מי שמתחתי אתם מכירים את החוקים. למי שמתחתי יש פירסינג.
H hili האחת New member 11/5/07 #18 מי שמתחתי../images/Emo79.gif אתם מכירים את החוקים. למי שמתחתי יש פירסינג.
H hili האחת New member 12/5/07 #46 אני../images/Emo79.gif לא אוהבת רק דיאט, אבל אין מישהו שאוהב רק דיאט, לפי מה שהבנתי. מי שמתחתי משנה את השיר האהוב עליו אחת לשבועיים לפחות.
אני../images/Emo79.gif לא אוהבת רק דיאט, אבל אין מישהו שאוהב רק דיאט, לפי מה שהבנתי. מי שמתחתי משנה את השיר האהוב עליו אחת לשבועיים לפחות.
N NלילושN New member 12/5/07 #54 אני!!!!(מה לעשות שיש כלכך הרבה שירים יפים!) מי שמתחתי מכור\ה לשופינג!!!
ע עדידוש The Queen New member 12/5/07 #55 אני!!../images/Emo55.gif מי שמתחתי רוצה לעשות או עשה באנג/י!
R Rainbow Cookie New member 13/5/07 #74 אני ^^ פעמיים.../images/Emo33.gif../images/Emo110.gif כל כך יפה שם *-* מי שמתחתי שומע את הביטלס P:
F Foolish Lemon Tree New member 13/5/07 #80 מי, מייסלף אנד איי. ../images/Emo3.gif../images/Emo60.gif מי שמתחתי אוהב את מוניקה סקס.
S shirarditi New member 13/5/07 #82 ../images/Emo108.gifשליטהה../images/Emo99.gif מי שמתחתי היה לו היום מבחן!
N NלילושN New member 13/5/07 #84 לי!!! והוא התבטל כי היתה שביטה של המורים!!! מי שמתחתי חולה על תותים!
C cecilia L New member 13/5/07 #87 ../images/Emo99.gifתותים... למי שמתחתיי נהרס הMP3 והוא מתעצל ללכת לקנות חדש.
S shirarditi New member 13/5/07 #89 ../images/Emo108.gifאאאני:] אבל לא התעצלתי, פשוט חיכיתי עד פסח וביקשתי לכבוד החג אםפי4 למי שמתחתי יש חיית מחמד בצבע שחור!
../images/Emo108.gifאאאני:] אבל לא התעצלתי, פשוט חיכיתי עד פסח וביקשתי לכבוד החג אםפי4 למי שמתחתי יש חיית מחמד בצבע שחור!
H hili האחת New member 13/5/07 #100 לי יש חתולה../images/Emo79.gif מי שמתחתי נוסע לטורקיה/ יוון/ מקום כלשהו במדינות הים התיכון בחודשים הקרובים (אני לטורקיה בשבועות).
לי יש חתולה../images/Emo79.gif מי שמתחתי נוסע לטורקיה/ יוון/ מקום כלשהו במדינות הים התיכון בחודשים הקרובים (אני לטורקיה בשבועות).
F Foolish Lemon Tree New member 13/5/07 #105 צרפת גובלת בים התיכון [:../images/Emo60.gif ואני נוסעת לשם ביוני-יולי [: וגם ללונדון אבל זה לא נחשב, נראה לי. מי שמתחתי היה מת לנגן בגיטרה חשמלית (בדיוק כמוני ).
צרפת גובלת בים התיכון [:../images/Emo60.gif ואני נוסעת לשם ביוני-יולי [: וגם ללונדון אבל זה לא נחשב, נראה לי. מי שמתחתי היה מת לנגן בגיטרה חשמלית (בדיוק כמוני ).
R Rainbow Cookie New member 13/5/07 #106 וואדג'י ^__^../images/Emo33.gif../images/Emo110.gif חשמלית. מיאווווווווווו~ סופסוף בחופש אני מתחילה גיטרה [יאללה היל XD נעשה דואטים D= יאמר לזכותי שאני יודעת כבר 3 אקורדים ] מי שמתחתי מת לנגן בתופים [זומגגגגגגגגגגג]
וואדג'י ^__^../images/Emo33.gif../images/Emo110.gif חשמלית. מיאווווווווווו~ סופסוף בחופש אני מתחילה גיטרה [יאללה היל XD נעשה דואטים D= יאמר לזכותי שאני יודעת כבר 3 אקורדים ] מי שמתחתי מת לנגן בתופים [זומגגגגגגגגגגג]
F Foolish Lemon Tree New member 13/5/07 #108 גאש, כ"כ אני *-*../images/Emo60.gif יאללה, נתפרע בדואטים מי שמתחתי מאוד אוהב צבע ירוק.