.

MorningGlory

New member
../images/Emo6.gif

עוד לא, אבל אני אדאג שזה יופיע
באמת לכי כבר. בוּ. עכשיו תבהלי ותברחי^^ בהצלחה במתמ'XD

GalGul000

New member
מההההההההההההה.

את...אתת..את עירית?
חח יו אני סתומה. הייתי בטוחה שאת סתם... חדשה או משו :| *מטומטמת* יו, רואים שאני כבר לא קשורה לפה בכלל.

MorningGlory

New member
XDDDDDDD../images/Emo6.gif../images/Emo3.gif

יפ יפ.
XD אני בכינוי הזה כבר אממ...כמה חודשים אני חושבת

Winter Blue1

New member
יפה אאחת.

את את גדולה!! את מנהלת כוסיט את היית המדריכה שלנו במפגש! אואואואאו
אעע

נׁעה

New member
אני בטוחה שתשרדי ../images/Emo6.gif

אני לומדת פיזיקה בשעות כאלה
פעם כיבו לנו את התאורה במסדרון כשיצאנו והיה כל-כך חשוך שלא הצלחנו למצוא את המדרגות.

behind the masc

New member
../images/Emo210.gifאני פאקינג סתומה.

הלכתי לבצפר כי המרכזת שכבה הזונה אמרה להתייצב מי ש"הבריז" עלזק הברזתי אמרו שלא היה! מתימטומטיקה, והיא לא הייתה שם! האא! היא הבריזה לי עכשיו היא צריכה לבוא ולהתייצב בבית שלי, בעצם עדיף שלא*0*/: אבל אני סתומה, שלחי לי הודעת שרשרת שקוראים ומבקשבים משאלה, אז סתם ביקשתי לראות אותו כי אני נואשת. ואז כשעליתי לאוטובוס הוא עמד לידי
|ריר|אני נמסתי! אררר היו לי פרפרים כאלה, פחדתי שאני רועדת או משו*0*. אוף...כבר חצי שנה אנחנו מחליפים מבטים, או יותר נכון אני בוהה בו. אבל עכשיו אני רצינית, הוא יסתכל עלי גם...באמת...כן די הזוי שילד חתיך מכיתה ח` יסתכל על ילדה מעפנה מכיתה ז. אבל אני לא הוזה. גם פעם אני עברתי במזדרון של השכבה שלו, והוא עמד שם עם כמה חברים שלו, והם שאלו כזה-" זאת היא", נו אני לא מדמיינת, באמת! זה קרה כמה שזה נשמע מוזר. הוא תמיד בהפסקות לבד, אני אוהבת אנשים שהם לבד בהפסקות, במיוחד שכל השכבה שלו ערסית^^. והוא אשכרה גר 2 בתים לידי. ופאקינג אמא שלו חברה של ההורים שלי ואחותו חברה של אחותי, ואני הייתי אצלו בבית*0*, דווקא אז הוא היה צריך לא להיות? יש לו 4 אחים, ההורים שלו גרושים...ואין לו הרבה כסף. זה מה שאני יודעת עליו. חוץ מזה שיש לו חולצה מאגניבה%^$#$%^&* והוא חתיך, ואני דלוקה עליו ולא דיברנו איתו פעם אחת, והפעם היחידה ששמעתי אותו דמבר הייתה כשהוא קרא לאח שלו><". ארגג אני אובססיבית. ואני בלחץ לידו. אני לא יודעת אם הוא בכלל שם עלי. אבל אני לא יכולה להסביר את זה... אוףף יש לו שיער שטני בהיר קצת אחרי הכתפיים, עיניים כחולות
דיי אני לא יכולה=[. טוב סליחה על הבירבור באמצע היום.

אוף../images/Emo10.gif

אני כל כך דואגת
אח שלי שיחק היום בגינה ותקע לעצמו ולחברה שלו מזרק שהוא מצא שם ועכשיו זה מזרק שאלוהים-יודע-מאיפה-הוא-הגיע-וכמה-זמן-הוא-שוכב-שם. יש סיכוי שזה מזרק של אינסולין אבל יכול להיות גם שזה מזרק שהשתמשו בו לסמים ואני-יודעת-מה. ההורים שלי הלכו איתו לרופא והוא שלח אותם למיון, עכשיו הם נסעו
ואני כל כך דואגת, אין לי מושג מה הוא חטף מזה, אם בכלל, זה יכול להיות גם דברים כמו איידס וצהבת ואוף, אני אפסיק. אני כל כך הסטרית עכשיו ובלחץ ובפאניקה והכל הכל
אני כל כל אוהבת אותו, הוא בן ארבע, אוף אוף אוף>< אני אפסיק. אני פשוט לא יודעת מה הולך להיות
ואין לי מושג למה אני שולחת, אבל שיהיה, אני צריכה לספר למישהו, להוציא את זה איכשהו

אנבלייי

New member
וואי,

המוןהמוןהמון מחזיקה אצבעות שזה שומדבר. די. אני בטוחה. יואו, זה פשוט כל כך מפחיד. זה יהיה בסדר. לאלאלאלא. זה יהיה בסדר
אני אוהבתאותך
מחזיקהלךאצבעות

behind the masc

New member
../images/Emo210.gifרקיע שלי=[../images/Emo201.gif../images/Emo25.gif

וואי, איזה פחד. אני פשוט מקווה ומתפללת איתך שלא יקרה כלום
. אממ תהיי אופטימית, זה כל מה שאת יכולה לעשות. אני אוהבת אותך
תהיי חזקה=]

o0Invisible0o

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo24.gif

אני מקווה שזה באמת כלום..ולא מזוהם וזה..ושהוא יהיה בסדר.

shooroo

New member
וואי. ../images/Emo2.gif

אני ממש ממש ממששש מקווה שזה יהיה בסדר

תודה בנות^^

אתן מקסימות
עודדתן אותי קצת^^אני אנסה להיות אופטימית, זה באמת כל מה שאני יכולה לעשות.. זה ולחכות.. בינתיים אני מציירת כמו מטורפת
זה תמיד מחזיק אותי לא לבכות והכל.. תודה

Blue Pencil

New member
וואו.../images/Emo23.gif

אני מקווה שהוא יהיה בסדר. למרות שאמרת,תהיי אופטימית,ותנסי לא לחשוב על זה.

super cat

New member
../images/Emo118.gif../images/Emo115.gifאוווי../images/Emo10.gif

אני כולכך מקווה שזה כלום כולכך כולך
את כולכך אוהבת אותו יהיה בסדר

o0Invisible0o

New member
../images/Emo3.gif

אז נכון יש מיכאל משו בנולד לרקוד? אז פגשתי אותו..והוא חתם לי [לא, חתימה למשו בצבא נו..
] והוא נעלב שלא זיהינו אותו..יותר נכון..המפקד שלו נעלב בשבילו. אבל נו..אנחנו בצבא..מתי יצא לנו כבר לראות נולד לרקוד? הם לא קיבלו את התירוץ הזה..אבל לא נורא.
העיקר עכשיו אנחנו יודעות.
אה. ודיברתי עכשיו עם אחת המפקדות מהקורס שלי..והתפדחתי נורא נורא..הרגשתי כאילו אני עומדת מולה ולא יכולה להוציא מילה מהפה.
במיוחד אחרי שוק שבירת הדיסטנס.
וזהו. ואז היא כ"כ חיפשה את השם שלי בתחילת השיחה..או איזשהו רמז למי אני..והיא לא מצאה..אז ישר אמרתי לה.
ואז היא שאלה אותי מה אני יותר אוהבת..בנות גילמור או אלאניס? וזה הצחיק אותי נורא.
ואוו..היא הבינה את האימייל שלי!
ואני פוגשת את כולן ביום חמישי!!!!!!!
. רק שלא יבריזו!
וזהו. חט"מ זה מעניין..אבל לא למר"מ. אז מה אם אני חשובה. אני רוצה חשובה ומעניין לי!
לי!!! די לחשוף אותי למידע..אני רוצה להתעסק במידע עצמו! זהו.
ואוו. וזה באמת מסווג!
זהו..אני אפסיק לזבל לכן.
לא רוצה יומיות.

למעלה