hili האחת

New member
עונה../images/Emo79.gif

צבעים: צבע שיער: חום בהיר. צבע ציפורנים: צבע של ציפורניים. צבע קיר בחדר: סגול בהיר. צבע מצעים: יש הרבה. צבע מקלדת: שחור. צבע טלפון: שחור. צבע פלאפון: אפור. צבע בלוג: אין. צבע חולצה: ורוד. צבע מכנס: שחור. צבע תחתונים: ורוד. צבע גרביים:אפור ורוד. צבע חזיה: מה זה השאלות האלו? צבע רקע במחשב: ירוק סגול. האם יש לך: אח/ים/יות: 2. דיסקמן: אין. חיית מחמד: חתולים. טלוויזיה בחדר: כן. מחשב בחדר: לא. מחלה סופנית: לא, אבל יש לי מחלת לב. חברים סטרייטים: המון. חברים הומוסקסואליים: אין. מערכת סטריאו: הלוואי. האם אי פעם: התחבקת: כן. נמשכת למישהו פנוי: כן. התאהבת קשות: תלוי התאהבת בידיד: לא. נמשכת למורה בבצפר: לא. ניהלת רומן סודי: לא. ראית חדשות מהתחלה עד הסוף: כן. אכלת משהו למרות שידעת שפג תוקפו לפני יום: לא. הלכת מכות: עם האחים שלי. קיבלת פנס בעין: כמה פעמים. הרכבת עדשות: לא. דחפת מזלג לשקע חשמל: לא. הרבצת למכשיר חשמלי כי הוא לא פעל: לא. בישלת: כמה פעמים. עשית בייביסיטר: לאחים שלי. הרגת מישהו: לא. פגעת במישהו: יש מצב. מישהו הציל את חייך: רופא. איחרת לבית-ספר: כמה פעמים. הברזת מבית-ספר: לא. הבנאדם שאתה הכי אוהב: המשפחה, החברות, אביתר... החג האהוב עלייך: פסח וים העצמאות. הסרט האחרון שראית: בתול בן ארבעים. הסדרה האחרונה שראית: ברייקפאסט קלאב- אם טי וי. הדבר האחרון ששתית: ארטיק. המחשבה האחרונה שלך: "אופס..." השיר האחרון ששמעת: "מסובך" (בתרגום חופשי) של אבריל לוין. עוד קצת עלייך: שתית אלכוהול: לא. נסעת בכבאית: לא. אוסף משהו: לא. מאוהב/ת: כן. אכלת כלי כתיבה: לאXP נפגעת מאוד ממישהו: הרבה פעמים. זרקו עלייך מאכל: כמה פעמים. ובכללי: שם: הילי. גיל: 12. מאכל אהוב: משתנה:) כרגע עוגת גבינה. שתיה אהובה: דיאט אר סי קולה. כיתה: ו'1 לאן יוצא בדרך כלל: מועדוני כפר אצלנו. זה עובד ככה: יש לכל כפר מועדון ומי שרוצה לעשות מסיבה שוכר את המועדון ומביא דיג'י. מה סגנון המוזיקה שאתה אוהב: רוק, פופ... אם טי וי, כמעט הכל. מה היחס עם ההורים: טוב. היית אצל פסיכולוג? לא. היית אצל פסיכיאטר? לא. חשבת על התאבדות? לא. הרגשת דחוי? כמה פעמים. נכשלת במבחן? אף פעם. כתבת שיר? מלאא פעמים. ניגנת על כלי נגינה? גיטרה, חצוצרה... אם כן, על מה? רשום למעלה. איך מצב הרוח שלך בדרך כלל? מעולה. מקלל הרבה? נפלט לי הרבה פעמים "בן כלב" וכזה. ישן הרבה? לא ממש. אוכל הרבה? לא. אוהב שוקולד? מאוד! שמאלני/ימני? פוליטיקה? אמצעית עם נטייה שמאלה. ידיים? ימנית. מה דעתך על הומואים ולסביות? זו נטייה, אין מה לגנות אותם או משהו. זו לא אשמתם וזה העניין שלהם. מתנגד להתנהגות החרדים הקיצוניים? כן.

Miss T B

New member
יייי../images/Emo80.gif../images/Emo175.gif

צבעים: צבע שיער: שטני צבע ציפורנים: לבן נו כזה של גוף
צבע קיר בחדר: ירוק בהיר צבע מצעים: ירוק ורוד בהיר צבע מקלדת: לבן צבע טלפון: כסוף ואפור צבע פלאפון: לבן צבע בלוג: אין צבע חולצה: עכשיו זה ורוד צבע מכנס: ג'ינס כחול צבע תחתונים: ורוד
צבע גרביים: לבן צבע חזיה: אדום(טוב דיXD) צבע רקע במחשב: צבעיי ים עם סביבה ירוקה האם יש לך: אח/ים/יות: כן דיסקמן: כן חיית מחמד: כן טלוויזיה בחדר: כן מחשב בחדר: כן מחלה סופנית: לא חברים סטרייטים: מה? חברים הומוסקסואליים: לא מערכת סטריאו: כן האם אי פעם: התחבקת: כן נמשכת למישהו פנוי: כן התאהבת קשות: כן התאהבת בידיד: כן נמשכת למורה בבצפר: לא ניהלת רומן סודי: לא ראית חדשות מהתחלה עד הסוף: לא אכלת משהו למרות שידעת שפג תוקפו לפני יום: לא הלכת מכות: בערך קיבלת פנס בעין: לא הרכבת עדשות: לא דחפת מזלג לשקע חשמל: לא(?!) הרבצת למכשיר חשמלי כי הוא לא פעל:
כן בישלת: כן עשית בייביסיטר: בערך הרגת מישהו: כן(חרקים
) פגעת במישהו: כן מישהו הציל את חייך: כן!(כמעט נפלתי מהר ענקי!!!!!!! ומישהו תפס אותי) איחרת לבית-ספר: כן הברזת מבית-ספר: כן(משיעור) הבנאדם שאתה הכי אוהב: אמ כל אחד בצורה שמתאימה לו החג האהוב עלייך: פסח הסרט האחרון שראית: החופשה של בין הסדרה האחרונה שראית: בוב ספוג^_^ הדבר האחרון ששתית: מים המחשבה האחרונה שלך: על מה שתיתי חח השיר האחרון ששמעת: רוצה בנות(זה מה שהיה פתאום בחוץ) עוד קצת עלייך: שתית אלכוהול: לא נסעת בכבאית: לא(??) אוסף משהו: כן מאוהב/ת: כן אכלת כלי כתיבה:
בערך נפגעת מאוד ממישהו: כן זרקו עלייך מאכל: כן><' ובכללי: שם: טל גיל: 12וחצי מאכל אהוב: יש הרבהההההההההההההה אבל בייחוד שקשוקהD:! שתיה אהובה: פאנטה! ועוד ועוד ועוד כיתה: ז' לאן יוצא בדרך כלל: לטייל
מה סגנון המוזיקה שאתה אוהב: פופ, קאנטרי, בלוז... מה היחס עם ההורים: כרגיל. היית אצל פסיכולוג? לא היית אצל פסיכיאטר? לא חשבת על התאבדות? לא הרגשת דחוי? כן נכשלת במבחן? כן כתבת שיר? כן ניגנת על כלי נגינה? כן אם כן, על מה? גיטרה, פסנתר, אורגן ועוד הרבה איך מצב הרוח שלך בדרך כלל? כרגיל מקלל הרבה? לא ישן הרבה? לא אוכל הרבה? בערך אוהב שוקולד? כן שמאלני/ימני? באיזה הקשר?... מה דעתך על הומואים ולסביות? בניי אדם רגילים כמו כולם שפשוט נשמכים למין שלהם. מתנגד להתנהגות החרדים הקיצוניים? כן.

B o B cat

New member
יש לי תשובות מהממות!!! עכשיו תקראו...

1. מהם שלושת המאכלים האהובים עלייך: שוקולד, עוף בגריל ופירה. 2. מהם 3 הצבעים השולטים המלתחה שלך: ורוד, כחול ושחור. 3. מהם 3 הזמרים\להקות הכי שולטים: ST, אמ..., נימ.... 4. מיהם 3 החברות\חברים הכי טובים שלך: לא יודעת XP 5. מהם 3 הדיסקים הכי אהובים עלייך: פסקול מולאן, פסקול מולין רוז', פסקול לייון קינג [וכל שאר הפסקולים שיש לי שהם לא ממש שלושה] 6. מהם 3 חברות הבגדים האהובות עלייך: אין. 7. מהם 3 התכונות שאת הכי אוהבת בעצמך: נאמנות, הקשבה, יצירתיות. 8. מהם 3 התכונות שאת הכי שונאת בעצמך: קנאות, קרירות, אגו של גבר ><. 9. מהם 3 הערוצים הכי נצפים אצלך: יאס סטארז 1, יאס סטארז 2 וניקולדאון. 10. מהם 3 המקומות שאת הכי רוצה להיות בהם עכשיו: בבית, בחו"ל, בים. 11. מהם 3 הדברים שאת הכי אוהבת בגוף שלך: השיער, הרגליים, הפנים. 12. מהם 3 הדברים שאת הכי שונאת בגוף שלך: הידיים, כפות הרגליים, אגן. 13. מהם 3 הסרטים האהובים עלייך: כולם. 14. מהם 3 השירים האהובים עלייך: גם כולם. 15. מהם 3 התוכניות שהכי נצפות אצלך: Heroes, Amrican Idol, Project Runway 16. מהם 3 הדברים שבחיים לא היית מסכימה לעשות,בעד שום מחיר שבעולם: להרוג חיה או בנאדם, לאכול בנאדם, להיות נודיסטית [XD] 17. מהם 3 הדברים שהיית נותנת המון כדי לעשות אותם: להצליח במוזיקה, לטייל מסביב לעולם, לגדל עוד חיה. 18. מהם 3 הספרים האהובים עלייך: מכשפה של סילביה ריס, מועדון סודי ביותר ספר ראשון ושני של ג'נט קווין הרקין. 19. מהם 3 הדברים שתרצי להיות שתהיי גדולה: מוזיקאית, גרפיקאית, מליונרית [מה? כולם רוצים XD] 20. מהם 3 המקצועות האהובים עלייך[בבצפר]: איכס.... 21. מהם 3 החיות האהובות עלייך: כולם!!! אבל בעיקר טיגריסים, זאבים ופינגווינים. 22. מהם 3 הגלידות[טעמים] שאת הכי אוהבת: שוקו, וניל, שוקו וניל. 23. מיהם 3 האנשים שראית לאחרונה: חברות שלי אבל הן די היו 4... 24. מיהם 3 האנשים שהיית הכי רוצה לדבר איתם עכשיו: חברה שלי, אהוד אולמרט ובריטני ספירס. 25. מהם 3 הדברים שאת הכי אוהבת לעשות במחשב: לשחק און ליין, לדבר באיסי, להשתגע בפוטושופ. 26. מהם 3 הדברים שאת רוצה שיקרו עכשיו: שנזכה במיליון דולר בלי מס, שיגיע כבר ה-30 ליוני, שהיה איזה מישהו חדש ונורמלי לכיתה שלי. 27. מהם 3 הדברים העיקריים שישתנו לדעתך אצלך בעוד 5 שנים מעכשיו: הגובה, המבנה, המיומנות בפסנתר, המיומנות בפוטושופ והפחד שלי מאיליינרים ועוד איפורים שצריכים להכנס לעיניים. =S 28. מהם 3 הדברים הראשונים שאת עושה כשאת מתעוררת:פותחת ת'עניין, מזדחלת במיטה עד שההורים שלי מציקים לי לקום, קמה מהמיטה. 29. מהם 3 הדברים האחרונים שאת עושה לפני שאת הולכת לישון: שותה שוקו, מצחצחת שיניים ומכסה ת'עצמי.

shirarditi

New member
../images/Emo108.gifזה או זה

מי שלא יודע, כל אחד נותן שתי אפשרויות מאותו נושא וצריך לבחור את האפשרות המועדפת. אז נתחיל: שודדי הקאריביים 3 או ספיידרמן 3?

תות.../images/Emo60.gif

להתנשק עם גורילה שהרגע אכלה 4 טון שום או להתחתן עם מרילין מנסון בתוך כלוב אריות?

shirarditi

New member
../images/Emo108.gifלרדת בגדול

אבל אני לא שמנה
שוקולד לבן אוורירי או שוקלד חלב עם קרם תות?

../images/Emo41.gifמשחק- השאלון שאחרי../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif../images/Emo60.gif

אז ככה, זה עובד בצורה כזאת: מישהו כותב שאלון של 10 שאלות. מי שאחריו עונה על השאלון הזה וכותב 10 שאלות נוספות. אחריו בא עוד מישהו ועונה על 10 השאלות שכתב הקודם וכותב 10 חדשות, וכך הלאה. קאפיש? אני אתחיל ^^ 1) מה שמך? 2) וגילך? 3) מנגן במשהו? אם כן, במה? אם לא, היית רוצה לנגן במשהו? במה? 4) אוהב סושי? 5) נקודות זה חמוד? 6) תגובתך הרשמית לסקיני ג'ינס: 7) מיקי מאוס או מיני מאוס? 8) שוקולד עם פצפוצים או שוקולד עם קצפת? 9) נכון שלאמות ורודות הן כוסיות משהו ביג טיים? 10) שניצלים זה טוב?

shirarditi

New member
../images/Emo108.gif

1) מה שמך? שיר. 2) וגילך? 12.7 :) 3) מנגן במשהו? אם כן, במה? אם לא, היית רוצה לנגן במשהו? במה? פסנתר:) 4) אוהב סושי? פיחסע. 5) נקודות זה חמוד? אהא. 6) תגובתך הרשמית לסקיני ג'ינס: נייס, אבל לא עלי. 7) מיקי מאוס או מיני מאוס? מיקי 8) שוקולד עם פצפוצים או שוקולד עם קצפת? עם קצפת 9) נכון שלאמות ורודות הן כוסיות משהו ביג טיים? אוהו, בטח. 10) שניצלים זה טוב? כן! השאלון הבא: 1.מה עדיף-סלקום או אורנג'? 2.איזה מאכל אתה הכי שונא? 3. מה דעתך על בריטני ספירס? 4. איזה אומטקון הכי מועדף עליך? ואיזה הכי שנוא? 5. מה השעה עכשיו? 6. באיזה כיתה אתה? 7. לך ימינה 3 צעדים וקדימה צעד 1. מה הדבר הכי קרוב אליך? 8. באיזה צבע הקלמר שלך? 9. אוהב שאלונים? 10. אוהב נקניקיות?

למעלה