Rainbow Cookie

New member
אנייייייייייייייי../images/Emo33.gif../images/Emo110.gif

מי שמתחתי שומע את סיסטם אוף אה דאון :ם

קוניצ'יווה.^^../images/Emo129.gif

. מהם שלושת המאכלים האהובים עלייך: צ'יפס, סגריות ואמ.צ'יפס. 2. מהם 3 הצבעים השולטים המלתחה שלך: אפור, שחור, אדום, ורוד. 3. מהם 3 הזמרים\להקות הכי שולטים: פאניק.מכר.טבס. 4. מיהם 3 החברות\חברים הכי טובים שלך: מהכתה? ספיר עידית (למרות שהיא זונה.) ולירון אני חושבת. וכאלה שלא פגשתי.XD מיכ'סאו, איילת והילה. 5. מהם 3 הדיסקים הכי אהובים עלייך: האחרון של טבס.האחרון של מכר ושל פאניק.XD 6. מהם 3 חברות הבגדים האהובות עלייך: הוניגמן, דלתא ולי. 7. מהם 3 התכונות שאת הכי אוהבת בעצמך: נחמדה. 8. מהם 3 התכונות שאת הכי שונאת בעצמך: אגואיסטית.עצלנית.מעצבנת. 9. מהם 3 הערוצים הכי נצפים אצלך: יס סטארס.אמטבעי.וערוץ הילדים? 10. מהם 3 המקומות שאת הכי רוצה להיות בהם עכשיו: ניו יורק.ניו יורק.ת"א. 11. מהם 3 הדברים שאת הכי אוהבת בגוף שלך: ריס.ריס.וריס. 12. מהם 3 הדברים שאת הכי שונאת בגוף שלך: הכל. חוץ מהשלושה ריסים שהוזכרו למעלה. 13. מהם 3 הסרטים האהובים עלייך: ילדות רעות, אושן 11, בייבי בום. 14. מהם 3 השירים האהובים עלייך: כרגע נדלקתי מחדש על Build God Then We'll Talk 15. מהם 3 התוכניות שהכי נצפות אצלך: נמלטים, גיבורים ומייד. 16. מהם 3 הדברים שבחיים לא היית מסכימה לעשות,בעד שום מחיר שבעולם: לאכול את עצמי.לאכול את המשפחה שלי.לרצוח מישהו טוב. 17. מהם 3 הדברים שהיית נותנת המון כדי לעשות אותם: להפגש עם מישהו אבוד. 18. מהם 3 הספרים האהובים עלייך: עלובי החיים. (כמה פאטתי.) גחליליות ואמ.מנהרת הזמן.XD 19. מהם 3 הדברים שתרצי להיות כשתהיי גדולה: כימאית, גנטיקאית מעצבת פנים. 20. מהם 3 המקצועות האהובים עלייך[בבצפר]: אנגלית, לשון ותנ"ך. (כבר לא.TT_____________TT) 21. מהם 3 החיות האהובות עלייך: כלבים. 22. מהם 3 הגלידות[טעמים] שאת הכי אוהבת: וניל, וניל עוגיות ופיסטוק. 23. מיהם 3 האנשים שראית לאחרונה: ספיר, אמא ואחי. 24. מיהם 3 האנשים שהיית הכי רוצה לדבר איתם עכשיו: אף אחד. 25. מהם 3 הדברים שאת הכי אוהבת לעשות במחשב: לראות סרטים, סדרות, לשחק בסימס, לעצב. 26. מהם 3 הדברים שאת רוצה שיקרו עכשיו: שהשיעורים באנגלית יתמלאו מעצמם. 27. מהם 3 הדברים העיקריים שישתנו לדעתך אצלך בעוד 5 שנים מעכשיו: מראה.התנהגות.ואני אהיה עם משקפיים.D= בעזרת השםםםם. |כנף||כנף| 28. מהם 3 הדברים הראשונים שאת עושה כשאת מתעוררת: מתלבשת, מסתרקת, מצחצחת שיניים. 29. מהם 3 הדברים האחרונים שאת עושה לפני שאת הולכת לישון: נושמת, רואה טלוויזיה, מקשיבה לטלוויזיה.

Rainbow Cookie

New member
קרני ליזר אולגה!קרני ליזר!../images/Emo33.gif../images/Emo110.gif

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD אמג, לא מזכיר לך משהו?

cecilia L

New member
עונה ../images/Emo13.gif

1. מהם שלושת המאכלים האהובים עלייך: -פיצה. -שניצל. -לזניה. 2. מהם 3 הצבעים השולטים המלתחה שלך: -שחור. -ירוק כהה. -כחול. 3. מהם 3 הזמרים\להקות הכי שולטים: -ניק קייב. -טייגר ליליז. -באסטד. 4. מיהם 3 החברות\חברים הכי טובים שלך: לא יודעת. החבר שלי, אני מניחה. 5. מהם 3 הדיסקים הכי אהובים עלייך: -drinking songs של מאט אליוט. -henry's dream של ניק קייב. -demons dance של הרזידנטס. 6. מהם 3 חברות הבגדים האהובות עלייך: -זארה. -הוניגמן. -קסטרו. 7. מהם 3 התכונות שאת הכי אוהבת בעצמך: -עומדת על שלי. -אחראית. -מצחיקה. 8. מהם 3 התכונות שאת הכי שונאת בעצמך: -מתעצבנת בקלות. -חסרת סבלנות. -קולנית. 9. מהם 3 הערוצים הכי נצפים אצלך: אני לא צופה בטלויזיה. 10. מהם 3 המקומות שאת הכי רוצה להיות בהם עכשיו: -אירלנד. -נפאל. -מקסיקו. 11. מהם 3 הדברים שאת הכי אוהבת בגוף שלך: -שפתיים. -אף. -חזה. 12. מהם 3 הדברים שאת הכי שונאת בגוף שלך: -ברכיים. -מרפקים. -כפות רגליים. 13. מהם 3 הסרטים האהובים עלייך: -"חמש ילדות יפות". -"מלהולנד דרייב". -closer. 14. מהם 3 השירים האהובים עלייך: וואו, זה קשה מדיי. הלאה. 15. מהם 3 התוכניות שהכי נצפות אצלך: -"מלקולם באמצע". -"סיינפלד". -"מפגשים מהסוג האישי". 16. מהם 3 הדברים שבחיים לא היית מסכימה לעשות,בעד שום מחיר שבעולם: לא יודעת, זה גם מסובך. 17. מהם 3 הדברים שהיית נותנת המון כדי לעשות אותם: כנ"ל. 18. מהם 3 הספרים האהובים עלייך: יש יותר משלושה, קשה לי להחליט. 19. מהם 3 הדברים שתרצי להיות שתהיי גדולה: לא יודעת. 20. מהם 3 המקצועות האהובים עלייך[בבצפר]: -ספרות. -תנ"ך. -ספרות מורחב (זה לא אותו דבר!). 21. מהם 3 החיות האהובות עלייך: -פיל. -ג'ירפה. -נחש. 22. מהם 3 הגלידות[טעמים] שאת הכי אוהבת: -תות שדה. -ליצ'י. -צ'אנקי מאנקי של בן&ג'ריז. 23. מיהם 3 האנשים שראית לאחרונה: -חבר שלי. -אמא שלי. -אחשלי. 24. מיהם 3 האנשים שהיית הכי רוצה לדבר איתם עכשיו: -חבר שלי, בעיקר. 25. מהם 3 הדברים שאת הכי אוהבת לעשות במחשב: -סימס. -ויקיפדיה. -בלוגים. 26. מהם 3 הדברים שאת רוצה שיקרו עכשיו: לא יודעת. 27. מהם 3 הדברים העיקריים שישתנו לדעתך אצלך בעוד 5 שנים מעכשיו: גם כן לא יודעת. 28. מהם 3 הדברים הראשונים שאת עושה כשאת מתעוררת: -מכבה שעון מעורר. -מצחצחת שיניים. -שוטפת פנים. 29. מהם 3 הדברים האחרונים שאת עושה לפני שאת הולכת לישון: -מצחצחת שיניים. -שוטפת פנים. -מכוונת שעון מעורר. [אני בחורה משעממת.
]

עונהה../images/Emo55.gif

שאלון קטן ונחמד... . מהם שלושת המאכלים האהובים עלייך: שוקולד יאמי :} פיצה איך לא? ו... אה... לא זוכרת? 2. מהם 3 הצבעים השולטים המלתחה שלך: חום שחור ולבן--> אבל אני לא פריקית
3. מהם 3 הזמרים\להקות הכי שולטים: נינט שליטעעע רן דנקר מלך! בלק אייד פיז! 4. מיהם 3 החברות\חברים הכי טובים שלך: אתם לא מכירים
5. מהם 3 הדיסקים הכי אהובים עלייך: של נינה של אבריל ו.. זהו חח 6. מהם 3 חברות הבגדים האהובות עלייך: פוקס דיזל וקסטרו 7. מהם 3 התכונות שאת הכי אוהבת בעצמך: רגישה, אופטימית ושרוטה במוח! חחח 8. מהם 3 התכונות שאת הכי שונאת בעצמך: אממ רגישה אופטימית ושרוטה במוח! חחח סתם... 9. מהם 3 הערוצים הכי נצפים אצלך: ערוץ הילדים
ערוץ יס אחת ואמ טי וי 10. מהם 3 המקומות שאת הכי רוצה להיות בהם עכשיו: בים, בים המלח בבריכה של מלון קראון פלזה (אחלה מלון) ובמיטה... 11. מהם 3 הדברים שאת הכי אוהבת בגוף שלך: אני חולהה על האף שלי! הוא ממשד חמוד חח, העניים והרגליים
12. מהם 3 הדברים שאת הכי שונאת בגוף שלך: הציפורניים וזהו.. 13. מהם 3 הסרטים האהובים עלייך: יש כל מיני 14. מהם 3 השירים האהובים עלייך: יש כל מיני 15. מהם 3 התוכניות שהכי נצפות אצלך: השיר שלנו לשעבר הפיג'מות ומועדון לילה לשעבר.. 16. מהם 3 הדברים שבחיים לא היית מסכימה לעשות,בעד שום מחיר שבעולם: לרצוח, להתאבד, לאכול שעועית
17. מהם 3 הדברים שהיית נותנת המון כדי לעשות אותם: אממ לא יודעת.. 18. מהם 3 הספרים האהובים עלייך: אין הרבה כאלה.. אולי הרי פוטר.. 19. מהם 3 הדברים שתרצי להיות שתהיי גדולה: יש המון אבל הכי מעצבת אופנה, לעבוד בעסקים,גננת חח 20. מהם 3 המקצועות האהובים עלייך[בבצפר]: מדעים מטמטיקה ו"הולכים הביתה"
21. מהם 3 החיות האהובות עלייך: חתול, סוס וכלבים קטנים 22. מהם 3 הגלידות[טעמים] שאת הכי אוהבת: שורולד וניל ותות... 23. מיהם 3 האנשים שראית לאחרונה: אמא אבא ואחותי הקטנה... 24. מיהם 3 האנשים שהיית הכי רוצה לדבר איתם עכשיו: דנוש ונועוש! 25. מהם 3 הדברים שאת הכי אוהבת לעשות במחשב: לשחק בימס 2 דא! לגלוש באינטרנט ולהתכתב באיי סי ובמסן.. 26. מהם 3 הדברים שאת רוצה שיקרו עכשיו: לזכות בלוטו לטוס לחו"ל ולקבל מעל 80 במטמטיקה.. 27. מהם 3 הדברים העיקריים שישתנו לדעתך אצלך בעוד 5 שנים מעכשיו: פירסינג, גידול חתול לסיים צבא בעזרת השם!! 28. מהם 3 הדברים הראשונים שאת עושה כשאת מתעוררת: מורידה את השמיכה מעליי, עומדת הולכת...
29. מהם 3 הדברים האחרונים שאת עושה לפני שאת הולכת לישון: הולכת, שמה את השמיכה עליי ועוצמת עניים..

עונה ../images/Emo42.gif

1. מהם שלושת המאכלים האהובים עלייך? - בורקס - גלידה - אורז 2. מהם 3 הצבעים השולטים במלתחה שלך? - שחור (כמובן) - לבן - כחול 3. מהם 3 הזמרים/להקות הכי שולטים? - Blue - Simple Plan - סינרגיה, זה מצחיק כי פעם לא אהבתי אותם בכלל.. XD 4. מיהם 2 החברות/החברים הכי טובים שלך? אמממ... אני לא בטוחה. 5. מהם 3 הדיסקים הכי אהובים עליך? - Back To Basics של כריסטינה - Best of Blue של בלו - ונליוויל של נלי 6. מהם 3 חברות הבגדים האהובות עליך? זה קל :) - קאסטרו - רנואר - מנגו אני אוהבת הלבשה קלאסית 7. מהם 3 התכונות שאת אוהבת בעצמך? - חייכנות - אמינות - עזרה הדדית 8. מהם 3 התכונות שאת הכי שונאת בעצמך? - ביישנית - יהירות - חוסר סבלנות 9. מהם 3 הערוצים הכי נצפים אצלך? - הוט 3 - אקסטרה הוט (בגלל אבודים 3>) - ביפ (בגלל סאווטפארק מ.כ.ו.ר.ה!) 10. מהם 3 המקומות שאת הכי רוצה להיות בהם עכשיו? - לונדון 3> - בים - בדירה לבד 11. מהם 3 הדברים שאת הכי אוהבת בגוף שלך? חחח בואו נירא.. - עניים - הגבות שלי
- האף והשפתיים 12. מהם 3 הדברים שאת הכי שונאת בגוף שלך? חחח זה ממש קל.. - מהצוור ומטה. 13. מהם 3 הסרטים האהובים עלייך? - שרק (כולם) - אלאדין (גם כולם) - ומלך האריות (גם כן כולם) 14. מהם 3 השירים האהובים עלייך? - Aerosmith - I Dont Wanna Miss A Thing - Clay Aiken - Without You - Goo Goo Dolls- Iris 15. מהם 3 התכניות הכי נצפות אצלך? - אבודים - האלופה - סאווט פארק 16. מהם 3 הדברים שבחיים לא היית מסכימה לעשות, בעד שום מחיר בעולם? - לעשן, בעעעע :\ - לעלות על רכבת הרים (משום סוג, צורה, מין וצבע!) - לרקוד הולה! 17. מהם 3 הדברים שהיית נותנת המון כדי לעשות אותם? זה חסויי ביותר XO 18. מהם 3 הספרים האהובים עלייך? - האסופית - מנסרות -כל הסיפורים 19. מהם 3 הדברים שתרצי להיות שתהיי גדולה? - אמא - מעצבת אופנה - עשירה 20. מהם 3 המקצועות האהובים עלייך (בבצפר)? - ספרות - סוציו'-פסיכו' - תנ"ך [!] 21. מהם 3 החיות האהובות עלייך? - כלבים - דולפינים - אפרוחים חיחיחי הם כאלו חמודים! 22. מהם 3 הגלידות (טעמים) שאת הכי אוהבת? - ריבת חלב - שוקולד - תות 23. מיהם 3 האנשים שראית לאחרונה? - אמא - אבא -אחותי האמצעית 24. מיהם 3 האנדים שהיית הכי רוצה לדבר איתם עכשיו? רק עם אחד P: 25. מהם 3 הדברים שאת הכי אוהבת לעשות במחשב? - לדבר באייסי - לשחק בסימס - חמצוא סרטונים מצחיקים ביוטאב 26. מהם 3 הדברים שאת רוצה שיקרו עכשיו? סורי, זה סוד כמוס ל-
ול- |סוס| 27. מהם 3 הדברים העיקריים שישתנו לדעתך אצל בעוד 5 שנים מעכשיו? אני אהיה בת 20 אז.. - אני אהיה חיילת - אני יתבגר וילמד שיש דברים יותר חשובים בחיים - אני אגור לבד (בעזרת השם!) 28. מהם 3 הדברים הראשונים שאת עושה כשאת מתעוררת? - מכבה את השעון המעורר בפלא - מתלבשת - שוטפת פנים ומצחצחת שיניים XD 29. מהם 3 הדברים האחרונים שאת עושה לפני שאת הולכת לישון? - מתקלחת - מכבה את המחשב - מכוונת שעון מעורר פיווו סיימתי ...
היה נחמד מאד. שבת שלום,

123SimSit

New member
אממ..עזרה בהורדות../images/Emo13.gif

נכון יש את הרצפות המבריקות האלה? שנראה כאילו החפצים משתקפים בהן? אז אם למישהו יש קישור להורדה של חפצים כאלה אני אודה לו מאוד. תודה מראש

SnAnRi

New member
לא להתיחחס אני מעט מחורפנת הסברים בסוף הדף

. מהם שלושת המאכלים האהובים עלייך:אממ.. גלידה נקקנקה *ואהבת חיי!:עגבניות!! 2. מהם 3 הצבעים השולטים המלתחה שלך:אה במלחתה הרוב ורוד(בעעעעעעעעעעעעעעעעעע) בגלל שאהבתי אבל הכי שולטים אצלי בנשמה:שחור כחול וכתום 3. מהם 3 הזמרים\להקות הכי שולטים:X* 4. מיהם 3 החברות\חברים הכי טובים שלך:אה עופרי חברת נפש אה.. שושנה ובתאל 5. מהם 3 הדיסקים הכי אהובים עלייך:X 6. מהם 3 חברות הבגדים האהובות עלייך:אה אני לא מתה על בגדים אבל.. פוקס שבלול ותמנון(שמות של חיות) 7. מהם 3 התכונות שאת הכי אוהבת בעצמך:נדיבה,מתבודדת,עוזרת לכל אחד בכל הנושאים האפשריים 8. מהם 3 התכונות שאת הכי שונאת בעצמך:נדיבה,שחושבים שאני מבקשת רחמים, בכיינית(פעם הייתי כזו :p 9. מהם 3 הערוצים הכי נצפים אצלך: ערוץ הילדים,ניקולודיאון(רק זואי101) ולפעמים WWE בפסורט 5+ ואנימה אבל סגרו לי אותו 10. מהם 3 המקומות שאת הכי רוצה להיות בהם עכשיו: אה אני בבית שלי אז אין לי בעיה, טוקיו ובטבע 11. מהם 3 הדברים שאת הכי אוהבת בגוף שלך: אה רק את הידיים כי אני מנגנת על גיטרה ^-^ 12. מהם 3 הדברים שאת הכי שונאת בגוף שלך:רגליים הן פצועות מלא! במיוחד רגל ימין 13. מהם 3 הסרטים האהובים עלייך: 4 סרטי אינויאשה ו3 לא ראיתי^^ 14. מהם 3 השירים האהובים עלייך: עכשיו אני חושרת על הבוקר יאיר, שמעון השכן ויש שיר רק מנגינה 15. מהם 3 התוכניות שהכי נצפות אצלך:אינויאשה,דאדאדא וזואי101 16. מהם 3 הדברים שבחיים לא היית מסכימה לעשות,בעד שום מחיר שבעולם:להיות פאקצה לנשק בן כשאומרים לי ולהרביץ לאמא שלי 17. מהם 3 הדברים שהיית נותנת המון כדי לעשות אותם:להרוס את בית ספר לישון כמה שיותר ולראות כמה שיותר סדרי אנימה 18. מהם 3 הספרים האהובים עלייך: ווינטר בלו (יש כמה ספרים)מבחן קבלה וסדרת קיץ אחד ביחד של ליאת רוטנר 19. מהם 3 הדברים שתרצי להיות שתהיי גדולה: לאמץ כלב, להקים משפחה ולהיות וטרינרית 20. מהם 3 המקצועות האהובים עלייך[בבצפר]: ספורט מחשבים והיסטוריה 21. מהם 3 החיות האהובות עלייך: אני אוהבת את כל החיות 22. מהם 3 הגלידות[טעמים] שאת הכי אוהבת: שוקו וניל ושוקו ביחד עם וניל 23. מיהם 3 האנשים שראית לאחרונה:אמא אחי הקטן ואחי הגדול 24. מיהם 3 האנשים שהיית הכי רוצה לדבר איתם עכשיו: אה המיטה שלי 25. מהם 3 הדברים שאת הכי אוהבת לעשות במחשב:להיות בפורומים במייפל ובסימס 26. מהם 3 הדברים שאת רוצה שיקרו עכשיו: אה לישון כמה שיותר להרוס את בית ספר לשאחי יעוף כמה שיותר מהר מהבית 27. מהם 3 הדברים העיקריים שישתנו לדעתך אצלך בעוד 5 שנים מעכשיו: אח שלי עוף מהבית אני יסיים י"ב ובטח החדר שלי ישתנה 28. מהם 3 הדברים הראשונים שאת עושה כשאת מתעוררת: ישנה עוד 5 דקות רואה טלויזה ומתלבשת 29. מהם 3 הדברים האחרונים שאת עושה לפני שאת הולכת לישון: מקלחת מערכת וטלויזה

cmpo

New member
../images/Emo109.gif היי לכולם ../images/Emo3.gif

מה קורה
אני כולי בהכנות לבגרויות, כבר הייתה לי אחת במחשבים
מתקדם טוב... אני פה לבינתיים..
(לא נטשתי
) 1. מהם שלושת המאכלים האהובים עלייך: פיצה
, ספגטי וכל מה שאיטלקי ודרום אמריקאי
2. מהם 3 הצבעים השולטים המלתחה שלך: כחול, סגול ושחור 3. מהם 3 הזמרים\להקות הכי שולטים: פייי התקלתם אותי.. זה משתנה המון.. אבל כרגע- Our Lady Peace, Oasis, Alanis Morissette, Thirteen Senses (הגנבתי עוד אחד
)... 4. מיהם 3 החברות\חברים הכי טובים שלך: יש יותר משלוש.. בחיי
יש לי חברים מדהימים
תודה לכם
5. מהם 3 הדיסקים הכי אהובים עלייך: הכל מהכל... יש המון... 6. מהם 3 חברות הבגדים האהובות עלייך: אמממ TNT, FOX.. לפעמים יש להם דברים נחמדים 7. מהם 3 התכונות שאת הכי אוהבת בעצמך: חח.. קשה לי להגיד מה טוב בי... |: אני חושבת העזרה לאחרים
8. מהם 3 התכונות שאת הכי שונאת בעצמך: אמממ לפעמים מתעצבנת בקלות... 9. מהם 3 הערוצים הכי נצפים אצלך: 2, 3, 10, ניקולדיאון :} 10. מהם 3 המקומות שאת הכי רוצה להיות בהם עכשיו: צ'ילה, אוסטרליה וגרמניה... 11. מהם 3 הדברים שאת הכי אוהבת בגוף שלך: עזבו...
12. מהם 3 הדברים שאת הכי שונאת בגוף שלך: חחח עזבו גם את זה 13. מהם 3 הסרטים האהובים עלייך: City Of Angels... אין כמוהו... וטרילוגיית הארי פוטר/ ספיידרמן... 14. מהם 3 השירים האהובים עלייך: חחח... יש לי יותר מ- 1000 שירים אהובים... 15. מהם 3 התוכניות שהכי נצפות אצלך: הכל
מהכל... 16. מהם 3 הדברים שבחיים לא היית מסכימה לעשות,בעד שום מחיר שבעולם: לאכול דברים מגעילים... |: אין נוראי מיזה... 17. מהם 3 הדברים שהיית נותנת המון כדי לעשות אותם: אממ... אין לי ממש... 18. מהם 3 הספרים האהובים עלייך: ספרים? פש... יש המון.. הרלן קובן, ג'וזף פיינדר, אורי אדלמן... (הלכתי על הסופרים..) 19. מהם 3 הדברים שתרצי להיות שתהיי גדולה: משהו בתחום המחשבים/ פיזיקה.. (היי-טק)
20. מהם 3 המקצועות האהובים עלייך[בבצפר]: מחשבים, אנגלית, פיזיקה... 21. מהם 3 החיות האהובות עלייך: כלב
, ג'רפה
(הן חמודות
) ופרפר...
22. מהם 3 הגלידות[טעמים] שאת הכי אוהבת: בננה, שוקולד ווניל פצפוצים.. (הכי נדוש..) 23. מיהם 3 האנשים שראית לאחרונה: 3 חברים מאוד טובים שלי
24. מיהם 3 האנשים שהיית הכי רוצה לדבר איתם עכשיו: יש המון... לפחות 20...
25. מהם 3 הדברים שאת הכי אוהבת לעשות במחשב: לדבר עם החברים, לא יותר מיזה... 26. מהם 3 הדברים שאת רוצה שיקרו עכשיו: |: 27. מהם 3 הדברים העיקריים שישתנו לדעתך אצלך בעוד 5 שנים מעכשיו: אני לא יודעת מה יקרה מחר, אז בעוד 5 שנים
28. מהם 3 הדברים הראשונים שאת עושה כשאת מתעוררת: מצחצחת שיניים, מתלבשת ומסתרקת =] 29. מהם 3 הדברים האחרונים שאת עושה לפני שאת הולכת לישון: ספר טוב, מצחצחת שיניים ושותה שוקו
מור..

Yaaraus

New member
עוזה =]

1. מהם שלושת המאכלים האהובים עלייך: ספגטי ,פיצה וגלידה[?!] 2. מהם 3 הצבעים השולטים המלתחה שלך: שחור שחור ושחור 3. מהם 3 הזמרים\להקות הכי שולטים: אוונסנס ,שייגעצ וסינרגיה 4. מיהם 3 החברות\חברים הכי טובים שלך: נופרץ ,נילי ושחר 5. מהם 3 הדיסקים הכי אהובים עלייך:
6. מהם 3 חברות הבגדים האהובות עלייך: קסטרו ,פוקס ולא יודעת... 7. מהם 3 התכונות שאת הכי אוהבת בעצמך: מצחיקה ,מחורפנת ושרוטה XD 8. מהם 3 התכונות שאת הכי שונאת בעצמך: עצלנות ,שאני קרציה לפעמים וישנונית רצח ... 9. מהם 3 הערוצים הכי נצפים אצלך: הוט 3 ,ביפ והוט בידור ישראלי 10. מהם 3 המקומות שאת הכי רוצה להיות בהם עכשיו: בהופעה של אוונסנס ,באי בודד ולא יודעת עוד איפה... 11. מהם 3 הדברים שאת הכי אוהבת בגוף שלך: לא נראה לי שזה קיים... 12. מהם 3 הדברים שאת הכי שונאת בגוף שלך: שאני שמנמנה[?!] 13. מהם 3 הסרטים האהובים עלייך: חתונת רפאים ,תחושה מוקדמת ,הבחור החדש 14. מהם 3 השירים האהובים עלייך: lise , going under 'hunted 15. מהם 3 התוכניות שהכי נצפות אצלך: האלופה [אני מרגישה פקאצה] ,מכת מדינה ועדי אשכנזי 16. מהם 3 הדברים שבחיים לא היית מסכימה לעשות,בעד שום מחיר שבעולם: צניחה חופשים ,באנג'י וקעקוע על התחת XD 17. מהם 3 הדברים שהיית נותנת המון כדי לעשות אותם: לפגוש את איימי לי ,לפגוש את איימי לי ,לפגוש את איימי לי
חחח 18. מהם 3 הספרים האהובים עלייך: "אני" , "מישהו לרוץ איתו" , "פתאום בעומק היער" . 19. מהם 3 הדברים שתרצי להיות שתהיי גדולה: שחקנית ,ואין לי מוושג מה עוד 8| 20. מהם 3 המקצועות האהובים עלייך[בבצפר]: שיעור חופשי ,שיעור חופשי ושיעור חופשי 21. מהם 3 החיות האהובות עלייך: כלב ,כלב וכלב 22. מהם 3 הגלידות[טעמים] שאת הכי אוהבת: בננה ,שוקולד ותות 23. מיהם 3 האנשים שראית לאחרונה: אמא שלי אבא שלי ואח שלי 24. מיהם 3 האנשים שהיית הכי רוצה לדבר איתם עכשיו: מרק [לא מרק הדבר הזה ששותים כן?!] ,נופרץ ,אין עוד.... 25. מהם 3 הדברים שאת הכי אוהבת לעשות במחשב: לענות על שאלונים ,לקרוא בבלוגים ולדבר באייסיקיו 26. מהם 3 הדברים שאת רוצה שיקרו עכשיו:
27. מהם 3 הדברים העיקריים שישתנו לדעתך אצלך בעוד 5 שנים מעכשיו: המראה ,התכונות[?!] ואופי[?!] 28. מהם 3 הדברים הראשונים שאת עושה כשאת מתעוררת: קמה חצי ישנה ,הולכת לשירותים [XD] ו/ותה משהו לא משנה מיצידי וודקה... 29. מהם 3 הדברים האחרונים שאת עושה לפני שאת הולכת לישון: מצחצחת שיניים מסדרת מיטה ושמה פיג'מה

למעלה