שאלון

עונה [:

שם המורה בכיתה א': יעל הזיכרון הראשון שלך: לא יודעת.... האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני?: לא שזכור לי... אם נהגת לאכול דברים מוזרים?: לא... המקצוע הראשון שנכשלת בו: היסטוריה המקצוע האחרון שנכשלת בו: היסטוריה האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): 10 פעמים - לחו"ל ולרחבי הארץ... איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת? כ-י-ף-! השיר האחרון ששרת: היא יודעת הדבר האחרון שצחקת בגללו: המורה שלי הפעם האחרונה שבכית: לא זוכרת... האדם האחרון שראית: חברה שלי בן-חן הדבר האחרון שאמרת: ביי הדבר האחרון שאכלת: שוקולד הדבר האחרון ששתית: מים הדבר האחרון שקנית: נעליים השיר האחרון ששמעת: היא יודעת הדיסק האחרון שקנית: אני לא קונה דיסקים.. הפעם האחרונה שעזרת לאמא: היום הדבר הכי מטורף שעשית: יש הרבה הווה: שיער נוכחי: גמרתי שיעור ריקוד בגדים נוכחיים: טיץ+בגד גוף+חולצה דקה ארוכה+קפוצ'ון תכשיטים נוכחיים: עגילים+טבעות תמונת דסקטופ נוכחית: דובדנים חבר\ה? אין... אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: חברה שלי האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? רוב הפעמים לא.. אבל לפעמים כן... האם אתה עייף? לאא את מי אתה הכי רוצה לחבק? אמא ממה הכי נמאס לך? לריב עם ההורים את מי היית רוצה להרוג? את זה שיושב לידי בכיתה הכי פחות מהנה? שיעורי היסטוריה ותנ"ך עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות? רקדנית איפה אתה הולך לגור? אמריקה כמה ילדים אתה רוצה? 3 באיזה סוג של מכונית תנהג? ג'יפ שחור איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום? נשואה עם ילדים חושב הרבה על העתיד? לאא... מפחד ממנו? קצת וקצת בכללי: להקה אהובה: אין ספר אהוב: אין סופר(ים) אהוב(ים): אין צבע אהוב: ורוד, לבן, חום, אדום פריט לבוש אהוב: חולצות איבר שהכי מושך אותך: עיינים אתה שמח כש: אני עם הרבה חברות האם אתה חושב יותר מדי? לא יודעת אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה? אמריקה-ניו יורק/קליפורניה אדם מפורסם שפגשת: לפני שנתיים את כוכבי ערוץ הילדים, איזה שר אחד שראיתי בת"א האם יש לך אילו שהם חרטות? כן והרבה!!! קפה אהוב: לא שותה קפה.. ריח אהוב: בשמים מה מכעיס אותך: שמעצבנים אותי מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: ריקוד האדם שעושה לך הכי טוב: חברות שלי סגנון מוזיקה אהוב: פופ ומזרחי חדר אהוב בבית: החדר שלי מקום אהוב בעולם: הים מקצוע שנוא: היסטוריה מורה אהוב: המורה לספורט אוהב את בצפר? בשביל לפגוש ת'חבר'ה כן נרדם בשיעורים? לא מעשן? לא! חס וחלילה! נפגע (רגשית) בקלות? לא נותן מעצמך? כן לועס דברים? מסטיקים.. אוהב להתקלח? כן אוהב להתעטש? לא שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)? כן! מאוד! אוהב לצחצח שיניים? לא אבל אני מצחצחת אכפת לך מאיכות הסביבה? כן קונה צרובים/צורב? צורבת מהאימיול אוהב לנסוע או הולך ברגל? לנסוע.. איזו עצלנית אני.. ישן הרבה? לא קשר לחפצים? לא אוהב חולצות גזורות? כן אבל לי אין אחת כזאת אוהב לטייל? לא אוהב כפכפים? כן לובש בוקסר? לא שמש או גשם? גשם קר לך או חם לך? נעים לי... ילדותי? לא חולם בהקיץ? לפעמים....

nrcf

New member
שלי

שם המורה בכיתה א': שולמית הזיכרון הראשון שלך: שיחקתי בבובות שעות על שעות בגיל 3 בערך... האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני?:ממש לא אם נהגת לאכול דברים מוזרים?:כן המקצוע הראשון שנכשלת בו: קישורי חיים המקצוע האחרון שנכשלת בו: האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): פעם אחת בתוך אותו רחוב רק לבית יותר גדול איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?אוכל ובובות השיר האחרון ששרת: Nobody's home של אבריל הדבר האחרון שצחקת בגללו: מן הסתם איזה פרק של " friends" הפעם האחרונה שבכית:אתמול אני חולה והרגשתי כ"כ לא טוב האדם האחרון שראית:אמא הדבר האחרון שאמרת: תביאי לי בבקשה כוס מים הדבר האחרון שאכלת: טוסט הדבר האחרון ששתית: מים הדבר האחרון שקנית: סריג שחור השיר האחרון ששמעת: Nobody's home של אבריל הדיסק האחרון שקנית:אני לא קונה דיסקים הפעם האחרונה שעזרת לאמא: מתישהו שבוע שעבר פשוט מלא לא הייתי בבית בחנוכה הדבר הכי מטורף שעשית: לא זוכרת הווה: שיער נוכחי: שטני נוטה לבלונד חלק בגדים נוכחיים: סווטשירט של השבט טרנינג אפור וגרביים ורודות תכשיטים נוכחיים: טבעת תמונת דסקטופ נוכחית: משו של הווינדוס חבר\ה?אין חברה חברות יש הרבה אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה:חברות שלי האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות?לא אני חולה האם אתה עייף?לא ישנתי יום שלם את מי אתה הכי רוצה לחבק?אמא אבל אני אדביק אותה ממה הכי נמאס לך?מהשפעת הזאת את מי היית רוצה להרוג?את החיידקים וכמה מורים מבצפר הכי פחות מהנה?בצפר עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?או מעצבת פנים או אופנה איפה את הולכת לגור?איפושהו במרכז כמה ילדים אתה רוצה?נראה לי 5 באיזה סוג של מכונית תנהג?לא יודעת איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?לא יודעת חושב הרבה על העתיד?לא מפחד ממנו?קצת וקצת בכללי: להקה אהובה: ספר אהוב: סופר(ים) אהוב(ים): צבע אהוב: פריט לבוש אהוב: איבר שהכי מושך אותך:עיניים ואף אתה שמח כש: אני עם חברות שלי האם אתה חושב יותר מדי?אני חושבת הרבה אבל אין כזה דבר יותר מדי אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה?ניו יורק אני משערת אולי פריז אדם מפורסם שפגשת:הרבה האם יש לך אילו שהם חרטות?הרבה קפה אהוב: לא אוהבת קפה ריח אהוב:הבשמים" Hipnos" ו-"Fantasi "(של בריטני ספירס) מה מכעיס אותך:שקרים מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך:לא יודעת האדם שעושה לך הכי טוב:אמא סגנון מוזיקה אהוב:רוק חדר אהוב בבית:החדר שלי והאמבטיה מקום אהוב בעולם:בית מקצוע שנוא: בצפר מורה אהוב:המחנכת אוהב את בצפר?לא נרדם בשיעורים?לא מעשן?לא נפגע (רגשית) בקלות?נראה לי שכן נותן מעצמך?כן לועס דברים?לא דברים שהם לא אוכל אוהב להתקלח?כן אוהב להתעטש?כן שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)? כן מאוד אוהב לצחצח שיניים?כן אכפת לך מאיכות הסביבה?כן קונה צרובים/צורב?כן אוהב לנסוע או הולך ברגל? תלוי לאן ישן הרבה?לא קשר לחפצים? כן אוהב חולצות גזורות? לא אוהב לטייל?כן אם יש לי כח אוהב כפכפים? כן אבל לא כפכפי אצבע של הים כאלה לובש בוקסר? בקיץ פיג'מה שמש או גשם?בקיץ אני מתגעגעת לגשם ובחורף לשמש... קר לך או חם לך? קר לי ילדותי? לא נראה לי חולם בהקיץ?כן

עונה למרות שבודדים יקראו ../images/Emo6.gif

עבר: שם המורה בכיתה א': מרים הזיכרון הראשון שלך: אממ לא יודעת בדיוק האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני?: לא אם נהגת לאכול דברים מוזרים?: לא זוכרת המקצוע הראשון שנכשלת בו: היסטוריה
המקצוע האחרון שנכשלת בו: מתמטיקה
האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): לא אבל בקרוב עוברת לבית חדש איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת? אקשן השיר האחרון ששרת: BOHEMIAN RAPHSODY המהמם של קווין הדבר האחרון שצחקת בגללו: ג'קאס 2 הפעם האחרונה שבכית: לפני איזה חודשיים האדם האחרון שראית: אבא שלי הדבר האחרון שאמרת: הייתי במתנ"ס
הדבר האחרון שאכלת: גמבה הדבר האחרון ששתית: תותית הדבר האחרון שקנית: חולצה חדשה השיר האחרון ששמעת: BOHEMIAN RAPHSODY הדיסק האחרון שקנית: אוסף להיטים של קווין
הפעם האחרונה שעזרת לאמא: לפני ששבועיים הדבר הכי מטורף שעשית: עשיתי הרבהה אבל הרבה דברים מטורפים...מן מיני ג'קאס
אבל אין לי כוח לפרט הווה: שיער נוכחי: השיער הטבעי שלי...מטולטל-גלי ג'ינג'י-בלונדיני בגדים נוכחיים: עכשיו? האהאה קנגורו של בי"ס, צעיף וטרנינג אפור של פוקס קידס
תכשיטים נוכחיים: אין לי תמונת דסקטופ נוכחית: פרח כזה חבר\ה? אין אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: חברות שלי האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? אמממ לא האם אתה עייף? לא את מי אתה הכי רוצה לחבק? את החברות שלי
אין לי את מי לחבק ממה הכי נמאס לך? בי"סססססססס את מי היית רוצה להרוג? את כל המורים בארץ הכי פחות מהנה? לימודים עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות? רוצה משהו שקשור למספרים...כלכלה וכאלה, מינהל עסקים ואולי שיווק איפה אתה הולך לגור? דירה ואחרי זה לבנות בית כמה ילדים אתה רוצה? 4-5 באיזה סוג של מכונית תנהג? אין לי מושג אבל מה שבטוח יהיה חדש ויפה איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום? איפשהו
חושב הרבה על העתיד? לא כ"כ מפחד ממנו? לא כ"כ וקצת בכללי: להקה אהובה: קוויןןןןן ספר אהוב: שונאת ספרים סופר(ים) אהוב(ים): אין צבע אהוב: אדום שקסי פריט לבוש אהוב: שמלות איבר שהכי מושך אותך: מושך במי? אתה שמח כש: כשיש סיבה לשמוח האם אתה חושב יותר מדי? לא כ"כ אהאההא אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה? ארץ המולדת שלי אדם מפורסם שפגשת: ההאהאהא אממ עדי אשכנזי האם יש לך אילו שהם חרטות? לא בטווחה קפה אהוב: שונאת קפה ריח אהוב: בי דלישס DKNY!!!!!! מה מכעיס אותך: זריקת זבל על הכביש או בכל מקום אחר שזה לא פח מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: אני די שרוטה
האדם שעושה לך הכי טוב: חברות שלי
סגנון מוזיקה אהוב: רוק אבל לא כבד חדר אהוב בבית: החדר שלי מקום אהוב בעולם: אוסטרליה מקצוע שנוא: תנ"ךךךךך מורה אהוב: מארקקקקקקק אוהב את בצפר? ממש לא נרדם בשיעורים? האהאה כן היום נרדמתי בשיעור אנגלית
מעשן? איוו לא נפגע (רגשית) בקלות? לא נותן מעצמך? כן לועס דברים? כן אוהב להתקלח? כן...כשיש מים חמים אוהב להתעטש? האהאהאה כןןן שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)? לא אוהב לצחצח שיניים? לא אכפת לך מאיכות הסביבה? כן קונה צרובים/צורב? כן אוהב לנסוע או הולך ברגל? שנייהם ישן הרבה? כן קשר לחפצים? אין אוהב חולצות גזורות? כן אוהב לטייל? כן אוהב כפכפים? כן לובש בוקסר? לא שמש או גשם? שמש קר לך או חם לך? לא זה ולא זה ילדותי? לא חולם בהקיץ? כן

מ ו ג ה

New member
הנושא של התוכן

עבר: שם המורה בכיתה א': אהובה הזיכרון הראשון שלך: יום הולדת 3 ביער בן-שמן :0 האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני?: לפעמים חיקיתי את אחי בלבוש או בהתנהגות, אבל זה עבר לי מאוד מהר
אם נהגת לאכול דברים מוזרים?: קוטג' עם מלפפון חמוץ [כן כן ביחד, יאק] המקצוע הראשון שנכשלת בו: מתמטיקה המקצוע האחרון שנכשלת בו: סוציולוגיה האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): בתוך ראשל"צ [בתוך השכונה! חה], פעם 1 איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת? מושלמת. באמת השיר האחרון ששרת: michelle- beatles הדבר האחרון שצחקת בגללו: חברה הצחיקה אותי הפעם האחרונה שבכית: שבוע? האדם האחרון שראית: אימא הדבר האחרון שאמרת: "ביי קושקוש" הדבר האחרון שאכלת: עוגייה הדבר האחרון ששתית: מים הדבר האחרון שקנית: פסק זמן השיר האחרון ששמעת: Don't stop me now-Queen הדיסק האחרון שקנית: לא זוכרת. המון זמן לא קניתי, אבל בקרוב אני אקנה את ה'חדש' של הביטלס אהוביי הפעם האחרונה שעזרת לאמא: היום הדבר הכי מטורף שעשית: אני לא מטורפת
הווה: שיער נוכחי: מכוער בגדים נוכחיים: סקיני שחור, גופייה מבד נופל ונעים כזה בצבע לבן עם פפיון בצד [
] ונעלי בית תכלת כעורות תכשיטים נוכחיים: עגילים צמודים שאין לי כוח להגדיר אותם תמונת דסקטופ נוכחית: חייל משייטת 13 [אני מהמחשב של אחי החייל המורעל. אל תדאגו הוא לא בשייטת למזלי] חבר\ה? לא אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: אבא ז"ל האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות?
יותר מדי האם אתה עייף? כן את מי אתה הכי רוצה לחבק? נטלי ממה הכי נמאס לך? לימודים את מי היית רוצה להרוג? - הכי פחות מהנה? לימודים עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות? עיצוב כלשהו [אולי אופנה, אולי פנים, אולי ראווה]/תעופה/תיירות/גנטיקה..קיצר החלטית איפה אתה הולך לגור? לא יודעת אבל בישראל בטוח כמה ילדים אתה רוצה? כמה שיבואו בעזרת השם
באיזה סוג של מכונית תנהג? יפה איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום? מאושרת חושב הרבה על העתיד? כן מפחד ממנו? כן וקצת בכללי: להקה אהובה: ביטלס ספר אהוב: מלך החומוס סופר(ים) אהוב(ים): אילן היטנר, רם אורן ודויד גרוסמן צבע אהוב: ירוק בקבוק, שמנת, אפור, אדום פריט לבוש אהוב: סריגים, ז'קטים וסקיני איבר שהכי מושך אותך: כתפיים וידיים אתה שמח כש: חופש האם אתה חושב יותר מדי? כן אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה? חו"ל P: אדם מפורסם שפגשת: מלא האם יש לך אילו שהם חרטות? מלא קפה אהוב: נס ריח אהוב: וניל מה מכעיס אותך: שקרים וכאלה מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: חמימות האדם שעושה לך הכי טוב: אימא סגנון מוזיקה אהוב: ישן ישן ישן
חדר אהוב בבית: שלי מקום אהוב בעולם: פריז ותל אביב מקצוע שנוא: פסיכולוגיה מורה אהובה: יונית אוהב את בצפר? לעתים כן נרדם בשיעורים? לעתים כן מעשן? לא נפגע (רגשית) בקלות? פעם מאוד, היום כבר לא נותן מעצמך? מאוד לועס דברים? לא ממש אוהב להתקלח? כן אוהב להתעטש? ברור
שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)? כןןןן! אוהב לצחצח שיניים? כן אכפת לך מאיכות הסביבה? כן קונה צרובים/צורב? צורבת אוהב לנסוע או הולך ברגל? לנסוע, למי יש כוח ללכת ישן הרבה? לא קשר לחפצים? לא ממש אוהב חולצות גזורות? לבית אוהב לטייל? כן אוהב כפכפים? לא לובש בוקסר? בבית שמש או גשם? שמש קר לך או חם לך? קר ילדותי? לא חולם בהקיץ? לפעמים
קראת קושקוש? קבלי לב

Damn it

New member
שאלון חרוש

עבר: שם המורה בכיתה א': דורין הזיכרון הראשון שלך: ממ משהו מכיתה א'. האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני?: חחח ממש לא. אם נהגת לאכול דברים מוזרים?: פלסטלינה פה ושם. המקצוע הראשון שנכשלת בו: חשבון? המקצוע האחרון שנכשלת בו: ביולוגיה האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): לא, רק פעם אחת לישראל איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת? נחמדה. השיר האחרון ששרת: פרומיסקיוס של נטלי פורטמן הדבר האחרון שצחקת בגללו: משהו שאחותי אמרה הפעם האחרונה שבכית: אממ לא יודעת. שבוע שעבר? האדם האחרון שראית: אמא. הדבר האחרון שאמרת: "נו מה אני אעשה" הדבר האחרון שאכלת: סנדביצ' שאמא הכינה הדבר האחרון ששתית: מים הדבר האחרון שקנית: חח מחברות משבצות ועפרון לבצפר השיר האחרון ששמעת: שיר נושא של הצלצול הגואל מעורבב בשיר רוסי שאמא שומעת הדיסק האחרון שקנית: לא זוכרת... שנים לא קניתי דיסקים.. הפעם האחרונה שעזרת לאמא: היום הדבר הכי מטורף שעשית: לא יודעת.. >< הווה: שיער נוכחי: שטני, עד אחרי הכתפיים, עם פוני ישר מקדימה ודירוג בגדים נוכחיים: ג'ינס בהיר, חולצה ארוכה נייבי, סווצ'ר אדום כהה של בצפר, וגרביים.. תכשיטים נוכחיים: רק עגילים. אחד של יהלום פשוט [לא אמיתי] ואחד של לב עם יהלום. תמונת דסקטופ נוכחית: משהו של פרחים וכתמים ועיגולים. חבר\ה? יש אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: נירית האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? כן. שיעורים בהיסטוריה האם אתה עייף? לא את מי אתה הכי רוצה לחבק? נירית.. :] ממה הכי נמאס לך? מבצפר את מי היית רוצה להרוג? כל הבנים בכיתה.. כמעט כולם. הכי פחות מהנה? שיעורי בית? עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות? משהו באופנה/עיצוב/ציור איפה אתה הולך לגור? לא יודעת. כמה ילדים אתה רוצה? בין אחד לשניים שלושה באיזה סוג של מכונית תנהג? מאיפה לי חח איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום? עם משפחה, קריירה מפותחת, בבית נחמד ויפה :] חושב הרבה על העתיד? לא כלכך מפחד ממנו? בכלל לא וקצת בכללי: להקה אהובה: יש כל מיני.. ספר אהוב: כנ"ל. בריג'ט ג'ונס, ועוד כל מיני. סופר(ים) אהוב(ים): אין מישהו ספציפי צבע אהוב: כל מיני, סגול עשיר כזה, ירוק כהה מיוחד, ורוד מעושן/עתיק, ורוד כתום פיצ'.. ירוק תפוח.. פריט לבוש אהוב: ג'ינסיפ בכללי איבר שהכי מושך אותך: עיניים.. :] אתה שמח כש: כשמה? כשהרבה דברים חח... כשאני רואה או מדברת עם אנשים נחמדים האם אתה חושב יותר מדי? לא.. אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה? לא יודעת. אמריקה, אנגליה, פריז, גרמניה. אחד מאלה. אדם מפורסם שפגשת: הראל סקעת חחחח. האם יש לך אילו שהם חרטות? לא. קפה אהוב: נס ריח אהוב: הרבה. מה מכעיס אותך: כנ"ל חח... הרבה. מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: ממ אין לי מושג. אני לא אוהבת שאלות כאלה >< האדם שעושה לך הכי טוב: כל מיני... נירית, אנבל, שחף, נועה.. סגנון מוזיקה אהוב: כל מיני. בוי בנדס, רוק [לא מטאל איח], פופ טראשי שכזה... ושירים ששמים בסרטים קיציים קיטצ'ים. חדר אהוב בבית: החדר שלי? מקום אהוב בעולם: הבית של סבתא בגרמניה מקצוע שנוא: מתמטיקה, ספרות, ביולוגיה פיסיקה מורה אהוב: אין.. אולי המורה להיסטוריה? אוהב את בצפר? לא כלכך נרדם בשיעורים? ממש לא!! מעשן? פה ושם נפגע (רגשית) בקלות? כן נותן מעצמך? כן לועס דברים? חחחח כן אוהב להתקלח? כן :] אוהב להתעטש? לפעמים כן חח שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)? יאפ אוהב לצחצח שיניים? חחח אממ... כן? אכפת לך מאיכות הסביבה? כן קונה צרובים/צורב? לא קונה.. אוהב לנסוע או הולך ברגל? שניהם... מעדיפה לנסוע אם זה רחוק ישן הרבה? לא קשר לחפצים? לא. אוהב חולצות גזורות? פעם אהבתי עכשיו כבר לא. אוהב לטייל? כן אוהב כפכפים? אממ בטח לובש בוקסר? לא שמש או גשם? שמש קר לך או חם לך? עכשיו? חם לי כי יש מזגן ילדותי? קצת.. חולם בהקיץ? לא... קראת? תגיבי ^^

Mardy Bum

New member
פרומיסקיוס של נטלי פורטמן? ../images/Emo12.gif

לא ידעתי שהיא שרה O__ם קראתיD:

למעלה