.

broken winges

New member
תודה רבה עזרת לי מאוד! וגם אופיר

תודה רבה שתיכן עזרתן לי מאוד מאוד :]!!

BiDriL

New member
../images/Emo210.gifחה.אדוארד היקר.

לך לעזאזל. למד סר פטריק ספנס? קיבלתי בבוחן עליו 100
[כי המורה דפוקה רשמה במחשב את הציון החביב שלי 0,במקום 1.המחשב של בצפר הופך כל 0 למאה חביב^^]

סר פטריק ספנס..../images/Emo54.gif

אני חושבת שלמדנו, אבל אני לא זוכרת כלום.. למדנו גם שלושה בני עורב.גם משם אני לא זוכרת כלום.ומלורד רנדל אני רק זוכרת שהרעילו אותו.

../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifגם אנחנו למדנו את כל אלה

וגם אני לא זוכרת כלום
|הולכת להביא את המחברת ספרות של שנה שעברה
|

../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifנו זה היה מזמן../images/Emo122.gif../images/Emo3.gif

אבל אבל.. אני טובה בספרות
מה שאני זוכרת אני טובה
*מסמיקה*

איזה אמא נודניקית../images/Emo12.gif

לא זכרתי את זה, זה יכול להיות סרט אימה>< אני חושבת שיש כאן הדרגתיות (?) מהקל לכבד ובסוף גם פואנטה (או קטסטרופה, שזו פואנטה בטרגדיות, או שזה רק במחזות?) אני חושבת שיש גם מתח.. אבל אל תקחי את זה כעובדות, זה מה שאני רואה בקריאה ראשונה.. בכל מקרה, רציתי להגיד שבטוח יש ניתוחים באינטרנט, את יכולה לחפש כמה ולהצליב ביניהם ככה שיהיו יותר אמינים. יש לך אפשרות ללכת לספריה?

BiDriL

New member
|ותות|זה לא סרט אימה.

זו מישהי עם פיצול אישיותP:

אני כול-כך צריכה כסף עכשיו

אם כול אחת מהפורום תתן לי שקל יהיה לי עכשיו איזה 100 שקל. גם זה יספיק. למה לעזאזל הכול כול-כך יקר בעולם הזה

Miss Naama

New member
../images/Emo48.gif וואי וואי

וואי וואי וואי. להחליף משפחה עכשיו זה כמעט מצחיק אם מסתכלים מהצד איך הם צורחים ומקללים ולא עושים חשבון ומרסקים אחד את השני ויואו, נמאס, נמאס לי מהמפגרים האלה. מקללים כמו חבורת חזירים מגעילים. גועל נפש, שיהיה פה כבר שקט בבית הזה, אבא מקלל את אמא מקללת את אסי מקלל את אמא ונעמה מנסה להתחבא מתחת לשמיכה ולסתום את האוזניים לעזאזללללללללללל די כבר!@@#!!!!!11121141354 אוף אוף אוף אוף אוף ובכלל - .[חרא]

broken winges

New member
אני כלללל כך מזדהה איתך.

אמא שלי ואבי(בן הזוג שלה שגר איתנו שנתיים כבר אולי יותר) לא מפסיקים לריב. היא טוענת שזה בגלל הלחץ של לפני הטיסה אבל כבר לא אכפת לי. שרק יפסיקו לצעוק לדקה! הם רבים על כאלו שטיות וכל הבית צעקות ופשוט באלי ללכת ולצעוק להם בפרצוף: דדדדדדדדדדדדדדייי כבר! לא אכפת לי שאתם רבים כמו לא יודעת מה וצועקים אחד על השני אבל גם אנחנו סובלים מזה!" עד כמה אנוכי שזה יהיה. זה פשוט בלתי נסבל.

behind the masc

New member
../images/Emo210.gifכל כך מבינה אותך/:

בגלל זה ההורים שלי היתגרשו, לא רוצה להפחיד אותך או משהו. אל תכנסי לזה, בקשה זה בשבילך...עדיף לך לא להתערב, אם תתערבי זה יהיה גרוע יותר. תשמעי מוזיקה חזק חזק ותני לא להיתייחס
פשוט, זה בין ההורים שלך ואם תתערבי זה יהיה גרוע יותר[חוזרת על עצמי><"] תרגישי טוב והכל
לאב יא
D:

למעלה