מה התירוצים שלכם?../images/Emo55.gif

אם אתם מאחרים או לא מכינים ש.ב מה התירוצים שלכם למורות? פעם יכולנו להגיד ש"הכלב אכל את המחברת" ... והיום ??? יאללה, נראה אתכם מתרצים..

התירוצים שלי../images/Emo55.gif

לאיחור לבצפר: לא קמתי.. אני מצטערת המורה אבל נתקעתי במעלית. הייתה הצפה בבית והייתי צריכה לעזור לנקות. איזה שני ילדים גדולים הציקו לי וחסמו לי את הדרך. היה לי פאנצ'ר באופניים. לאיחור מההפסקה: לא שמעתי את הצלצול.. סליחה המורה אבל קיבלתי מכה בראש והלכתי לשטוף פנים..(יעני בכיתם..) שיחקתי כדורגל ועפו לי הנעליים לשיחים ולא מצאתי אותם.. מישהו חסם את המדרגות (אצלנו קורה הרבה..) אחת המורות ביקשה ממני לנקות קצת במסדרון (אם היא שואלת מי אתם לא מכירים אותה, היא לא מלמדת אותכם..) לא הכנתי ש.ב: הייתה הצפה בבית ולא היה לי זמן.. אני הייתי צריכה לשמור על האחיינים שלי (פיהוק) והם ממש שובבים ולא הצלחתי להתרכז. היה לי זמן רק בערב והייתה הפסקת חשמל ולא ראיתי כלום.. אמא בטעות זרקה לי את המחברת.. אבל אני ישלים..

shirarditi

New member
../images/Emo108.gifשליי^____^

אבל אצלינו בביצרפר זה הרבה יותר קל, כי יש אוטובוסים[זה ביצפר אזורי]. לאיחור על השיעור הראשון: 1.איחרתי ת'הסעה ואימאבא לקחו אותי [גם בתוך התירוץ הזה יש הרבה תירוצים, למשל היה פנצ'ר בגלגל, שיטפון, חסמו ת'כביש, והכי פשוט-פקק] 2.אמרו לי שהשיעור בכיתה אחרת[עובד רק בחטיבה/תיכון] 3.אמרו לי שיש שיעור חופשי, מה אין? אבל איך, מוישל'ה אמר לי אתמול כי את קרובת משפחה של אחות של חבר של סבא של בנדוד שלו והוא סיפר לי שהיית חולה, אושהיה לנכדה שלך טיול והבת שלך הייתה חולה ובעלה, כלומר אבא של הנכדה שלך נסע להונללו, לכן את נסעת.. מה לא? יא אללה, אני יבעט במיושל'ה הזה, ככה מסובב אותי, את יודעת שגם שלשום הוא אמר לי שריבקהל'ה בחופשת לידה והיא לא באה לכנס המורים במקום השביתה... [ככה להמשיך לטרטר אותה עד שיימאס לה מכם והיא תתן לכם להיכנס
]

LittleDiddle

New member
יש לי תירוץ אחד ../images/Emo6.gif

לאיחור לבית הספר אני מביאה אישור מאמא שלי שהייתי בבדיקת דם

shmulikshaul

New member
שאני לא מכין שיעורי בית

אני אומר שיש לי ואם היא בודקת ושואלת אותי אני אומר שהתבלבלתי בעמודים והיא לא רושמת שלא הכנתיי! והיא גם בקושי בודקתת

עונה

1.פיצה, המבורגר ופסטה 2.שחור, כחול אדום 3.סנופ דוג, 50 סנט ו טו פאק 4.יש לי הרבה חברים לא יודע מי הכי טוב 5. אני אוהב את כל הדיסקים 6.הוניגמן, פוקס ולי קופר 7.נחמד, עוזר ושטותניק 9.mtv, ערוצי סרטים וערוצי ספורט 10.יוון, אם חברים ובמגרש כדורסל 11. גבוה, רזה ודי שרירי 13.נחשו מי, מפרקים את הבית ואז הגיעה פולי 14.אני אוהב את כל השירים של הלהקות שאמרתי 15.משחקים של מכבי (בכדורסל) סרטים... 16.להרוג מישהו, לאכול אבוקדו . 17.לנשק את הילדה שאני אוהב כרגע...
, לבטל את שיעור היסטוריה ולטוס לארה"ב 19.שחקן כדורסל 20.אנגלית, מתמטיקה (רק חבל שאני שונא את המורה) וספורט 21.כלבים חתולים ודולפינים 22.אני אוהב את כל הגלידות שאין בהם אגוזים. 23.את החברים שלי 24.חברים שלי חברות שלי ואנתוני פרקר 25.סימס לבדוק אם יש שביתה ואי סי. 26.שיגידו בחדשות שמבטלים את שיעור היסטוריה (אפשר להבין שאני לא אוהב היסטוריה
) יאמרו לי שזכיתי במיליארד שקל בלוטו ושיפול על המורה שלי למתמטיקה מטאור מהחלל. 27.לא יודע 28.חוזר לישון עוד איזה 10 דקות, חושב על מה שהולך להיות בבית ספר מצחצח שיניים 29.מצחצח שיניים, בודק אם האימיול עובד ומדליק טלוויזיה בחדר.

i love you boy

New member
..

מהם שלושת המאכלים האהובים עלייך: פיצה..פיצה..פיצה.. 2. מהם 3 הצבעים השולטים המלתחה שלך: ממ..לא שמתי לב P= נראה לי שורוד,ושחור. 3. מהם 3 הזמרים\להקות הכי שולטים: שולטים? עברי לידר,אביב גפן ו.לא יודעת מי עוד. אבל אני אוהבת את מירי מסיקה,אלון דה לוקו,אריק ברמן..הראל מויאל... 4. מיהם 3 החברות\חברים הכי טובים שלך: סטיץ' ואופירע.ושלישית?ממ..לא יודעת.נטלי[?] 5. מהם 3 הדיסקים הכי אהובים עלייך: לא קונה:D יש MP3! 6. מהם 3 חברות הבגדים האהובות עלייך: פוקססס..בוניטההה..טי אן טי 7. מהם 3 התכונות שאת הכי אוהבת בעצמך: חברותית ; ]] , שמחה//אופטימית ,, עקשנית. 8. מהם 3 התכונות שאת הכי שונאת בעצמך: עצבנייייתתתת!!! ,קנאית..ממ..זהו. 9. מהם 3 הערוצים הכי נצפים אצלך: מממ..אין,אני מדפדפת בין ערוץ לערוץ וסתם מסתכלת במה שמעניין:D ולא רואה הרבה טלוויזיה. 10. מהם 3 המקומות שאת הכי רוצה להיות בהם עכשיו: יפן, :) חוף ים :) ו..זהו. 11. מהם 3 הדברים שאת הכי אוהבת בגוף שלך: אין..
12. מהם 3 הדברים שאת הכי שונאת בגוף שלך: בטטןן[מלאה] ..ממ..ידייייםםםם!!![למעלה,הן שמנות] 13. מהם 3 הסרטים האהובים עלייך: אני רואה סרטים ולא מתייחסת לשם שלהם :p , אבל אני אוהבת תסרטים שלינדזי לוהן והלארי דאף משתתפות בהם. 14. מהם 3 השירים האהובים עלייך: כל פעם משתנה.. :p 15. מהם 3 התוכניות שהכי נצפות אצלך: השיר שלנו..בוב ספוג..ו..זהו. 16. מהם 3 הדברים שבחיים לא היית מסכימה לעשות,בעד שום מחיר שבעולם: רוצחת מישהו. 17. מהם 3 הדברים שהיית נותנת המון כדי לעשות אותם: מה? 18. מהם 3 הספרים האהובים עלייך: דידי אני//ילדה רעה..נמנמ לא זוכרת עוד. 19. מהם 3 הדברים שתרצי להיות שתהיי גדולה:בעלת מסעדה//פיצריה // פסיכולוגית ז=ה=ו, 20. מהם 3 המקצועות האהובים עלייך[בבצפר]: איכס איכס ואיכס 21. מהם 3 החיות האהובות עלייך: לא סובלת חיות.. :X 22. מהם 3 הגלידות[טעמים] שאת הכי אוהבת:וניל,כרמל..מממ..איזה עוד טעמים יש?אני טעמתי רק את אלה:D 23. מיהם 3 האנשים שראית לאחרונה: אחותי,חברה שלה.אבא.:D 24. מיהם 3 האנשים שהיית הכי רוצה לדבר איתם עכשיו: מאיר[אהובי 3> ] ! , רק איתו. 25. מהם 3 הדברים שאת הכי אוהבת לעשות במחשב: להתכתב,להיות בשואומי..לשחק... 26. מהם 3 הדברים שאת רוצה שיקרו עכשיו: שפתאום יהיה לי סימס! :( ,, שיתקשרו אליי מהגרלת לוטו ויגידו שזכיתי D: ,, שההורים שלי יגידו שהם מסכימים להעביר אותי לפנימייה שאני כל כך רוווצה! 27. מהם 3 הדברים העיקריים שישתנו לדעתך אצלך בעוד 5 שנים מעכשיו: אני אתבגר, יותר אבין באהבה, ממ זהו. 28. מהם 3 הדברים הראשונים שאת עושה כשאת מתעוררת: ההולכת לשירותים לשטוף פנים,שותה שוקו,ואז מצחצחת שיניים. 29. מהם 3 הדברים האחרונים שאת עושה לפני שאת הולכת לישון: חוזרת מהביה"ס :D ,, מקלחת ,, מחשב. ואז לישוןן =)

למעלה