חיחי ..השלמנו כמה זמן היינו ברוגז?! יום?! יומיים?! שלושה?!
ח חופיתושה New member 19/5/06 #131 חיחי ..השלמנו../images/Emo13.gif כמה זמן היינו ברוגז?! יום?! יומיים?! שלושה?!
ט טלנובלה בדם New member 20/5/06 #132 אין אין...את פשוט לא יכולה בילעדיי! חח סתםםם אני גאה להגיד בזאת כי: אני גאה בכל ליבי הגדול והמלא באהבה לאדם, כי חופית סוף סוף ביקשה סליחה, וניהיתה מדהימה מקווה שזה ימשיך יותר משבוע אוהבתתת=]]
אין אין...את פשוט לא יכולה בילעדיי! חח סתםםם אני גאה להגיד בזאת כי: אני גאה בכל ליבי הגדול והמלא באהבה לאדם, כי חופית סוף סוף ביקשה סליחה, וניהיתה מדהימה מקווה שזה ימשיך יותר משבוע אוהבתתת=]]
נ נוני לאהוב אושי New member 20/5/06 #133 חחח על מה בכלל לא דיברתם?!? ו... מאושרת שהשלמתםםם אויי כמה אני אוהבת אותכםםםםםםם
ח חופיתושה New member 20/5/06 #137 לר רשמתי חהחהחהחה וגם בביצפר לא נדבר, רק בשושו..במתכתבים, אני יעביר לך אם היד חחחחחחח ואאאאאז...נדבר בהספקה והיא תגיד:"השלמתן?!" נגיד ביחד:"למה היינו רוגז?!?!?!"
לר רשמתי חהחהחהחה וגם בביצפר לא נדבר, רק בשושו..במתכתבים, אני יעביר לך אם היד חחחחחחח ואאאאאז...נדבר בהספקה והיא תגיד:"השלמתן?!" נגיד ביחד:"למה היינו רוגז?!?!?!"
ח חופיתושה New member 20/5/06 #140 אעעעעע..ליייייין... עכשיו הבנתייייייייייייייייייי..חחחחחחח מה אייס שלך?!?!
ש שרינוששש New member 20/5/06 #136 אווושריי יקיירייי חחחחחחחח קודם כל אומרים לאט * חחחחח לא הבנתי מה רצצייתת :| ווגגםם לך חיים שלליי שבתת קסווממה =]
אווושריי יקיירייי חחחחחחחח קודם כל אומרים לאט * חחחחח לא הבנתי מה רצצייתת :| ווגגםם לך חיים שלליי שבתת קסווממה =]
ע ערני החיימשלי New member 20/5/06 #147 אושריי כפרותתתתת שבת שלום גם לך מאמי [= חח וכןן נצטרך לכתוב גם בניםםם כיףף לנוווו חח
ש שרינוששש New member 19/5/06 #89 גםם לךך מאממיי =] ואיי גםם אצללננוו מלא! כלל מה שאת רוצה אמא שלי הכיינהה היוםם חחחחחחחחח
ת תהילושש חמי המלכעע New member 19/5/06 #92 חח מאמי... . . . ממ..אמא שלי בישלהה אתת כל העולםם שיהיה לךך.. ולשארר מהפורום בקיצצצ לכולםם נוו.. שבתתתתת מעליפתתתתתתתתתת תהנוו תעשוו חיים בלילה?!?תיצאוו תרקדווו תתפרפרוו חעחע סתםם לא מסכימהה תעשוו חיים ותבואו לספרר ליי הכנסתי מקודם תמונות חדשות אתם מוזמנות להכנס אתם יודעות http://www.shin1.co.il/id/show_user.php?userid=160279 בקיצורר אוהבתת בליי סוףףףףף אהובות שליייי
חח מאמי... . . . ממ..אמא שלי בישלהה אתת כל העולםם שיהיה לךך.. ולשארר מהפורום בקיצצצ לכולםם נוו.. שבתתתתת מעליפתתתתתתתתתת תהנוו תעשוו חיים בלילה?!?תיצאוו תרקדווו תתפרפרוו חעחע סתםם לא מסכימהה תעשוו חיים ותבואו לספרר ליי הכנסתי מקודם תמונות חדשות אתם מוזמנות להכנס אתם יודעות http://www.shin1.co.il/id/show_user.php?userid=160279 בקיצורר אוהבתת בליי סוףףףףף אהובות שליייי
L lotem atia New member 19/5/06 #105 שבת שלום גם לךךךך שוביי חיי אוהבת אותךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך בתאבון שהיה לך מואהההההההההה
נ נטלולה יוסף New member 20/5/06 #172 תודה שובלוששששש גמלך נשמההההה אוהבת אותךך הכי בעולםםם!!! מואהההההההההההההה
A Adam girl 4 Ever New member 19/5/06 #3 שבת שלום מה אתם מתכננים לסופ"ש? אני אחרי כמה ימים של חופש חוזרת ללמוד למתמטיקה בלאחחססס