../images/Emo210.gifאני פאקינג סתומה.
הלכתי לבצפר כי המרכזת שכבה הזונה אמרה להתייצב מי ש"הבריז" עלזק הברזתי אמרו שלא היה! מתימטומטיקה, והיא לא הייתה שם! האא! היא הבריזה לי עכשיו היא צריכה לבוא ולהתייצב בבית שלי, בעצם עדיף שלא*0*/: אבל אני סתומה, שלחי לי הודעת שרשרת שקוראים ומבקשבים משאלה, אז סתם ביקשתי לראות אותו כי אני נואשת. ואז כשעליתי לאוטובוס הוא עמד לידי
|ריר|אני נמסתי! אררר היו לי פרפרים כאלה, פחדתי שאני רועדת או משו*0*. אוף...כבר חצי שנה אנחנו מחליפים מבטים, או יותר נכון אני בוהה בו. אבל עכשיו אני רצינית, הוא יסתכל עלי גם...באמת...כן די הזוי שילד חתיך מכיתה ח` יסתכל על ילדה מעפנה מכיתה ז. אבל אני לא הוזה. גם פעם אני עברתי במזדרון של השכבה שלו, והוא עמד שם עם כמה חברים שלו, והם שאלו כזה-" זאת היא", נו אני לא מדמיינת, באמת! זה קרה כמה שזה נשמע מוזר. הוא תמיד בהפסקות לבד, אני אוהבת אנשים שהם לבד בהפסקות, במיוחד שכל השכבה שלו ערסית^^. והוא אשכרה גר 2 בתים לידי. ופאקינג אמא שלו חברה של ההורים שלי ואחותו חברה של אחותי, ואני הייתי אצלו בבית*0*, דווקא אז הוא היה צריך לא להיות? יש לו 4 אחים, ההורים שלו גרושים...ואין לו הרבה כסף. זה מה שאני יודעת עליו. חוץ מזה שיש לו חולצה מאגניבה%^$#$%^&* והוא חתיך, ואני דלוקה עליו ולא דיברנו איתו פעם אחת, והפעם היחידה ששמעתי אותו דמבר הייתה כשהוא קרא לאח שלו><". ארגג אני אובססיבית. ואני בלחץ לידו. אני לא יודעת אם הוא בכלל שם עלי. אבל אני לא יכולה להסביר את זה... אוףף יש לו שיער שטני בהיר קצת אחרי הכתפיים, עיניים כחולות
דיי אני לא יכולה=[. טוב סליחה על הבירבור באמצע היום.