חח שלקחו מנינט ולקחו מגבסו אהבתי...
אגב--> עונה 1. הילדים הכי קרובים אלי בפורום: נמ... כמעט כולן... סנדרה, קורין, אור לוגסי, ירדן, תמי, נטלי, אורנית, כל הבריות, ספיר, יווו יש מלא בנות סורי אם שכחתי.. אבל אוהבת את כולכןןןןןן 2. הילדים שהתחברתי אליהם ישר, כאילו נוצר בינינו חיבור: נמ.. בר אמויאל, אדררר, אורנית, תמי, נטלי, ויש עוד כמה 3. הבנאדם שהפתיע אותי הכי לטובה [ יעני חשבתם עליו שהוא ככה וגילתם שהוא אחר..] : חשבתי שכולם טובות ומתוקות, וכשהכרתי אותם יותר יגיליתי שצדקתי חחח 4 הבן/הבת שהתחברתי איתו/איתה בתקופה האחרונה רק :נמ.. סנדרה, קורין, בר {בר יוסף} ליהי, ברושש }baruush{ 5 הבן/הבת שהינו קרובים והתרחקנו עם הזמן:לא חושבת שיש כאלה.. אולי אני ובר , היי'נו קרובות, התרחקנו וחזרנו חחח 6 הבן/הבת שהכי דומה לך מבחינת אופי בפורום: אולי בר וליהי.. לא ידעתת 7 הבן/הבת שלא יצא לך להכיר לעומק והיית רוצה להכיר יותר : נמ.. לאידעתת 8 מאיזה ילד/ילדה את/ה מרגיש/ה שאת/ה צריכ/ה לבקש סליחה ועל מה: אושרי סיסו? אני חופרת לו באיסי כשמשעמם לי חח.. וא הקורבן שתמיד מחובר.. סורי אושש 9 מיהם הבנות/בנים שאת/ה מבלה איתם את רוב היום בשיחות: בר, ליהי, סנדרה 10 יש בנות/בנים שאת/ה מרגישה שאת/ה יכול/ה לספר להם הכל ולשפוך את הלב שלך? אם כן מי הן/הם? בר וליהי 11 את/ה מרגישה שהחברויות פה ימשיכו עוד הרבה זמן ומעבר לפורום? אני מקווה 12. את/ה מרגיש/ה שהחברויות שיצרת בפורום הם כמו החברות/חברים שלך עם החברות/חברים שלך ה'רגילים' כלומר מאז ומתמיד? לפעמים אני מרגישה שהחברות מהפורום אפילו קצת יותר כיפית ואני יותר מתחברת אליהם מאשר עם החברות של היומיום... אחלה שאלון.. כל הכבוד גבסוווו חחח