.

tamaguchi girl

New member
../images/Emo89.gifרק אני מסוגלת לזה.

נכוותי באצבע מתמי4 מהמים הרותחים, ועכשיו יש לי שלפוחית מכוערת כזו ושורפת והמון אדום מפחיד כזה מסביבה, והיא כאילו עולה על הציפורן. אווצ'
[פריקה למען צומי או משהו]

../images/Emo163.gifכמה זמן לא הייתי פה ../images/Emo7.gif

מישהי שמה לב לחסרוני?
*אפחת לא עונה* *ממשיכה לכתוב* בקיצור יש לי המון דברים נחמדים לספר
אבל אני לא אספר >< אני רק אספר שיש לי מאה באנגלית (דווקא די צפוי. חוץ מטעות אחת, אבל כנראה התשובה גם נכונה אבל פחות..) ומדעים 95
כאילו זה היה מבחן קל. ואני לא צריכה להיות מאוכזבת ממנו זה אחלה ציון! אבל מתחילת השנה לא הייתה פעם שלא קיבלתי מאה (חוץ מהפעם
) לפחות היא אמרה שהתשובות שלי הכי היו נכונות
הכי מדויקות הסברים טובים, ניסוח, ובלה בלה בלה ^^ ויש לי אולסטאר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
~~~~!!!!;;@#$^$%&^%*&!!! אני לא מאמינההההההההההה *אושר
* והם יושבות טוב מאד עליי. (לא צפוי). והן כמו צבע ג'ינס דהוי כזה, אז זה מתאים לי לרב הימים בשבוע (אני הולכת עם ג'ינסים חוץ מימים עם ספורט
) ועכשיו למשהו מעצבן. עצוב, שונאת את זה. שלשום הלכנו לקניות אף בגד לא התאים לי ולא נראה טוב עליי... כשחזרנו הביתה לא התאפקתי בכיתי. אני סובלת הרבה מזה שאני לא בדיוק רזה ומזה שאני שעירה. אמא באה וראתה אותי והראתה לי תמונות מהילדות שלה. היא היתה "מלאה" במיוחד לפני הצבא. ודיברה איתי, ואז אמרתי שזה לא הכול ותמיד צוחקים עליי בכיתה שאני שמנה ו"אבו גבר" וזה מעליב. יותר מכל קללה כמו "מטומטמת" ואני יודעת שזה נשמע מעפן אבל עכשיו אני עומדת גם לבכות. אני אוהבת לאכול, טוב? ואני לא עד כדי שמנה אבל... יש סוד כל כך עמוק, שאני רוצה לספר כדי להוריד אבן אחת ולתמיד מהלב. אני שומרת אותו מעל שנה, ואפחד לא יודע אותו. אף-אחד. אם הייתי מסוגלת... נו טוב... טוב, מי שקראה שתגיב ^^ יום טוב

../images/Emo24.gif../images/Emo54.gif

היי, אני הרבה יותר לא רזה ממך, ואת בכלל לא שמנה עד כמה שזכור לי. ובקשר לסוד, ם את צריכה משהו, מסר

Winter Blue1

New member
אני שמתי לב שלא היית פה!

אני אוהתב אותך! את יכולה לספר לי הכל!! ואם השערות מפריעות לך את יכולה להוריד בשעווה או ללכת לקוסמטיקאית! אלאור אם את תרצי לספר לי את הסוד רק תגידי ואני פה בשבילך!

../images/Emo163.gif../images/Emo23.gifתודה

גם אני אוהבת אותך!
אסור לי אמא לא מרשה לי להוריד
תודה

GalGul000

New member
אוף. פורים זה כזה דבר מקולל.

תחפושת. יומולדת. פורימון. הכל כזה איכסה. [במיוחד הפורימון, שהיום נעשה הרבה הרבה הרבה יותר חרא. אני כל כך רואה את עצמי נשברת בגלל זה.] והיומולדת. איכס. לא רוצה. ותחפושת. אין לי כוח או זמן לדאוג לזה. ואין לי שום רעיון. ולא להתחפש בפורים זה מעאפן. ויומולדת ביום של התחפושות זה עוד יותר מעאפן. יהיו לי שבועיים מקוללים עכשיו. עד שהפורימון יהיה מאחורי. אוף

למעלה