.

MorningGlory

New member
מה?!?!../images/Emo2.gif

מיכאל?
הענק הזה?
את פגשת אותו?
נו הוא היה הכי טוב, אבל אנשים לא אהבו אותו;[

Winter Blue1

New member
אוו אילת בת דודה שלי

הייתה בטירונות בניצנים. אממ אין לי מושג באיזה בסיס היא אבל היא חוזרת הביתה כל יום ואנחנו מכפ"ס אז זה צריך להיות שעה נסיעה בערך. קיצר ברגע שתכירי שני מכפ"ס תשאלי אותה אם יש לה בת דודה קרן מכפ"ס אם כן, זאת היא=] חחחח אני מתוסבכת! באיזה בסיס את?

../images/Emo221.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gifחזרתי

^__________________^ שלום היום חזר המחשב מתיקון D: ואני סוף סוף אמשיך להכין דוליז... וביליתי סוף שבוע מגניב מאד עם חברה שלי

BiDriL

New member
../images/Emo210.gifXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDיש

יש לי אמא מוזרה. [
-לאה,
-אמא]
אין מקום לשקית הגדולה...נצטרך להוציא את החטיפים ולפרוש אותם מעל הבגדים.
אי אפשר.
אבל למה?
כי יש בהם שמן והם ילכלכו לך את הבגדים.
אבל בחטיף יש שמן ,לא באריזה שלו.
חשבתי שאת רוצה לפתוח את החטיפים ולשפוך אותם...

איזה חמודים../images/Emo148.gif../images/Emo211.gif

ע' וזוהר מדברים על מ'(מי שאני מאוהבת. זה השם החדש שלו
): זוהר:יואו, חבל שלא באת לבת מצווה! מ'... ע':*קוטע באכזריות*אתם חברים?!*נאמר בהתלהבות*יש! זוהר:לא... כמעט שישים ילד רוצים שנהיה ביחד

אנבלייי

New member
וואו. אני רוצה לבכות מרוב רגשנות :]

סאפיר
את לא יודעת כמה ההודעות שלך עוזרות לי במצב שבו אני עכשיו. באמת. אני ממש מרגישה שאת שם ושאת חושבת עליי. וכמה שזה מוזר, זה הרבה יותר ממה שמישהו מהחברים שלי בחיי יומיום בביתספר וזה עושים בשבילי. ואני מרגישה שהתעטפתי בקליפה כזאת בשביל לא להרגיש יותר, כדיי שזה לא יכאב. כי פשוט כל כך קשה לי כרגע. ואת באמת עוזרת לי. אני פשוט אוהבת אותך.

../images/Emo148.gif../images/Emo2.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

יא. לא ראיתי את ההודעה הזאת אתמול

Stinki Winki

New member
רקיע../images/Emo24.gif

מה עם אחיך?
קראתי את ההודעה למעלה... אני ממש ממש מקווה ומתפללת שזה כלום, ואת יודעת מה... אפילו טטאנוס זה לא נורא, סה"כ עושים חיסון.. אני מתפללת נורא שזה לא משהו חמור. אני פה בשבילך אם את צריכה.

../images/Emo23.gif

תודה^^
אין לנו מושג אם קרה משהו רציני או לא, במיון לא ידעו מה לעשות איתו.. אבל אני מקווה שהכל יהיה בסדר..

MorningGlory

New member
../images/Emo115.gif../images/Emo203.gifקרח1!!!!!

בא לי לכתוב דברים
כי היתה לי עכשיו פעולה מעולה וכולן נהנו:]]]]]]וגם עזרו לנקות ולסדר, עם מגב והכל*O* היה לי אתמול מבחן בפיזיקה, על קפיצים ווקטורים ושטויותX: והייתי בטוחה שיהיה נורא כי אני לא טובה בחומר הזה. אבל בסוף הלך לי מעולה
גם המורה שהסתכל בזה כשהגשתי(הוא היה מופתע שזה מהר למרות שלא הגשתי ראשונהP:) אמר שזה טוב^^ אז יצאתי החוצה לרגע לשתות וכשחזרתי מסתבר שהמון התלוננו שהמבחן ממאאאאאאש קשה והמורה הסכים שזה יהיה עבודת הגשה. חבל שדווקא במבחן הזה, שהיה יותר קל-.-; בהוא לא הסכים לבדוק לי את המבחן
ביומיים האחרונים יחד, למדתי 4 שעותP: בצפר רוצה להעשיר את הידע שלנו או משו
הו ואני צריכה עזרה, אני מחפשת רעיונות להופעה, מין ריקוד קטן או שיר, אבל לאו דווקא, כי צריך משהו מקורי לקבוצה שלי(8 בנות) לתחרות קבוצות בפורים...אני ממש צריכה רעיון
בבקשה?
.

ApharseMon

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo7.gif

אני חייבת לפרוק הכל, אבל אפילו לכתוב אין לי כח יותר.

למעלה