.

fat luey

New member
כבר סיכמנו שהכל ביולוגיה.../images/Emo11.gif

[מי אמר מפגרת ולא קיבל?
] [אבל ידעתי את זה.
] [אני חייבת להפסיק את הקטע עם הסוגריים.] אוקיי דיי.

niritut

New member
בושי לך.

גרמת לי לאמץ את המוח שלי. כיכי כתבת הליום וכאלה ולא קראתי את ההמשך וכתבת ביולוגיה. ואני אוהבת ביולוגיה ;~; כןכן. אבל מחר יש כימיה, וכימיה זה פיכסה, וזה כ,כ משעמם (או שזאת רק המורה) ואני אולי אלך למגמה שנה הבאה. ואני הולכת להשתעמם למוות.

niritut

New member
../images/Emo6.gif

אגב...מ...מה קרה לך? אתאת היית במסנג'ר פעם ופתאום נעלמת כזה. כאילו מישהו השמיד אותך (>> תכיאותי) ואת פתאום לא מתחברת כזה ולאדעת. (או שדיברתי עם מישהי שהיא לא את וסתם קוראים לה נועה? לאלא. דיברתי איתך. אני כמעט בטוחה.) וכימיה עם המורה שלי זה כזה פיכסי. היא משעממת והקול שלה צפצפני כזה ומחורר את המוח. (נו אני נשמעת כזאת מגעילה אבלאבל נו
) (כרגע עשיתי את האפצ'י הכי מוזר ביקום כולו. סגידה? מישהו?) אוף אני כזאת מטרידה. shoot me

הוא... הוא...../images/Emo211.gif

הייתה מסיבה מושלמת. והייתי צמודה אליו כמעט כל הערב
. ואז כולם עלו לאוטובוס, והאגו שלו השתלט עליו, והוא התיישב במקום שילד מהכיתה הרגילה(הכיתת מחוננים באה, והכיתה הרגילה. הוא מהמחוננים)שמר, והם התחילו ללכת מכות(אימא שלי מתערבת כשילד אחד טופח על הגב של השני כמחוות ידידות, אבל לא עוצרת קרב), והערס מהכיתה שלי התחיל לבכות כי יש לו פנס בעין(למען האמת, את החלק הזה מאוד חיבבתי), וכל השפוטים של הערס התחילו להציק לו. ואחד אמר שהוא היה קורע/מזיין לו את הצורה אם לא הייתי יושבת לידו(או, ג'לטלמן
). ואני חושבת שאם לא היה קורה כל מה שקרה היה קורה בינינו משהו
.

Shusho

New member
ישבת בטור משמאלי

ושורה אחת קשימה-ככה שיצאת כזה באלכסון וממממממממש עצבנת אותי וזה היה קשור בעטי פיילו טאיכשהו ובסוף הלכתי להגיד אותך למורה והתחלתי לדבר על תפוז. זה היה רמז מהתת מודע לעזוב את הפורומים כבר

Miss Naama

New member
../images/Emo48.gif פעם שלישית גלידה |:

זהו, רשמית אני מחטופובית, פחדנית מפגרת וגברת דרמטיזציה. [וההורים שלי מיסטר אנד מיסיז פאניקה
] איכ. [כמה צומי... מצטערת ]": ]

../images/Emo24.gif../images/Emo201.gif../images/Emo211.gif

בבואי נקים את האגודה לשלום המחטופובים בישראל
קראתי לגיטרה שלי נעמה

broken winges

New member
אני חושבת שהכוונה לאנשים שיש

להם פוביה למחטים. אם תקימו אגודה אני הראשונה להשתתף בה

למעלה