חחח גלההה
L lihi50 New member 20/5/06 #190 חחח ג'ף אין דה ליווניג רום ../images/Emo6.gif../images/Emo42.gif חח טוב שאנחנו לא מדברות באייסי יאאא חחחחחחח המורה הזה הרג אותי
חחח ג'ף אין דה ליווניג רום ../images/Emo6.gif../images/Emo42.gif חח טוב שאנחנו לא מדברות באייסי יאאא חחחחחחח המורה הזה הרג אותי
ט טלנובלה בדם New member 20/5/06 #193 חחחחח../images/Emo6.gif וור יס ג'ף?! וור יס ג'ף?! אוו וור?! אוו וור?! ג'ף יס ין דה ליווינג רום! לוק, היא דר... חחחחחחחחחח XDDDDDDD הקונה מטטההה=]]
חחחחח../images/Emo6.gif וור יס ג'ף?! וור יס ג'ף?! אוו וור?! אוו וור?! ג'ף יס ין דה ליווינג רום! לוק, היא דר... חחחחחחחחחח XDDDDDDD הקונה מטטההה=]]
א אדם יוסף החיים שלי New member 20/5/06 #194 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח את זוכרת בעל פה אה חחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחח הוא הרג אותי אמאא חחחחח ו2 הטמבלים עם האקונה מטטה
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח את זוכרת בעל פה אה חחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחח הוא הרג אותי אמאא חחחחח ו2 הטמבלים עם האקונה מטטה
ע ערני החיימשלי New member 20/5/06 #195 ../images/Emo207.gif מי פהההה?!?!?! משעמםםםםם חברות שלי הלכו לים ולא הלכתייי \=
ע ערני החיימשלי New member 20/5/06 #201 כיי לא'דעתת זה לא יום ליםם יש רוחחח אני יודעת שיהיה לי שם קרר \=
ט טלנובלה בדם New member 20/5/06 #203 באלי לשיררררררררררררר ישראל בוחרתת 2 חדשות כחול לבןן ישראל בוחרת 2 כמובןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן
ט טלנובלה בדם New member 20/5/06 #206 חח כנסי... על המפגשים נדבר עוד מעט באייסי.. כי עכשיו אני הולכת לראות טלוויזיה[[סבסלון עם ג'ף]] ובהתחלה סתם לא ממש הכרתי אותך חשבתי שאת מתלהבת כזו..חחח אבל השתנתה דעתי לטובה ברוך השם=]
חח כנסי... על המפגשים נדבר עוד מעט באייסי.. כי עכשיו אני הולכת לראות טלוויזיה[[סבסלון עם ג'ף]] ובהתחלה סתם לא ממש הכרתי אותך חשבתי שאת מתלהבת כזו..חחח אבל השתנתה דעתי לטובה ברוך השם=]
ע ערני החיימשלי New member 20/5/06 #208 חחחחחחחחח כפרעלייךךךך דייי אני שונאת שאומרים לי את זההההההה מזלל שדעתך השתנתהה [= טובב דברי איתי על המפגשיםם שיהיה כברררר :]
חחחחחחחחח כפרעלייךךךך דייי אני שונאת שאומרים לי את זההההההה מזלל שדעתך השתנתהה [= טובב דברי איתי על המפגשיםם שיהיה כברררר :]
ש שרון והגיים בויז New member 19/5/06 #96 נכנסתי .. בנות .. אנחנו מקום 7 עם כמה אהבה ברדיו ירושלים תצביעו ..