שאלון

edenn18

New member
>

שם המורה בכיתה א': רבקה הזיכרון הראשון שלך: היום הראשון בגן האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני?: לא אם נהגת לאכול דברים מוזרים?: לא המקצוע הראשון שנכשלת בו: חשבון XD המקצוע האחרון שנכשלת בו: לא נכשלתי בשלוש שנים האחרונות אז לא זוכרת =] האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): לא איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת? נחמדה השיר האחרון ששרת: אממ של ביונסה..לא יודעת ת'שם הדבר האחרון שצחקת בגללו: סרטון שראיתי הפעם האחרונה שבכית: היום שראיתי SMV :p האדם האחרון שראית: אמא הדבר האחרון שאמרת: בסדר הדבר האחרון שאכלת: שניצל, פסטה וקוסקוס...היה טעים הדבר האחרון ששתית: מים הדבר האחרון שקנית: לא זוכרת השיר האחרון ששמעת: קה דיגאן לו קה קיירן הדיסק האחרון שקנית: לא קניתי הרבה זמן הפעם האחרונה שעזרת לאמא: קודם חח הדבר הכי מטורף שעשית: רעש בין 2 ל4 הווה: שיער נוכחי: קצת אחרי הכתפיים ופוני לצד בגדים נוכחיים: מכנס שחור, חולצה שחורה קצרה, סווצ'ר שחור עם ורוד (חח גיון) תכשיטים נוכחיים: אין תמונת דסקטופ נוכחית: של ווינדוס חבר\ה? אין אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: עידו האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? כן האם אתה עייף? קצת את מי אתה הכי רוצה לחבק? עידו ונעם ממה הכי נמאס לך? אמא את מי היית רוצה להרוג? אף אחד הכי פחות מהנה? לקום בבוקר גשום וקר עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות? - איפה אתה הולך לגור? תל אביב ואז בחו"ל כמה ילדים אתה רוצה? 2 באיזה סוג של מכונית תנהג? יהיה לי נהג פרטי =] איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום? בניו יורק חושב הרבה על העתיד? לא מפחד ממנו? קצת וקצת בכללי: להקה אהובה: אוונסנס ספר אהוב: אין סופר(ים) אהוב(ים) אין צבע אהוב: ורוד וסגול פריט לבוש אהוב: סקיני ג'ינס איבר שהכי מושך אותך: עיניים ושיער אתה שמח כש: המורה למדעים לא באה ומשתחררים ב1 במקום 2 וחצי XD האם אתה חושב יותר מדי? לא אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה? ניו יורק, ארג',ברזיל אדם מפורסם שפגשת: הדר עוזרי חחחחחחח האם יש לך אילו שהם חרטות? לא קפה אהוב: פרנץ' ונילה ריח אהוב: דלק מה מכעיס אותך: צביעות, טיפשות מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: שפות האדם שעושה לך הכי טוב: עידו סגנון מוזיקה אהוב: רוק חדר אהוב בבית: שלי מקום אהוב בעולם: ארגנטינה מקצוע שנוא: מתמטיקה מורה אהוב: אנגלית שנה שעברה, מתמטיקה לפני שנתיים אוהב את בצפר? לא נרדם בשיעורים? לא מעשן? לא נפגע (רגשית) בקלות? לא נותן מעצמך? כן לועס דברים? לא אוהב להתקלח? כן אוהב להתעטש? לא שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)? כן אוהב לצחצח שיניים? כן אכפת לך מאיכות הסביבה? כן קונה צרובים/צורב? אממ מורידה שירים אוהב לנסוע או הולך ברגל? לנסוע ישן הרבה? כן קשר לחפצים? מצלמה אוהב חולצות גזורות? לא אוהב לטייל? לא אוהב כפכפים? כן לובש בוקסר? כן שמש או גשם? שמש קר לך או חם לך? קר ילדותי? לא חולם בהקיץ? כן

victoria777

New member
עונה

עבר: שם המורה בכיתה א': שושנה הזיכרון הראשון שלך: הסדר הכרונולוגי של הזכרונות הראשונים שלי נורא מבולבל. האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני?:לא שזכור לי אם נהגת לאכול דברים מוזרים?:אכן.נהגתי גם להכין אותם.למי בא נקניקיות עם בננות וקטשופ? המקצוע הראשון שנכשלת בו: מתמטיקה המקצוע האחרון שנכשלת בו: מתמטיקה(סגירת מעגל?) האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): כן,5 פעמים איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?קשה לתאר אותה במילה אחת כי הילדות שלי הייתה הרבה דברים(וחלקם מנוגדים אחד לשני) השיר האחרון ששרת: לא זוכרת הדבר האחרון שצחקת בגללו: פרק של "סקראבס" שראיתי היום בצהריים הפעם האחרונה שבכית:לא זוכרת האדם האחרון שראית:סבתא הדבר האחרון שאמרת: לא זוכרת הדבר האחרון שאכלת: תפוח הדבר האחרון ששתית: מים הדבר האחרון שקנית: כרטיס אוטובוס השיר האחרון ששמעת: hope-on the border(אני לא מצפה שמישהי פה תכיר את זה) הדיסק האחרון שקנית:נראה לי המשחק ריימן M(היה במבצע באופיס דיפו) הפעם האחרונה שעזרת לאמא: לא זוכרת הדבר הכי מטורף שעשית: אני לא עושה דברים מטורפים.אני עושה דברים מטופשים הווה: שיער נוכחי: חום,אורך בינוני,מדורג בגדים נוכחיים: טרנינג אדום,קפוצ'ון ורוד פוקסיה מטיפה,מתחת סריג ירוק של TNT,מתחת חולצה אפורה. תכשיטים נוכחיים: רק עגילים תמונת דסקטופ נוכחית: צילום של פרפר חבר\ה?אין אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה:אמא.תכננו ללכת לקנות חזיות היום. האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות?תמיד האם אתה עייף?לא במיוחד את מי אתה הכי רוצה לחבק?אף אחד ממה הכי נמאס לך?מתקופת ה"לפני גיוס" שלי. את מי היית רוצה להרוג?עכשיו,אף אחד הכי פחות מהנה?לתלות כביסה עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?לא יודעת איפה אתה הולך לגור?כנ"ל כמה ילדים אתה רוצה?לא חשבתי על זה אפילו באיזה סוג של מכונית תנהג?אני מקווה שזה יהיה משהו כמו יגואר או ביואיק,אבל נראה לי שאצטרך להתפשר על שברולט או משהו. איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?בג'קוזי חושב הרבה על העתיד?לא מפחד ממנו?לא וקצת בכללי: להקה אהובה:אין ספר אהוב:אני לא קוראת הרבה,אבל מאלה שקראתי הכי אהבתי את ספרי צמרמורת,ג'יין אייר ו"ליפשתיק" סופר(ים) אהוב(ים):אין צבע אהוב: סגול פריט לבוש אהוב:יש הרבה איבר שהכי מושך אותך:עיניים נגיד.. אתה שמח כש: קורה משהו טוב(ברור..) האם אתה חושב יותר מדי?לפעמים אני דווקא לא חושבת מספיק. אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה?ניו זילנד נשמע סבבה אדם מפורסם שפגשת:לא יצא לי ממש לפגוש מפורסם,רק לראות מישהו על הבמה וזהו. האם יש לך אילו שהם חרטות?למי אין? קפה אהוב: אייס קפה של ארומה ריח אהוב:אני הכי אוהבת ריחות שדומים למאכלים מתוקים. מה מכעיס אותך:כשמנדנדים לי ,כשלא מתייחסים אליי ברצינות,כשלא מאמינים לי מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך:יושר האדם שעושה לך הכי טוב:תלוי מתי.כל אחד יכול לחרפן אותי לפעמים ולעשות לי טוב בפעמים אחרות. סגנון מוזיקה אהוב:אלקטרונית אבל גם פופ,דאנס וקצת סגנונות נוספים. חדר אהוב בבית:החדר שלי.יש פה כמעט כל מה שאני צריכה מקום אהוב בעולם:עדיין,החדר שלי(זה מה שקורה כשלא נוסעים לחו"ל) מקצוע שנוא: שנאתי אנגלית מורה אהוב:היו לי כמה מורות נחמדות אוהב את בצפר?לא אהבתי נרדם בשיעורים?לא אבל היו רגעים שכמעט נרדמתי מעשן?לא נפגע (רגשית) בקלות?לא ממש נותן מעצמך?לא ממש לועס דברים?לפעמים אוהב להתקלח?מאוד אוהב להתעטש?איכס,לא שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)? איך אפשר שלא? אוהב לצחצח שיניים?כן אכפת לך מאיכות הסביבה?בערך קונה צרובים/צורב?צורבת אוהב לנסוע או הולך ברגל? ברגל והרבה ישן הרבה?המון קשר לחפצים? כן אוהב חולצות גזורות? לא כל כך אוהב לטייל?כן אוהב כפכפים? כן לובש בוקסר? כן,של נשים שמש או גשם?גם וגם קר לך או חם לך? טוב לי ילדותי? כן חולם בהקיץ?כן

Arwen123

New member
ווהוו

עבר: שם המורה בכיתה א': גלי (ארררג לא אהבתי אותה) הזיכרון הראשון שלך: חלום שבו זאב נכנס לחדר שינה שלי ומפחיד אותי האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני?: לפעמים אם נהגת לאכול דברים מוזרים?: חול וחמציצים המקצוע הראשון שנכשלת בו: הנדסה בכיתה ב'! (כןכן כבר אז..) המקצוע האחרון שנכשלת בו: מתמטיקה האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?):ברית המועצות לשעבר, חיפה, באר-שבע, תלאביב, ב"ב וחזרה לתל אביב (6 פעמים) איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת? נחמדה השיר האחרון ששרת: stop של ג'מליה הדבר האחרון שצחקת בגללו: קישקשתי על ידיד שלי בעט הפעם האחרונה שבכית: לפני שבועיים-שלושה האדם האחרון שראית: אחי הדבר האחרון שאמרת: התקשרתי להזמין מקדונלדס הדבר האחרון שאכלת: עוף ותפו"א בצהריים הדבר האחרון ששתית: פפסי מקס הדבר האחרון שקנית: קפה בארומה השיר האחרון ששמעת: your song של אלטון ג'ון הדיסק האחרון שקנית: וואו מזמן.. של ג'ון לנון הפעם האחרונה שעזרת לאמא: היום, לשמור על אחותי הדבר הכי מטורף שעשית: מממ.. לא יודעת :p הווה: שיער נוכחי: שחור ומתולתל בגדים נוכחיים: חולצה ארוכה חומה, ג'ינס סקיני כהה, גרביים פסים שחור לבן, מעליהן גרבי בית, חזיה כחולה ותחתונים ירוקות של מיקי מאוס תכשיטים נוכחיים: שומדבר תמונת דסקטופ נוכחית: אמא ואחותי חבר\ה? לא אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: ממ.. רק אחד? האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? חח כן האם אתה עייף? כן את מי אתה הכי רוצה לחבק? תום ממה הכי נמאס לך? צביעות את מי היית רוצה להרוג? נטע וסו הכי פחות מהנה? אורלי עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות? לא יודעת ולא רוצה לחשוב על זה איפה אתה הולך לגור? תל אביב! בשלב מסוים אני אגור בלונדון, אבל לא לתמיד כמה ילדים אתה רוצה? לא יותר משלושה באיזה סוג של מכונית תנהג? ג'יפ כלשהו בע"ה איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום? עם עבודה, נשואה (אבל רק מאהבה! P: אני תמימה) ועם עבודה שאני אוהבת, עם אפשרות לילד חושב הרבה על העתיד? לא מפחד ממנו? כן וקצת בכללי: להקה אהובה: ביטלס ספר אהוב: יש המון סופר(ים) אהוב(ים): אתגר קרת צבע אהוב: כתום פריט לבוש אהוב: נעלי אדידס שלי איבר שהכי מושך אותך: עיניים וגב של בנים אתה שמח כש: אני עם אנשים שאני אוהבת האם אתה חושב יותר מדי? בהחלט אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה? פה פה פה! אדם מפורסם שפגשת: צביקה הדר היום ליד הבית האם יש לך אילו שהם חרטות? כן קפה אהוב: לא מתה על קפה. ריח אהוב: של מקדם הגנה מה מכעיס אותך: כשמשקרים לי מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: לא יודעת, אני לא אובייקטיבית לגבי עצמי האדם שעושה לך הכי טוב: מממ.. יש כ"כ הרבה סגנון מוזיקה אהוב: הכל חוץ ממטאל ומזרחית חדר אהוב בבית: שלי מקום אהוב בעולם: הבית של אורי מקצוע שנוא: תנ"ך מורה אהוב: ניסים לספרות אוהב את בצפר? לא נרדם בשיעורים? חחח כן מעשן? כן נפגע (רגשית) בקלות? לא ממש נותן מעצמך? ועוד איך לועס דברים? כן אוהב להתקלח? כן אוהב להתעטש? כן שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)? ברור אוהב לצחצח שיניים? לא ממש אכפת לך מאיכות הסביבה? לא ממש קונה צרובים/צורב? כן אוהב לנסוע או הולך ברגל? ללכת ברגל ישן הרבה? לצערי לא קשר לחפצים? כן אוהב חולצות גזורות? תלוי אוהב לטייל? כן אוהב כפכפים? כן לובש בוקסר? כן, לישון שמש או גשם? גשם קר לך או חם לך? כרגע קצת קר ילדותי? לפעמים חולם בהקיץ? כן

Mrs Johnny depp

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo205.gif

עבר: שם המורה בכיתה א': חמדה הזיכרון הראשון שלך: מגיל 3 או 4 ששיחקתי עם תכשיטים והם הסתבכו אחד בשני האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני?: לא אם נהגת לאכול דברים מוזרים?: כןD: המקצוע הראשון שנכשלת בו: מעולם לא נכשלתי המקצוע האחרון שנכשלת בו: - האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): עברתי לארגנטינה ואז בחזרה לאותו בית שנולדתי בו ואני גרה בו עד עכשיו איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת? כיף השיר האחרון ששרת: All good things החדש של נלי פורטאדו הדבר האחרון שצחקת בגללו: הכלבה שלי הפעם האחרונה שבכית: אתמול האדם האחרון שראית: אמא הדבר האחרון שאמרת: הראתי לאמא את האולסטאר שהיו שמורות לי בתיקייה כדי להשוות לשליP: הדבר האחרון שאכלת: אגס
הדבר האחרון ששתית: מים הדבר האחרון שקנית: אולסטאר טורקיז השיר האחרון ששמעת: השיר שכתבתי ששרתי הדיסק האחרון שקנית: של אוונסנס הפעם האחרונה שעזרת לאמא: היום הדבר הכי מטורף שעשית: לא יודעת. הווה: שיער נוכחי: חח. אדום דהוי גלי עד המותניים. בגדים נוכחיים: קפוצ'ון קנגרו ירוק וטרנינג אדום עם ריצ'רצ'ים בצדדים תכשיטים נוכחיים: צמידים קבועים, נזם חישוק, עגילים קבועים ועגילי חישוק עבים משובצים באבנים טורקיז. תמונת דסקטופ נוכחית: -> חבר\ה? נופ. אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: אחותי. האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? כןDD: האם אתה עייף? כן. את מי אתה הכי רוצה לחבק? את הכלבה שלי ממה הכי נמאס לך? מהלימודים! כל כך כל כך את מי היית רוצה להרוג? אני לא בעד להרוג אנשים:) הכי פחות מהנה? ללמוד ולטוס. עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות? אני רוצה להיות שחקנית ואם לא אז מעצבת אופנה. איפה אתה הולך לגור? אולי ניו יורק
כמה ילדים אתה רוצה? 3, שני בנים ובת באיזה סוג של מכונית תנהג? אמממ אחת טובה? לא יודעת חח איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום? אני אהיה בת 31. עם קריירה מצליחה ונשואה.. חושב הרבה על העתיד? כן די הרבה מפחד ממנו? כן. וקצת בכללי: להקה אהובה: Evanescence, היהודים ספר אהוב: הארי פוטר כל הסדרה סופר(ים) אהוב(ים): ג'יי קיי רולינג וסטיבן קינג צבע אהוב: טורקיז פריט לבוש אהוב: טי שרט איבר שהכי מושך אותך: יש לי כמה: עיניים, שפתיים וידיים. אתה שמח כש: אין לימודים וכשאני עם חברים ומשפחה האם אתה חושב יותר מדי? כן:| אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה? בניו יורק מבלה את חג הכריסמס עם דודים ומשפחה
שלג
אדם מפורסם שפגשת: פגשתי מלא. המורדים, יוסי שריד, אייל קיציס, מוש בן ארי ועוד. האם יש לך אילו שהם חרטות? מלאאאאא קפה אהוב: שונאת ריח אהוב: שוקולד מה מכעיס אותך: שמכריחים אותי לעשות דברים שאין להם טעם מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: אני ממש לא יודעת. האדם שעושה לך הכי טוב: אמא סגנון מוזיקה אהוב: רוק ופופ חדר אהוב בבית: הסלון ת'אמת מקום אהוב בעולם: ניו יורק [חפרתי...] מקצוע שנוא: הסטוריה מורה אהוב: המחנכת שלי של שנה שעברה אוהב את בצפר? ממש לא! נרדם בשיעורים? לא מעשן? לא נפגע (רגשית) בקלות? כן נותן מעצמך? לפעמים, תלוי... לועס דברים? כן! אוהב להתקלח? לאP: אוהב להתעטש? לא שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)? כןןן אוהב לצחצח שיניים? לא זה מעצבן אכפת לך מאיכות הסביבה? כן קונה צרובים/צורב? כן אוהב לנסוע או הולך ברגל? ברגל יותר כיף ישן הרבה? ממוצעת קשר לחפצים? לא אוהב חולצות גזורות? כן אוהב לטייל? כן אוהב כפכפים? תלוי איזה לובש בוקסר? כן שמש או גשם? שניהם קר לך או חם לך? חם ילדותי? כן ממש חולם בהקיץ? כל הזמן... I'm boring.

G i r l i s h

New member
יאללה עונה..:)

עבר: שם המורה בכיתה א': ממ איילה אני חושבת הזיכרון הראשון שלך: ????. לא יודעת חח האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני?: לא !! הכי לא .. אם נהגת לאכול דברים מוזרים?: חח לא המקצוע הראשון שנכשלת בו: נראה לי תנ"ך:S המקצוע האחרון שנכשלת בו: מקרא ! [תנ"ך :]] האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): אף פעם איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת? לא-זוכרת-אותה-בשיט? השיר האחרון ששרת: הזאב והאיילה - אביתר בנאי הדבר האחרון שצחקת בגללו: חח חברה שלי הצחיקה אותי הפעם האחרונה שבכית: ממממ יום שבת[לפני..4 ימים] האדם האחרון שראית: חן..חברה טובה שלי הדבר האחרון שאמרת: " בא לי לשבת מול התנורררררררררררררררררררררררררר וולהתכרבל בפוך אבל המנקה המפגרת הזאתתתת לא זזה" הדבר האחרון שאכלת: סטרפסילס מגעיל בטעם תפוז הדבר האחרון ששתית: מים הדבר האחרון שקנית: אמאמאמאמ..חולצה בפולאנדבר השיר האחרון ששמעת: תחרות כלבים - אביתר בנאי הדיסק האחרון שקנית: פשי יה .. אוונסנס לפני 3 שנים? הפעם האחרונה שעזרת לאמא: לא זוכרת חח הדבר הכי מטורף שעשית: לא יודעת.. הווה: שיער נוכחי: פזור בגדים נוכחיים: תחתונים סגולים עם פו הדוב
חזייה מזעזעת בכלמיני צבעים חולצה קצרה לבנה מעליה קנגרו שחור וטרנינג ירוק-זית מ TNT תכשיטים נוכחיים: שרשרת לב כזאת תמונת דסקטופ נוכחית: טינקרבל חבר\ה? אין אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: ממממממ כל השכבה שלי :( לא ראיתי אותם כבר 3 ימים אני מתגעגעת האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? תמיד האם אתה עייף? קצת את מי אתה הכי רוצה לחבק? אתתתתתתתת הידיד הכי טוב שלי שנסע לסמינר=[ ממה הכי נמאס לך? מהכאבי גרון האלה !!!!!! את מי היית רוצה להרוג? אף אחד הכי פחות מהנה? להייות חולה עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות? ממ לא יודעת .. איפה אתה הולך לגור?איפה שהוא ליד היםםםםםםםםם:) בית ינאי או משהו כמה ילדים אתה רוצה? who cares באיזה סוג של מכונית תנהג? ?????????? איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום? ?????????????? חושב הרבה על העתיד? כה מפחד ממנו? לא וקצת בכללי: להקה אהובה: אין ספר אהוב: אין סופר(ים) אהוב(ים):אין צבע אהוב: ממממממ... ירוק-לבן-אדום-שחור-טורקיז פריט לבוש אהוב: לאדעת אבל קר לי איבר שהכי מושך אותך: שפתייייייייייייייםםםםם.....DD: אתה שמח כש: כשאני שמחה? האם אתה חושב יותר מדי? כן אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה? אממממאממאמאמ... לא יודעת .. ארה"ב? אדם מפורסם שפגשת: יש הרבה האם יש לך אילו שהם חרטות? לא קפה אהוב: אייס קפההההההה של ארומה ריח אהוב: הבושם היפנוז חח |הלוואי שהייתי יכולה להריח...:( אף סתום| מה מכעיס אותך: שמועות . מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: לאדעת .. אומרים לי שאני כותבת יפה .. אז נראלי שזה האדם שעושה לך הכי טוב: מוזס הידיד הכי טוב שלי סגנון מוזיקה אהוב: רוק ישראלי חדר אהוב בבית: הסלוןן ליד התנור:):) מקום אהוב בעולם: חוף ינאי מקצוע שנוא: כל הביולוגיה ופיזיקה והחרא הזה:/ מורה אהוב: ?? אוהב את בצפר? כן .. משעמם בלעדיו נרדם בשיעורים? משתדלת שלא מעשן?לא נפגע (רגשית) בקלות? תלוי ממי נותן מעצמך? כן לועס דברים? כןD: אוהב להתקלח? כן אוהב להתעטש? לא שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)? לאאאאא זה כלכך כיףD: אכפת לך מאיכות הסביבה? לא כל כך .. קונה צרובים/צורב? כן אוהב לנסוע או הולך ברגל? לנסוע חח ישן הרבה? כן חח קשר לחפצים? כן אוהב חולצות גזורות? רק בבית אוהב לטייל? לא ממש אוהב כפכפים? כן לובש בוקסר? כן שמש או גשם? גשםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםDDD: קר לך או חם לך? קר לי . מאוד :( ילדותי? תלוי במה .. בעיקרון לא חולם בהקיץ? חח כן . . יותר מידי

=][=

עבר: שם המורה בכיתה א': צביה הזיכרון הראשון שלך: כיתה ג'.. קיבלתי 10 באנגלית חח ולא הפסקתי לבכות.. והייתי אז טובה באנגלית..מוזר:| האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני?:לא אם נהגת לאכול דברים מוזרים?:חחח כן.. כמו חול :p המקצוע הראשון שנכשלת בו: אנגלית(כיתה ג') המקצוע האחרון שנכשלת בו: תנ''ך האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): לא לא עברתי :) איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?כיף וטימטום[לפי התמונות חח] השיר האחרון ששרת: ''כל הציפורים''-הראל סקעת הדבר האחרון שצחקת בגללו: חברה שלי ואני,עושות חיקוי של המופע של אסי וגורי הפעם האחרונה שבכית:לפני יומיים האדם האחרון שראית:חברה שלי=] הדבר האחרון שאמרת: דיברתי עם חברה חח הדבר האחרון שאכלת: תירססס הדבר האחרון ששתית: פטל הדבר האחרון שקנית: אתמול-אולסטאר השיר האחרון ששמעת: ''כל הציפורים'' הראל סקעת הדיסק האחרון שקנית:לא קונה דיסקים P: הפעם האחרונה שעזרת לאמא: היום.. ותכף הולכת לעזור עוד הדבר הכי מטורף שעשית: לא עושה דברים מטורפים... אני פחדנית ^_^ הווה: שיער נוכחי: שטני עם גוונים בלודינים טבעיים בגדים נוכחיים: טרנינג שחור וסריג חום(נו אני בבית) חחח תכשיטים נוכחיים: אין:p תמונת דסקטופ נוכחית: שו?חח חבר\ה?יאפ אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה:החבר=] האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות?כן.. שיעורים ולסדר את החדר האם אתה עייף?לא כל כך את מי אתה הכי רוצה לחבק?חברה=] ממה הכי נמאס לך?לימודים ומאחותי חח את מי היית רוצה להרוג?אף אחד.. הכי פחות מהנה?לימודים[?] עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?בעיקרון מה שאני רוצה עיצוב אופנה אבל גוררים אותי גם לדוגמנות(הורים וחברים) נראה איפה ישחק לי המזל איפה אתה הולך לגור?חיפה ''כאן נולדתי כאן נולדו לי ילדיי'' חחח כמה ילדים אתה רוצה?2 בת ובן בע''ה באיזה סוג של מכונית תנהג?משהו חמוד וקטן:] איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?נשואה עם ילדים קריירה טובה מאושרת ובריאה=] הכי חשוב חושב הרבה על העתיד?אכן מפחד ממנו?תלוי...מפחדת מעוד 3 חודשים חח זה גם עתיד וקצת בכללי: להקה אהובה:אין. ספר אהוב:ברח לי השם לו..נממ... סופר(ים) אהוב(ים):אין צבע אהוב:ירוק וירוק זית=] פריט לבוש אהוב:חולצה מזארה:] איבר שהכי מושך אותך:שפתיים אתה שמח כש: טוב לאחרים האם אתה חושב יותר מדי?כן, גרררר,חייבת להפסיק עם זה! אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה?ניו יורק אדם מפורסם שפגשת:הדס מורנו[?!] חחח האם יש לך אילו שהם חרטות?בטח..המון... אבל ממשיכים הלאה קפה אהוב: נס קפה חלש חלש ריח אהוב:של כל השמנים האלה.. נאמיי מה מכעיס אותך:שצעוקים עליי מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך:מקשיבה ועוזרת כשצריך האדם שעושה לך הכי טוב:החברות שליי סגנון מוזיקה אהוב:ישראלית חדר אהוב בבית:חדרי הקט מקום אהוב בעולם:הבית שלי מקצוע שנוא: לשון מורה אהוב:למתמטיקה אוהב את בצפר?לא.. חחח נרדם בשיעורים?כן... מעשן?לא נפגע (רגשית) בקלות?כן,מאוד :\ נותן מעצמך?כמה שאני יכולה לועס דברים?חחח כן אוהב להתקלח?יאפ אוהב להתעטש?לא יש לי אפצ'י חזק חח שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)? כן ,זה מציק אוהב לצחצח שיניים?אכן=] חח אכפת לך מאיכות הסביבה?נמ.. לא כל כך חח קונה צרובים/צורב?צרובים אוהב לנסוע או הולך ברגל? לנסוע חחח ישן הרבה?לא קשר לחפצים? לא אוהב חולצות גזורות? לשינה אוהב לטייל?אכן אוהב כפכפים? כן לובש בוקסר? לפעמים שמש או גשם?גשם=] קר לך או חם לך? חםם.. מזגן ותנור בחדר:p ילדותי? לא חולם בהקיץ?בשיעורים במיוחד אני לא מאמינה שעשיתי את כל השלאון הזה o_O השיעמום חוגג חח קראת:)?

עונננה ../images/Emo182.gif שונאת חורף:'(

עבר:
שם המורה בכיתה א': אורלי
הזיכרון הראשון שלך: מממ.. שאני במעון רבה עם ילד שקוראים לו דור
האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני?: היו מקרים
אם נהגת לאכול דברים מוזרים?: לא שזכור לי
המקצוע הראשון שנכשלת בו: מדעים..
המקצוע האחרון שנכשלת בו: מתמטיקה
האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): פעם אחת..
איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת? כייפית?
השיר האחרון ששרת: No Promises
הדבר האחרון שצחקת בגללו: ממ לא יודעת
הפעם האחרונה שבכית: אתמול.. מעצבים
האדם האחרון שראית: אמא ואחותי
הדבר האחרון שאמרת: "וווואי"
הדבר האחרון שאכלת: קרמבו
הדבר האחרון ששתית: מים
הדבר האחרון שקנית: סוכריות גומי
השיר האחרון ששמעת: אריק ברמן - המתוקות האחרונות.. שיר חזזזזק
הדיסק האחרון שקנית: לא קונה דיסקים..
הפעם האחרונה שעזרת לאמא: היום
הדבר הכי מטורף שעשית: היו הרבה
הווה:
שיער נוכחי: חום..
בגדים נוכחיים: בגדים ענקיים של חורףףף
תכשיטים נוכחיים: כלום:-O
תמונת דסקטופ נוכחית: משו תכלת כזה
חבר\ה? לא ברור עדיין
אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: הוא
האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? ממ יש מצב
האם אתה עייף? כן
את מי אתה הכי רוצה לחבק? אותו
ממה הכי נמאס לך? מהרבה דברים
את מי היית רוצה להרוג? ממ?
הכי פחות מהנה??
עתיד:
מה הקריירה שלך הולכת להיות? איי דונט נו
איפה אתה הולך לגור? גם
כמה ילדים אתה רוצה? 3-4
באיזה סוג של מכונית תנהג? אאאאאע וולוו C 70
איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום? מאושרת
חושב הרבה על העתיד? ממ לפעמים
מפחד ממנו? לא
וקצת בכללי:
להקה אהובה: -
ספר אהוב: -
סופר(ים) אהוב(ים):
צבע אהוב: ירוק, ורוד
פריט לבוש אהוב: ג'ינס , גופיות סבא
איבר שהכי מושך אותך: עיניים, שפתיים
אתה שמח כש: עושים לי טוב [=
האם אתה חושב יותר מדי? תלוי על מה
אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה? לחיות? בארץ
אדם מפורסם שפגשת: ממ הרבה.. לירון וייסמן, יעל שרוני, גיא אריאלי, חני נחמיאס, קמילה ופליפה
חח ועוד מלאאא
האם יש לך אילו שהם חרטות? כן
קפה אהוב: נס קפה
ריח אהוב: רושאסס, שלו
מה מכעיס אותך: שקרנים, צבועים
מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: יש הרבה
האדם שעושה לך הכי טוב: חברות
סגנון מוזיקה אהוב: שחורה, רוק [לא כבד] היפ הופ
חדר אהוב בבית: שלי?
מקום אהוב בעולם: מממממ
מקצוע שנוא: תנ"ך
מורה אהוב: אין כזה
באמת..
אוהב את בצפר? לא
נרדם בשיעורים? ךפעמים
מעשן? לא
נפגע (רגשית) בקלות? לא
נותן מעצמך? תלוי
לועס דברים? כן
אוהב להתקלח? כן
אוהב להתעטש? לא
שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?|סדגש כןןן
אוהב לצחצח שיניים? כן? חח
אכפת לך מאיכות הסביבה? אכפת.. אבל נאי לא אחת כזאת שתתנדב לנקות או משו
קונה צרובים/צורב? לא
אוהב לנסוע או הולך ברגל? לנסוע.. ברור
ישן הרבה? אומרים שכן.. אני חושבת שלא
קשר לחפצים? ?
אוהב חולצות גזורות? בקיץ, לבית
אוהב לטייל? לאן?
אוהב כפכפים? כן
לובש בוקסר? לא
שמש או גשם? שמש
ברור
קר לך או חם לך? נעים.. יש מזגןןן
ילדותי? לא
חולם בהקיץ? לפעמים

ירדנעעע

New member
עונהההההההההההההההה

יאו! כמה זמן לא עניתי על שאלונים... עבר: שם המורה בכיתה א': ענבל הזיכרון הראשון שלך: יש לי מלא. טוב.. ת'אמת.. לסרטנים יש אחלה זיכרון.. אז... האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני?: לא אם נהגת לאכול דברים מוזרים?: לא המקצוע הראשון שנכשלת בו: של"ח המקצוע האחרון שנכשלת בו: לא נכשלתי.. אלא כמעט.. האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?):עברתי דירה לפני 7 שנים.. ועברתי הרבה פעמים.. אבל באותו היישוב איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת? רגילה השיר האחרון ששרת: she's the one הדבר האחרון שצחקת בגללו: שבת דודה שלי הייתה בטלוויזיה. במשחק כדורסל שהיא שיחקה בו.. זה הייה מגניב לראות אותה. הפעם האחרונה שבכית: היום - כאבי בטן... בבית הספר... ככה מקבלים פתק ללכת הביתה:) האדם האחרון שראית: אמא שלי הדבר האחרון שאמרת: לא זוכרת הדבר האחרון שאכלת: ספגטי הדבר האחרון ששתית: אשכוליות לייט הדבר האחרון שקנית: סקיני בקסטרו השיר האחרון ששמעת: she's the one הדיסק האחרון שקנית: אני לא קונה, אלא צורבת הפעם האחרונה שעזרת לאמא: הזהוו... שאני צריכה לעשות עכשיו כלים.. ואני לא עושה הדבר הכי מטורף שעשית: לא עולה לי עכשיו בראש הווה: שיער נוכחי: פזור בגדים נוכחיים: חורפיים - גופיה, סווצ'אר, טייץ' וגרביים ארוכות תכשיטים נוכחיים: עגילי פנינה תמונת דסקטופ נוכחית: גוונים ורודים חבר\ה? אין אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: אין תגובה:) האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? יאפ - כלים האם אתה עייף? לא, מקודם קמתי משינה את מי אתה הכי רוצה לחבק? אין תגובה:) ממה הכי נמאס לך? מבית ספר! את מי היית רוצה להרוג? את בית הספר! הכי פחות מהנה? בית ספר! עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות? עיצוב - או אדריכלות או בגדים איפה אתה הולך לגור? הרצליה.. רעננה.. צפון תל אביב.. כמה ילדים אתה רוצה? 2.. מקסימום 3 באיזה סוג של מכונית תנהג? מאזדה 6..... נראה כבר.. איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום? בגיל 30...... נשואה, ילדים, בעלת עסק מצליח.. חח.. קיצר.. להצליח חושב הרבה על העתיד? כן מפחד ממנו? יש מצב ו קצת בכללי: להקה אהובה: maroon 5, 3 doors down ספר אהוב: לא אוהבת לקרוא סופר(ים) אהוב(ים): כנ"ל צבע אהוב: הכל פריט לבוש אהוב: סקיני, נעלי בלט, סוודר (לייט) וגופיה לבנה מתחת איבר שהכי מושך אותך: עניים אתה שמח כש: מצחיקים אותי האם אתה חושב יותר מדי? כן.. מי לא?! אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה? אדם מפורסם שפגשת: כל מיני.. האם יש לך אילו שהם חרטות? ברור, למי לא?! קפה אהוב: לאטה ריח אהוב: הכל מה מכעיס אותך: שמשקרים לי - ואני יודעת את זה מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: הבנה,יודעת לדבר עם אחרים, ביטחון, יודעת לייעץ... האדם שעושה לך הכי טוב: חברים שלי.. סגנון מוזיקה אהוב: הכל חוץ ממזרחית, דיכאון ומטאל חדר אהוב בבית: החדר שלי! מקום אהוב בעולם: ממ... בעיקרון, הייתי רק בטורקיה.. אז.. מקצוע שנוא: הכל מורה אהוב: מורה?! אהוב?! לא באותו משפט.. מצטערת.. אוהב את בצפר? לא נ רדם בשיעורים? יאפ מעשן? לא נ פגע (רגשית) בקלות? לא כל כך.. במשך השנים גידלתי עור של פיל נ ותן מעצמך? עד הסוף לועס דברים? מסטיק אוהב להתקלח? יאפ אוהב להתעטש? לא שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)? מאוד אוהב לצחצח שיניים? כן, אין כמו שיניים לבנות! אכפת לך מאיכות הסביבה? בערך.. כן קונה צרובים/צורב? כן אוהב לנסוע או הולך ברגל? כשיכולה נוסעת (מקומות רחוקים), וברגיל.. הולכת ברגל י שן הרבה? כן קשר לחפצים? יאפ.. נו.. סרטנית.. אוהב חולצות גזורות? לא אוהב לטייל? כן אוהב כפכפים? תלוי לובש בוקסר? לא שמש או גשם? שמש קר לך או חם לך? קרררררר י לדותי? לא חולם בהקיץ? כן הייה כיףף.. תודה:)

Leeatthedisco

New member
כן, כאילו שמישהו קורא.. ../images/Emo41.gif

עבר: שם המורה בכיתה א': אורלי.
הזיכרון הראשון שלך: בדירה שלנו בחולון.. האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני?: קצת, לפעמים. היו לי תקופות
אם נהגת לאכול דברים מוזרים?: כן! אלוהים! בלונדון הייתי אוכלת גבינה צהובה עם סוכר מעל O_O ולחם! המקצוע הראשון שנכשלת בו: מתמטיקה.. זה היה בכיתה ג' וקיבלתי 50 :-\ המקצוע האחרון שנכשלת בו: ככל הנראה מתמטיקה.. המבחן היה אבל רק היום
האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): כן.. בערך 3 איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת? נורמאלית? השיר האחרון ששרת: Collide.
וואו איזה שיר מדבק !! הדבר האחרון שצחקת בגללו: לא זוכרת.. בטח היום בכיתה כשצחקתי עם חברות.
הפעם האחרונה שבכית: מלפני כמה ימים.. האדם האחרון שראית: אמא
הדבר האחרון שאמרת: משהו על המדפסת O_O הדבר האחרון שאכלת: קרמבו DD:: הדבר האחרון ששתית: תה.
הדבר האחרון שקנית: מסטיק! איכס, אני שונאת מסטיק. השיר האחרון ששמעת: Collide הדיסק האחרון שקנית: וואוו, לא זוכרת. |: פאניק אט דה דיסקו נראה לי. הפעם האחרונה שעזרת לאמא: אתמול?.. הדבר הכי מטורף שעשית: לא יודעת, אני לא בן אדם של דברים מטורפים. הווה: שיער נוכחי: חום-בלונדיני. בגדים נוכחיים: שני סווצ'רים ופיג'מת פינגווינים. |: אני בבית כבר כמה שעות.. תכשיטים נוכחיים: שרשרת טיפאניז שאני כמעט ולא מורידה. תמונת דסקטופ נוכחית: משהו בנאלי למדי שבא עם המחשב. חבר\ה? לא אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: לאיודעת. וונטוורת'? D: האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? לא ממש. האם אתה עייף? כןןןןןןן ): את מי אתה הכי רוצה לחבק? לאיודעת ממה הכי נמאס לך? מלימודים.
את מי היית רוצה להרוג? .. עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות? סוכנת FBI [לעזאזל, אני רצינית.]\ רופאה\ עורכת דין\ פסיכולוגית, או משהו באיזור. איפה אתה הולך לגור? קליפורניה, ארצות הברית.
כמה ילדים אתה רוצה? 2, תאומים.
באיזה סוג של מכונית תנהג? לקסוס.
איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום? סוכנת אףבייאיי DD:: חושב הרבה על העתיד? ברור! מפחד ממנו? לא! וקצת בכללי: להקה אהובה: יש הרבה.. ספר אהוב: "השטן לובשת פראדה"
סופר(ים) אהוב(ים): הרלן קובן צבע אהוב: ורוד אפור שמנת וחום.. פריט לבוש אהוב: יש הרבה. :) איבר שהכי מושך אותך: עיינים.
אתה שמח כש: יש לי סיבה. ;) האם אתה חושב יותר מדי? לגמרי. אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה? קליפורניהההה
. אדם מפורסם שפגשת: לא פגשתי ממש.. אבל ראיתי. :] האם יש לך אילו שהם חרטות? קצת. קפה אהוב: רגיל?.. עם קצת חלב ובלי סוכר.
ריח אהוב: וניל! [ולא פצ'ולי! זה מריח כמו במבה! |:] מה מכעיס אותך: הרבה דברים.. מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: אני חושבת שציור?.. אני לא טובה בזה גם, אבל. האדם שעושה לך הכי טוב: חברות שלי הדר ומיה.
סגנון מוזיקה אהוב: ממשממשממש תלוי. |: בד"כ פופ חדר אהוב בבית: שלי, דה!
מקום אהוב בעולם: קאלי
מקצוע שנוא: לא'דעת מורה אהוב: אין ממש אוהב את בצפר? חחחח בערך DD:: נרדם בשיעורים? לא ממש מעשן? לא.. חס וחלילה נפגע (רגשית) בקלות? יותר מידי נותן מעצמך? כן לועס דברים? כן
אוהב להתקלח? מאוד! אוהב להתעטש? לא.. יש לי אפצ'י נוראי! שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)? כן
אוהב לצחצח שיניים? o_O לא יודעת אכפת לך מאיכות הסביבה? אני מצטערת אבל לא כ"כ XD קונה צרובים/צורב? משתדלת שלא.. אוהב לנסוע או הולך ברגל? ללכת.. ישן הרבה? כן קשר לחפצים? יש אוהב חולצות גזורות? לא! אוהב לטייל? לא.. רק בקניון P: אוהב כפכפים? כן! לובש בוקסר? לא ממש. שמש או גשם? שמשששש
קר לך או חם לך? קר.
ילדותי? לא ממש.. חולם בהקיץ? לפעמים.

y a ® d e n

New member
תודיעי אם קראת../images/Emo3.gif

עבר: שם המורה בכיתה א': צמרת הזיכרון הראשון שלך: שראיתי פוקהונטס בקולנוע ובכיתי בסוף
האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני?: לא אם נהגת לאכול דברים מוזרים?: לא המקצוע הראשון שנכשלת בו: לא זוכרת המקצוע האחרון שנכשלת בו: השנה לא נכשלתי
אז לא זוכרת.. האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): כן. פעם אחת. כמה רחובות ליד הדירה הקודמת איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת? שמחה אני מניחה השיר האחרון ששרת: perfect day הדבר האחרון שצחקת בגללו: משהו בשיעור הפרטי שלי הפעם האחרונה שבכית: שלשום האדם האחרון שראית: אמא הדבר האחרון שאמרת: on הדבר האחרון שאכלת: פיתה עם חומוס הדבר האחרון ששתית: מיץ ענבים הדבר האחרון שקנית: סוודר מזארה השיר האחרון ששמעת: עכשיו אני שומעת את של נינטייב- היא יודעת הדיסק האחרון שקנית: ירמי קפלן- בוקר טוב [שנאבד לי בפולין
] הפעם האחרונה שעזרת לאמא: אתמול קניתי חלב הדבר הכי מטורף שעשית: לא יודעת הווה: שיער נוכחי: בייבליס תלתלים פזור בגדים נוכחיים: טרנינג שחור ארוך של היינס, סווטשירט פולין ונעלי בית תכשיטים נוכחיים: NONE תמונת דסקטופ נוכחית: אני עם שתי חברותי המושלמות ענת וכרמן חבר\ה? לצערי לא אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: X האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? לא האם אתה עייף? מאוד את מי אתה הכי רוצה לחבק?
ממה הכי נמאס לך? פףף. לא יודעת את מי היית רוצה להרוג? אף אחד כרגע הכי פחות מהנה? מה זאת אומרת חח? עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות? עורכת\במאית בקולנוע או: מוזיקאית [ה-שאיפה!] או: מעצבת פנים איפה אתה הולך לגור? בת"א
כמה ילדים אתה רוצה? 3 באיזה סוג של מכונית תנהג? בימבה חדשה בצבע ירוק ליים
איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום? אנערף חושב הרבה על העתיד? כן מפחד ממנו? קצת וקצת בכללי: להקה אהובה: אין להקה אחת.. יש לי בעיקר זמרים שאני אוהבת וכמה להקות.. הזמרים האהובים עלי הם בעיקר ירמי קפלן אביתר בנאי ריי צ'ארלס וג'ון בון גובי, הלהקה... ממ גאנס אנד רוזס, ביטלס.. ספר אהוב: כל החיים לפניו סופר(ים) אהוב(ים): צבע אהוב: ורוד וירוק פריט לבוש אהוב: לא יודעת חח איבר שהכי מושך אותך: עיניים טובות. לא משנה באיזה צבע אבל שיראו טובות כאלה.. אתה שמח כש: אני עם חברים, ימי שישי בצהריים
האם אתה חושב יותר מדי? חח הכי שבעולם אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה? ארה"ב\צרפת\תאילנד אדם מפורסם שפגשת: הרבה.. האם יש לך אילו שהם חרטות? למי אין? קפה אהוב: לא אוהבת. אם כבר אז אייס קפה ריח אהוב: ריח של תינוקות!!1 אבל נקיים
יאהו אני יכולה להסניף ריח של תינוקות מה מכעיס אותך: רוע לב, כשמתעללים בחיות מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: אני יודעת להקשיב ולייעץ ממש טוב. ואני חושבת שאני כישרונית בשירה האדם שעושה לך הכי טוב: החברות שלי
סגנון מוזיקה אהוב: בעיקר רוק, ישראלי ושירים ישנים טובים כאלה. חדר אהוב בבית: החדר האינטימי שלי
מקום אהוב בעולם: לא יודעת מקצוע שנוא: אין מורה אהוב: ירון, המורה לקולנוע המלך
איןאין עליו אוהב את בצפר? הכי שבעולם! חח נרדם בשיעורים? מנסה מעשן? NOPE נפגע (רגשית) בקלות? האמת שכן נותן מעצמך? כן מאוד. לועס דברים? חח כן אוהב להתקלח? מאודד אוהב להתעטש? הכי! יאהו אין כמו להתעטש זה הכי משחרר שיש.. אני שונאת שנתקע אפצ'י. שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)? מי לא? אוהב לצחצח שיניים? האמת שכן אכפת לך מאיכות הסביבה? כן קונה צרובים/צורב? צורבת. אבל אני קונה מקורי אוהב לנסוע או הולך ברגל? גם וגם. תלוי מתי איפה ואיך ישן הרבה? לא כמו שהייתי רוצה.. אבל כעיקרון כן, וכשלא אני משלימה שעות שינה מתישהו קשר לחפצים? כן אוהב חולצות גזורות? לפעמים אוהב לטייל? כן אוהב כפכפים? כןןןן. אחח זאת האהבה שלי. לובש בוקסר? לא שמש או גשם? גם וגם קר לך או חם לך? עכשיו חם כי יש מזגן
ילדותי? האמת שלא כלכך.. לפעמים חולם בהקיץ? כן

למעלה