שאלון חרוש
עבר: שם המורה בכיתה א': דורין הזיכרון הראשון שלך: ממ משהו מכיתה א'. האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני?: חחח ממש לא. אם נהגת לאכול דברים מוזרים?: פלסטלינה פה ושם. המקצוע הראשון שנכשלת בו: חשבון? המקצוע האחרון שנכשלת בו: ביולוגיה האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): לא, רק פעם אחת לישראל איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת? נחמדה. השיר האחרון ששרת: פרומיסקיוס של נטלי פורטמן הדבר האחרון שצחקת בגללו: משהו שאחותי אמרה הפעם האחרונה שבכית: אממ לא יודעת. שבוע שעבר? האדם האחרון שראית: אמא. הדבר האחרון שאמרת: "נו מה אני אעשה" הדבר האחרון שאכלת: סנדביצ' שאמא הכינה הדבר האחרון ששתית: מים הדבר האחרון שקנית: חח מחברות משבצות ועפרון לבצפר השיר האחרון ששמעת: שיר נושא של הצלצול הגואל מעורבב בשיר רוסי שאמא שומעת הדיסק האחרון שקנית: לא זוכרת... שנים לא קניתי דיסקים.. הפעם האחרונה שעזרת לאמא: היום הדבר הכי מטורף שעשית: לא יודעת.. >< הווה: שיער נוכחי: שטני, עד אחרי הכתפיים, עם פוני ישר מקדימה ודירוג בגדים נוכחיים: ג'ינס בהיר, חולצה ארוכה נייבי, סווצ'ר אדום כהה של בצפר, וגרביים.. תכשיטים נוכחיים: רק עגילים. אחד של יהלום פשוט [לא אמיתי] ואחד של לב עם יהלום. תמונת דסקטופ נוכחית: משהו של פרחים וכתמים ועיגולים. חבר\ה? יש אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: נירית האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? כן. שיעורים בהיסטוריה האם אתה עייף? לא את מי אתה הכי רוצה לחבק? נירית.. :] ממה הכי נמאס לך? מבצפר את מי היית רוצה להרוג? כל הבנים בכיתה.. כמעט כולם. הכי פחות מהנה? שיעורי בית? עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות? משהו באופנה/עיצוב/ציור איפה אתה הולך לגור? לא יודעת. כמה ילדים אתה רוצה? בין אחד לשניים שלושה באיזה סוג של מכונית תנהג? מאיפה לי חח איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום? עם משפחה, קריירה מפותחת, בבית נחמד ויפה :] חושב הרבה על העתיד? לא כלכך מפחד ממנו? בכלל לא וקצת בכללי: להקה אהובה: יש כל מיני.. ספר אהוב: כנ"ל. בריג'ט ג'ונס, ועוד כל מיני. סופר(ים) אהוב(ים): אין מישהו ספציפי צבע אהוב: כל מיני, סגול עשיר כזה, ירוק כהה מיוחד, ורוד מעושן/עתיק, ורוד כתום פיצ'.. ירוק תפוח.. פריט לבוש אהוב: ג'ינסיפ בכללי איבר שהכי מושך אותך: עיניים.. :] אתה שמח כש: כשמה? כשהרבה דברים חח... כשאני רואה או מדברת עם אנשים נחמדים האם אתה חושב יותר מדי? לא.. אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה? לא יודעת. אמריקה, אנגליה, פריז, גרמניה. אחד מאלה. אדם מפורסם שפגשת: הראל סקעת חחחח. האם יש לך אילו שהם חרטות? לא. קפה אהוב: נס ריח אהוב: הרבה. מה מכעיס אותך: כנ"ל חח... הרבה. מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: ממ אין לי מושג. אני לא אוהבת שאלות כאלה >< האדם שעושה לך הכי טוב: כל מיני... נירית, אנבל, שחף, נועה.. סגנון מוזיקה אהוב: כל מיני. בוי בנדס, רוק [לא מטאל איח], פופ טראשי שכזה... ושירים ששמים בסרטים קיציים קיטצ'ים. חדר אהוב בבית: החדר שלי? מקום אהוב בעולם: הבית של סבתא בגרמניה מקצוע שנוא: מתמטיקה, ספרות, ביולוגיה פיסיקה מורה אהוב: אין.. אולי המורה להיסטוריה? אוהב את בצפר? לא כלכך נרדם בשיעורים? ממש לא!! מעשן? פה ושם נפגע (רגשית) בקלות? כן נותן מעצמך? כן לועס דברים? חחחח כן אוהב להתקלח? כן :] אוהב להתעטש? לפעמים כן חח שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)? יאפ אוהב לצחצח שיניים? חחח אממ... כן? אכפת לך מאיכות הסביבה? כן קונה צרובים/צורב? לא קונה.. אוהב לנסוע או הולך ברגל? שניהם... מעדיפה לנסוע אם זה רחוק ישן הרבה? לא קשר לחפצים? לא. אוהב חולצות גזורות? פעם אהבתי עכשיו כבר לא. אוהב לטייל? כן אוהב כפכפים? אממ בטח לובש בוקסר? לא שמש או גשם? שמש קר לך או חם לך? עכשיו? חם לי כי יש מזגן ילדותי? קצת.. חולם בהקיץ? לא... קראת? תגיבי ^^