הקפצה

tweeg

New member
אממ

אני לא חושב שאפשר לעלות במשקל בלי לעלות בכמות השומן אולי ע"י מסת שריר,אבל צריך להריץ אותם בשביל זה את זה אני צריך לבדוק אפשר לשאול איפה זה היה,מה היתה מטרת הפרות? את לא יכולה להגדיל למישהו את המבנה הטבעי בלי לגרום לו להשמין שומן זה לא אוכל,חקלאים לא יעשו את זה חלב אולי אפשר להגדיל,אבל בלי הנדסה גנטית הגודל של העטינים נשאר אותו דבר,ומוגבל ל5-20 ליטר שזה משקל יחסית זניח ליצור בגודל של פרה ולכן אני מאמין שהכאב הוא נקודתי(יום הטבעה,יום עקירת קרניים,יום של השחיטה וכו') תבחיני בין הבנה לאי הסכמה עם מה שאת אומרת תתפלאי אבל הם שונים אני בטוח שאני רואה את הפרות,עומדות ואוכלות להם בכיף בלי פיטום בלי אנשים שרודפים אחריהם עם מזרקים ומשאבות את באמת חושבת שהם היו הולכות למקום השאיבה אם הם היו סובלות כ"כ בגלל תמריץ של בנאדם אחד על מאה פרות שעושה להם "הי הופ" (אני מדבר ספציפית על פרות חלב,לא יודע מה הולך עם הפרות בשר)

פנומן 72

New member
לא אמרתי שאתה טיפש

אבל אתה בהחלט לא חכם במיוחד בדרך שבה אתה יוצר הקשרים מוטעים. פטרונות זה אחד הדברים היותר מחליאים שיכולה האנושות להמציא. גם הנאצים בזמנו טענו שהיהודים הם גזע כ"כ נחות שההשמדה שלהם היא כמעט כורח המציאות, וגם להם היתה תיזה שהיהודים ממילא חושבים רק על כסף אז זה לא משנה אם ניקח את הילדים ונשרוף אותם. הענין הוא לא אם הם צדקו או לא (כמובן שלא) אלא הדרך הנוראית שבסופו הם הצליחו להשתכנע ולשכנע בטיעון מופרך. כדי להיות אדם טוב אתה צריך לעשות מעשים טובים ולא להגיד שאם אף אחד לא חושב שאתה רע - אז אתה בטח טוב. כלומר, זה שהפרה לא זוכרת כלום עדיין לא עושה את גזילת העגל וכליאתו בקופסא של מטר בריבוע למשך 3 חודשים עד לשחיטתו כדי לעשות את סטייק העגל הרך האקסקלוסיבי - כמעשה טוב. זה לא מה שהפרה זוכרת, זה מה שאתה זוכר. יכול להיות שאני מנקה זבל בלי בגרות, זה עדיין לא אומר שאני לא יכול ללמד אותך כמה דברים על החיים, כי מה שאני עשיתי ברוורס אתה עוד לא עשית בנסיעה קדימה. אל תשכח שאני כפול מגילך. בנוגע לטיעון המולקולות שלך, אפשר גם לטעון שהאדם הוא אוסף מולקולות מיותר. אם תסתכל על האדם במאקרו אתה תגלה שהוא בא לעולם, מתפרנס, עושה ילדים והולך. לא נשאר ממנו כלום. בדיוק כמו הפרה. זה שהפרה לא יודעת לעשות חיים או חישובים חשבונאיים לא עושה את חייה מיותרים. את זה צריך לשאול את הפרה. תהיה בטוח שהיא לא מתלהבת להישחט. אידיאולוגיה היא אישיו עקרוני. אני לא אוכל בשר כי מבחינתי על כל עוף שאני אוכל ייצטרך להישחט עוף אחר. נכון שבראייה כללית התרומה שלי היא אפסית, אבל תרומתם של 99.999% מבני האדם לאנושות היא אפסית. אז לא חבל על החמצן שהם נושמים ? תחשוב על זה.

tweeg

New member
אתה קורא מה שאני אומר

או שאתה נטפל למילים נבחרות? הנאצים השתמשו ב"תאוריה מדעית" לא נכונה ושיקרית מתחילתה אנחנו לעומת זאת יכולים להיות בטוחים באחוזים ששואפים למאה שפרות הם יצור מטומטם אם הפרה לא זוכרת אז אני לא פוגע באף אחד,ואז גם אם אני זוכר זה לא מעשה רע אתה משליך כליאה של אדם לבעלי חיים בעלי תפיסה ושכל אחר,המידה של המוסריות של מעשה כזה ליצור היא שונה בן יצור ליצור המוסריות פה תלויה בכמה כאב פיזי ונפשי הפרה עוברת,והשוואה לאדם היא פסולה אולי אתה חיי יותר זמן,אז? מה הקשר לזה ולתפיסת מוסר? גם לרוצח בן 40 יש יותר שנות חיים ממני,וסתכל על המוסר שלו בנוגע לטיעון המולקולות שלך, אפשר גם לטעון שהאדם הוא אוסף מולקולות מיותר כן אפשר לטעון,כמו שעשיתי כבר בפעם החמישית בשרשור הזה זה שהיא נחותה שיכלית הופך את חייה לפחות משמעותיים,הייתי שואל אותה,עם היה לה שכל לענות לי. מה זה משנה לך עם אתה אוכל בשר?במילא השינוי שאתה עושה בתעשיה גודל כזה הוא אפסי מבחינת בעלי חיים שיהרגו לא לאכול בשר בשביל העיקרון הוא חסר תועלת בעקרון אני בדעה שקיום האדם לא מוסרי,כי אנחנו מבזבזים את האנטורפיה של היקום לגזעים עתידים יותר חכמים מאתנו,אבל זה כבר נושא אחר לגמרי (זה לא אומר שאני בעד התאבדות המונית,זה שמשהו מוסרי לא אומר שאני יפעל לפיו)

פנומן 72

New member
אני בהחלט קורא ואתה מתחכם

שאלה: אם נהגתי מתל אביב לחיפה במהירות של 170 קמ"ש כשאני שיכור אבל לא עשיתי עבירת תנועה ולא פגעתי באיש - האם זה מעשה רע ? לפי דבריך - היות ולא פגעתי באיש, אז זה בסדר. כך אתה מודד הרג של בעלי חיים. גם באפריקה חיים מיליוני בני אדם שאין שום תועלת בקיומם לאנושות. ממש תועלת 0. הם גם מטומטמים לפחות כמו פרות אם לא יותר, אז בוא נשמיד אותם. מידת המוסר נקבעת בשאלה האם זכותה של הפרה לחיות ולא האם מגיע לה למות בגלל שהיא מטומטמת.

tweeg

New member
לא זה לא בסדר

כי יכלת להרוג מישהו,וזה לא משנה מה עשית בפועל איפה כתבתי שסיכון בני אדם זה בסדר,גם אם בסוף לא יקרה כלום? אין באפריקה מיליוני בני אדם שמטומטמים כמו פרות חוסר השכלה אינו טמטום ואני לא שופט יצורים על פי התועלת שלהם לאנושות אני אסכם לך את זה ככה: אני נגד כל התעללות לא נחוצה בכל בעל חיים כלשהו אני לא מסכים עם הטענות שלכם בנוגע לסבל שחיות עוברות ואני לא חושב שזה רלוונטי להחלטה שלי מה מידת המוסריות בהרג חיות עקב השפעה אפסית של מעשי בפועל

בילי28

New member
לפי התפיסה שלך

הרי שגם אנשים בעלי פיגור שכלי הם "חיות מטומטמות" ו"אוסף של מולקולות חסרות משמעות", ועל כן מותר להתעלל בהם. הרי הם במילא לא יזכרו את זה לאורך זמן. התפיסה הזו שלך (ושל לא מעט אנשים) פשוט מרתיחה את הדם. פרות, ובכלל בעלי חיים, הם בעלי רגשות ומערכת עצבים מפותחת, וסובלים לא פחות מבני אדם הנמצאים באותם תנאים. לידיעתך, הרעיון של מחנות הריכוז והרג המוני נשאב במישרין מפס הייצור של הבשר, ואל בני האדם שהיו כלואים במחנות הריכוז, התייחסו בדיוק כמו שמתייחסים כיום לפרות ולבעלי חיים אחרים אשר כלואים במשקים החקלאיים. ואם אתה לא מאמין, אני מציעה לך לקרוא את הספר "כל יום הוא טרבלינקה" של צ'רלס פאטרסון - ספר אשר נמצא אפילו ברשימת הספרים המומלצים של "יד ושם". אולי תחכים קצת ותשתחרר מהגישה הפטרונית והמתנשאת להחליא שלך (ושל רוב בני האדם לצערי).

tweeg

New member
תגובה

תמצא לי הסבר הגיוני שגורם לך להתרעם יותר על הריגת בני אדם בעלי רמה שיכלית של חיות,מאשר על חיות עצמם? לא אמרתי שפרות סובלות פחות מבני אדם באותם תנאים אלה שדברים שמפריעים לך,לא בטוח מפריעים להם. ההשואות לשואה מגוכחות ודמגוגיות אם אתה מתנדב להביא לי את הספר,אני מבטיח לקרוא את כולו כרגע אין לי כסף לקנות כל מה שאומרים לי ההודעה שלך מורכבת מהרבה מאוד טיעונים רגשיים ומעט מאוד אמרות בעלות תוכן כלשהו

בעקבות התגובה שלך

גם אתה לא נשמע חכם גדול. בני אדם הם החיות הכי אינטיליגנטיות יחסית. אבל גם בתוכנו יש טיפשות, ומסתבר שלא מעט. אז אם חיות הן מטומטמות וטיפשות לדברייך, מותר להתעלעל בהן ולאכול אותן? מה היה קורה אילו נולד לך אח מפגר ואוטיסט? היית מכין ממנו אוכל לארוחת צהריים? כי הוא גם מפגר וגם בקושי מתקשר עם הסביבה, אז אין בו תועלת והוא בעצם רכוש של האנושות.

tweeg

New member
תודה על המחמאות

די,תמשיכו "מי שמך לשר ושופט עלינו" יש לך הכשרה באבחון אינטילגנציה? לא אמרתי שבגלל זה אפשר להתעלל בהם("להתעלעל" קצת קשה לעלעל,אתה יודעת איזה בעיה זה להכניס פרה לגרון) ולא אמרתי שאפשר לאכול אותם עכשיו תעשי שיעורי בית לפני שאת כותבת,ותקראי את כל השרשור אוטיסטים מאוד חכמים מפגרים יותר חכמים מחיות וכן,תמצאי לי בנאדם עם פחות שכל מפרה,ומצידי את יכולה לאכול אותו,בתאבון אתם מורידים את רמת הדיון בפורום,ומדרדרים אותנו איתכם נסו להשתמש בפחות דמגוגיה,שקרים,והעלבות שמתאימים לילדים בגן אני בטוח שזה יעזור לכולנו

לנהל דיון בכבוד או לפרוש בשיא. תבחר באחת האו

האופציות. אתה נשמע כמו אדם נואש, שנמצא עם הגב לקיר, ומתחיל לבעוט לכל הכיוונים כולל בעצמו. כן אז כתבתי התעלעל במקום להתעלל. טעות הקלדה, אז? אני בניגוד אלייך, עניינית. אם היית ענייני, ולא כה נואש ופגוע, היית מתעסק בעיקר ולא בוחר להתקטנן על טעות הקלדה. אז אם אתה לא מסוגל לקיים דיון בוגר, עדיף שתפרוש עכשיו, ותשאיר פה את הילדים הגדולים שיותר איך לדבר בכבוד ולהציג טיעונים חזקים. אתה לא התייחסת לטיעון שלי, אלא בחרת בדרך של עלבונות אישיים וקללות, רק כי אתה לא מסוגל לסתור את זה (וכי זאת כנראה הרמה שלך). אני צמחונית, ועל כן לא אוכל חיות או בני אדם.

tweeg

New member
תראו מי מדבר

אני אישית כותב פה כבר כמה זמן,אחרי שאני כמעט סוגר דיון עם כמה אנשים,תפוז מחליט לתקוע את ההודעה בעמוד הראשי ולגרור לפה עדר של אנשים,שההודעה הראשונה שלהם זה לכתוב לי שאני ילד,ושאני טיפש,ואז הם נעלבים שאני מחזיר להם בקטנוניות איך 3 השורות הראשונות של ההודעה שלך עיניניות? "הילדים הגדולים" יכולים להמשיך את הדיון במקום אחר,למקרה שלא שמת לב איפה את אני לא רואה שום טיעון שלך שלא עניתי לו ואני שמרתי על הרמה הכללית שהתחילה מההודעות הראשונות שלך את רוצה לחזור על הטיעונים שלא עניתי?או להמשיך אם מי אמר למי?

אושרי 7

New member
יש בהחלט אנשים עם פחות אנטיליגנציה

מפרה, אנשים בעלי מום התפתחותי, אני לא חושב שההורים שלהם היו שמחים אם היו אוכלים להם את הילד, אתה כן?

tweeg

New member
לא 'כפת לי

זה מה שרציתם לשמוע?יש לכם בעיה עם זה? חצי שרשור אתם מנסים לחלץ ממני הודעה בזה,חבל שכתבתי את זה לפני שבאתם בכלל עכשיו תשב ותסביר לי,למה אוסף מולקולות בצורה של אדם נעלה מפרה עם הוא באותה רמה שיכלית שלה? (הסברים דתיים לא יתקבלו בברכה)

אושרי 7

New member
סבבה, רק תודה

אתה מודה שלא אכפת לך לאכול בשר של אדם שסובל מפיגור שכלי קשה ביותר?

tweeg

New member
לא אכפת לי שיאכלו אותו

אני אישית לא מתכוון לעשות את זה יש לך הסבר במה אדם ברמה שיכלית של פרה נעלה ממנה? אני אשמח לשמוע

CHRISS

New member
מה שצריך זה רק לא לענות את החיות לפני שחיטה

מה הם אשמות שהם צריכות לחיות בתאנאים מחפירים שכאלה שיעחתכו להם את האשכים ואת המקורות ויטחנו אפרוחיןם חיים ויחנקו אותם בשקית מה זה זה מזעזע.. זה לא משנה מה הסירטון הזה זה מזעזע וזה קורה מתחת לאף של כולם

למעלה