התפקדות

Orange Sky

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo95.gifהתפקדותD:

שם: ניצן<:
מקום מגורים: חיפה
איך עבר החודש? נחמדD:
מה אתם אומרים על הסטטיסטיקות המלבבות שלנו? מלבבות ביותר:) אני #8
משהו טוב שקרה לכם החודש: ציונים טובים בבצפר, אחיינית שלי, יס פלנט...
משהו ממש רע שקרה לכם החודש: גשם ורוח וקור
משהו קורע/הזוי/מצחיק/משעמם שקרה לכם החודש: לא זוכרתXD צחוקים עם אחותי ועל ענבר
אה ונאבד לי חוש הריח
תוכניות לחודש? להשקיע יותר בלימודים, להתחיל ללמוד תקשורת, אחרי הבגרות בתנ"ך משהו עם חברה עוד לא הוחלט..=)
משהו שממש התחרטתם עליו והייתם משנים : אני מבזבזת הרבה כסף סתם על נסיעות...אבל אין ממש איך לשנות את זה חח סתם מתסכל.
מה רציתם לעשות ולא עשיתם? לישון יותר חח
~תמונה שלכם!~ זו לא אני ,זו ענבר
(למי שחשבה אחרתXDDD) קושקושוני שמנמני פיצפוני<:3333>

../images/Emo63.gif איזו מתוקה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אני פשוט משוגעת על תינוקות......... מלאכית קטנה! בת כמה היא?? ואיך בדיוק נעלם לך חוש הריח?

Orange Sky

New member
כןן../images/Emo99.gif

ותודה!=] חח היא בת 3 חודשים ובתמונה קצת פחות:) אבל כבר שוקלת 6 קילוXDDD אני גם חולה על תינוקות, בייחוד זאת
הממ שאלה טובה. נראה לי שזה התחיל מזה שהפסקתי לנשום מהאף, אלא רק דרך הפה ואז כשחזרתי לנשום מהאף כבר לא הרחתי כלום. רק ריחות ממש חזקים. XDDDDD

just orr

New member
מתפקדת D:

שם: אור
מקום מגורים: מושב במרכז
איך עבר החודש? אחלה בחלה! D:
מה אתם אומרים על הסטטיסטיקות המלבבות שלנו? מקסים, יש לי יותר מ-100 הודעות
משהו טוב שקרה לכם החודש: קן בא לארץ ^^
משהו ממש רע שקרה לכם החודש: אממ חוץ מהציון במתמטיקה שכבר חפרתי עליו, לא היה משו מסוים :)
משהו קורע/הזוי/מצחיק/משעמם שקרה לכם החודש: היה לי זמן פנוי ואשכרה השתעממתי
שזה גם קורע, מצחיק, הזוי ומשעמם באותו זמן.
תוכניות לחודש? לנסוע ליד ושם, לראיין ניצולת שואה, ללכת לגן
, אולי ללכת לבורסה ליהלומים עם מגמת כימיה, ולנסות לשרוד את המבחנים והעבודות.
משהו שממש התחרטתם עליו והייתם משנים: ~בלאק אאוט~ ודווקא יש לי הרגשה שהיה לי משו
מה רציתם לעשות ולא עשיתם? לסיים עבודה באזרחות. נה, לא קרה. >< ולא באלי תמונה שלי חהחהחה~ חודש נעים D:

Fall Out Liel

New member
../images/Emo9.gif*אופטימיות*אופטימיות*אופטימיות*../images/Emo9.gif../images/Emo168.gif

שם: ליאל גיל: 17 מקום מגורים: סטדגש איך עבר החודש? סבבה לגמרי! חוץ מכמה דברים מבאסים פה ושם, אבל תמיד יש רע בטוב לא?
מה אתם אומרים על הסטטיסטיקות המלבבות שלנו? אני שמחה לראות שאני נמצאת שם, וזה גם מפתיע
משהו טוב שקרה לכם החודש: המוןןןןןןןןןןןןןןן!!! אין לי כוח לחפור [תאמינו או לא
]
משהו ממש רע שקרה לכם החודש: ריבים מעצבנים כאלה, אבל עבר..
משהו קורע/הזוי/מצחיק/משעמם שקרה לכם החודש: חעחעחע עם חברות, והיום עם חברה ובכלל עם אנשים מצחיקים לא מפסיקות השטויות ואני לא מפסיקה לצחוק כמו מטורפת XDDD תוכניות לחודש? ראיון עבודה [תאחלו בהצלחה D:], קניות עם אמא
, רופאת שיניים סופסוף ><, בגרות באנגלית, להכין תסריט כבר ולערוך אודישנים!!! ויש ספר מחזור, לקרוא את הסאגה ולקבל תעודה
משהו שממש התחרטתם עליו והייתם משנים : בחודש שעבר? את זה שזלזלתי במשהו שלא הייתי צריכה..
מה רציתם לעשות ולא עשיתם? תסריט, אודישנים ולשדרג את הפלא ה$#@. תמונה: אני המכוערת עם הכובע
הודגש באמצעות מדגישומטיק

גם אנייי. ../images/Emo23.gif../images/Emo141.gif

שם: שירז. גיל: עוד שלושה חודשים ושלושה ימים 16.
מקום מגורים: ראשון. איך עבר החודש? נייס. Could've been better. מה אתם אומרים על הסטטיסטיקות המלבבות שלנו? חע! אני שם!! XD משהו טוב שקרה לכם החודש: נממממ... נגמרה המחצית? :) משהו ממש רע שקרה לכם החודש: ציונים מעפנים. ממוצע מעפן.
משהו קורע/הזוי/מצחיק/משעמם שקרה לכם החודש: נראה לכם שאני זוכרת?! תוכניות לחודש? לחרוש.
אני ממש לא מתכוונת שיהיה לי ממוצע כזה שוב
. משהו שממש התחרטתם עליו והייתם משנים: זה שלא חרשתי מספיק. ושדיברתי בשיעורי בקיאות-בחיי שהוא יתנקם בי על זה.
מה רציתם לעשות ולא עשיתם? לאדעת. ~תמונה שלכם!~ נהההה. מהה, כבר נגמר?!

noam270

New member
../images/Emo195.gifמתפקדת!!! ../images/Emo3.gif

שם: נועם
גיל: 14 וחמישה חודשים.... מקום מגורים: חוווווווווווווווווווווווווווור
איפשהו ליד נתניה.....
איך עבר החודש? סבבה לגמרי!!!
מה אתם אומרים על הסטטיסטיקות המלבבות שלנו?
אין עלינו!!!!
משהו טוב שקרה לכם החודש: אממ... הצטרפתי לפורום
התמכרתי לסאגה
משהו ממש רע שקרה לכם החודש: אמממ.... הייתי חולה הרבה....
משהו קורע/הזוי/מצחיק/משעמם שקרה לכם החודש: אממ... כל יום שאני עוברת לצד הכיתה הקרועה שלי הוא הזוי!!!
תוכניות לחודש? אממ... להתחנף למורה לספרות?
לעצבן את המורה למתמטיקה...?
משהו שממש התחרטתם עליו והייתם משנים : שירדתי הקבצה במתמטיקה, מעשה שטותי למדי!! אבל עכשיו אני עולה חזרה
מה רציתם לעשות ולא עשיתם? אממ... רציתי לקנות את אקליפס אבל עוד לא יצא לי...
~תמונה שלכם!~ מממממ.....

AlexOnFire

New member
כן המפקדת! ../images/Emo195.gif שם: אלכס/סשה/אלכסשה גיל: 16. עוד 3 חודשים ו5 ימים יומהולדת:) מקום מגורים: בארשבע איך עבר החודש? חצי מלחמה חצי לימודים. מה אתם אומרים על הסטטיסטיקות המלבבות שלנו? אני חופרת, זו פעם ראשונה שחפרתי כ"כ הרבה בפורום (אני במקום ה6)../images/Emo2.gif משהו טוב שקרה לכם החודש: לא למדתי חצי חודש, ובחצי השני יש בגרויות חורף שגורם לחצי כיתה לא להיות בשיעורים אז אני כל הזמן משתחררת אחרי שעתיים חחח (אני לא עושה בגרויות חורף../images/Emo13.gif ) משהו ממש רע שקרה לכם החודש: המלחמה וגם העובדה שכל אוזניות שיש לי מתפגרות../images/Emo46.gif משהו קורע/הזוי/מצחיק/משעמם שקרה לכם החודש: מרזה 2 קילו, מעלה אותם, מרזה ומעלה... איזה מעצבן. תוכניות לחודש? הולך להיות וולנטיינז שאני לא יודעת אם אחגוג ועם מי. משהו שממש התחרטתם עליו והייתם משנים: אולי לצאת יותר בזמן המלחמה, סתם הייתי תקועה בבית חח../images/Emo3.gif מה רציתם לעשות ולא עשיתם? ללכת לסנוקר... בא לי../images/Emo10.gif ~תמונה שלכם!~../images/Emo26.gif היה ממש משעמם באיזה לילה...

sweet shir

New member
זה למה לא נשקלים! חח אני לא מרשה להורים שלי

להכניס משקל הביתה. XD

AlexOnFire

New member
אין לי, אבל אני מרגישה לפי ההקפים. זה "יש הרבה מה לתפוס, יש קצת מה לתפוס" חחחח ../images/Emo6.gif

Mcfly for ever

New member
../images/Emo110.gif אני :)

שם: קסם גיל: 14 מקום מגורים: דימונה איך עבר החודש? אממ סבבה
מה אתם אומרים על הסטטיסטיקות המלבבות שלנו? שימשיך ככה משהו טוב שקרה לכם החודש: סיור של"ח.. היה מצחיק
משהו ממש רע שקרה לכם החודש: שום דבר רע משהו קורע/הזוי/מצחיק/משעמם שקרה לכם החודש: איזה ילד מהשכבה דלוק עלי אז כשדיברתי אליו הוא היה ממש המום אז הוא נתקע בדלת אבל ממש נתקע עם כל הגוף והוא כמעט נפל.. ואיי התאפקתי שלא לצחוק
תוכניות לחודש? אממ מחר אולימפיאדה וירטואלית.. מקווה שנעבור
משהו שממש התחרטתם עליו והייתם משנים : לא יודעת מה רציתם לעשות ולא עשיתם? עשיתי כל מה שרציתי
תמונה: אני לא מצליחה להעלות.. (תפוזבל
)

shaharory

New member
מתפקדת!

שם: שחר
מקום מגורים: כפר סבא
איך עבר החודש? אממ סבבה..
מה אתם אומרים על הסטטיסטיקות המלבבות שלנו? סחתיין על החפירות!
משהו טוב שקרה לכם החודש: הבוחן בג"ג נדחה במ-ל-א בגלל שהמורה לא הגיעה כל הזמן! והגיע זולנדר ליס!! עם בן סטילר
החתיךך שפגשתי חהחה. אני ראיתי את הסרט הזה לראשונה שבוע בדיוק לפני שפגשתי אותו במיוחד לכבוד זה למרות זה לא היה בטוח!
משהו רע שקרה לכם החודש: אממ זה גם רע וגם טוב- נגמר "סאמר הייטס היי" שזאת הסדרה הכי גאונית בעולם, אני חולה עליה!!! מר ג'י כזה חתיךךך חחחח XDD סתם.
משהו קורע/הזוי/מצחיק/משעמם שקרה לכם החודש: אממ ראיתי ביו טיוב וידאו של מישהי שהפליצה באודישן לאמריקן איידול של קנדה חח קלטו- http://www.youtube.com/watch?v=_0oo...book.com/profile.php?id=815591667&ref=profile
תוכניות לחודש? אממ לשכנע את אמא ואבא שירשו לי לראות את האוסקר בלייב
משהו שהתחרטתם עליו והייתם משנים: אממ לא זכור לי מה רציתם לעשות ולא עשיתם? כנ"ל ~תמונה שלכם!~ טוב זאת תמונה של וויליאם מוסלי שאני צילמתי :) כזה מוש

Orange Sky

New member
בטח כשהוא הגיע לארץ לקדם את הסרט../images/Emo3.gif

בתחילת הקיץ לא?^^

דינדש

New member
מה יש לך את? ../images/Emo6.gif

גם לא ידעת שיש קליק כוכבים וגם לא ידעת שהוא בא לקדם את הסרט בארץ?

shaharory

New member
חחחח לא נורא../images/Emo221.gif

תשמעו אני ידעתי שהוא בא ביום חמישי כלשהו דרך תפוז שרשמו שהוא בא ושיש תחרות לזכות בכרטיסים לפרימיירה ואז ביום שבת באותו שבוע של היום חמישי הזה שלחתי את מה שכתבתי לתחרות ואז ביום ראשון שיום אחרי גיליתי שזכיתי (!!!!!!!!!!) ואז ביום שני (יום אחרי) הפרימיירה הייתה!!!!! נכון אדיר?!

למעלה