של שבת

lihi50

New member
עונה ../images/Emo3.gif../images/Emo42.gif

1. הילדים הכי קרובים אלי בפורום:וואו יש המון...אמ..ברוצ',כרמל2X סנדרה,ליטלע,צ'ולי,האוריות,הדרוצ',אורטל,דורין( הצ'ליצ' ערסית צ'לי חח),קורין,אורנית טולע ו.. וואווו יצ' עוד המוןן סורי אם שכחתי.. 2. הילדים שהתחברתי אליהם ישר, כאילו נוצר בינינו חיבור:אממ..נראהלי ברוצ' צ'ולי וליטלע
אבל התחברתי עם הרבה דיי מהר.. 3. הבנאדם שהפתיע אותי הכי לטובה [ יעני חשבתם עליו שהוא ככה וגילתם שהוא אחר..] : חח כרמלללל בלי לחשוב פעמיים חשבתי שהיא נורמאלית,אבל אז גיליתי שהיא סובלת מתופעות טבע נדירות (
המבין יבין והטיפש ינחש) ו..היום החלטתי לקבוע לה תור לפסיכיאטר...נראה אם זה יילך.. 4 הבן/הבת שהתחברתי איתו/איתה בתקופה האחרונה רק :אממ...סנדרה?לא דעת..
עם סנדרה התחברתי בזכות הצ'אוורמה
אה וגם עם ליטלע
5 הבן/הבת שהינו קרובים והתרחקנו עם הזמן:איןן 6 הבן/הבת שהכי דומה לך מבחינת אופי בפורום:אממ..בר וכרמל??? 7 הבן/הבת שלא יצא לך להכיר לעומק והיית רוצה להכיר יותר : אה...? 8 מאיזה ילד/ילדה את/ה מרגיש/ה שאת/ה צריכ/ה לבקש סליחה ועל מה:מממ קצ'צה...מתמי על זה שאני לוקחת לה כל הזמן את נולי?חחח 9 מיהם הבנות/בנים שאת/ה מבלה איתם את רוב היום בשיחות:ברוצ' וכרמלוצ' 10 יש בנות/בנים שאת/ה מרגישה שאת/ה יכול/ה לספר להם הכל ולשפוך את הלב שלך? אם כן מי הן/הם?בר וכרמלל 11 את/ה מרגישה שהחברויות פה ימשיכו עוד הרבה זמן ומעבר לפורום?כן בטחח 12. את/ה מרגיש/ה שהחברויות שיצרת בפורום הם כמו החברות/חברים שלך עם החברות/חברים שלך ה'רגילים' כלומר מאז ומתמיד? אמ....כן...זה בעצם תלוי.. אחלה צ'אלון :)

../images/Emo24.gif ../images/Emo24.gif ../images/Emo24.gif ../images/Emo24.gif

עוד מיליוןןן כאלה ונשיקותתתתתתתתתתתתתתת =]] חולעלייךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך

שבת שלוםםם!ונצל"ש..

אולי אני יעלה לפה את הסיכום השבועי?! #לא להעתיק ולא לעשות את זה- אך ורק אני עושה!# אז לעלות לשרשור הזה או שרשור חדש?!

כנססוו.!!מהר אבבלל!!!דחוףף הכיי ביו

**תר!! חיחיח ידעתי שהכותרת תכניס אותכםם אז הינהה קבלו _______######______######____######_______ _______######______######____######_______ _______######______######____######_______ _______######______######____######_______ _______######______######____######_______ _______######______######____######_______ _______######______######____######_______ _______######______######____######_______ _______######______######____######_______ _______######______######____######_______ _______##############################_____ _______##############################_____ _______##############################_____ _______##############################_____ __________________________________________ __________________________________________ __________________________________________ _____________########################_____ _____________########################_____ _____________########################_____ _____________########################_____ _____________######_______________________ _____________######_______________________ _____________######_______________________ _____________######_______________________ _____________######_______________________ _____________######_______________________ _______##############################_____ _______##############################_____ _______##############################_____ _______##############################_____ __________________________________________ __________________________________________ __________________________________________ _______##############################_____ _______##############################_____ _______##############################_____ _______##############################_____ _______######________________######_______ _______######________________######_______ _______######________________######_______ _______######________________######_______ _______######________________######_______ _______######________________######_______ _______######________________###########__ _______######________________###########__ _______######________________###########__ _______######________________###########__ __________________________________________ __________________________________________ __________________________________________ __________________________________________ __________________________________________ __________________________________________ __________________________________________ _______######______######____######_______ _______######______######____######_______ _______######______######____######_______ _______######______######____######_______ _______######______######____######_______ _______######______######____######_______ _______######______######____######_______ _______######______######____######_______ _______######______######____######_______ _______######______######____######_______ _______##############################_____ _______##############################_____ _______##############################_____ _______##############################_____ __________________________________________ __________________________________________ __________________________________________ ___________________________######_________ ___________________________######_________ ___________________________######_________ _______#############################______ _______#############################______ _______#############################______ _______#############################______ _______######_____________________________ _______######_____________________________ _______######_____________________________ _______######_____________________________ _______######_____________________________ _______######_____________________________ _______#############################______ _______#############################______ _______#############################______ _______#############################______ __________________________________________ __________________________________________ __________________________________________ _______############_______________________ _______############_______________________ _______############_______________________ _______############_______________________ _______######_____________________________ _______######_____________________________ _______######_____________________________ _______######_____________________________ _______######_____________________________ _______######_____________________________ _______######_____________________________ _______######_____________________________ _______######_____________________________ _______######_____________________________ __________________________________________ __________________________________________ __________________________________________ _______#############################______ _______#############################______ _______#############################______ _______#############################______ _______######_______________######________ _______######_______________######________ _______######_______________######________ _______######_______________######________ _______######_______________######________ _______######_______________######________ _______#############################______ _______#############################______ _______#############################______ _______#############################______ _____________________________________________

נצל"ש-נראה לי שאני וחופית השלמנו../images/Emo9.gif

קבלו ת'שיחה ה מ ר ת ק ת שלנו=] אורן סטיילל=]]‏ בסטטוס לא נמצא: ‏ "זה הזמן עכשיו, זהו המקום, רגע להגשים חלום..." דניאל אח שלי- אבי סופני! איך שמשון שלי?!
ברוצ'- אוהבת אותך ה כ י, אחותי! דמי&נול=>זה לא סתם אולי...אתם ה-כ-ל בחיי... אורן סטייל=]] חוף
‏ (‏PM‎ ‏07:40)‏ : ?את הפ?עכשיו ראיתי את ההודעה שלך אורן סטיילל=]]‏ (‏PM‎ ‏07:40)‏ : כן אני פה חוף
‏ (‏PM‎ ‏07:40)‏ : טוב אני כבר באה...מתלבשת ופה חוף
‏ (‏PM‎ ‏07:53)‏ : עדיין פה? אורן סטיילל=]]‏ (‏PM‎ ‏08:08)‏ : ? חוף
‏ (‏PM‎ ‏08:08)‏ : ?? אורן סטיילל=]]‏ (‏PM‎ ‏08:08)‏ : ??? חוף
‏ (‏PM‎ ‏08:08)‏ : ???? אורן סטיילל=]]‏ (‏PM‎ ‏08:08)‏ : ????? חוף
‏ (‏PM‎ ‏08:09)‏ : ?????? אורן סטיילל=]]‏ (‏PM‎ ‏08:09)‏ : ?????? אורן סטיילל=]]‏ (‏PM‎ ‏08:09)‏ : ? אורן סטיילל=]]‏ (‏PM‎ ‏08:09)‏ : ???????*** חוף
‏ (‏PM‎ ‏08:10)‏ : ???????? חוף
‏ (‏PM‎ ‏08:10)‏ : גם אני יודעת לעשות סימני שאלה=] אורן סטיילל=]]‏ (‏PM‎ ‏08:10)‏ : יאא איזה קטע! אורן סטיילל=]]‏ (‏PM‎ ‏08:10)‏ : חשבתי שרק אני יודעת
חוף
‏ (‏PM‎ ‏08:11)‏ : עם גן ונטע
אורן סטיילל=]]‏ (‏PM‎ ‏08:11)‏ : את זה את יודעת: !!!!? חוף
‏ (‏PM‎ ‏08:11)‏ : דן חוף
‏ (‏PM‎ ‏08:11)‏ : !!!!? חוף
‏ (‏PM‎ ‏08:11)‏ : אעאעאעעאע אורן סטיילל=]]‏ (‏PM‎ ‏08:11)‏ : שקרנית1 אורן סטיילל=]]‏ (‏PM‎ ‏08:11)‏ : את זה רק אני יודעת
חוף
‏ (‏PM‎ ‏08:11)‏ : שקרנית1 אורן סטיילל=]]‏ (‏PM‎ ‏08:11)‏ : את פשוט עשית העתק הדבק! חוף=-O‏ (‏PM‎ ‏08:11)‏ : לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אורן סטיילל=]]‏ (‏PM‎ ‏08:11)‏ : שקרנית!** אורן סטיילל=]]‏ (‏PM‎ ‏08:12)‏ : יאא איך את עושה הרבה א'?! אורן סטיילל=]]‏ (‏PM‎ ‏08:12)‏ : אני לא יודעת
חוף ‏ (‏PM‎ ‏08:12)‏ : פשוט תלחצי על הא' בבלי הפסקה עד שתפסיקי אורן סטיילל=]]‏ (‏PM‎ ‏08:12)‏ : ט וב אורן סטיילל=]]‏ (‏PM‎ ‏08:12)‏ : אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אורן סטיילל=]]‏ (‏PM‎ ‏08:12)‏ : יאאאאבה הצמלחתיי! חוף
‏ (‏PM‎ ‏08:12)‏ : יאאאאאאאאאפה! אורן סטיילל=]]‏ (‏PM‎ ‏08:13)‏ : הצלחתי* אורן סטיילל=]]‏ (‏PM‎ ‏08:13)‏ : מאאאאאאגניבבב חוף
‏ (‏PM‎ ‏08:15)‏ : עכשיו ב'..!!!! אורן סטיילל=]]‏ (‏PM‎ ‏08:16)‏ : טובבבבבבבבבבבב חוף
‏ (‏PM‎ ‏08:16)‏ : יאפהההההההה ועכשיו ד'.. אורן סטיילל=]]‏ (‏PM‎ ‏08:16)‏ : דדדדדדדדדדדדדדיי זה פשוט מדדדדדדדדדדדהים

למעלה