../images/Emo32.gif../images/Emo141.gif

שאלון קטן ונחמד... . מהם שלושת המאכלים האהובים עלייך: 2. מהם 3 הצבעים השולטים המלתחה שלך: 3. מהם 3 הזמרים\להקות הכי שולטים: 4. מיהם 3 החברות\חברים הכי טובים שלך: 5. מהם 3 הדיסקים הכי אהובים עלייך: 6. מהם 3 חברות הבגדים האהובות עלייך: 7. מהם 3 התכונות שאת הכי אוהבת בעצמך: 8. מהם 3 התכונות שאת הכי שונאת בעצמך: 9. מהם 3 הערוצים הכי נצפים אצלך: 10. מהם 3 המקומות שאת הכי רוצה להיות בהם עכשיו: 11. מהם 3 הדברים שאת הכי אוהבת בגוף שלך: 12. מהם 3 הדברים שאת הכי שונאת בגוף שלך: 13. מהם 3 הסרטים האהובים עלייך: 14. מהם 3 השירים האהובים עלייך: 15. מהם 3 התוכניות שהכי נצפות אצלך: 16. מהם 3 הדברים שבחיים לא היית מסכימה לעשות,בעד שום מחיר שבעולם: 17. מהם 3 הדברים שהיית נותנת המון כדי לעשות אותם: 18. מהם 3 הספרים האהובים עלייך: 19. מהם 3 הדברים שתרצי להיות שתהיי גדולה: 20. מהם 3 המקצועות האהובים עלייך[בבצפר]: 21. מהם 3 החיות האהובות עלייך: 22. מהם 3 הגלידות[טעמים] שאת הכי אוהבת: 23. מיהם 3 האנשים שראית לאחרונה: 24. מיהם 3 האנשים שהיית הכי רוצה לדבר איתם עכשיו: 25. מהם 3 הדברים שאת הכי אוהבת לעשות במחשב: 26. מהם 3 הדברים שאת רוצה שיקרו עכשיו: 27. מהם 3 הדברים העיקריים שישתנו לדעתך אצלך בעוד 5 שנים מעכשיו: 28. מהם 3 הדברים הראשונים שאת עושה כשאת מתעוררת: 29. מהם 3 הדברים האחרונים שאת עושה לפני שאת הולכת לישון: **** נלקח באחזריות שפורום סקרים ושאלונים...

Rainbow Cookie

New member
וואדג'י../images/Emo33.gif../images/Emo110.gif

1. מהם שלושת המאכלים האהובים עלייך:אממ.. פיצה, נודלס ופסטה~ 2. מהם 3 הצבעים השולטים המלתחה שלך: שחור, שחור, וירוק.
3. מהם 3 הזמרים\להקות הכי שולטים:הוו.. System Of A Down Epica Evanescence 4. מיהם 3 החברות\חברים הכי טובים שלך: אממ..זה תלוי. X= 5. מהם 3 הדיסקים הכי אהובים עלייך:הו. Hypnotize של סיסטם אוף אה דאון Fallen של אוונסנס Three Cheers For Sweet Revenge של מיי כימיקל רומנס. 6. מהם 3 חברות הבגדים האהובות עלייך: ווהעא. אני לא אוהבת בגדים. ><" אבל מקס&ספנסר בעיקר. 7. מהן 3 התכונות שאת הכי אוהבת בעצמך: 8. מהן 3 התכונות שאת הכי שונאת בעצמך: 9. מהם 3 הערוצים הכי נצפים אצלך:הוט 3, ביפ, וMTV2 10. מהם 3 המקומות שאת הכי רוצה להיות בהם עכשיו:הוי! לונדון/אמריקה/טוקיו. 11. מהם 3 הדברים שאת הכי אוהבת בגוף שלך:מה 'כפת לכם .__. 12. מהם 3 הדברים שאת הכי שונאת בגוף שלך:כנ"ל. 13. מהם 3 הסרטים האהובים עלייך:פתאום 30, הסיפור שאינו נגמר, ו..כל סרט אפשרי עם בן סטילר XD 14. מהם 3 השירים האהובים עלייך: The Kill-30 Seconds To Mars Hey Jude-Beatles Chop Suey!-System Of A Down ועוד אחד, כי כולם במידה שווה XD Sensorium-Epica 15. מהן 3 התוכניות שהכי נצפות אצלך:האוס, חברים וסאות פארק. 16. מהם 3 הדברים שבחיים לא היית מסכימה לעשות,בעד שום מחיר שבעולם: להרוג X=. 17. מהם 3 הדברים שהיית נותנת המון כדי לעשות אותם:ווהעא. סייד ליפ XD 18. מהם 3 הספרים האהובים עלייך: תלתלים מכושפים, אנגוס, ואבני הנבואה. 19. מהם 3 הדברים שתרצי להיות שתהיי גדולה:גראפיקאית. זהו XD 20. מהם 3 המקצועות האהובים עלייך[בבצפר]:אנגלית, אומנות, מתמטיקה [NOT!!11] 21. מהן 3 החיות האהובות עלייך:חתולים, חמוסים, וארנבים P: 22. מהן 3 הגלידות[טעמים] שאת הכי אוהבת:פקאן, וניל, ווניל עם עוגיות
23. מי הם 3 האנשים שראית לאחרונה:אמאבא ואחי הגדול. 24. מיהם 3 האנשים שהיית הכי רוצה לדבר איתם עכשיו: מאיה, אולגה, דני, היל וקורק :] [כן!אני יודעת שזה ארבע ._.] 25. מהם 3 הדברים שאת הכי אוהבת לעשות במחשב:סימס, ולראות אנימה D: 26. מהם 3 הדברים שאת רוצה שיקרו עכשיו:לראות את כל אלו שגרים רחוק ממני T__T 27. מהם 3 הדברים העיקריים שישתנו לדעתך אצלך בעוד 5 שנים מעכשיו: דבר אחד. סייד ליפ XD 28. מהם 3 הדברים הראשונים שאת עושה כשאת מתעוררת:ישנה עוד חמש דקות, הולכת לבדוק מה עם ההורדות במחשב, ואז מצחצחת שיניים. 29. מהם 3 הדברים האחרונים שאת עושה לפני שאת הולכת לישון:מדליקה את האור, קוראת ספר, מכבה את האור.

YoYo1995

New member
../images/Emo176.gifמיכל,X-:

מאיה, אולגה, דני, היל וקורק הם 5 לא ארבעה! XD. כדאי שתלכי לישון. שתית קצת היום?><"

Rainbow Cookie

New member
זה היה בצחוק ._.../images/Emo33.gif../images/Emo110.gif

וזה הן P: הרי, אמרו לכתוב שלושה. אז צחקתי וכתבתי שכתבתי ארבעה אבל בעצם יש חמישה! לא הבנת את משחק המוחות השנון?
סתם סתם P: XD

YoYo1995

New member
../images/Emo176.gifXD אה.../images/Emo122.gif../images/Emo3.gif

או.קיי עזבי..
XD בסוף אני כאן יוצאת טיפשע><" XD חח...

ofekido

New member
יאאא איזה כייף לך את עושה סייד ליפ=]

עם את עושה סיידליפ על תתקמצני ותעשי ב120 ש"ח אני עשיתי ב70 ש"ח והיה לי מלא מלא בעיות =/

Rainbow Cookie

New member
מי אמר שאני עושה סייד ליפ..../images/Emo33.gif../images/Emo110.gif

זאת אומרת, יש עוד כמה שנים טובות לזה..

מיקוש6

New member
ווווואו.חח עזבו=ההפרעות.

שאלון קטן ונחמד... . מהם שלושת המאכלים האהובים עלייך:עוף,צ'יפס ובלינצ'ס של סבתא P= 2. מהם 3 הצבעים השולטים המלתחה שלך: נאמ.אדום,תכלת ושחור ^_^ 3. מהם 3 הזמרים\להקות הכי שולטים:MCR מיוז ואוונסנס 4. מיהם 3 החברות\חברים הכי טובים שלך: מיכה,שולה,ו...מאיה!!! 5. מהם 3 הדיסקים הכי אהובים עלייך:שלושת הדיסקים של MCR 6. מהם 3 חברות הבגדים האהובות עלייך: קאסטרו,פוקס ונאמ...זארה. 7. מהם 3 התכונות שאת הכי אוהבת בעצמך:ישרה,לא יכולה לשקר,כנה?.. 8. מהם 3 התכונות שאת הכי שונאת בעצמך:ביישנית,ביישנית וסתומה... 9. מהם 3 הערוצים הכי נצפים אצלך:MTV ניקולודיאון וערוץ 5 10. מהם 3 המקומות שאת הכי רוצה להיות בהם עכשיו:חוף ים,קניון,דיזינגוף סנטר 11. מהם 3 הדברים שאת הכי אוהבת בגוף שלך:רק את העיניים. 12. מהם 3 הדברים שאת הכי שונאת בגוף שלך:נאמ... כול החצ'קונים S= 13. מהם 3 הסרטים האהובים עלייך:שישי הפוך,עידן הקרח והארי פוטר.וחתונת רפאים =P 14. מהם 3 השירים האהובים עלייך:איי דונט לוב יו של MCR אינבינסיבול של מיוז והיי וואי טו האל של ACDC 15. מהם 3 התוכניות שהכי נצפות אצלך:TRL WISHLIST וליטל טאלאנט שואו כי זה קורע אותייייי 16. מהם 3 הדברים שבחיים לא היית מסכימה לעשות,בעד שום מחיר שבעולם:נאמ... לדבר עם מישהו שאני שונאת,להיות חברה של מישהו שאני שונאת ולנשק מישהו שאני שונאת (ונמעיט בשמות ^_^) 17. מהם 3 הדברים שהיית נותנת המון כדי לעשות אותם:נאמ.. אין כאלה =/ 18. מהם 3 הספרים האהובים עלייך:מטילדה,דייב בארי-ממאדים וגם מנוגה,אהבה על גלגלים 19. מהם 3 הדברים שתרצי להיות שתהיי גדולה:מעצבת פנים,עובדת סוציאלית ו.. זהו. 20. מהם 3 המקצועות האהובים עלייך[בבצפר]:חח אנגלית,ספורט (כי אפשר להבריז) ומחשבים 21. מהם 3 החיות האהובות עלייך:כלב,אלפקה ולאמה. 22. מהם 3 הגלידות[טעמים] שאת הכי אוהבת:שוקו,קפוצ'ינו ווניל 23. מיהם 3 האנשים שראית לאחרונה:אמא,אבא וגיל 24. מיהם 3 האנשים שהיית הכי רוצה לדבר איתם עכשיו: מיכה... 25. מהם 3 הדברים שאת הכי אוהבת לעשות במחשב:לא אוהבת ממש מחשב. 26. מהם 3 הדברים שאת רוצה שיקרו עכשיו:שייפלו שטרות של 100 $,שייפלו שטרות של 1000$ ושיפלו שטרות של 100000$ מהשמים חחח 27. מהם 3 הדברים העיקריים שישתנו לדעתך אצלך בעוד 5 שנים מעכשיו: נאמ. הפנים,הבגדים והבית 28. מהם 3 הדברים הראשונים שאת עושה כשאת מתעוררת:מצחצחת שיניים,מחליפה בגדים ואוכלת.ואז ההולכת. 29. מהם 3 הדברים האחרונים שאת עושה לפני שאת הולכת לישון:מערכת,פיג'מה ומצחצת שיניים.

shirarditi

New member
../images/Emo108.gifנימנימ^^

מהם שלושת המאכלים האהובים עלייך: לזניה, לזניה ולזניה
2. מהם 3 הצבעים השולטים המלתחה שלך: סגול, אדום וכתום 3. מהם 3 הזמרים\להקות הכי שולטים: קרן פלס, קרן פלס וקרן פלס
:) 5. מהם 3 הדיסקים הכי אהובים עלייך: יש לי בקושי דיסקים
הכל אני מורידה מהאמיול.
6. מהם 3 חברות הבגדים האהובות עלייך: ממממ... תלוי.
7. מהם 3 התכונות שאת הכי אוהבת בעצמך: אני אופטימית, צוחקת ומאגניבה
8. מהם 3 התכונות שאת הכי שונאת בעצמך: אני טיפשה, וותרנית ונמוכה
9. מהם 3 הערוצים הכי נצפים אצלך: 10. מהם 3 המקומות שאת הכי רוצה להיות בהם עכשיו: במיטה, במיטה ובמיטה
11. מהם 3 הדברים שאת הכי אוהבת בגוף שלך: WTF?? טוב, העיינים, האצבעות ידיים והפופיק^^ 12. מהם 3 הדברים שאת הכי שונאת בגוף שלך: הציפורניים, ו,זהו. 13. מהם 3 הסרטים האהובים עלייך: שודדי הקריביים 2, מלך האריות 1
14. מהם 3 השירים האהובים עלייך: יש מליון. 15. מהם 3 התוכניות שהכי נצפות אצלך: כנ"ל 16. מהם 3 הדברים שבחיים לא היית מסכימה לעשות,בעד שום מחיר שבעולם: לקפוץ למים מגובה של יותר מ5 מטרים, לאכול טונה/קטשופ, ואין לי יותר רעיונות. 17. מהם 3 הדברים שהיית נותנת המון כדי לעשות אותם: 18. מהם 3 הספרים האהובים עלייך: הארי פוטר, יומני הנסיכה, והסידרה של ליאת רוטנר 19. מהם 3 הדברים שתרצי להיות שתהיי גדולה: וטרינרית, וטרינרית, וטרינרית. 20. מהם 3 המקצועות האהובים עלייך[בבצפר]: מדעים, היסטוריה, אמנות. 21. מהם 3 החיות האהובות עלייך: כלב, ארנב וחתול ביצות [סיפור ארוך:]] 22. מהם 3 הגלידות[טעמים] שאת הכי אוהבת: שוקולד קינדר, עוגת גבינה ותות, פסיפלורה. 25. מהם 3 הדברים שאת הכי אוהבת לעשות במחשב: לשחק בסימס, לבקר בבלוגים ולהיות בפורום כמובן
26. מהם 3 הדברים שאת רוצה שיקרו עכשיו: אין לי רעיונות כרגע. 27. מהם 3 הדברים העיקריים שישתנו לדעתך אצלך בעוד 5 שנים מעכשיו: חברים, נסיון חיים, ציונים [אני מקווה לטובה] 28. מהם 3 הדברים הראשונים שאת עושה כשאת מתעוררת: מכוונת שעון מעורר לעוד 5 דקות, ואז מצחצחת שיניים, ואז מסדרת את התיק. 29. מהם 3 הדברים האחרונים שאת עושה לפני שאת הולכת לישון: מסדרת דברים אחרונים במחשב, מתקלחת ויוצאת לטיול עם הכלבה.

למעלה