../images/Emo109.gif היי לכולם ../images/Emo3.gif
מה קורה
אני כולי בהכנות לבגרויות, כבר הייתה לי אחת במחשבים
מתקדם טוב... אני פה לבינתיים..
(לא נטשתי
) 1. מהם שלושת המאכלים האהובים עלייך: פיצה
, ספגטי וכל מה שאיטלקי ודרום אמריקאי
2. מהם 3 הצבעים השולטים המלתחה שלך: כחול, סגול ושחור 3. מהם 3 הזמרים\להקות הכי שולטים: פייי התקלתם אותי.. זה משתנה המון.. אבל כרגע- Our Lady Peace, Oasis, Alanis Morissette, Thirteen Senses (הגנבתי עוד אחד
)... 4. מיהם 3 החברות\חברים הכי טובים שלך: יש יותר משלוש.. בחיי
יש לי חברים מדהימים
תודה לכם
5. מהם 3 הדיסקים הכי אהובים עלייך: הכל מהכל... יש המון... 6. מהם 3 חברות הבגדים האהובות עלייך: אמממ TNT, FOX.. לפעמים יש להם דברים נחמדים 7. מהם 3 התכונות שאת הכי אוהבת בעצמך: חח.. קשה לי להגיד מה טוב בי... |: אני חושבת העזרה לאחרים
8. מהם 3 התכונות שאת הכי שונאת בעצמך: אמממ לפעמים מתעצבנת בקלות... 9. מהם 3 הערוצים הכי נצפים אצלך: 2, 3, 10, ניקולדיאון :} 10. מהם 3 המקומות שאת הכי רוצה להיות בהם עכשיו: צ'ילה, אוסטרליה וגרמניה... 11. מהם 3 הדברים שאת הכי אוהבת בגוף שלך: עזבו...
12. מהם 3 הדברים שאת הכי שונאת בגוף שלך: חחח עזבו גם את זה 13. מהם 3 הסרטים האהובים עלייך: City Of Angels... אין כמוהו... וטרילוגיית הארי פוטר/ ספיידרמן... 14. מהם 3 השירים האהובים עלייך: חחח... יש לי יותר מ- 1000 שירים אהובים... 15. מהם 3 התוכניות שהכי נצפות אצלך: הכל
מהכל... 16. מהם 3 הדברים שבחיים לא היית מסכימה לעשות,בעד שום מחיר שבעולם: לאכול דברים מגעילים... |: אין נוראי מיזה... 17. מהם 3 הדברים שהיית נותנת המון כדי לעשות אותם: אממ... אין לי ממש... 18. מהם 3 הספרים האהובים עלייך: ספרים? פש... יש המון.. הרלן קובן, ג'וזף פיינדר, אורי אדלמן... (הלכתי על הסופרים..) 19. מהם 3 הדברים שתרצי להיות שתהיי גדולה: משהו בתחום המחשבים/ פיזיקה.. (היי-טק)
20. מהם 3 המקצועות האהובים עלייך[בבצפר]: מחשבים, אנגלית, פיזיקה... 21. מהם 3 החיות האהובות עלייך: כלב
, ג'רפה
(הן חמודות
) ופרפר...
22. מהם 3 הגלידות[טעמים] שאת הכי אוהבת: בננה, שוקולד ווניל פצפוצים.. (הכי נדוש..) 23. מיהם 3 האנשים שראית לאחרונה: 3 חברים מאוד טובים שלי
24. מיהם 3 האנשים שהיית הכי רוצה לדבר איתם עכשיו: יש המון... לפחות 20...
25. מהם 3 הדברים שאת הכי אוהבת לעשות במחשב: לדבר עם החברים, לא יותר מיזה... 26. מהם 3 הדברים שאת רוצה שיקרו עכשיו: |: 27. מהם 3 הדברים העיקריים שישתנו לדעתך אצלך בעוד 5 שנים מעכשיו: אני לא יודעת מה יקרה מחר, אז בעוד 5 שנים
28. מהם 3 הדברים הראשונים שאת עושה כשאת מתעוררת: מצחצחת שיניים, מתלבשת ומסתרקת =] 29. מהם 3 הדברים האחרונים שאת עושה לפני שאת הולכת לישון: ספר טוב, מצחצחת שיניים ושותה שוקו
מור..