הקפצה

MetalSinagouge

New member
כן, רק אצלנו, העם המואר.

רק היום, רק היום... אתה מודעה לעובדה שבשביל לאכול בשר צריך לקחת חיים של חיה? תאר לעצמך שאתה קם יום אחד בבוקר ומגלה שצריך להרוג אותך, בדיוק אותך, כדי להגשים מטרה כלשהי, נניח, כדי שיהיה לאלים ממה להתלהב. היית מסכים? וכשאני פותח חדשות, אני מבין שלהגדיל את האחוז של הבעל חיים המטומטם הזה שנקרא בן אנוש על ידי דילול כל היצורים החיים האחרים זה דבר מאוד מאוד לא חכם.

antreprize

New member
יש במשפחה שלי הרבה אנשים,

אבל אני לא חושב שיש מספיק בשביל להגיד שאנחנו עם(או מוארים). האם אני מודע לסבל שלהן? ברור שכן, הסבל הזה קנה את המחשב שבעזרתו אני מגיב לך.

Lady In Blues

New member
אין חדש תחת השמש

ואני מתחילה להתעייף מלנסות לשנות את העולם. התורה על רגל אחת: טיבעונות היא דרך חיים, לא רק סוג של דיאטה. כן, אתה יכול לקום בבוקר ולהחליט שאתה טיבעוני. זה אפילו מומלץ. תעשיות הביצים, הבשר והחלב ימשיכו לעבוד כל עוד האדם ימשיך להיות אגוצנטרי ורודף בצע. אולי מחר אני ארחיב.

yaakii

New member
יש דבר כזה גבינה מחלב סויה? ../images/Emo3.gif

או שאם אני טבעוני אני יכול לשכוח מגבינה...?

תגובה

לא ראיתי את הסרטון (כי קראתי את כל שאר השרשור), אבל בנוגע לצמחונות אני יכול לעזור לך. אני צמחוני כבר כשנתיים, ולי זה לא כל כך קשה. ההתחלה היא קשה (כי לא מוצאים ממש מה לאכול, לפחות ככה אני זוכר את עצמי), אבל לאחר שמוצאים את מה שטעים ומזין מסתדרים, והבשר נהיה כבר לא חסר. למשל יש, שניצל תירס, כל מיני שניצלים צמחיים שמבוססים על טופו ועוד כל מיני דברים כאלו. נ"ב: אם אתה תתעורר בבוקר, ותחליט להיות צמחוני, אתה תצליח, זה פשוט עניין של כוח רצון.

yaakii

New member
תודה

שמעתי שגילו חומר(/ים-לא זוכר) לא בריא בטבעול. באופן כללי לא חושב שיחס לי הקטע של "שניצל" או בשר, אני פשוט רוצה לדעת שיש לי דרך להשיג את כל הויטמנים וכד' שיש בבשר-בדרך אחרת.

tweeg

New member
כן

אמא שלי צמחונית 30 שנה,והיא בסדר גמור כל עוד אתה אוכל נכון אתה תהיה בסדר ותדאג לבדיקות דם כל כמה זמן (תתיעץ עם הרופא,במקרא הרע הוא יביא לך כדורי ברזל(קצת מגעילים אם אני זוכר נכון) או משהו דומה)

yaakii

New member
../images/Emo5.gif לא סובל זריקות

אני חושב שבדיקות הדם זה מה שישבור אותי בתהליך. סתם, אבל אני באמת שונא זריקות . אקווה לטוב. תודה.

תראה, אני צמחונית שנתיים.

ולפי מה שהבנתי, ואני לא ממש מתעניינת במחקרים כאלו, אחרי שנתיים רק מתחילות הבעיות של החסכים בגוף. ברור שצריך בדיקות, אבל לא משהו כל חודש, אפשר פעם בכמה חודשים טובים. ולקחת כדורים פעם בכמה זמן או לאכול דברים שהוכחו כתחליפים ראויים. וכמובן שהתעייצות עם תזונאי היא חשובה. בהצלחה אני מניחה?

ויטמינים

אם לא משיגים את כל החומרים צריכים לקחת כדורים. כמובן, שמדי פעם צריך לעשות בדיקות דם, אבל לא משהו רציני.

אייני

New member
שאלה יותר מעניינת אם כבר

בעבר, כשרק גילו את האינסולין - עדיין לא הצליחו לייצר אותו. אז כדי לעזור לחולי סכרת היו בעצם מנתחים כלבים ופרות ומוציאים מהם את האינסולין (ולמעשה הורגים אותם עד כמה שהבנתי). אם לא אינסולין - חולה סכרת ימות, ובייסורים דיי קשים. אם הייתם חיים באותה תקופה - מה היו העמדות שלכם בנושא?

tweeg

New member
זה היה חזירים,וכבר דיברו בשמי

מפתיע,אבל הדמיון הגנטי דומה יותר לחזירים,וקופים יותר יקרים

rasmus girl1

New member
רק שתדעו,

יותר ויותר אנשים שיהיו צמחונים אז המכירת בשר תרד,המכירת בשר תרד אז יהיה פחות ביקוש לבשר וככה ישחטו פחות חיות.. אומנם באחוזים נורא נורא קטנים, אם בכלל,אבל בכל זאת,כמה שיותר אנשים ככה זה יפחת..

זקוקים לבשר כדי לשרוד? על מה אתה מדבר?

לא רק שאנחנו לא זקוקים לבשר כדי לשרוד - צריכת בשר היא האיום העיקרי על ההישרדות שלנו, הרבה יותר מ"האיום האיראני" או שאר האיומים שמוצגים בפנינו. 1. הסיבה העיקרית לתחלואה ותמותה של בני אדם בחברה שלנו (כ40% מהתמותה) היא "מחלות לב וכלי דם", במילים אחרות הסתמות כלי הדם בכולסטרול (שיש רק במזון מן החי) ושומן רווי (שיש כמעט ורק במזון מן החי). 2. הרוב המוחלט של חומרים מסרטנים שמגיעים לגוף האדם מגיעים מהמזון - וב95% ממזון מן החי, בגלל שהחומרים המסרטנים ביותר, למשל הדיוקסינים, נוטים להתמוסס ולהצטבר ברקמות שומן של בעלי חיים. 3. חוסר סידן (אוסטיאופורוזיס) הוא מחלה שנפוצה יותר ככל שעולה צריכת מוצרי החלב (בניגוד לשקרים של תעשיית החלב). חלבון מן החי גורם לשחרור סידן מהעצמות, כלומר לאיבוד סידן. 4. האיום הגדול ביותר כיום על המשך קיום האנושות הוא התפתחות חיידקים עמידים לאנטיביוטיקה עקב חשיפה מוגזמת לאנטיביוטיקה. רוב האנטיביוטיקה שאנחנו נחשפים אליה היא ממזון מן החי: החיות במשקים מולטעות באנטיביוטיקה כדי להחזיק אותן בחיים עד השחיטה בתנאים מזוהמים ביותר - אנחנו לא היינו מסכימים לחיות בזיהום כזה, אבל אנחנו כן מכניסים לגוף שלנו בשר וחלב של חיות שנחשפו לזיהום הזה.

אני משתמש גם בתוספי מזון

ובזכות זה מצליח פחות לקחת חלק עקיף (קניה במעדניה/סופר). של בשר. עדיין לא מושלם,אבל במקום 5 פעמים בשבוע. ירדתי לפעם (!!) בשבוע. וגם זו דרך מכונה. אני אוכל המון ירקות ופרות.בריא ולא מזיק.

למעלה