קטקטXD

New member
מנהלים!

אתם ממש מחפפים בזמן האחרון.... פעם היה הגרלה כל שבוע- עכשיו כל שבועיים (נדמה לי) למה? אני ממש מחכה אפילו סינון אין עדיין

Dutty girl

New member
עוד שאלון.../images/Emo88.gif

כולם עונים. מי שלא עונה - מלפלפון חמוץ כמו אדיר.
צבעים: צבע שיער: צבע ציפורנים: צבע קיר בחדר: צבע מצעים: צבע מקלדת: צבע טלפון: צבע פלאפון: צבע בלוג: צבע חולצה: צבע מכנס: צבע תחתונים: צבע גרביים: צבע חזיה: צבע רקע במחשב: האם יש לך: אח/ים/יות: דיסקמן: חיית מחמד: טלוויזיה בחדר: מחשב בחדר: מחלה סופנית: חברים סטרייטים: חברים הומוסקסואליים: מערכת סטריאו: האם אי פעם: התחבקת: נמשכת למישהו פנוי: התאהבת קשות: התאהבת בידיד: נמשכת למורה בבצפר: ניהלת רומן סודי: ראית חדשות מהתחלה עד הסוף: אכלת משהו למרות שידעת שפג תוקפו לפני יום: הלכת מכות: קיבלת פנס בעין: הרכבת עדשות: דחפת מזלג לשקע חשמל: הרבצת למכשיר חשמלי כי הוא לא פעל: בישלת: עשית בייביסיטר: הרגת מישהו: פגעת במישהו: מישהו הציל את חייך: איחרת לבית-ספר: הברזת מבית-ספר: הבנאדם שאתה הכי אוהב: החג האהוב עלייך: הסרט האחרון שראית: הסדרה האחרונה שראית: הדבר האחרון ששתית: המחשבה האחרונה שלך: השיר האחרון ששמעת: עוד קצת עלייך: שתית אלכוהול: נסעת בכבאית: אוסף משהו: מאוהב/ת: אכלת כלי כתיבה: נפגעת מאוד ממישהו: זרקו עלייך מאכל: ובכללי: שם: גיל: מאכל אהוב: שתיה אהובה: כיתה: לאן יוצא בדרך כלל: מה סגנון המוזיקה שאתה אוהב: מה היחס עם ההורים: היית אצל פסיכולוג? היית אצל פסיכיאטר? חשבת על התאבדות? הרגשת דחוי? נכשלת במבחן? כתבת שיר? ניגנת על כלי נגינה? אם כן, על מה? איך מצב הרוח שלך בדרך כלל? מקלל הרבה? ישן הרבה? אוכל הרבה? אוהב שוקולד? שמאלני/ימני? מה דעתך על הומואים ולסביות? מתנגד להתנהגות החרדים הקיצוניים? תהנו D:

מכובשת

New member
עונה.

צבעים: צבע שיער: בלונדיני-חום בהיר צבע ציפורנים: אין צבע קיר בחדר: טפט צבע מצעים: ירוק בהיר צבע מקלדת: לבן צבע טלפון: שחור נראה לי צבע פלאפון: כחול צבע בלוג: אפור צבע חולצה: שחור צבע מכנס: בוקסר צבעוני צבע תחתונים: ^ צבע גרביים: אין צבע חזיה: לבנה צבע רקע במחשב: שחור האם יש לך: אח/ים/יות: נופ דיסקמן: ...עדיין יש כאלה? חיית מחמד: בקרוב מאוד אוגרים טלוויזיה בחדר: עלובה אבל אם שואלים אז כן מחשב בחדר: כן מחלה סופנית: ............לא חברים סטרייטים: מעטים אבל יש חברים הומוסקסואליים: לא בדיוק חברים אבל מכירה הרבה מערכת סטריאו: מי צריך? האם אי פעם: התחבקת: רוב הזמן נמשכת למישהו פנוי: כן התאהבת קשות: אי אפשר לקרוא לזה התאהבות... הדלקות התאהבת בידיד: רוב הפעמים נמשכת למורה בבצפר: שעירים מדי ניהלת רומן סודי: בכיתה ג' אולי ראית חדשות מהתחלה עד הסוף: עם הרבה הפסקות מחשב אולי אכלת משהו למרות שידעת שפג תוקפו לפני יום: לא ידעתי הלכת מכות: ביסודי קיבלת פנס בעין: לא הרכבת עדשות: לא דחפת מזלג לשקע חשמל: למה שמישהו יעשה את זה? הרבצת למכשיר חשמלי כי הוא לא פעל: הרבה בישלת: היום עשית בייביסיטר: לבני דודים הרגת מישהו: בטח פגעת במישהו: כנראה מישהו הציל את חייך: לא ברמה של הצלת חיים איחרת לבית-ספר: ייפ הברזת מבית-ספר: בטח הבנאדם שאתה הכי אוהב: חברות הכי טובות החג האהוב עלייך: פסח הסרט האחרון שראית: תחושה מוקדמת אני חושבת... הסדרה האחרונה שראית: קומדיה באחד מהערוצים 12-13-14 בyes. הדבר האחרון ששתית: מים המחשבה האחרונה שלך: עוד יומיים מיצ"ב במתמטיקה השיר האחרון ששמעת: לא זוכרת עוד קצת עלייך: שתית אלכוהול: כן נסעת בכבאית: לא אוסף משהו: לא מאוהב/ת: לא אכלת כלי כתיבה: לא לגמרי נפגעת מאוד ממישהו: כן זרקו עלייך מאכל: לא שזכור לי ובכללי: שם: דנה גיל: 13 וחצי מאכל אהוב: הרבה. שתיה אהובה: מים או מיץ כיתה: ח' לאן יוצא בדרך כלל: סתם לטייל בעיר מה סגנון המוזיקה שאתה אוהב: כמעט הכל, האמת מה היחס עם ההורים: טוב היית אצל פסיכולוג? לא היית אצל פסיכיאטר? לא חשבת על התאבדות? כולם, לא? הרגשת דחוי? כנ"ל נכשלת במבחן? כן כתבת שיר? כן ניגנת על כלי נגינה? ממש מזמן אם כן, על מה? פסנתר וכאלה איך מצב הרוח שלך בדרך כלל? לפעמים טוב ולפעמים לא... תלוי לגמרי בתקופה מקלל הרבה? לפעמים ישן הרבה? לא וחבל שכך אוכל הרבה? לא אוהב שוקולד? כן שמאלני/ימני? כותבת בשני הידיים (אלא אם כן התכוונו לדעה פוליטית ואז יצאתי מפגרת) מה דעתך על הומואים ולסביות? שיהיה להם בכיף. מתעסקים בזה יותר מדי מתנגד להתנהגות החרדים הקיצוניים? שונאת חרדים. ארוך.

Dutty girl

New member
עונה לעצמי ^_^

צבעים: צבע שיער: בלונד-שטני. צבע ציפורנים: צבע של ציפורניים. צבע קיר בחדר: בננה. צבע מצעים: אדום. צבע מקלדת: שחור. צבע טלפון: לבן. צבע פלאפון: כסוף. צבע בלוג: שחור. צבע חולצה: אדום. צבע מכנס: ורוד. צבע תחתונים: אדום. [אני מתאימה את התחתונים לחולצה XD] צבע גרביים: כתום. צבע חזיה: שחור. צבע רקע במחשב: תכלת. האם יש לך: אח/ים/יות: כן, אחד. דיסקמן: כן. חיית מחמד: כן. טלוויזיה בחדר: כן. מחשב בחדר: כן. המחשב שלי מסתובב בכל הבית
מחלה סופנית: חלילה. חברים סטרייטים: כן. חברים הומוסקסואליים: כן. מערכת סטריאו: כן. האם אי פעם: התחבקת: כן. נמשכת למישהו פנוי: כן. התאהבת קשות: לא. התאהבת בידיד: לא. נמשכת למורה בבצפר: לא XD ניהלת רומן סודי: כן, זה מגניב ^_^ ראית חדשות מהתחלה עד הסוף: כן. אכלת משהו למרות שידעת שפג תוקפו לפני יום: לא. הלכת מכות: לא. קיבלת פנס בעין: לא. הרכבת עדשות: לא. דחפת מזלג לשקע חשמל: לא. D: הרבצת למכשיר חשמלי כי הוא לא פעל: כן. בישלת: כן. עשית בייביסיטר: לא. הרגת מישהו: לא. פגעת במישהו: כן. מישהו הציל את חייך: לא. איחרת לבית-ספר: כן. הברזת מבית-ספר: כן. הבנאדם שאתה הכי אוהב: מה איתו? החג האהוב עלייך: פורים וראש השנה. הסרט האחרון שראית: "הכי מתוק שיש", אתמול בלילה D: עם קמרון דיאז. הסדרה האחרונה שראית: "ספיידרמן"! היו מלא פרקים בג'טיקס, וזה נוסטלגיה!
הדבר האחרון ששתית: חלב. המחשבה האחרונה שלך: "איך בא לי קיץ" השיר האחרון ששמעת: Umbrella של ריהנה. עוד קצת עלייך: שתית אלכוהול: כן. נסעת בכבאית: לא. אוסף משהו: כן. מאוהב/ת: לא. אכלת כלי כתיבה: לא. נפגעת מאוד ממישהו: כן. זרקו עלייך מאכל: כן! D: ובכללי: שם: זלדה >< גיל: 15. מאכל אהוב: שוקולד DD:: שתיה אהובה: מים. כיתה: ט'. לאן יוצא בדרך כלל: טיילת. מה סגנון המוזיקה שאתה אוהב: רגאיי, דאנסהול, מוזיקה שחורה... מה היחס עם ההורים: אני אוהבת את אמא ^_________^ היית אצל פסיכולוג? לא. היית אצל פסיכיאטר? לא. חשבת על התאבדות? לא. הרגשת דחוי? כן. נכשלת במבחן? כן. כתבת שיר? כן. ניגנת על כלי נגינה? כן. אם כן, על מה? חליל, פסנתר.. איך מצב הרוח שלך בדרך כלל? מצוין
מקלל הרבה? לא, מה אני, אור? XD ישן הרבה? לא. אוכל הרבה? לא. אוהב שוקולד? כןןןןןן
שמאלני/ימני? ימנית. מה דעתך על הומואים ולסביות? שיהיה להם בכיף. מתנגד להתנהגות החרדים הקיצוניים? כן.

Lord VoIdemort

New member
סעמק איתך

צבע תחתונים: אדום. [אני מתאימה את התחתונים לחולצה XD] צבע גרביים: כתום. צבע חזיה: שחור. לא היית יכולה להגיד שאת לא לובשת חזיה ותחתונים? ^_^"

נועוש6

New member
ספיידמן לשלטון!!!../images/Emo47.gif

ספיידרמן ספיידרמן מהיר מדליק מצחיק!

קטקטXD

New member
היי, אני לא מלפלפונית חמצמצה!../images/Emo23.gif

צבעים: צבע שיער: שטני צבע ציפורנים: בסיס וורוד + פרנצ לבן + יהלום כסף וסביבו עלי פרח ורודים וגבעול ירוק באחת האצבעות. צבע קיר בחדר: שתיים ירוק ושתיים כתום צבע מצעים: ירוק בהיר עם לילי (פרח) בגווני לבן צהבהב וירוק _(יש לי מיטה זוגית..) צבע מקלדת: שחור ובצד שקוף שרואים מה יש בפנים... צבע טלפון: אפור מן הסתם צבע פלאפון: באבעי שחור.. רבל מהמבחור המועט של הפאנלים שיש לפאלפון שלי... (3 במקרה הזה,, לוי 3 X) שחור עם כמו הר געש מתפוצץ של לבבות אדומים שקסים כאלו... צבע בלוג: אין לי צבע חולצה: עכשיו? לבן עם כתובית של בילבונג צבע מכנס: אין צבע תחתונים: בוקסר לבן שחור עם גומי וורוד צבע גרביים: אין לי עכשיו צבע חזיה: נוט אופ יור ביזנס! צבע רקע במחשב: אדום שחור ולבן האם יש לך: אח/ים/יות: הו, כן... והרבה! דיסקמן: יש איפשהו דחוק במגירות לאחר המצאת האמפי 4 חיית מחמד: אין.... טלוויזיה בחדר: יש מחשב בחדר: יש מחלה סופנית: זה ----> :) חברים סטרייטים: הרבה יש חברים הומוסקסואליים: שתיים יש מערכת סטריאו: יש האם אי פעם: התחבקת: דא נמשכת למישהו פנוי:לא... מי שפנוי לא עושה לי את זה חחחח התאהבת קשות: כן התאהבת בידיד: לאאאא נמשכת למורה בבצפר: כן! המורה שלי לספורט כזה חתיך! אבל נראה לי שהוא הומו... הוא מוריד שער בבית שחי ולובש גופיות צמודות שמבליטות תשרירים... ניהלת רומן סודי: לא , ניהלתי רומן לא סודי ראית חדשות מהתחלה עד הסוף: לאאאאאאאאאא אכלת משהו למרות שידעת שפג תוקפו לפני יום: לאאאאא הלכת מכות: לא קיבלת פנס בעין: לא הרכבת עדשות: לא דחפת מזלג לשקע חשמל: לא הרבצת למכשיר חשמלי כי הוא לא פעל: כן!!!!!!!!11 בישלת: כן עשית בייביסיטר: כן הרגת מישהו: מצחוק... כן. פגעת במישהו: כן מישהו הציל את חייך: כן.! אתם לא יודעים איך זה היה! איחרת לבית-ספר: לא הברזת מבית-ספר: כן הבנאדם שאתה הכי אוהב: אחי הקטן (אחד התאומים) ואמא שלי החג האהוב עלייך: אין זהו אין לי כוח לענות יותר... ככה שאני רק חצי מלפפון חמוץ.

Lord VoIdemort

New member
Boho!

צבעים: עיוור צבעים, תרשו לי לוותר על החלק הזה. האם יש לך: אח/ים/יות: לא דיסקמן: לא חיית מחמד: כן טלוויזיה בחדר: לא מחשב בחדר: לא מחלה סופנית: תלוי חברים סטרייטים: כן חברים הומוסקסואליים: יש לי חשדות בכמה XD מערכת סטריאו: כן האם אי פעם: התחבקת: כן נמשכת למישהו פנוי: כן התאהבת קשות: לא התאהבת בידיד: לא נמשכת למורה בבצפר: Hell no! ניהלת רומן סודי: huh? ראית חדשות מהתחלה עד הסוף: כן אכלת משהו למרות שידעת שפג תוקפו לפני יום: כן, כולל קרונפלקס שדודה שלי נתנה לי שתוקפם פג לפני 4 שנים הלכת מכות: כן קיבלת פנס בעין: לא הרכבת עדשות: לא דחפת מזלג לשקע חשמל: חשבתי, אבל לא. הרבצת למכשיר חשמלי כי הוא לא פעל: כן בישלת: כן עשית בייביסיטר: לא הרגת מישהו: כן, נמלים וחרקים פגעת במישהו: כן מישהו הציל את חייך: לא איחרת לבית-ספר: כן הברזת מבית-ספר: כן הבנאדם שאתה הכי אוהב: אמא שלי החג האהוב עלייך: פסח הסרט האחרון שראית: לאזוכר הסדרה האחרונה שראית: ^^^^^ הדבר האחרון ששתית: ^^^^^ המחשבה האחרונה שלך: ^^^^^^^ השיר האחרון ששמעת: ^^^^^^^^ עוד קצת עלייך: שתית אלכוהול: כן נסעת בכבאית: לא אוסף משהו: כן מאוהב/ת: לא אכלת כלי כתיבה: כן נפגעת מאוד ממישהו: כן זרקו עלייך מאכל: לא ובכללי: שם: נעים גיל: 14 מאכל אהוב: שתיה אהובה: כיתה: ט' לאן יוצא בדרך כלל: מה סגנון המוזיקה שאתה אוהב: מה היחס עם ההורים: היית אצל פסיכולוג? כן היית אצל פסיכיאטר? כן חשבת על התאבדות? כן הרגשת דחוי? כן נכשלת במבחן? כן כתבת שיר? לא ניגנת על כלי נגינה? אם כן, על מה? איך מצב הרוח שלך בדרך כלל? מקלל הרבה? ישן הרבה? אוכל הרבה? אוהב שוקולד? כן שמאלני/ימני? ימין מה דעתך על הומואים ולסביות? אין דעה, כולם בני אדם. מתנגד להתנהגות החרדים הקיצוניים? כן.

La Rose Noire

New member
עונה^^

אגב זאת לורי, Snow Queen צבעים: צבע שיער: ח-ו-ם, למרות שיש מפגרים שטוענים שזה שטני צבע ציפורנים: של ציפורניים צבע קיר בחדר: ורוד, פאדיחות
מה לעשות שאני עם אחותי הפאקצה בחדר צבע מצעים: יש כמה
יש סט ורוד, יש סט צהוב בהיר, סט אחד בצבע קרם צבע מקלדת: שחור-אפור צבע טלפון: כסף צבע פלאפון: כסף צבע בלוג: אין צבע חולצה: שאני לובשת עכשיו?
כחול-תכלת של הפיג'מה צבע מכנס: שורט תכלת, גם מהפיג'מה צבע תחתונים: תכלת, ולא אני לא מתאימה בין הפיג'מה לתחתונים
צבע גרביים: אין צבע חזיה: לבן צבע רקע במחשב: שחור האם יש לך: אח/ים/יות: כן דיסקמן: אה? מי צריך דיסקמן? יש לי שני MP4 חיית מחמד: אין, אבל אני רוצה נחש
טלוויזיה בחדר: כן מחשב בחדר: כן.. ברור, איך אפשר לחיות בלי מחשב בחדר?!! מחלה סופנית: לא חברים סטרייטים: כן חברים הומוסקסואליים: לא שידוע לי מערכת סטריאו: בחדר? לא האם אי פעם: התחבקת: כן נמשכת למישהו פנוי: כן, מה זה לא בסדר להמשך לפנויים? התאהבת קשות: אולי.. התאהבת בידיד: לא נמשכת למורה בבצפר: לא
ניהלת רומן סודי: כן ראית חדשות מהתחלה עד הסוף: לא אכלת משהו למרות שידעת שפג תוקפו לפני יום: לא הלכת מכות: כן
קיבלת פנס בעין: לא הרכבת עדשות: לא דחפת מזלג לשקע חשמל: לא
הרבצת למכשיר חשמלי כי הוא לא פעל: כן בישלת: כן, אבל אנשים כמעט מתו לי בגלל זה
עשית בייביסיטר: כן הרגת מישהו: או, זה כבר סוד
פגעת במישהו: כן מישהו הציל את חייך: לא נראה לי איחרת לבית-ספר: ברור! כל יום
הברזת מבית-ספר: כל שני ימים אני מבריזה הבנאדם שאתה הכי אוהב: אין רק אחד! אמא שלי ואחיות שלי
החג האהוב עלייך: שונאת את החגים היהודים האלה, כל כך משעממים
אבל אני חוגגת את חג המולד, אז זה הכי טוב לדעתי^^ הסרט האחרון שראית: קינג קונג, היום היה משעמם אז ראיתי בטלויזיה הסדרה האחרונה שראית: אני חושבת שחברים הדבר האחרון ששתית: מים המחשבה האחרונה שלך: למה אין שביתה ליד עפולה??!!!!!!!!! השיר האחרון ששמעת: אחותי שומעת עכשיו בחדר MTV, אז זה שיר כלשהו של שאקירה וביונסה.. נראה לי
עוד קצת עלייך: שתית אלכוהול: כשהייתי קטנה, שתתי בלי כוונה נסעת בכבאית: לא אוסף משהו: לא מאוהב/ת: בערך.. אכלת כלי כתיבה: לא
נפגעת מאוד ממישהו: כן זרקו עלייך מאכל: כן, בכיתה א' סוכריות, ובכיתה ז' גם סוכריות במסיבת הפתעה ליומולדת שלי
ובכללי: שם: לורי גיל: 15 מאכל אהוב: כנפי עוף, שווארמה, וגלידות של קרמיסימו שתיה אהובה: קולה כיתה: ט' לאן יוצא בדרך כלל: הביתה
מה סגנון המוזיקה שאתה אוהב: רוק ומטאל מה היחס עם ההורים: אבא שלי ז"ל נפטר. ועם אמא בסדר גמור היית אצל פסיכולוג? יועצת נחשב? אז כן
היית אצל פסיכיאטר? לא חשבת על התאבדות? כן הרגשת דחוי? כן נכשלת במבחן? כל מבחן במתמטיקה כתבת שיר? כן ניגנת על כלי נגינה? כן אם כן, על מה? פסנתר, ואני מתחילה ללמוד גיטרה איך מצב הרוח שלך בדרך כלל? ככה ככה מקלל הרבה? לא ישן הרבה? כן אוכל הרבה? כן
אוהב שוקולד? ברור שמאלני/ימני? ימנית, אלא אם כן התכוונת פוליטית
מה דעתך על הומואים ולסביות? שיהיה להם בכיף מתנגד להתנהגות החרדים הקיצוניים? כן, החצופים האלה
תהנו D:

נועוש6

New member
רגע המלפפון הוא בחומץ או במלח? חחח

צבעים: צבע שיער: חום-שחור צבע ציפורנים: שקוף צבע קיר בחדר:שתי גוונים של אפרסק צבע מצעים: סט פרחוני צבע מקלדת: שחור עם כסף צבע טלפון:אפרסק שיתאים לחדר חחח צבע פלאפון:אופר ממש חזק כמעט שחור צבע בלוג: שחור עם כחול(חייבת לשנות עיצוב!) צבע חולצה:כרגע פיג'מה ורודה צבע מכנס: ורו דגם חח צבע תחתונים: שחור צבע גרביים:אין חחח צבע חזיה:אני עם פיג'מהה צבע רקע במחשב:שחור האם יש לך: אח/ים/יות:כןן 2 דיסקמן:mp3 נחשב? סתם גם יש לי דיסקמן תקוע איפה שהוא בבית חיית מחמד: לא טלוויזיה בחדר: ברורר מחשב בחדר: כהה מחלה סופנית: סינוסיטס נחשב? חברים סטרייטים: כולם חח חברים הומוסקסואליים: נופפ רגע אולי רועיי חחח מערכת סטריאו: בבית?כן בחדר?לא האם אי פעם: התחבקת:כןן נמשכת למישהו פנוי:כה התאהבת קשות: יותר מדי קשה חחח התאהבת בידיד:מה לעשותת נמשכת למורה בבצפר:חס וחסה!! ניהלת רומן סודי:לא בדיוק ראית חדשות מהתחלה עד הסוף:מה נראה לכם שאני משועממת? חח אכלת משהו למרות שידעת שפג תוקפו לפני יום:לא גיליתי רק אחרי הלכת מכות: כמו כולנו קיבלת פנס בעין: תודה לאל לא הרכבת עדשות: אח שלי דחפת מזלג לשקע חשמל:לא לי לעשות את זה?! הרבצת למכשיר חשמלי כי הוא לא פעל: סורי מחשבב בישלת:חביתה חחח עשית בייביסיטר: אני עושה עכשיו כיאלו לא עכשיו עכשיו אלא בזמן הזה הרגת מישהו: אני כולה בת 13?! פגעת במישהו:כה ומצטערת על כול פעם מישהו הציל את חייך:כהה איזה אבא אח בטיול כמעט נפלתי מצוק איחרת לבית-ספר:בדקה וחצי חחח הברזת מבית-ספר:ששש חא בקול רםם הבנאדם שאתה הכי אוהב:גיא החג האהוב עלייך:פורים הסרט האחרון שראית:הרבה זמן לא ראיתי חחח הסדרה האחרונה שראית:האוס הדבר האחרון ששתית:שוקו המחשבה האחרונה שלך:אוףף גיא אתה זבלל חחח השיר האחרון ששמעת:why does it rain עוד קצת עלייך: שתית אלכוהול:לא נסעת בכבאית:לא אוסף משהו:פסלים של צפרדעיםם מאוהב/ת:עד השמיים ובחזרה (כבר אמרתי שלשמיים אין גבול) אכלת כלי כתיבה:את המחק של העיפרון נפגעת מאוד ממישהו:כההה יותר מדיי זרקו עלייך מאכל:מלחמת אוכל במחנה אחח איזה ימיםם ובכללי: שם:נועה גיל:13 מאכל אהוב:פסטות למינהן שתיה אהובה:ספרייט כיתה:ז' לאן יוצא בדרך כלל:מרום נווה חח מה סגנון המוזיקה שאתה אוהב:אציל הכול בבא בטוב מה היחס עם ההורים:מצוין היית אצל פסיכולוג?שהייתי קטנה ומופרעת היית אצל פסיכיאטר?מה ההבדל?! חשבת על התאבדות?לא רק חשבתי חח הרגשת דחוי?עדיין מרגישה נכשלת במבחן?כהה כתבת שיר?הרבה חח ניגנת על כלי נגינה?כןן אם כן, על מה?גיטרה ותופים איך מצב הרוח שלך בדרך כלל?לא משהו מקלל הרבה?לצערי כן ישן הרבה?לאא אוכל הרבה?יותר מדיי חחח אוהב שוקולד?לא ממש שמאלני/ימני?מרכז נוטה לשמאל מה דעתך על הומואים ולסביות?אם זה מה שהם אוהבים סבבה מתנגד להתנהגות החרדים הקיצוניים?כההה

עונה

צבעים: צבע שיער: שטני בהיר צבע ציפורנים: צבע של ציפורנים (?) צבע קיר בחדר: סגול צבע מצעים: היום?... כתום עם פרחים צבע מקלדת: שחור כסוף צבע טלפון: תכלת פרוותי צבע פלאפון: כתום לבן צבע בלוג: ~~~אין~~~ צבע חולצה: שחור צבע מכנס: צבאי צבע תחתונים: ורוד צבע גרביים: כחול עם פסים צבע חזיה: ג'ינס צבע רקע במחשב: חתונת רפאים האם יש לך: אח/ים/יות: אח 1 דיסקמן: IPOD חיית מחמד: אין טלוויזיה בחדר: יש מחשב בחדר: יש מחלה סופנית: אין חברים סטרייטים: יש חברים הומוסקסואליים: יש מערכת סטריאו: יש האם אי פעם: התחבקת: כן נמשכת למישהו פנוי : כן התאהבת קשות: כן התאהבת בידיד: כן נמשכת למורה בבצפר: ממש לא ניהלת רומן סודי: לא שידוע לי ראית חדשות מהתחלה עד הסוף: לא אכלת משהו למרות שידעת שפג תוקפו לפני יום: ברור... זה קורה לי הרבה הלכת מכות: NO קיבלת פנס בעין: כן... מילד בן 3 הרכבת עדשות: לא דחפת מזלג לשקע חשמל: חחחח.... כן הרבצת למכשיר חשמלי כי הוא לא פעל: כל הזמן לטלוויזיה בישלת: לא---- אני לא יודעת לבשל עשית בייביסיטר: כן הרגת מישהו: נמלה פגעת במישהו: כן... בעיקר בנמלים מישהו הציל את חייך: כן... ידיד שלי ---- כשנתקעתי על מתקון בדיסנילנד איחרת לבית-ספר: לא--- אני ילדה טובה מידי D= הברזת מבית-ספר: לא הבנאדם שאתה הכי אוהב: אמא שלי החג האהוב עלייך: פסח... יש חופש ארוךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך הסרט האחרון שראית: שודדי הקארביים 2 הסדרה האחרונה שראית: לא יודעת הדבר האחרון ששתית: מים המחשבה האחרונה שלך: על מה אני אכתוב עכשיו השיר האחרון ששמעת: HOLLY DOLLY עוד קצת עלייך: שתית אלכוהול: כן פעם אחת נסעת בכבאית: לא אוסף משהו: פיות מאוהב/ת: לא אכלת כלי כתיבה: כן נפגעת מאוד ממישהו: ברור... לכולם זה קורה לא?? זרקו עלייך מאכל: כן.. ביום חמישי הייתה מלחמת אוכל בבצפר ובכללי: שם: קים גיל: 14 מאכל אהוב: סושי שתיה אהובה: לאסי מנגו כיתה: ח' לאן יוצא בדרך כלל: לעיר D= מה סגנון המוזיקה שאתה אוהב:יש הרבה מה היחס עם ההורים: מצויין היית אצל פסיכולוג? כן היית אצל פסיכיאטר? אמא שלי פסיכיאטרית חשבת על התאבדות? היום חשבתי על זה הרגשת דחוי? כן נכשלת במבחן? כן.... במגדר כתבת שיר? לא ניגנת על כלי נגינה? גיטרה אם כן, על מה? " איך מצב הרוח שלך בדרך כלל? חביב מקלל הרבה? לא ישן הרבה? לא אוכל הרבה? לא אוהב שוקולד? כן שמאלני/ימני? ימנית מה דעתך על הומואים ולסביות? הם סבבה מתנגד להתנהגות החרדים הקיצוניים? כן

Bachie

New member
XD

צבעים: צבע שיער: חום:S צבע ציפורנים: בדרך כלל ירוק.. עכשיו פראנץ'.. צבע קיר בחדר: ירוק ^^ צבע מצעים: הכי צבעוני שמאצתי.. צבע מקלדת: שחור צבע טלפון: שחור צבע פלאפון: שחור :) צבע בלוג: אמ... צהוב.. צבע חולצה: כרגע? ורוד צבע מכנס: זה מכנס שלוחי עם שבעמאות צבעים צבע תחתונים: פסים כתום-תכלת-ורוד צבע גרביים: אין צבע חזיה: אין תגובה.. סתם.. לא חשוב.. צבע רקע במחשב: תמונה של חיית המחמד שלי [אחי הקטן :S] האם יש לך: אח/ים/יות: אכן.. אחד ואחת דיסקמן: בטח יש איפושהוא חיית מחמד: הרגתי אותה לפני דקה.. היא איימה לעקוץ אותי.. [יתוש נחשב?] טלוויזיה בחדר: חיובי מחשב בחדר: חיובי מחלה סופנית: לא שידוע לי חברים סטרייטים: אכן חברים הומוסקסואליים: אכן מערכת סטריאו: אכן האם אי פעם: התחבקת: מתה על זה :) נמשכת למישהו פנוי: יאפ התאהבת קשות: יאפ יאפ התאהבת בידיד: אמ..כן. נמשכת למורה בבצפר: לא! למרות ש.. לא! ניהלת רומן סודי: כן :) הכי סקסי ראית חדשות מהתחלה עד הסוף: לא.. נרדמתי באמצע... אכלת משהו למרות שידעת שפג תוקפו לפני יום: כן :) הלכת מכות: כן ^^ קיבלת פנס בעין: לא.. הרכבת עדשות: לא.. דחפת מזלג לשקע חשמל: לא נראה לי.. הרבצת למכשיר חשמלי כי הוא לא פעל: כן |חיוךמתבייש| בישלת: ברור.. עשית בייביסיטר: ואני מרוויחה טוב מאוד $$ הרגת מישהו: אמ.. עגבנייה? פגעת במישהו: אני חושבת שכן.. מישהו הציל את חייך: אמ.. איחרת לבית-ספר: כן :) הברזת מבית-ספר: כן.. הבנאדם שאתה הכי אוהב: החצי שלי החג האהוב עלייך: פורייםם:) הסרט האחרון שראית: אמרתי לך! הסדרה האחרונה שראית: פרויקט מסלול הדבר האחרון ששתית: מים המחשבה האחרונה שלך: בלע גיאומטריה. השיר האחרון ששמעת: יזהר אשדות 3> [כל הדיסק:] עוד קצת עלייך: שתית אלכוהול: כן נסעת בכבאית: לא אוסף משהו: לא מאוהב/ת: כן 3> אכלת כלי כתיבה: כל הזמן.. נפגעת מאוד ממישהו: כן זרקו עלייך מאכל: לא לפני שאני זרקתי :) ובכללי: שם: עדישע גיל: 15 מאכל אהוב: שום שתיה אהובה: מים כיתה: ט לאן יוצא בדרך כלל: כל מקום.. מה סגנון המוזיקה שאתה אוהב: .. מה היחס עם ההורים: כרגע.. רע. היית אצל פסיכולוג? לא.. היית אצל פסיכיאטר? לא.. חשבת על התאבדות? כן. הרגשת דחוי? כן. נכשלת במבחן? כן :S כתבת שיר? כן. ניגנת על כלי נגינה? רק על העצבים.. אם כן, על מה? ^ איך מצב הרוח שלך בדרך כלל? תלוי בתקופה. מקלל הרבה? לא.. ישן הרבה? כן :) אוכל הרבה? .. אוהב שוקולד? כן.. שמאלני/ימני? .. מה דעתך על הומואים ולסביות? שיהיה בכיף.. מתנגד להתנהגות החרדים הקיצוניים? עזבו אותי פוליטיקה.. תנו לחסות לשלוט על הארץ! יחי החסה! יום טוב. :)

../images/Emo60.gif

צבעים: צבע שיער: חום צבע ציפורנים: שקוף רגיל עם שאריות לא קשןרות לחיים של לק אפור-כסוף. צבע קיר בחדר: לבן מעפן עם כמה פוסטרים ותמונות ושטוייעס. מקווה לשדרג בקרוב. צבע מצעים: יש כמה סטים. אחד של כספיון / קספיון (?!), אחד של ילדה מעוותת, אחד של ציורים מוזרים בצבע בז'. צבע מקלדת: שחורה עם כיתובים לבנים. צבע טלפון: שחור-אפור בהיר. צבע פלאפון: כסוף. צבע בלוג: אין צבע חולצה: אני בחלוק כחול
צבע מכנס: כנ"ל. צבע תחתונים: אני בלי תחתונים >< גאש, זה נשמע כמו סייבר סקס. צבע גרביים: אין >< צבע חזיה: כנ"ל צבע רקע במחשב: סגול-ורוד-כחול-לבן. האם יש לך: אח/ים/יות: כן. דיסקמן: כן. חיית מחמד: לא
טלוויזיה בחדר: נופ. מחשב בחדר: יאפ. מחלה סופנית: כן. אני מטורפת. >< חברים סטרייטים: כן חברים הומוסקסואליים: כן ><" מערכת סטריאו: בערך האם אי פעם: התחבקת: דה נמשכת למישהו פנוי: בהחלט התאהבת קשות: לא, לא נראה לי התאהבת בידיד: נמנמ כן נמשכת למורה בבצפר: לא... >.> ניהלת רומן סודי: לא ><" מה אני, יוליה? ראית חדשות מהתחלה עד הסוף: יש מצב אכלת משהו למרות שידעת שפג תוקפו לפני יום: לא XD הלכת מכות: ברור D: עם דנדנ קיבלת פנס בעין: לא הרכבת עדשות: לא דחפת מזלג לשקע חשמל: לא
הרבצת למכשיר חשמלי כי הוא לא פעל: יאפ בישלת: יאפ עשית בייביסיטר: לאלא הרגת מישהו: לא >< פגעת במישהו: כן מישהו הציל את חייך: בערך איחרת לבית-ספר: כן הברזת מבית-ספר: כן הבנאדם שאתה הכי אוהב: נו באמת, מה זה פה. יש הרבה. החג האהוב עלייך: ח"ג - חופש גדול ^^ הסרט האחרון שראית: "תזיזו ת'רגליים" הסדרה האחרונה שראית: אין לי שמץ הדבר האחרון ששתית: מים קרים, הרגע
המחשבה האחרונה שלך: "נסיעה מהירה" של המכשפות רץ לי בראש
השיר האחרון ששמעת: "Sweet dreams are made of this" בביצוע של המכשפות בהופעה חיה. עוד קצת עלייך: שתית אלכוהול: כן. נסעת בכבאית: לא אוסף משהו: כן.. בערך.. שרשראות >< מאוהב/ת: לא ממש. רק דלוקה. אכלת כלי כתיבה: לא >.> נפגעת מאוד ממישהו: כן. זרקו עלייך מאכל: כן XD ובכללי: שם: טוב שנזכרתם. היל ^^ גיל: 13.9 ו-8 ימים מאכל אהוב: ספגטי, כנפי עוף, מוסקה, אנגרי, שוקולד שתיה אהובה: מים, מיץ ענבים מיוחד כזה ^^ כיתה: ח' לאן יוצא בדרך כלל: קניון הזהב, מקס ברנר, עיר, שער ראשון >< מה סגנון המוזיקה שאתה אוהב: בתכלס? הכל מהכל. אבל הכי הרבה רוק מה היחס עם ההורים: עם אמא- אפ אנד דאון. עם אבא- בד"כ טוב. היית אצל פסיכולוג? לא. היית אצל פסיכיאטר? לא. חשבת על התאבדות? כן הרגשת דחוי? כן נכשלת במבחן? לא כתבת שיר? כן ^^ ניגנת על כלי נגינה? כן אם כן, על מה? פסנתר (כיתה א'-ג'), גיטרה (מנגנת עד עכשיו, 3 חודשים ^^) איך מצב הרוח שלך בדרך כלל? סביר. מקלל הרבה? בזמן האחרון כן XD מושפעת שכמותי. ישן הרבה? ביומיום לא, בחופשים דההה אוכל הרבה? כןכןכןכןכן. אוהב שוקולד? דה! שמאלני/ימני? באמצע עם נטייה גדולה לשמאל. מה דעתך על הומואים ולסביות? שכל אחד יעשה מה שבא לו לעשות. מתנגד להתנהגות החרדים הקיצוניים? מאוד.

Dutty girl

New member
כספיון. מה זה קספיון לעזאזל? ../images/Emo6.gif../images/Emo122.gif../images/Emo67.gif

הילה לא לובשת תחתונים, הילה לא לובשת תחתונים! ^_______^

למעלה