תגובה
אמונה תמימה?טבעית? אין לי מושג למה אתה מתכוון אבל לי זה נשמע כמו ניסיון להסביר את הבלתי ידוע ע"י האפשרות הכי קלה אל דאגה,אני לא מצפה לשינוי דתי באף אחד משתינו מצחיק שאתה מזכיר רצינות באתו משפט עם הוכחות שהבאת לי תאמת סתם כתבתי את זה כי היה גשם,וזה היה מגניב שאר המשפט היה כאילו חזרה לנושא(זה לא עובר טוב בכתב) התנ"ך זה לא הדעה שלך,אתה לא כתבת אותו אי אפשר להסכים עם כמות כזאת של מידע,אתה צריך להסכים עם כל גורם בה אתה היית צריך לפני ששקלת את המצוות,לשקול את נכונותו של אלוהים ושל התנ"ך אבל שמשפיעים עליך בגיל צעיר אפילו את זה לא עשית מתי אי פעם ישבת וחשבת על קיום אלוהים בצורה אובקטיבית?אתה אפילו לא שוקל את זה איזה תמימות,שהיה סנדרין אנשים לא חטאו.זה כ"כ מתוק אומרים שהתקופה של התנ"ך הייתה יותר כמו המערב הפרוע,ובצדק. לא היה דרכי תחבורה יעילות,שום דבר שימנע שודדים אנסים וכו' לך תמצא חבורה של אנסים בארץ בלי גבולות שאתה רוכב על סוס למה קיים סנדרין?אם אלוהים שופט,בטוח שהוא ישפוט יותר טוב תעזבו אנשים בשקט,ותנו לאלוהים לטפל בהם הכותרת מוצדקת לגמרי,לערבים אין משטרה,אין צבא הם פועלים על דעת עצמם,וזה ידוע שהם עושים פיגועים לנו לעומת זאת יש צבא יש מדינה ויש ממשלה ולא לכם להחליט מה יקרה(כמו שלא בסמכותי להחליט לסקול אנשים שהסנדרין מצאו זכאים) כמובן שאני לא מצדיק את הערבי,שימות וישרף,הייתי הורס לו את הבית בכיף אבל אני מצדיק את התקשורת,הסיפור המעניין הוא מה שהם כתבו(אתה יודע כמה ערבים דקרו אנשים כבר) זה דוגמא לדמגוגיה ברורה,הסטה של הנושא,אבל הם עדיין כתבו על הערבי ולכן קל לראות דרך הדמגוגיה של התקשורת אני יוצא מנקודת הנחה ש5k אנשים לא מארגנים את עצמם אני יוצר מנקודת הנחה שהסמכות העליונה שלכם היא הדת ואני לא רואה שום טענות מצדך,חוץ מלהוסיף את המילה לא לפני הטענה שלי איזה מנהיגים לא דתיים יש לכם?מה המניע שלהם? אם היית הולך זה מראה על ההבדל בין אלה שהלכו לאלה שלא למרות שאתה לבד לא מהווה דוגמא מייצגת אתה חושב שחיפשתי? כבר הסברתי לך שההלכה מהרבנים והלאה,וכבר הסברתי לך שהם יתעלמו ממהלכה בשביל מטרה מוצדקת יותר לצערי אין לי שמות לתת לך,ואני לי הוכחות אבל זה עדיין ברור מאליו,ומתבקש כיוון שזה לא ילך לשום מקום,עדיף לסגור את זה ככה אני לא מביע מחאה על הילדים,תתרבו כמו שפנים אבי מביע מחאה על שאני משלם על זה אתה יוצא מנקודת הנחה שאני מסכים איתך בקשר לעם הנצח וכו' כן,פעם נשים לא פיתחו קרירה,אז היה להם זמן לטפל ביותר ילדים פעם ילדים נחשבו השקעה וכוח עבודה,אז היה יותר ילדים (לומדים את זה בגיאוגרפיה,תשאל ילדים בכיתות ז-ט) אפשר לסכם את הדיון בזה שאתה מאמין שהרבנים קדושים לא מבצעים פעולות פוליטיות ופועלים לפי ההלכה ואני פשוט לא מסכים איתך (לשתינו אין הוכחות,וזה הופך לויכוח של כן/לא yah/nah)