עונה ../images/Emo3.gif../images/Emo42.gif
1. הילדים הכי קרובים אלי בפורום:וואו יש המון...אמ..ברוצ',כרמל2X סנדרה,ליטלע,צ'ולי,האוריות,הדרוצ',אורטל,דורין( הצ'ליצ' ערסית צ'לי חח),קורין,אורנית טולע ו.. וואווו יצ' עוד המוןן סורי אם שכחתי.. 2. הילדים שהתחברתי אליהם ישר, כאילו נוצר בינינו חיבור:אממ..נראהלי ברוצ' צ'ולי וליטלע
אבל התחברתי עם הרבה דיי מהר.. 3. הבנאדם שהפתיע אותי הכי לטובה [ יעני חשבתם עליו שהוא ככה וגילתם שהוא אחר..] : חח כרמלללל בלי לחשוב פעמיים חשבתי שהיא נורמאלית,אבל אז גיליתי שהיא סובלת מתופעות טבע נדירות (
המבין יבין והטיפש ינחש) ו..היום החלטתי לקבוע לה תור לפסיכיאטר...נראה אם זה יילך.. 4 הבן/הבת שהתחברתי איתו/איתה בתקופה האחרונה רק :אממ...סנדרה?לא דעת..
עם סנדרה התחברתי בזכות הצ'אוורמה
אה וגם עם ליטלע
5 הבן/הבת שהינו קרובים והתרחקנו עם הזמן:איןן 6 הבן/הבת שהכי דומה לך מבחינת אופי בפורום:אממ..בר וכרמל??? 7 הבן/הבת שלא יצא לך להכיר לעומק והיית רוצה להכיר יותר : אה...? 8 מאיזה ילד/ילדה את/ה מרגיש/ה שאת/ה צריכ/ה לבקש סליחה ועל מה:מממ קצ'צה...מתמי על זה שאני לוקחת לה כל הזמן את נולי?חחח 9 מיהם הבנות/בנים שאת/ה מבלה איתם את רוב היום בשיחות:ברוצ' וכרמלוצ' 10 יש בנות/בנים שאת/ה מרגישה שאת/ה יכול/ה לספר להם הכל ולשפוך את הלב שלך? אם כן מי הן/הם?בר וכרמלל 11 את/ה מרגישה שהחברויות פה ימשיכו עוד הרבה זמן ומעבר לפורום?כן בטחח 12. את/ה מרגיש/ה שהחברויות שיצרת בפורום הם כמו החברות/חברים שלך עם החברות/חברים שלך ה'רגילים' כלומר מאז ומתמיד? אמ....כן...זה בעצם תלוי.. אחלה צ'אלון