koral669

New member
../images/Emo3.gif

1. מהם שלושת המאכלים האהובים עלייך: שוקולד, אורז, עוף. 2. מהם 3 הצבעים השולטים המלתחה שלך: כחול ואדום. 3. מהם 3 הזמרים\להקות הכי שולטים: שון פול, בלו וטימבלנד. 4. מיהם 3 החברות\חברים הכי טובים שלך: יש מלא, נו.
5. מהם 3 הדיסקים הכי אהובים עלייך: The Trinity, Timbaland Presents Shock Value, One Love 6. מהם 3 חברות הבגדים האהובות עלייך: פוקס, זארה [האמת, שלא יצא לי לקנות שם, אבל אני רואה אצל חברות]. שתיים זה מספיק. 7. מהם 3 התכונות שאת הכי אוהבת בעצמך: נאמנות, ציניות, הצורך התמידי לרָצות אנשים ולעזור. 8. מהם 3 התכונות שאת הכי שונאת בעצמך: פרפקציוניזם, חוסר אחראיות לפעמים ועקשנות. 9. מהם 3 הערוצים הכי נצפים אצלך: 22, 3 וביפ. 10. מהם 3 המקומות שאת הכי רוצה להיות בהם עכשיו: ים [במידה והיה מזג אוויר נורמלי XD], הבית של סבתא ובמיטה שלי. 11. מהם 3 הדברים שאת הכי אוהבת בגוף שלך: שפתיים, עיניים וכפות רגליים ^^'' 12. מהם 3 הדברים שאת הכי שונאת בגוף שלך: מתניים, אף. 13. מהם 3 הסרטים האהובים עלייך: המומיה 1/2 וכל הסרטים של ג'ים קארי
14. מהם 3 השירים האהובים עלייך: We be burnin. השאר מתחלף. 15. מהם 3 התוכניות שהכי נצפות אצלך: "חברים", "סיינפלד" ו"הפיג'מות". 16. מהם 3 הדברים שבחיים לא היית מסכימה לעשות,בעד שום מחיר שבעולם: לרצוח, לעשן, לבגוד. 17. מהם 3 הדברים שהיית נותנת המון כדי לעשות אותם: לאהוב, לחבק את אבא, לתקן את החיים שלי. 18. מהם 3 הספרים האהובים עלייך: "גאווה ודעה קדומה", "ציפורים מתות בסתר" ו"נשים קטנות". 19. מהם 3 הדברים שתרצי להיות שתהיי גדולה: גרפיקאית/צלמת/שחקנית. 20. מהם 3 המקצועות האהובים עלייך[בבצפר]: אנגלית, ביו' ולשון. 21. מהם 3 החיות האהובות עלייך: אני אוהבת את כל החיות. 22. מהם 3 הגלידות[טעמים] שאת הכי אוהבת: שוקולד, עוגיות ווניל. 23. מיהם 3 האנשים שראית לאחרונה: סיון, מיכל, אמא. D: 24. מיהם 3 האנשים שהיית הכי רוצה לדבר איתם עכשיו: עזבו אותי, לא רוצה לדבר עם אף אחד. >< 25. מהם 3 הדברים שאת הכי אוהבת לעשות במחשב: לדבר עם אנשים, סימס, פורומים. 26. מהם 3 הדברים שאת רוצה שיקרו עכשיו: ששלומי יקבל בעיטה בתחת, שמישהו ישלח לי הודעה, שיהיה מזג אוויר נורמלי. 27. מהם 3 הדברים העיקריים שישתנו לדעתך אצלך בעוד 5 שנים מעכשיו: מראה, ניסיון וצבע שיער XXD 28. מהם 3 הדברים הראשונים שאת עושה כשאת מתעוררת: מכבה את השעון, צועקת:"אוף, לעזאזל" ופוקחת עיניים. D: 29. מהם 3 הדברים האחרונים שאת עושה לפני שאת הולכת לישון: מצחצחת שיניים, מכוונת שעון, מדליקה מזגן ^_________^

Bachie

New member
אמ.. :)

הגיע הזמן שישמעו ממני :) אה.. ד"א The Did לשעבר [הותיקים אולי יכירו] 1. מהם שלושת המאכלים האהובים עלייך: שום, בצל ושוקולד [וגם מרשמלו :] 2. מהם 3 הצבעים השולטים המלתחה שלך: שחור, ירוק למיניו וצבעוני [כן, אני אופיטמית :] 3. מהם 3 הזמרים\להקות הכי שולטים: נקסט.. 4. מיהם 3 החברות\חברים הכי טובים שלך: זיו [3>], הדר, נגה ונדב 5. מהם 3 הדיסקים הכי אהובים עלייך: אמ.. 6. מהם 3 חברות הבגדים האהובות עלייך: הוניגמן [קידס.. נוו..], העין השלישית ומה שבא ליד.. 7. מהם 3 התכונות שאת הכי אוהבת בעצמך: יצירתיות, הומור [בכמויות] והשטויות שאני עושה 8. מהם 3 התכונות שאת הכי שונאת בעצמך: שתלטנות, ביישנות קלה ו.. 9. מהם 3 הערוצים הכי נצפים אצלך: ערוץ 3, MTV ו... 10. מהם 3 המקומות שאת הכי רוצה להיות בהם עכשיו: אצל החבר, איטליה [שוב] ו.. בבית קפה או משהו.. 11. מהם 3 הדברים שאת הכי אוהבת בגוף שלך: אמ.. יש לי צמיד נחמד :) 12. מהם 3 הדברים שאת הכי שונאת בגוף שלך: .. 13. מהם 3 הסרטים האהובים עלייך: "מעודדות צמודות" [נוסטלגיה] וכל קומדיה אפשרית 14. מהם 3 השירים האהובים עלייך: "היא כל כך יפה", "עכשיו טוב" וכל שיר של יזהר אשדות [כי הוא שולט :] 15. מהם 3 התוכניות שהכי נצפות אצלך: "פרויקט מסלול", "גור ואוח" ו"הפיג'מות" [כי אני כבר יודעת את הטקסטים בע"פ] 16. מהם 3 הדברים שבחיים לא היית מסכימה לעשות,בעד שום מחיר שבעולם: לשחות עם כרישים, פורנו ולפרוץ לאנשהו 17. מהם 3 הדברים שהיית נותנת המון כדי לעשות אותם: לגור עם חבר שלי :), לאכול ולא להשמין ולרצוח את המורה לתנ"ך 18. מהם 3 הספרים האהובים עלייך: מישהו לרוץ איתו, צלה של הרוח ותפילת הנזיר 19. מהם 3 הדברים שתרצי להיות שתהיי גדולה: בדיאטה.. סתם.. אמ.. אדריכלות? עיצוב? לאן שהחיים יקחו.. אני זורמת :) 20. מהם 3 המקצועות האהובים עלייך[בבצפר]: ביולוגיה, פיזיקה ולשון 21. מהם 3 החיות האהובות עלייך: אחי הקטן, פינגווינים [כי הם סקסיים :] ובזנ"ט 22. מהם 3 הגלידות[טעמים] שאת הכי אוהבת: שוקולד, מנגו ומלון 23. מיהם 3 האנשים שראית לאחרונה: משפחה [כיחידה], ליקוש והבנות מהסטודיו 24. מיהם 3 האנשים שהיית הכי רוצה לדבר איתם עכשיו: הו. אני מגשימה לעצמי חלומות.. 25. מהם 3 הדברים שאת הכי אוהבת לעשות במחשב: אינטרנט, סימס ופיינטשופ 26. מהם 3 הדברים שאת רוצה שיקרו עכשיו: הפתעה ממישהו מסוים, לא להכשל באנגלית [אמן] ו.. 27. מהם 3 הדברים העיקריים שישתנו לדעתך אצלך בעוד 5 שנים מעכשיו: אורך שיער, צורת גוף ואני אהפוך לחרשנית :) 28. מהם 3 הדברים הראשונים שאת עושה כשאת מתעוררת: מתלבשת, שיניים ושוקו 29. מהם 3 הדברים האחרונים שאת עושה לפני שאת הולכת לישון: קרמים למינהם, גוזרת ציפורניים ברגליים [סוג של אובססיה] ו.. סוגרת את האור? יום נעים..

YoYo1995

New member
../images/Emo176.gifהיי!

אני זוכרת אותך, שהיית פה הייתי בכינוי l i p o p קוראים לך עדי נכון?

הא.אני זוכרת.D=../images/Emo129.gif

פעם הייתי הגמד שלך והכנתי לך עמוד HTML ליומולדת. ^_^

Bachie

New member
הוהוהו אני זוכרת :)

עם פו הדב.. :) בואנה עברה כמעט שנה..

צומיצומיצומי!!!11../images/Emo60.gif

1. מהם שלושת המאכלים האהובים עלייך: כנפי עוף, ספגטי, מוסקה. D: 2. מהם 3 הצבעים השולטים המלתחה שלך: הארון שלי מגוון ^^ כרגע ורוד (
), לבן (
), שחור ואפור. אבל יש עוד >< 3. מהם 3 הזמרים\להקות הכי שולטים: נו, לא יודעת, יש הרבה
זה מתחלף כל הזמן. הנוכחיים הם המכשפות, מוניקה סקס ואיה כורם. 4. מיהם 3 החברות\חברים הכי טובים שלך: יש לא מעט דווקא
5. מהם 3 הדיסקים הכי אהובים עלייך: כרגע: א. האוסף הכפול של המכשפות. ב. האלבום של איה כורם. ג. 'פצעים ונשיקות' של מוניקה סקס. אבל גם האוסף הכפול של דייויד בואי ממש טוב ^^ 6. מהם 3 חברות הבגדים האהובות עלייך: נימנימ. 'סמאש וור', 'פלזמה' ו'פונגו' (לא ממש חברות אבל לומשנה) -> כל שלושת החנויות בת"א. 7. מהם 3 התכונות שאת הכי אוהבת בעצמך: בגרות, הבנה של דברים מסוימים (נו לא יודעת איך להסביר ><), כישרונות (משחק, כתיבה, נגינה ושות'). 8. מהם 3 התכונות שאת הכי שונאת בעצמך: פגיעה מדי, חסרת ביטחון עצמי יותר מדי פעמים וטיקים מסוימים שיש לי. אבל זה כבר סיפור אחר. 9. מהם 3 הערוצים הכי נצפים אצלך: אני בקושי רואה טלוויזיה. אבל אם כבר אז ניקלודיאון, 22 וערוץ הילדים. 10. מהם 3 המקומות שאת הכי רוצה להיות בהם עכשיו: מיטה, חו"ל, הצגת סוף השנה של החוג דרמה שלי ^^" 11. מהם 3 הדברים שאת הכי אוהבת בגוף שלך: נמנמ. גבות, אף, עיניים. 12. מהם 3 הדברים שאת הכי שונאת בגוף שלך: בטן, שיער (בתיקון), שיניים (כנ"ל). 13. מהם 3 הסרטים האהובים עלייך: נמנמ. 'קליק', הסרט של 'קטנטנות' ^^" והסרט על ריי צ'ארלס. 14. מהם 3 השירים האהובים עלייך: 'מכה אפורה' / מוניקה סקס, 'המכשפות' / המכשפות, 'ריקוד האלים' / המכשפות. 15. מהם 3 התוכניות שהכי נצפות אצלך: לא כ"כ צופה בטלוויזיה. כשיוצא, אז בכל מיני שטוייעס בניקלודיאון. 16. מהם 3 הדברים שבחיים לא היית מסכימה לעשות,בעד שום מחיר שבעולם: לרצוח, לזרוק חתול למדורה, להזדווג עם גורילה. 17. מהם 3 הדברים שהיית נותנת המון כדי לעשות אותם: שתענה לי בטלפון, שאני אפטר מזכרונות מסוימים ושאני אקבל את עצמי כמו שאני. 18. מהם 3 הספרים האהובים עלייך: 'ארבעה בתים וגעגוע' / אשכול נבו, '1984' / ג'ורג' אורוול, 'עד כלות' / גפנה אמיר. 19. מהם 3 הדברים שתרצי להיות שתהיי גדולה: פסיכולוגית, עיתונאית, שחקנית. 20. מהם 3 המקצועות האהובים עלייך[בבצפר]: אנגלית, לשון והבעה, צרפתית (כי אני לא לומדת בכלל XD). 21. מהם 3 החיות האהובות עלייך: חתול, כלב ושועל. 22. מהם 3 הגלידות[טעמים] שאת הכי אוהבת: שוקולד, לימון ומלבי. 23. מיהם 3 האנשים שראית לאחרונה: אבא שלי, איזשהם 2 אנשים ברחוב. 24. מיהם 3 האנשים שהיית הכי רוצה לדבר איתם עכשיו: היא, היא, היא. מי צריך 3 אנשים? 25. מהם 3 הדברים שאת הכי אוהבת לעשות במחשב: אינטרנט, התכתבויות, סימס. 26. מהם 3 הדברים שאת רוצה שיקרו עכשיו: לדבר איתה בטלפון, לסיים שיעורי בית, לסיים את המצגת במדעים
27. מהם 3 הדברים העיקריים שישתנו לדעתך אצלך בעוד 5 שנים מעכשיו: מראה חיצוני, יחס לדברים מסוימים וזכרונות שיטשטשו (אני מקווה לפחות). 28. מהם 3 הדברים הראשונים שאת עושה כשאת מתעוררת: חוזרת לישון, מסתכלת בשעון, חוזרת לישון. 29. מהם 3 הדברים האחרונים שאת עושה לפני שאת הולכת לישון: לכבות את המחשב, לשמוע MP3 ולצחצח שיניים.

hili האחת

New member
עונה../images/Emo79.gif

1. מהם שלושת המאכלים האהובים עלייך: שוקולד, ספגטי, בשר. 2. מהם 3 הצבעים השולטים המלתחה שלך: שחור, ורוד, ג'ינס. 3. מהם 3 הזמרים\להקות הכי שולטים: סינרגיה, רן דנקר, גוון סטפני. 4. מיהם 3 החברות\חברים הכי טובים שלך: אין. 5. מהם 3 הדיסקים הכי אהובים עלייך: סינרגיה, אבריל לווין, שירי מימון. 6. מהם 3 חברות הבגדים האהובות עלייך: הוניגמן קידס (עוד לא יצא לי לקנות אבל ראיתי אצל חברות ויש להם בגדים מדהימים), S WEAR (שולט), ופוקס. 7. מהם 3 התכונות שאת הכי אוהבת בעצמך: רומנטיות, אני חושבת שאני חברה טובה, ונאמנות. 8. מהם 3 התכונות שאת הכי שונאת בעצמך: נאיביות, טמטומים רגעיים ונטייה להתנהגות של שיכורה בלי לשתות שום דברXP 9. מהם 3 הערוצים הכי נצפים אצלך: MTV, ניקלודיאון, ערוץ הילדים. 10. מהם 3 המקומות שאת הכי רוצה להיות בהם עכשיו: הים, טורקיה וטופ דוראן (בת מצווה לחברה שלי). 11. מהם 3 הדברים שאת הכי אוהבת בגוף שלך: ידיים, עיניים ושיער. 12. מהם 3 הדברים שאת הכי שונאת בגוף שלך: רגליים, אף וגבות. 13. מהם 3 הסרטים האהובים עלייך: "סיפור אהבה בלתי נשכח", "ילדות רעות" ו"לא יכולים להתאפק" 14. מהם 3 השירים האהובים עלייך: עכשיו? האקונה מטטה (חברה שלי הדביקה אותי), the sweet escape של גוון סטפני, והבוקר יאיר. 15. מהם 3 התוכניות שהכי נצפות אצלך: ברייקפאסט קלאב בMTV, השיר שלנו 3 והשיר שלנו 1. 16. מהם 3 הדברים שבחיים לא היית מסכימה לעשות, בעד שום מחיר שבעולם: להיות מישהי אחרת, לחזור השנה לצופים (למרות שאחד מהמדריכים מנסה לשכנע אותי), ולצבוע את השיער, למרות שיש לו צבע מוזר. 17. מהם 3 הדברים שהיית נותנת המון כדי לעשות אותם: לאהוב באמת ושיאהבו אותי בחזרה באמת, לחבק את... אותו, לפוצץ את המתקן הגרעיני של אירן עליהם. 18. מהם 3 הספרים האהובים עלייך: "רוקדת בתחתונים" וכל סדרת "אנגוס חוטיני ונשיקות חזיתיות", יומני הנסיכה 3, יומני הנסיכה 4. 19. מהם 3 הדברים שתרצי להיות שתהיי גדולה: להיות סופרת/ מוזיקאית (מוזיקאית זה החלום שלי), להתחתן וללדת יחדים 20. מהם 3 המקצועות האהובים עלייך[בבצפר]: שיעור חופשי, שיעור חופשי והפסקה. 21. מהם 3 החיות האהובות עלייך: חתול, דולפין וסוס. 22. מהם 3 הגלידות[טעמים] שאת הכי אוהבת: תות, מסטיק ווניל. 23. מיהם 3 האנשים שראית לאחרונה: אמא שלי, אבא שלי ואחי הקטן. 24. מיהם 3 האנשים שהיית הכי רוצה לדבר איתם עכשיו: אין. 25. מהם 3 הדברים שאת הכי אוהבת לעשות במחשב: קומונות ופורומים, סימס ואיסיקיו. 26. מהם 3 הדברים שאת רוצה שיקרו עכשיו: ללכת לבת מצווה של חברה שלי, להגיד 'אני אוהבת אותך' ולהתכוון, לחבק מישו. 27. מהם 3 הדברים העיקריים שישתנו לדעתך אצלך בעוד 5 שנים מעכשיו: אני אהיה יותר יפה (נראלי), יותר חכמה, ואני אהיה מאוהבת באמת. 28. מהם 3 הדברים הראשונים שאת עושה כשאת מתעוררת: קמה, מתלבשת, מצחצחת שיניים. 29. מהם 3 הדברים האחרונים שאת עושה לפני שאת הולכת לישון: מכבה את הטלוויזיה, מכבה את האור ושוכבת במיטה.

למעלה