..
מהם שלושת המאכלים האהובים עלייך: פיצה..פיצה..פיצה.. 2. מהם 3 הצבעים השולטים המלתחה שלך: ממ..לא שמתי לב P= נראה לי שורוד,ושחור. 3. מהם 3 הזמרים\להקות הכי שולטים: שולטים? עברי לידר,אביב גפן ו.לא יודעת מי עוד. אבל אני אוהבת את מירי מסיקה,אלון דה לוקו,אריק ברמן..הראל מויאל... 4. מיהם 3 החברות\חברים הכי טובים שלך: סטיץ' ואופירע.ושלישית?ממ..לא יודעת.נטלי[?] 5. מהם 3 הדיסקים הכי אהובים עלייך: לא קונה

יש MP3! 6. מהם 3 חברות הבגדים האהובות עלייך: פוקססס..בוניטההה..טי אן טי 7. מהם 3 התכונות שאת הכי אוהבת בעצמך: חברותית ; ]] , שמחה//אופטימית ,, עקשנית. 8. מהם 3 התכונות שאת הכי שונאת בעצמך: עצבנייייתתתת!!! ,קנאית..ממ..זהו. 9. מהם 3 הערוצים הכי נצפים אצלך: מממ..אין,אני מדפדפת בין ערוץ לערוץ וסתם מסתכלת במה שמעניין

ולא רואה הרבה טלוויזיה. 10. מהם 3 המקומות שאת הכי רוצה להיות בהם עכשיו: יפן,

חוף ים

ו..זהו. 11. מהם 3 הדברים שאת הכי אוהבת בגוף שלך: אין..
12. מהם 3 הדברים שאת הכי שונאת בגוף שלך: בטטןן[מלאה] ..ממ..ידייייםםםם!!![למעלה,הן שמנות] 13. מהם 3 הסרטים האהובים עלייך: אני רואה סרטים ולא מתייחסת לשם שלהם

, אבל אני אוהבת תסרטים שלינדזי לוהן והלארי דאף משתתפות בהם. 14. מהם 3 השירים האהובים עלייך: כל פעם משתנה..

15. מהם 3 התוכניות שהכי נצפות אצלך: השיר שלנו..בוב ספוג..ו..זהו. 16. מהם 3 הדברים שבחיים לא היית מסכימה לעשות,בעד שום מחיר שבעולם: רוצחת מישהו. 17. מהם 3 הדברים שהיית נותנת המון כדי לעשות אותם: מה? 18. מהם 3 הספרים האהובים עלייך: דידי אני//ילדה רעה..נמנמ לא זוכרת עוד. 19. מהם 3 הדברים שתרצי להיות שתהיי גדולה:בעלת מסעדה//פיצריה // פסיכולוגית ז=ה=ו, 20. מהם 3 המקצועות האהובים עלייך[בבצפר]: איכס איכס ואיכס 21. מהם 3 החיות האהובות עלייך: לא סובלת חיות.. :X 22. מהם 3 הגלידות[טעמים] שאת הכי אוהבת:וניל,כרמל..מממ..איזה עוד טעמים יש?אני טעמתי רק את אלה

23. מיהם 3 האנשים שראית לאחרונה: אחותי,חברה שלה.אבא.

24. מיהם 3 האנשים שהיית הכי רוצה לדבר איתם עכשיו: מאיר[אהובי 3> ] ! , רק איתו. 25. מהם 3 הדברים שאת הכי אוהבת לעשות במחשב: להתכתב,להיות בשואומי..לשחק... 26. מהם 3 הדברים שאת רוצה שיקרו עכשיו: שפתאום יהיה לי סימס!

,, שיתקשרו אליי מהגרלת לוטו ויגידו שזכיתי D: ,, שההורים שלי יגידו שהם מסכימים להעביר אותי לפנימייה שאני כל כך רוווצה! 27. מהם 3 הדברים העיקריים שישתנו לדעתך אצלך בעוד 5 שנים מעכשיו: אני אתבגר, יותר אבין באהבה, ממ זהו. 28. מהם 3 הדברים הראשונים שאת עושה כשאת מתעוררת: ההולכת לשירותים לשטוף פנים,שותה שוקו,ואז מצחצחת שיניים. 29. מהם 3 הדברים האחרונים שאת עושה לפני שאת הולכת לישון: חוזרת מהביה"ס

,, מקלחת ,, מחשב. ואז לישוןן =)