עונההההה../images/Emo24.gif
1. הילדים הכי קרובים אלי בפורום:לוגסיתת שלי (אורוש לוגסי)הדרוש שלי תמוש חופיתוש יפיתוש שגית אמ חחח לא זוכרת.. 2. הילדים שהתחברתי אליהם ישר, כאילו נוצר בינינו חיבור:אם אורוש שלי הדרוש חופיתוש ותמוש יפיתוש חח ועוד 3. הבנאדם שהפתיע אותי הכי לטובה [ יעני חשבתם עליו שהוא ככה וגילתם שהוא אחר..] :אממ..הדרושש..חחחח 4 הבן/הבת שהתחברתי איתו/איתה בתקופה האחרונה רק :כורדית שליי (אור)חופיתושש תמושש ועודד.. 5 הבן/הבת שהינו קרובים והתרחקנו עם הזמן:יפיתוש 6 הבן/הבת שהכי דומה לך מבחינת אופי בפורום:אממ...לא יודעת 7 הבן/הבת שלא יצא לך להכיר לעומק והיית רוצה להכיר יותר :אורניתוש..חחח 8 מאיזה ילד/ילדה את/ה מרגיש/ה שאת/ה צריכ/ה לבקש סליחה ועל מה:אממ..יש כמה ילדות שלפעמיםם הם חדשים ואני כועסת שהם פותחים הודעה חח אז אני כועסת עליהם אז סליחהה..=\ 9 מיהם הבנות/בנים שאת/ה מבלה איתם את רוב היום בשיחות:חברה שלי וידיד שלי 10 יש בנות/בנים שאת/ה מרגישה שאת/ה יכול/ה לספר להם הכל ולשפוך את הלב שלך? אם כן מי הן/הם?חברה שלי וידיד שלי ,הילה יפיתוש אורוש הדרוש הרבה.. 11 את/ה מרגישה שהחברויות פה ימשיכו עוד הרבה זמן ומעבר לפורום?כןן ברור כי מה הם חיי בלעדיכן!?!??!חח 12. את/ה מרגיש/ה שהחברויות שיצרת בפורום הם כמו החברות/חברים שלך עם החברות/חברים שלך ה'רגילים' כלומר מאז ומתמיד? אממ לא ממש..כי החברות כאן יש לנו משהו משותף...שהוא הבויז חח