.

בנות!../images/Emo211.gif

אתן לא מגיבות להודעות שלי
בקשר לשיחת טלפון: דיברתי איתו במסיבה. בהתחלה הוא גמגם ואמר משהו לגבי זה שהוא ניתק. בשלב יותר מאוחר של המסיבה, לקחתי אותו הצידה ואמרתי לו שלא משנה מה החבר הזה אמר, אני רוצה לשמוע למה הוא התכוון. הוא אמר שהילד הזה תמיד מחפש שידוכים, והוא אמר את המשפט הזה גם לחברה הקודמת שלו(של הידיד שלי, לא של החבר שלו). עכשיו יש כמה דברים: 1.מאיפה לעזעזל הילד הזה מכיר אותי?! 2.אם הוא עשה את זה לחברה הקודמת שלו, למה הוא עושה את זה? 3.למה אני מתלהבת מול המחשב ולא גומרת את המסטיקים במכונת מסטיקים שקנו לי?!

../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifתשובות><

1. הוא לא. 2. כי הוא ילד צומי-משועמם. 3. כי את אוהבת אותנו יותר מידי. אבל מסטיקים זה שווה. אז לכי לאכול אותם
.

../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gifיוא]:

אם זה באמת ככה [מה שממש לא נראה לי] אז היא סתומה]]: תראי איזה מדהימה את]]:

נׁעה

New member
תגידו לי מזל טוב

אני אמא ל-7 גורי ארנבונים יפיפים. 7-! דאמיט, הם לא אמורים להמליט כל-כך הרבה בהמלטה הראשונה!!! שלושה שחורים, שניים חומים ושניים לבנים. ההורים שלהם כיסו אותם במלא מלא עיתונים כדי שלא יהיה להם קר
חמודים.

נׁעה

New member
תודההה ../images/Emo9.gif

הם באמת חמודים. תמונות יהיו אחרי שהם יואילו בטובם לזחול החוצה מתוך המאורה והר העיתונים שההורים שלהם בנו עליהם.. אני לא רוצה להוציא אותם משם סתם...

יש לי היום מ16.00 עד 18.00 מתמטיקה.

זה לא הכל. זה במסגרת בית ספר. כןכן. עם המורה והתלמידים והכל. ולא זה לא הכל. זה 2 קבוצות יחד--> לחץ, צפיפות, פחות צומי מהמורה. ויש המשך- אני אשכרה חוזרת הביתה כשכבר חשוך בחוץ]]]: ולאאא. זה לא הכל. זה יהיה ככה כל יום שני מעכשיו. קיל מי נאו. ]]:

"../images/Emo79.gifאני שומע מבחוץ, שהפה שלי אומר,

מה הפה שלי אומר?" DDD::: עברי
דו מי!!111111111111111111111111111!!111@!@!@!@ אנורקסית-סקסית-באאאטירוףDDD""":: [זה חלק משיר, נו. אני לא חושבת ככה באמת. אנורקסיה זה פיפי
]

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif"פיפי". תגידו את זה הרבהההDD:

איזה מילה טיפשה.
מילה טיפשה. חח ספיר טיפשה]]: חח.
ח
. |צחקוק מטורף|
"סאפיר". תגידו את זה הרבה.

אני צריכה להתקלח כבר:X:S:O:W

"וקצת שותים הכל נראה פתאום כל כך יפה, וזה הרבה יותר פשוט לזרום ולא להתבלבל."
אבל לא שתיתי, נייי;O!!
נעמהלאב
אנבלאב
תעמילאב
טלמלאב
יאיאיאא אם כבר טלם. מה עם.. *כחכוח רב משמעות*? DD::D:D:D:: "לאב איז אין די אייררררררררר
"

יואוא אני צריכה למחוק את זה;[[

ויש לי סחרחורת כי קיפצתי מצד לצד תוך כדי הכתיבה
והראש שלי התנדנד כזה ו. אוח. תהיה לי בחילעP: יואו. בקשה שאף אחד שאני מכירה לא יקרא את זה
חח אני אשאיר את זה רק כי זה נורא משעשע. אותי לפחות. לאב יו צ'קאס!!!!!!!1111 הלכתי להתקלח ולהתארגן ולמתמטיקה^^ יאיא
^-^

למעלה