עונה^^
אגב זאת לורי, Snow Queen צבעים: צבע שיער: ח-ו-ם, למרות שיש מפגרים שטוענים שזה שטני צבע ציפורנים: של ציפורניים צבע קיר בחדר: ורוד, פאדיחות
מה לעשות שאני עם אחותי הפאקצה בחדר צבע מצעים: יש כמה
יש סט ורוד, יש סט צהוב בהיר, סט אחד בצבע קרם צבע מקלדת: שחור-אפור צבע טלפון: כסף צבע פלאפון: כסף צבע בלוג: אין צבע חולצה: שאני לובשת עכשיו?
כחול-תכלת של הפיג'מה צבע מכנס: שורט תכלת, גם מהפיג'מה צבע תחתונים: תכלת, ולא אני לא מתאימה בין הפיג'מה לתחתונים
צבע גרביים: אין צבע חזיה: לבן צבע רקע במחשב: שחור האם יש לך: אח/ים/יות: כן דיסקמן: אה? מי צריך דיסקמן? יש לי שני MP4 חיית מחמד: אין, אבל אני רוצה נחש
טלוויזיה בחדר: כן מחשב בחדר: כן.. ברור, איך אפשר לחיות בלי מחשב בחדר?!! מחלה סופנית: לא חברים סטרייטים: כן חברים הומוסקסואליים: לא שידוע לי מערכת סטריאו: בחדר? לא האם אי פעם: התחבקת: כן נמשכת למישהו פנוי: כן, מה זה לא בסדר להמשך לפנויים? התאהבת קשות: אולי.. התאהבת בידיד: לא נמשכת למורה בבצפר: לא
ניהלת רומן סודי: כן ראית חדשות מהתחלה עד הסוף: לא אכלת משהו למרות שידעת שפג תוקפו לפני יום: לא הלכת מכות: כן
קיבלת פנס בעין: לא הרכבת עדשות: לא דחפת מזלג לשקע חשמל: לא
הרבצת למכשיר חשמלי כי הוא לא פעל: כן בישלת: כן, אבל אנשים כמעט מתו לי בגלל זה
עשית בייביסיטר: כן הרגת מישהו: או, זה כבר סוד
פגעת במישהו: כן מישהו הציל את חייך: לא נראה לי איחרת לבית-ספר: ברור! כל יום
הברזת מבית-ספר: כל שני ימים אני מבריזה הבנאדם שאתה הכי אוהב: אין רק אחד! אמא שלי ואחיות שלי
החג האהוב עלייך: שונאת את החגים היהודים האלה, כל כך משעממים
אבל אני חוגגת את חג המולד, אז זה הכי טוב לדעתי^^ הסרט האחרון שראית: קינג קונג, היום היה משעמם אז ראיתי בטלויזיה הסדרה האחרונה שראית: אני חושבת שחברים הדבר האחרון ששתית: מים המחשבה האחרונה שלך: למה אין שביתה ליד עפולה??!!!!!!!!! השיר האחרון ששמעת: אחותי שומעת עכשיו בחדר MTV, אז זה שיר כלשהו של שאקירה וביונסה.. נראה לי
עוד קצת עלייך: שתית אלכוהול: כשהייתי קטנה, שתתי בלי כוונה נסעת בכבאית: לא אוסף משהו: לא מאוהב/ת: בערך.. אכלת כלי כתיבה: לא
נפגעת מאוד ממישהו: כן זרקו עלייך מאכל: כן, בכיתה א' סוכריות, ובכיתה ז' גם סוכריות במסיבת הפתעה ליומולדת שלי
ובכללי: שם: לורי גיל: 15 מאכל אהוב: כנפי עוף, שווארמה, וגלידות של קרמיסימו שתיה אהובה: קולה כיתה: ט' לאן יוצא בדרך כלל: הביתה
מה סגנון המוזיקה שאתה אוהב: רוק ומטאל מה היחס עם ההורים: אבא שלי ז"ל נפטר. ועם אמא בסדר גמור היית אצל פסיכולוג? יועצת נחשב? אז כן
היית אצל פסיכיאטר? לא חשבת על התאבדות? כן הרגשת דחוי? כן נכשלת במבחן? כל מבחן במתמטיקה כתבת שיר? כן ניגנת על כלי נגינה? כן אם כן, על מה? פסנתר, ואני מתחילה ללמוד גיטרה איך מצב הרוח שלך בדרך כלל? ככה ככה מקלל הרבה? לא ישן הרבה? כן אוכל הרבה? כן
אוהב שוקולד? ברור שמאלני/ימני? ימנית, אלא אם כן התכוונת פוליטית
מה דעתך על הומואים ולסביות? שיהיה להם בכיף מתנגד להתנהגות החרדים הקיצוניים? כן, החצופים האלה
תהנו D: