה קשה. מה אתם אומרים על הסטטיסטיקות המלבבות שלנו? מי יתן ונמשיך כך
משהו טוב שקרה לכם החודש: קיבלתי מתנות וזו בכלל לא היומולדת שלי D: משהו ממש רע שקרה לכם החודש: הבטן עושה צרות, והצבא חופר. משהו קורע/הזוי/מצחיק/משעמם שקרה לכם החודש: ביפביפ תוכניות לחודש? יומולדת, מסיבת גיוס לחברה, שנה ו8 עם חבר שלי היום, שמירת לילה מחר, יש הרבה משהו שממש התחרטתם עליו והייתם משנים : לא מדברים על חרטות :\ מה רציתם לעשות ולא עשיתם? לטוס לחו"ל, אין כסף כשאתה חייל ~תמונה שלכם!~ לא שמה תמונה שלי עד שכולן שמות גם

Black Inside

New member
מתפקדת!!../images/Emo115.gif../images/Emo63.gif../images/Emo41.gif

שם: מיטל גיל: 16 מקום מגורים: ת"א איך עבר החודש? מצוין! מה אתם אומרים על הסטטיסטיקות המלבבות שלנו? שחבל שאני לא נמצאת שמה
משהו טוב שקרה לכם החודש: הופעות, מסיבות, חברים, פאבים, סמינרים, היה כיף!
משהו ממש רע שקרה לכם החודש: מבחנים בלי ס=ו=ף. משהו קורע/הזוי/מצחיק/משעמם שקרה לכם החודש: המון דבירם, מי זוכר? חח תוכניות לחודש? לעבור אותוX: משהו שממש התחרטתם עליו והייתם משנים : ללמוד יותר למבחנים ולא להבריז כ"כ הרבה ולהתפלא שיורד לי במנות מה רציתם לעשות ולא עשיתם?
~תמונה שלכם!~ מימין

Emergency Exit

New member
אפחד לא שאל מה את חושבת, זבל!../images/Emo98.gif../images/Emo125.gif../images/Emo210.gif

כפרעליייךךךך

HopesDieLast

New member
אניD:

שם: אלינה גיל: 14 מקום מגורים: ראשל"צ איך עבר החודש? אממ זה היה החודש הכי מחורבן שהיה לי): מה אתם אומרים על הסטטיסטיקות המלבבות שלנו? שאני צריכה להשתדל יותרXD משהו טוב שקרה לכם החודש: התעודה לא הייתה כ-זאת נוראית משהו ממש רע שקרה לכם החודש: רבתי עם הידיד הכי טוב שלי וזה גמר אותי לגמרי משהו קורע/הזוי/מצחיק/משעמם שקרה לכם החודש:אממ לא עולה ליO: תוכניות לחודש? יומולדת לחברה, יש יום האהבה אבל אני אהיה לבד כמו בשאר שנותיי, יום שישי ה-13, יש בחירות אז יש יום חופש, מלא נחמדיםD: משהו שממש התחרטתם עליו והייתם משנים: שלא חשבתי על להתעקש לפני מה רציתם לעשות ולא עשיתם? אממ לאדעת להצליח במבחן במת' חודש נהדר שיהיה

vampire girl1

New member
לאאאאא ../images/Emo2.gif

למה סיפרת לי?? אני שונאת לדעת דברים. העדפתי לא לדעת שיש שישי ה-13
כדי לא לחשוש, עכשיו אני אצטרך ללכת לקנות שריון חדש!
~פרנואידית אל גאה~

../images/Emo63.gif גם לך יש את הקטע אם יום שישי ה-13?

גם אני ככה.......ררררר והכי מרגיזז...החבר שלי נולד ב-13, אז בשנה שינואר מתחיל ביום ראשון אנחנו חוגגים במוצ"ש ולא ביום שישי.......למרות שזה די מטופש כי יום שישי ה-13 זאת אמונה של הנוצרים ואנחנו יהודים, וביהדות 13 הוא מספר מזל. אבל עדיין, נוצרים או לא, זה בהחלט קריפי!

למעלה