של שבת

lihi50

New member
חח אז לבקשתך אוצ'רי..../images/Emo42.gif

לכל הבנות והבנים שבת צ'אלום!!!
חח סנדרה עכשיו מפטזת לי על אוכל ואני מפנטזת על נולי שלי
חעחע

חחחח כל פעם שאתם רושמות אושרי

כאילו אבל לאושרי סיסו אני חושבת אתן מדברות לאושי חח ואז אני נזכרת שיש גם אושרי בפורום

נצל"ש.. שאלוןן .. משעמם פהה

1. הילדים הכי קרובים אלי בפורום: 2. הילדים שהתחברתי אליהם ישר, כאילו נוצר בינינו חיבור: 3. הבנאדם שהפתיע אותי הכי לטובה [ יעני חשבתם עליו שהוא ככה וגילתם שהוא אחר..] : 4 הבן/הבת שהתחברתי איתו/איתה בתקופה האחרונה רק : 5 הבן/הבת שהינו קרובים והתרחקנו עם הזמן: 6 הבן/הבת שהכי דומה לך מבחינת אופי בפורום: 7 הבן/הבת שלא יצא לך להכיר לעומק והיית רוצה להכיר יותר : 8 מאיזה ילד/ילדה את/ה מרגיש/ה שאת/ה צריכ/ה לבקש סליחה ועל מה: 9 מיהם הבנות/בנים שאת/ה מבלה איתם את רוב היום בשיחות: 10 יש בנות/בנים שאת/ה מרגישה שאת/ה יכול/ה לספר להם הכל ולשפוך את הלב שלך? אם כן מי הן/הם? 11 את/ה מרגישה שהחברויות פה ימשיכו עוד הרבה זמן ומעבר לפורום? 12. את/ה מרגיש/ה שהחברויות שיצרת בפורום הם כמו החברות/חברים שלך עם החברות/חברים שלך ה'רגילים' כלומר מאז ומתמיד? -*קרדיט לפורום דיימנדז שלקח מנינט שלקחו מגבסו*-

עונההההה../images/Emo24.gif

1. הילדים הכי קרובים אלי בפורום:לוגסיתת שלי (אורוש לוגסי)הדרוש שלי תמוש חופיתוש יפיתוש שגית אמ חחח לא זוכרת.. 2. הילדים שהתחברתי אליהם ישר, כאילו נוצר בינינו חיבור:אם אורוש שלי הדרוש חופיתוש ותמוש יפיתוש חח ועוד 3. הבנאדם שהפתיע אותי הכי לטובה [ יעני חשבתם עליו שהוא ככה וגילתם שהוא אחר..] :אממ..הדרושש..חחחח 4 הבן/הבת שהתחברתי איתו/איתה בתקופה האחרונה רק :כורדית שליי (אור)חופיתושש תמושש ועודד.. 5 הבן/הבת שהינו קרובים והתרחקנו עם הזמן:יפיתוש 6 הבן/הבת שהכי דומה לך מבחינת אופי בפורום:אממ...לא יודעת 7 הבן/הבת שלא יצא לך להכיר לעומק והיית רוצה להכיר יותר :אורניתוש..חחח 8 מאיזה ילד/ילדה את/ה מרגיש/ה שאת/ה צריכ/ה לבקש סליחה ועל מה:אממ..יש כמה ילדות שלפעמיםם הם חדשים ואני כועסת שהם פותחים הודעה חח אז אני כועסת עליהם אז סליחהה..=\ 9 מיהם הבנות/בנים שאת/ה מבלה איתם את רוב היום בשיחות:חברה שלי וידיד שלי 10 יש בנות/בנים שאת/ה מרגישה שאת/ה יכול/ה לספר להם הכל ולשפוך את הלב שלך? אם כן מי הן/הם?חברה שלי וידיד שלי ,הילה יפיתוש אורוש הדרוש הרבה.. 11 את/ה מרגישה שהחברויות פה ימשיכו עוד הרבה זמן ומעבר לפורום?כןן ברור כי מה הם חיי בלעדיכן!?!??!חח 12. את/ה מרגיש/ה שהחברויות שיצרת בפורום הם כמו החברות/חברים שלך עם החברות/חברים שלך ה'רגילים' כלומר מאז ומתמיד? אממ לא ממש..כי החברות כאן יש לנו משהו משותף...שהוא הבויז חח

ושדים?..חחח

מישהי/מישו עשת/ה פען סיאנס? איזה מפחידדדדדדדד זה [לא עשיתי בחיי'ם זה אסור ביהדות
]

זה מפחיד משו' לפאניםם

וזה גם אסורר
אבל יותר מפחידד.. כמה סיפורים סיפרו לי על זה אמאא.. לא כדאי שאני יתחיל..

Carmel hemi

New member
אני עשיתי סיאנס

אבל אל משהו רציני.. מישהי ראתה ב"בית משותף" שהם עשו סיאנס? אז הם קראו ליצחק רבין ולא היה' לנו למי לקרוא וזה היה' חפיף כזה.. אז קראנו לו ובלוח הכוס היי'תה על כ', ו-ן'= כן

lotem atia

New member
עונהה

1. הילדים הכי קרובים אלי בפורום:שובל,ונוגוש עם קורין קצת חיחיח 2. הילדים שהתחברתי אליהם ישר, כאילו נוצר בינינו חיבור:שובולוששששש ונוגוש 3. הבנאדם שהפתיע אותי הכי לטובה [ יעני חשבתם עליו שהוא ככה וגילתם שהוא אחר..] :לא דעת איןן 4 הבן/הבת שהתחברתי איתו/איתה בתקופה האחרונה רק : 5 הבן/הבת שהינו קרובים והתרחקנו עם הזמן:יפית וגיא 6 הבן/הבת שהכי דומה לך מבחינת אופי בפורום:שובלל 7 הבן/הבת שלא יצא לך להכיר לעומק והיית רוצה להכיר יותר :את אורניתת וואת אדם יוסף החיים שלי (אותך) 8 מאיזה ילד/ילדה את/ה מרגיש/ה שאת/ה צריכ/ה לבקש סליחה ועל מה:מהפורום אני חושבת אף אחת! 9 מיהם הבנות/בנים שאת/ה מבלה איתם את רוב היום בשיחות:אם שובל ונוגה 10 יש בנות/בנים שאת/ה מרגישה שאת/ה יכול/ה לספר להם הכל ולשפוך את הלב שלך? אם כן מי הן/הם?שובללללללללללל העיקר 11 את/ה מרגישה שהחברויות פה ימשיכו עוד הרבה זמן ומעבר לפורום?ברורררר 12. את/ה מרגיש/ה שהחברויות שיצרת בפורום הם כמו החברות/חברים שלך עם החברות/חברים שלך ה'רגילים' כלומר מאז ומתמיד? כןןן!

לוטםםם=]]]

עכשיו כשיש לי אותך באייסי, נוכל לדבר כמה שנרצהה... אבל זכרי- אף אחת לא תופסת את המקום של בר! חח סתםםםם

למעלה