של שבת

אחרון חביב באנגלית ../images/Emo3.gif

5. Beep Pussycat Dolls Ha, ha-ha, ha-ha Ha, ha-ha, ha Ha-ha, ha-ha, ha-ha Ha, ha-ha, ha [Will.I.Am] It's funny how a man only thinks about the... You got a real big heart, but I'm looking your... You got real big brains, but I'm looking at your... Girl, there ain't no pain in me looking at your... [PCD] I don't give a... Keep looking at my... 'Cause it don't mean a thing if you're looking at my... I'm a do my thing while you're playing with your... Ha, ha-ha, ha-ha, ha-ha Every boy's the same Since I been in the seventh grade They been trying to get with me Trying to (Ha, ha-ha, ha, ha-ha) They always got a plan To be my one and only man Want to hold me with their hands Want to (Ha, ha-ha, ha, ha-ha) I keep turning them down But, they always come around Asking me to go around That's not the way it's going down 'Cause they only want Only want my ha, ha-ha Ha, ha-ha Only want what they want But, na, ah-ah Na, ah-ah [Will.I.Am] It's funny how a man only thinks about the... You got a real big heart, but I'm looking your... You got real big brains, but I'm looking at your... Girl, there ain't no pain in me looking at your... [PCD] I don't give a... Keep looking at my... 'Cause it don't mean a thing if you're looking at my... I'm a do my thing while you're playing with your... Ha, ha-ha, ha-ha, ha-ha Do you know that no Don't mean yes, it means no So just hold up, wait a minute Let me put my two cents in it One, just be patient Don't be rushing Like you're anxious And two, you're just too aggressive So try to get your (Ahh) Do you know that I know? And I don't want to go there Only want Only want my ha, ha-ha Ha, ha-ha Only want what they want But, na, ah-ah Na, ah-ah [Will.I.Am] It's funny how a man only thinks about the... You got a real big heart, but I'm looking your... You got real big brains, but I'm looking at your... Girl, there ain't no pain in me looking at your... [PCD] I don't give a... Keep looking at my... 'Cause it don't mean a thing if you're looking at my... I'm a do my thing while you're playing with your... Ha, ha-ha, ha-ha, ha-ha [Will.I.Am] Boomp-boomp, Omp-omp Boomp, boomp-boomp Boomp-boomp, Omp-omp Boomp, boomp-boomp [Repeated] [PCD] Ooh, you've got it bad I can tell You want it bad, but oh well Dude, what you got for me Is something I Something I don't need Oh! [Will.I.Am] It's funny how a man only thinks about the... You got a real big heart, but I'm looking your... You got real big brains, but I'm looking at your... Girl, there ain't no pain in me looking at your... [PCD] I don't give a... Keep looking at my... 'Cause it don't mean a thing if you're looking at my... I'm a do my thing while you're playing with your... Ha, ha-ha, ha-ha, ha-ha [Will.I.Am] It's funny how a man only thinks about the... You got a real big heart, but I'm looking your... You got real big brains, but I'm looking at your... Girl, there ain't no pain in me looking at your... [PCD] I don't give a... Keep looking at my... 'Cause it don't mean a thing if you're looking at my... I'm a do my thing while you're playing with your... Ha, ha-ha, ha-ha, ha-ha

של הבויזזז...

2 שירים של הבויזז.. אני אוהבת את כולםם אבל הכי הרבה את שמחה וכמה אהבה.. לאלאלא את כולם כולםם..
קשה להחליט
קיצר אני ישים מילים לשירים שלהם וזהוו..חח
1. כמה אהבה גיים בויז מילים: מעין כץ לחן: מעין כץ מבט אחד בעינייך הספיק לשנות את כל מה שידעתי כך נכנסת לחיי, עמוק אל הלב אל האוויר שנשמתי רציתי כל כך לראות אותך שוב לחבק ולומר לך כמה אהבה יש אצלי בלב כמה שאותך אני אוהב כמה את יפה כמה את טובה כמה אהבה כמו סיפור ללא סוף מתקדם וחוזר למבט של עינייך מחפש את החוף בים אהבה שסוחף רק אליך רציתי כל כך לראות אותך שוב לחבק ולומר לך כמה אהבה יש אצלי בלב כמה שאותך אני אוהב כמה את יפה כמה את טובה כמה אהבה מחפש דרכים אלייך לא יכול עוד בלעדייך את חיי אני אתן לך את הכל כמה אהבה יש אצלי בלב כמה שאותך אני אוהב כמה את יפה כמה את טובה כמה אהבה 2. שמחה גיים בויז הזכרונות פועמים בימים ובלילות מזכירים רגשות שרציתי לזכור לא לשנות והיום-אני כאן מנסה לחבר שני קצוות שחשבתי שאי אפשר והיום-מנסה להרגיש את אותה התחושה שכמעט ושכחתי כבר תנו לי שמחה הדבר שממלא את ימיי וזורם בעורקיי שמחה לא אתן שתעלמי מפניי כי מה הם חיי בלי שמחה רק שמחה תנו שמחה כשהתופים מנגנים מזרימים לי את הדם מזכירים שבפנים בבסיס כולנו רק בני אדם והיום-נעמד כמו סלע זקוף שחשבתי שאי אפשר והיום-מנסה להרגיש את אותה התחושה שכמעט ושכחתי כבר תנו לי שמחה הדבר שממלא את ימיי וזורם בעורקיי שמחה לא אתן שתעלמי מפניי כי מה הם חיי בלי שמחה רק שמחה תנו שמחה

בעיבריתת..שירים 1+2

5 שירים אהובים בעיבריתת: 1. סיגפו בית הבובות מילים: אמיר אטיאס לחן: אמיר אטיאס והירח היה מלא כל הלילה וזה משאיר אותי למעלה תכתוב על ארבע קירות ברגע ולא די לה גל של הזיות בטבע מאבד מציאות לרגע איך בסוף היא תמיד חוזרת לעצמה ולא די לה פתאום שנדמה שהשחר לא יפציע לעולם עוד אור עולה זיכרון ישן פתאום שנדמה שהשחר לא יפציע לעולם עוד אור עולה ומראה לאן סיגפו זה חם וזה פוגע לא את הכל אתה יודע זה אותו האור שתמיד ליווה אותך ולא די לה פתאום שנדמה שהשחר לא יפציע לעולם עוד אור עולה זיכרון ישן פתאום שנדמה שהשחר לא יפציע לעולם עוד אור עולה ומראה לאן היא חזרה משם כדי להשלים לה את המעגל שלה אל המעיין בא גדי בא גדי קטן היגיון של אגדה היא מרגישה כמו ילדה קטנה בשדה גדול של הבנה, טהורה פתאום שנדמה שהשחר לא יפציע לעולם עוד אור עולה זיכרון ישן פתאום שנדמה שהשחר לא יפציע לעולם עוד אור עולה ומראה לאן 2. שיר בעיפרון בית הבובות מילים: אמיר אטיאס לחן: אמיר אטיאס אל תשכח לשמוח גם בחלקי ואל תמנע מלבכות כשעצוב תנצל עד תום כל עוד אתה תמים תלמד לוותר ואל תוותר על החיים. כי בחיים הכל עובר מטעויות למד והשתפר מה שקולך הפנימי אומר, זו האמת שלך לא, לסלוח זו לא חולשה נצור אהבה בדרכך ודע, את כל הסובב אותך. אל תלך בדרכו של אחר ואל תיכנע לחולשות שבגוף שא בעול בכתפיים איתנות ותאמין ותאמין, רק תאמין. שבחיים הכל עובר...

שירים 3+4+5 חח

3. חושב עליה עידן יניב מילים: ליאור דטאוקר לחן: ליאור דטאוקר שוב מרגיש את הפחד שוב אנחנו לא ביחד ומנסה להתגבר היא עם אחר איך היא עושה זאת בקלות אני מרגיש רק ריקנות ומנסה להתגבר היא עם אחר כל הזמן אני חושב עליה, עליה ומנסה להתגבר איך היא חודרת לתוכי בעיניה, עיניה ומנסה להתגבר מילים יוצאות מתוך הלב פשוט תדעי אני אוהב ומנסה להתגבר היא עם אחר כל הזמן אני חושב עליה, עליה ומנסה להתגבר איך היא חודרת לתוכי בעיניה, עיניה ומנסה להתגבר 3. את זה עולם אבי גואטה אור החמה בי מכה ירח מאיר את הדמותך נפל עוד כוכב מבקש להיות תמיד לצדך פזמון: את זה עולם יש בך הכל ברא לי אותך אל היום הגדול שמלה לבנה שטיח אדום אפרוש בדרכך ואשיר לך בחום טבעת קטנה סיפור כה גדול אני מתרגש כבר לשאול פנינו לאן מועדות? האם לעולם הגדול פזמון: את זה עולם יש בך הכל ברא לי אותך אל הים הגדול שמלה לבנה שטיח אדום אפרוש בדרכך ואשיר לך בחום פזמון: את זה עולם יש בך הכל ברא לי אותך אל הים הגדול שמלה לבנה שטיח אדום אפרוש בדרכך ואשיר לך בחום 4. בלעדיך מאיה בוסקילה מילים: חזוס מריה פרז ואמאיה מרטינז לחן: חזוס מריה פרז ואמאיה מרטינז גרסה עברית: דורון מדלי ים רגוע ואני סוערת איך הכל חוזר חודשים אחורה מציירת עם שברי מקל לב גדול בחול חצוי באמצע כמה עצב שאבכה עליך כמה עצב שתרצה כל הלילות שאמרו לי שהוא משקר אם הוא לא אוהב אותי שילך אני אסתדר בלעדיך בא לי להפסיק לוותר ולהתחיל עם אחר בלעדיך אם הוא לא אוהב אותי שילך אני אסתדר בלעדיך הכבוד שרק עליו דיברת לא מפסיק לבגוד כל היום קום וקח את כל מה שהרסת תתחפף תמצא מקום אולי חשבת אם אני אוהבת זה אומר לך מותר לך עד אליה ספר לה את כל השקרים שאפשר אם הוא לא אוהב אותי שילך אני אסתדר בלעדיך בא לי להפסיק לוותר ולהתחיל עם אחר בלעדיך אם הוא לא אוהב אותי שילך אני אסתדר בלעדיך אתה לא צריך לבחור איתה או אולי איתי הפסדת אותי אם הוא לא אוהב אותי שילך אני אסתדר בלעדיך בא לי להפסיק לוותר ולהתחיל עם אחר בלעדיך אם הוא לא אוהב אותי שילך אני אסתדר בלעדיך 5. סימנים הראל מויאל מילים: הראל מויאל לחן: הראל מויאל כוכבים מאירים עלינו עכשיו תבקשי משאלה נפל עוד כוכב ציפורים מעלינו קוראות את הסתיו ואני מנסה ללכת סימנים של תקווה ויאוש מתמזגים בין אהבה לריגוש זה הזמן את יודעת, את ודאי שומעת את השיר שכתבתי לך אתמול סימנים של שלכת ואת עכשיו הולכת אל מקום שהיה בינינו חום ואהבה תשתני למעננו עוד יבוא אלינו עוד חלום יתגשם בינינו כוכבים מאירים את דרכינו עכשיו תבקשי משאלה נשאר עוד כוכב מעלינו שמיים כחולים בינתיים זה סימן שצריך ללכת סימנים של שלכת ואת עכשיו הולכת אל מקום שהיה בינינו חום ואהבה תשתני למעננו עוד יבוא אלינו עוד חלום יתגשם בינינו

השירים שלי=]]

את המלאך שלי- אביב גפן מחר- אביב גפן ועום הזמן- אביב גפן אביב גפן&נינט טייב- השיר שלנו גיים בויז- כשתיתעייפי מהעולם גיים בויז- שמחה גיים בויז- תני לי סיבה מויאל- סימנים סאבלימינאל- טורו הנרי-האלופה שירי מימון- לאן שלא תלכי אדי בטלר- זה הזמן ילדות רעות-ילדות רעות סעדו&ביטון&קירקילן- הרקדן האוטומטי עברי לידר- בוא רמיקס פארנויה- שוב שלי[[שיר ישן אבל מדהיםם!]] פארנויה- יום שמח[[כנ"ל הקודם]] אביב גפן- עכשיו מעונן ויש עוד אבל אני לא זוכרתת=//

TOUSH

New member
../images/Emo32.gifשל שבת

כל הדברים שאינם קשורים לבנים לכאן

טוששש

New member
בנות ובנים ../images/Emo3.gif

חזרתי מטיוללל...לפני יומיים חחחח
לא הרגשתי טוב נראה לי קיבלתי מכת
הלכנו מלאאאאאאאאאא
התגעגעתי המוניםםםםםםם
ואתם מוזמנים לעדכן אותי אם יש משו חדש...
נטלי

למעלה