הקפצה

לו יש חוצפה?

הניסוח שלו היה מצויין, מה שאי אפשר לומר על שלך. פ"רות הם אוסף מולקלות חסרות משמעות,השפיטה היחידה שלי אותם היא ביחס ישיר לאינטיליגנציה שלהם,שידוע שהיא לא גבוה" אתה יודע, פרה היא אורגניזם בדיוק כמוך, והדמיון בינך לבין פרה הוא של לפחות 50% (בשכל יותר). גם לפרה יש לב, כליות וכו'. אם היא אוסף מולקולות חסר משמעות- אז גם אתה כזה! הפרה בנויה מאותן מולקולות כמוך. רק שהמולקולות שלה לא מלאות רשע. וכמו שכבר כתבתי לך, עם המניפסט שלך, צריך לקחת את כל תושבי כדור הארץ שהם מפגרים, טיפשים ואוטיסטים ולהכין מהם המבורגר אחד ענק. השאלה שלי, האם אתה גם תהיה ביניהם?

tweeg

New member
בהחלט

להצטרף משום מקום לפורום לנוער ולהתחיל לקרוא לאנשים ילד? להתחיל עם ביקורות על רמת אינטיליגנציה שהוא מאפיין ע"פ שתי הודעות? להגיד לי שאני לא מבין כלום מהחיים שלי,בעוד הוא לא מציג שום השכלה פורמלית בנושא? כן חוצפה אני יודע שאני כזה,גם כתבתי את זה בשרשור הזה לפחות פעמיים לפני שצצתם בלי מושג מהחיים שלכם מה כתבתי לרשע אין קיום ממשי,אי אפשר להיות קיים בו(איפה למדת פיזיקה?) מפגרים-לא נראה לי,אין לי שום פיגור אוטיסטים-גם לא,היו מאבחנים את זה טיפשים-את זה דווקא אבחנו,אני יותר חכם סטטיסטית מכל 100 אנשים שאני פוגש אם אני בינהם,אז את הורגת 99 אחוז מאוכלוסית העולם,איך זה מרגיש להיות היטלר? לאוטיסטים יש יותר שכל מלאדם ממוצע למפגרים יש יותר שכל מרוב החיות ההשואה שלך מפגרת,כמעט כמו......(אמור להופיע פה עוד אות,עזרו לטבולה להשלים אותה,צבעו יפה יפה ושלחו...)

אם אתה מנהל דיון, לפחות תהיה עינייני

מה אני אגיד לך... הטיעונים שלך חלשים. אתה יכול לנסות לסובב לאנשים את המילים, אבל אם אתה גבר, לפחות תעמוד מאחורי מה שאתה כותב. מותר לו לכתוב מה שהוא רוצה, כמו שלך מותר, אז תשא בתוצאות. וגם מותר לו להצטרף משום מה. ולמדתי פיזיקה בתיכון ובאונ' ת"א, עוד משהו? מה ההשלכה הפורמלית שלך.? אתה כנראה ממש נואש אם אתה מנסה לסובב את הטיעון שלי נגדך בצורה כל כך פתאטית, כאילו אני אמרתי את מה שאמרת. או שאתה חי בסרט שאתה יותר חכם מרוב האוכלוסייה.

tweeg

New member
אני עומד מאחורי מה שאני כותב

אבל בלשון ובהקשר שעליהם כתבתי אותם,לא בסילופים למינהם למדת פיזיקה? מה הספין של היחידות רוע שדיברת עליהם? מסה מולרית?מדד ph? כרגע ההשכלה שלי היא תיכון,ועוד קצת למידה עצמית אני לא יותר חכם מרוב האוכלוסיה,אלא מ99 אחוז מהם בתור סטונדטית לפיזיקה את אמורה לדעת קצת מתמטיקה וזה לא הערכה שלי,אלא אבחון מקצועי והערכה סטטיסטית למבחני iq (וזה לא באמת קשור ל"דיון" שלנו) כפי שאמרתי,אין לי בעיה להרוג יצורים בעלי שכל של פרות,גם אם הם בני אדם (אם את מתרעמת על זה יותר מעל הריגת חיות את צבועה) "הטיעון" שלך הוא סה"כ משהוא שכבר אמרתי,ככה שאני לא מבין מה הטיעון פה ולא,לא זכותו לכתוב מה שהוא רוצה,יש תקנון פורום ותקנון אתר "1. יש לדבר בשפה נקייה- לא לגלוש לתוכן פוגעני או מבזה."

יופי

"אין לי בעיה להרוג יצורים בעלי שכל של פרות,גם אם הם בני אדם (אם את מתרעמת על זה יותר מעל הריגת חיות את צבועה)" סבבה, תודה רבה. סיימתי פה את טיעוניי. רק שתדע שיש מספיק כאלה, ושזה נגד החוק להרוג בני אדם, רק אם הם ברמה שיכלית של נעל. בפעם האלף, אני צמחונית. אני לא חושבת שיש להפלות כל יצור בשל יכולותיו או האינטליגנציה שלו.

tweeg

New member
אין כאלה נקודה.

אני מניח שהתכוונת לגם ולא לרק וזה לא עינייני שזה לא חוקי,כי אני לא הורג אנשים,כמו שאני לא הורג חיות (באופן ישיר) אהה,אז מה את מעדיפה להרוג,נמלה או פרה?כלב או ג'וק? (כן את חייבת לבחור,לא מעניין שאת לא הורגת חיות) עכשיו תחשבי למה בחרת אותם.יופי.בגלל אינטיליגנציה.

tweeg

New member
משכיל ומעורר השראה

את בטוחה שזה מקורי שלך? "אה" יש לי הרגשה ששמעתי את זה כבר לפי מילון אבן שושן: אה- התחמקות,אי תשובה אמיתית לשאלה,תוצאה של בלבול עקב התקלות בהיגיון שלא נראה לשומע

Dragonaut

New member
אבל זה ממש לא נכון!

קח שני יונקים בעלי גודל ומבנה דומים, אחד בעל אינטיליגנציה גבוהה יחסית לשני. אז השאלה תהיה רלוונטית. האדם הממוצע יבחר נמלה וג'וק מפני שאלו חרקים, בעוד שהפרה והכלב יונקים. לאדם נטיה גנטית לחבב יונקים, ולחבב חרקים פחות, בלשון המעטה. אין פה שום עניין של אינטיליגנציה. בשליפה, את מי היית מעדיף להרוג, זאב או כלב? חתול או עורב? כוח נילוס או דולפין?

tweeg

New member
אממ

נכון האדם מושפע מגודל,פרוותיות,חמודיות,משפחה וכו' אבל בסיס השאלה היא אינטיליגנציה,וקשה לתת דוגמאות עם הגורמים מלמעלה ועם אינטילגנציה שווה (אתה מסכים איתי על הבסיס של השאלה בכלל?) בשליפה: זאב חתול כוח זאבים יותר חכמים מכלבים,הרבעה מכוונת לא יכולה לשפר אינטיגנציה ציפורים הם טיפשות,אין להם מקום למוח מפותח כוח הוא זוחל,הם גם לא גאונים ליונקים יש אינטילגנציה גבוה לא?והם בד"כ חמודים מי היית מעדיף להרוג,חיזר חתולי ופרוותי עם שכל של ידית דלת או חיזר גאון שנראה כמו קרפדה שעשו לה קראכצ'ה של על הראש? זה קל לאנשים לענות נגד יצורים חכמים שנראים מגעיל,אבל יצורים היפותטים קשה לדמיין ולכן אין לך שום דבר נגדם (אם אתה רוצה לפתוח עוד נושאים,כדי לפתוח בנפרד,אני נאבד בשרשור)

The Nobody

New member
חמוד

גם אנשים בעלי אינטלגנציה נמוכה יודעים איך הם מרגישים. גם פרות יודעות מתי כואב להן פיזית- זה סבל יומיומי שמגיע עקב פיטום (משקל עודף, הן כמעט ולא יכולות לעמוד) או הזרקת הורמונים שמעבתים את הגוף. אל תיהיה בור, כאב ופחד קיימים גם אצל בעלי חיים... לא סתם איילה בורחת מנמר (אינסטינקט אינסטינקט אבל כשהיא מתפתלת כשהוא סוגר עליה את הלסת זה מה שנקרא כאב פיזי) וחיות שעוברות התעללות נהיות אגרסיביות. גם פרות, כמה שהן טיפשות... אולי הן לא מבינות מה קורה להן אבל תאמין לי שאת הסבל הן חשות... לא בגלל שהן "חושבות" שיכלו להיות להן חיים טובים יותר בטבע אלא פשוט בגלל הכאב. עזוב אותך מאידיאולוגיה, אמונות תפלות... זה טיפשי. אתה טיפשי אם אתה חושב שפרות לא מרגישות כאב.. יש להן מערכת עצבים בדיוק כמו שלך יש (עם כל הכבוד הראוי אליך ואל הפרות הנחותות.).

tweeg

New member
נשמאמי

אני דיברתי על הקשר בין אינטילגנציה לכאב נפשי,חמודי לא על הקשר לכאב פיזי,שמושפע ממערכת העצבים,אוקי בונבון? אני רואה פרות עומדות יפה מאוד,הם גם רצות,יש לך מקור כלשהו לטענה המגוחכת הזאת?אה דובשנית?

The Nobody

New member
כל הכבוד לך! אתה צודק! אתה יותר חכם מכולנו!

יש קשר בין אינטלגציה לבין כאב נפשי, אתה פשוט גאון! וכמו שכתבתי בהודעה, הן לא סובלות כי הן מקוות לחיים טובים יותר אלא בגלל כאב פיזי... אבל זה כבר לא נוגע לך. מי פה הבהמה? זה יופי שיש לך רפת בתוך הבית אבל פרות מפוטמות, בשלב כזה או אחר קורסות תחת המשקל... הוכחות? ראיתי בעיני פרה שפשוט לא מצליחה לקום... זה הזמן האידיאלי לשחיטה לא? אני לא צריכה להוכיח לך שום דבר.

tweeg

New member
תגובה

יש לך מחקרים מדעיים שמדברים על הכאב הפיזי הזה? לא נראה לי שמפטמים פרות,יש לך הוכחות גם לזה? לא מצליחה לקום?אולי היא הייתה חולה?אולי היה לה ניוון שרירים? את לא צריכה להוכיח לי שום דבר? אז למה את מצפה שאני אאמין לך?למה את כותבת פה?למה את מדברת איתי? בנאדם מבוגר,שמתמש בכזאת שפה בשביל להצדיק את הטענות שלו? לא יודע אם כולכם,אבל זה נשמע כאילו ממך אני יותר חכם

The Nobody

New member
יש לך מחקרים שמוכיחים

שכשאתה נפצע זה כואב? שלנוע תחת עודף משקל זה כואב? נכון, פרות לא מספיק אינטלגנטיות בשביל להגיד אאוץ' כמונו אבל אנחנו בנויים מאותם החומרים. אם הקטע שלך זה ללכת עם הראש בקיר אז אולי יום אחד אולי הראש שלך יפתח.. ולך תוכיח שזה כואב.. ניוון שרירים...זה כואב? אולי היה לה ניוון שרירים, אולי היה לה פיגור שכלי. הכל קורה לטובה. לא נראה לך שמפטמים פרות.. אבל זה קורה. חפש בגוגל אם אתה רוצה. אגב, סקרי דעת קהל לא מעניינים אותי. כל העניין פה זה לא אמונה, זו עובדה שאתה מתעקש להתכחש אליה למען מצפונך השקט והיא שכל יצור חי שבנוי ממערכת עצבים חש בכאב פיזי. גם דגים מפרפרים שלא יכולים לנשום מחוץ למים וגם זבוב שתולשים לו כנף. על כאב נפשי אני מסכימה איתך... זו אמונה.

tweeg

New member
כרגע אין לי שום מחקרים,בכלל

אתה מתייחס לעבודות ברורות מאליו(כן להיפצע זה כואב,ולנוע תחת עודף משקל זה כואב) ומתעלם מהטיעון שלי שהמשקל עודף שהיא סוחבת,ביחס לגדולה וחוזקה הוא שולי נפתח לי הראש כבר פעמיים(שלוש עם הסנטר נחשב) אני באמת לא מבין מזה קשור ניוון שרירים...זה כואב? אולי היה לה ניוון שרירים, אולי היה לה פיגור שכלי. הכל קורה לטובה. אתה מדגים לי על פרה אחת שראית תורה שלמה,מה עם זה היה צירוף מקרים? מעבר לזה לא הבנתי על מה אתה מדבר לא הגיוני לפטם פרות,הם חיות מספיק שומניות גם ככה ופיטום יכול לפגוע באיכות הבשר (רוב החלקים האכילים שומניים דיים גם ככה) איפה הזכרתי סקרים? אני לא הכחשתי כאב פיזי שהם עוברות,אני פשוט לא קונה את כל השטויות על כמות הכאב שהם עוברות ואני לא מתכחש,אני מודע לזה יופי,והמצפון שלי סבבה

The Nobody

New member
פיטום פרות

מה שהם מנסים להשיג בפיטום זה שיהיה כמה שיותר בשר וכמה שפחות שומן כי הבשר הוא זה שמוכר. אז כן, הן מספיק שמנות גם ככה אבל הכסף מדבר. זה קיים וזה קורה. ראיתי פרה אחת שלא מצליחה לקום, השאר סתם בקושי הלכו ומעדו כל שניה. לא קריטי. תסכים איתי שיש משקל עודף (חורג מהנורמה ובכל זאת אפשר לחיות איתו) ויש עודף משקל (שמקשה על החיים בצורה מטורפת). הגודל שלהן כפול, המשקל שלהן כפול והיחס שווה.. עודף משקל לא עושה את החיים שלך טובים יותר. סקרי דעת קהל התייחס לשורה "לא יודע אם כולכם,אבל זה נשמע כאילו ממך אני יותר חכם". "כמות" הכאב היא עד סוף חייהן... בלי קשר למצברוח שלהן (אם יש כזה) הכאב הוא יומיומי, בין אם זה עודף משקל או עודף חלב, זה מכביד, מכאיב וכך הן יחיו עד השחיטה. אולי פעם שלישית גלידה, תבין שבשביל החיות האלה כל יום זה סבל עצום, לא בגלל השבי אלא בגלל מה שהן עוברות בו. אתה בטוח שבגלל שאתה מסתכל בחלון ורואה פרות יושבות ואוכלות, רצות ומשתוללת, לא סובלות בכלל... אתה חושב לעצמך מה כבר יכול להיות כל כך נורא בחיים שלהם שכל מה שהן צריכות יש להן.. הסוד הוא- שיש להן עודף.

למעלה