של שבת

../images/Emo32.gif לשישבתתת!../images/Emo32.gif

כלל הדיבווריםם לפה , כל הניצולים לפה [נצל"ש] ווווווולא להצצייףףף הפורוום! אה וגם שמרו על האוף הזה שלא יעבור דף עד שבתת! ואיך שחחכתתי! בוווווווווווקר טווב =] גם לפיל וגם לדוב

שבת שלום בנות יפות שלי...

מה היום אמא בישלה? אצלי..נמנמנ הרבה! כי היום אנחנו נהיה אחי אחותי אני ואחותי הקטנה אמא שלי אבא שלי וחברה של אחי...הרבה? חחח אז שבת שלום ובתאבון לכולם...סורי על השירשור.. אז ככה על הדרך אני שולחת לכן תמונה שתעשה לכן שבת מושלמת כמעט כמוכן!! סורי על השירשור..

Oshri siso

New member
|*-שבת שלוםםםם לכולםם-*

הו! סוף סוף יום שישי הגיע,יום שאין למחרת חופש... אמן אמן ובעזרת השם היום הזה יעבור לעטטטט ! אז פתחתי הודעה חדש,מקווה שזה לא מפריע. רק רציתי להגיד לכם שבתתתתתתתתתתתתת שלוםםםםםםםםםםםםםם לכולםםםםםםםםםםםםםםםםםםם אז למי שיוצא היום ,שיהיה לו בליוי נעים ומי שסתם נשאר בבית בטלויזיה והמחשב אז גם לכם שיהיהה לפחות כיף ונחמד!! אנצל את ההודעה הזו בלהגיד ''ברוכים הבאים'' לכול החדשים שיצטרפו אלינו השישי-שבת.
*-
*- אני רואה קהל הבנים הולך וגדל... אחחחח איזו שמחהההה ! כנארה שגם אם לא תרצו בסופו של דבר תצטרכו לכתוב''בנות ובנים''
אז זהו,כאן נגמר החפירה שליייי שבתתת שלום לכולםםםםםםםםםם

<<ארוויזיון 2006>>>>

טבו אני בטוחה שרובכם פה בחלום ה- 9 אבל בכל זאת הבאתי לכם תזכורת שמחר מתקיים הארוויזיון...... כן כן האירוע שכונו חיכנו לו וציפנו לראות שמה את הבויז מייצגים את ישראל אבל לא נורא אני בטוחה שאדי בטלר יעשה עבודה מצויינית ומה שיהיה יהיה הכל לטובה והכל משמיים תאמינו ליי
הארוויזיון ישודר בערות 11 ב-10 בלילה אז קדימה תנו איחולים של ברכה והצלחות לישראל ולאדי בארוויזיון תקווה לטוב מכל...
אוהבת אותכםםםם
=]

כנסו בקשר לארוויזיון ../images/Emo13.gif

אני יודת שפתחתי על זה כבר שירושר אבל היה עכשיו בחדשות על אדי בטלר הוא עלה ל-10 שירים הראשונים והגמר יהיה היום בלילה הוא עלה ל-10 הראשונים קלטתם??? תאמת חשבתי שנהיה במקומות אחרונים... כל הכבוד לנוו ובמיוחד לאדיי
שבוע טוב=]

Baruush

New member
../images/Emo20.gif יאא איזה חמוד אדי בטלרר!../images/Emo20.gif

אני ממש הופתעתי.. זה היה ממש ממש ייפה! והוסיפו עוד דברים וזה היה מהמםםםם! ונראה לי או שחלמתי שאחת מהם הייתה זאתי מהפרסומת של היופלה... לא משנה! אני חושבת שזה היה ממש יפה! קולוקלולולולולולול! ישראללללללללללל! זה היה מרגש.. חחח אוהבת :)

אושרי שבת שלום לך ולכולם ! ../images/Emo24.gif

שיהיה לכולם שבת שלום .. ושיהיה לכולם בהצלחה במבחנים אם יש .. לי יש אז שיהיה לי בהצלחה חיחי זהו .. וברוכים הבאים לכל החדשים

Baruush

New member
גמאנייי! זה היה מהמםםם!

באמת שהופתעתי ממנו לטובה!!! ז היה מדהים וממש מרגש! איזה יאפה שההוא היה על הפסנתר וזהה.. ואז שהוא שר וכולם הצטרפוו זה היה מדהיםםםםםם!

ortal yosef

New member
וואי באמת הביצוע היה מושלם ביותר.

לדעתי כל השירים שהיו עד עכשיו חוץ משלנו היו איך נגדיר את זה בצורה יפה אמממ לא ממש יפים שיהיה.. הלוואי נזכה!

למעלה