.

tA Love Tu

New member
../images/Emo108.gifזמפירה הזאת טובה.

ו... גאשששש... הגעתי לזה. הגיע הזמן באמת. תודה!!! נו, מה, אני כן אדבר בקודים, זדיינו. לא חייב לכם כלום.

Little Chiwawa

New member
גרררר

אני שמנמנה...אני לא אוהבת את זה...אני אני חייבת לחטב את הבטן הזאתתיי!! אבלאבל...65 כפיפות בטן זה לא מספיק..והבטן שלי..היא כזה זזה כזהה...גרר אני לא אוהבת את זה=[

Little Chiwawa

New member
לא יודעת..כאילו..

אני רזה וזה..אבל אבל אני רוצה להיות מחוטבת! לא כזה..פיכס.

../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifאף פעם לא הבנתי מה זה

"מחוטבת"
וגם עליי אומרים שאני רזה, אבל הבטן שלי מידלדלXDD אני מושפעת מהמורה לספורט

אנבלייי

New member
אני. כזאת. מטומטמת.

למה אני חייבת להרוס את הסיכוי היחידי שיש לנו?! למה אני חייבת להיות היסטרית ומעצבנת ולזיין לו את השכל על דברים בכלל לא מעניינים, שלא מצחיקים אפילו את התחת שלי?! אוף. אוףאוףאוף סעמוק!!~!@R@2אחן2 ם ואני מלאה בפומלה :~

niritut

New member
זה...זה בסדר.

אולי סתם התרגשת. חוץ מזה, אולי הוא אהב את הזיוני שכל שלך או משהו? חוץ מזה, את יודעת כמה פעמים אני מזיינת לאנשים את השכל ואף אחד לא זוכר לי את זה? נגיד, כשאני מתחילה להתרגש? אני מצפצפת והתחילה לקפץ ולאנוס את כל מה שאני רואה (או משהו
) וכולם בורחים ממני אבל יום אחרי זה אנשים מדברים איתי כמו תמיד. ודעתם לא משתנה עלי. חוץ מזה, פומלה זה מגניב
תתעודדי D:

זה נגמר../images/Emo122.gif

עכשיו אתן בטח חושבות, מה נגמר? בטח משהו רציני
אז זהו, שזה בסה"כ מבחן בתנ"ך. אבל זה נגמר!!!!111 אעאהאעעעעעעע |הקלה| לחוצה שכמוני
אבל היה ממש קל
למרות שהיה מלא חומר שאף פעם לא למדנו, כל "החוק" וכל ספר ירמיהו שלמדנו לבד, בבית.. (היה אנסין מספר שופטים, שלמדתי ביסודי מליאנשבעתאלפים פעמים, ביקשו שנתאר ונסביר את המאורעות ההסטוריים שמתוארים בתהליך ארבעת השלבים בסיפור של עתניאל בן קנז, וזה נשמע כזה מסובך, סינית ונלחצתי
אבל זה קל
בנ"י חטאו -> ה' כעס ושעבד אותם לכושן רשעתיים (איזה שם
) -> בנ"י התחרטו וצעקו לה' -> ה' מינה להם שופט והארץ שקטה עד יום מותו. משהו כזה
) בעצם, הלכה ההקלה
בשבוע הבא מבחנים במחשבים, פיסיקה ביולוגיה ואני גם לומדת כל הזמן לפסיכומטרי
וזה דפוק והחומר קל, אבל כאאמה ללמוד>< וזהו, אני ברברנית

fat luey

New member
מחר.מבחן.ביולוגיה.דאמט.

אני לא יודעת כלום בשיט והמורה שונאת אותנו. |: היא תפסה אותי ואת יאנה היום [או יותר נכון את יאנה ועוד ילד שנתתי לו להעביר את הפתק] מעבירות פתקים. והיא כולה מטורפת. וטוב שביולוגיה זה לא הנושא הכי הכי מעצבן ביקום. ואת מי זה מעניין כמה פרוטונים יש ביסוד הליום? לא אותי. :| והקבוצה השנייה אמרה שהמבחן ממש קשה. ודאמט. איכ. התחלה של תקופת מבחנים. אחרי מחר עוד 16 מהם לסוף השנה. מישהי רוצה ללמוד איתי?

אבל../images/Emo12.gif../images/Emo54.gif

פרוטונים ושאר דברים מכוערים שכאלו זה כימיה, לא? בהצלחה, בכל מקרה. שנאתי את זה כ"כככככככ בכיתה ח'

fat luey

New member
תודה.^^../images/Emo23.gif

כימיה-מדעים-ביולוגיה, להכל פשוט קוראים ביולוגיה.
עוד מעט נלמד על רבייה או משו.
גם זה יהיה ביולוגיה.
ביולוגיהביולוגיהביולוגיה. הומ, או שאולי זאת רק אני. ><

למעלה