שאלון

amit641

New member
עונה :) ../images/Emo129.gif

שם המורה בכיתה א': סיגל הזיכרון הראשון שלך: בגיל שלוש ניסיתי לנשק בנדנדה ילד שאהבתי, נפלתי ופתחתי את המצח בצד
האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני?: לא חח אם נהגת לאכול דברים מוזרים?: לא :) המקצוע הראשון שנכשלת בו: שירה חח המקצוע האחרון שנכשלת בו: ^^ האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): כן, 4 פעמים בערך... איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת? סבבה השיר האחרון ששרת: השיר החדש של ביונסה הדבר האחרון שצחקת בגללו: משהו שחברה שלי סיפרה לי לפני חצי שעה הפעם האחרונה שבכית: לפני כמה ימים ראיתי סרט ממש עצוב
האדם האחרון שראית: חברות שלי הדבר האחרון שאמרת: אווץ' הדבר האחרון שאכלת: מסטיק
הדבר האחרון ששתית: מים הדבר האחרון שקנית: ^^ השיר האחרון ששמעת: ווי יוסד טו בי פרינדס הדיסק האחרון שקנית: לפני שנים... הפעם האחרונה שעזרת לאמא: אף פעם? חח אה, בעצם שמרתי על אח שלי הקטן שעתיים שבוע שעבר... הדבר הכי מטורף שעשית: ליטפתי אוגר חחחחחח הווה: שיער נוכחי: פזור, חום... בגדים נוכחיים: סוודר אפור, סקיני וגרביים תכשיטים נוכחיים: עגילים תמונת דסקטופ נוכחית: וויני דה פו אנד פרינדס חבר\ה? לא אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: אף אחד האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? אין לי האמת מטלות חח האם אתה עייף? כן את מי אתה הכי רוצה לחבק? אף אחד, בא לי להקיא ממה הכי נמאס לך? מזה שיש לי בחילה את מי היית רוצה להרוג? מורהה! הכי פחות מהנה? שיש לי בחילה עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות? נשואה לבעל עשיר חחחחח איפה אתה הולך לגור? NY כמה ילדים אתה רוצה? 4 אבל רק אם יהיה לי הרבה כסף לגדל אותם באיזה סוג של מכונית תנהג? פורש חחח איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום? גרה בניו-יורק, נשואה לבעל עשיר וכל היום עושה שופינג חחחחח חושב הרבה על העתיד? כן מפחד ממנו? כן וקצת בכללי: להקה אהובה: ביטלס ורד הוט צ'ילי פפרז ספר אהוב: הארי פוטר ודיו חיוור סופר(ים) אהוב(ים): ג'יי.קיי רולינג והרלן קובן צבע אהוב: אפור פריט לבוש אהוב: ג'ינס איבר שהכי מושך אותך: שפתיים אתה שמח כש: הרבה... האם אתה חושב יותר מדי? לא נראה לי אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה? ניו יורק. דה! אדם מפורסם שפגשת: מלא... האם יש לך אילו שהם חרטות? יש. קפה אהוב: קפוצ'ינו וקפה הפוך ריח אהוב: של פילינג לבן כזה כמו שלי חח מה מכעיס אותך: שקרנים ואנשים שמתווכחים איתך כשהם בעצם טועים ולא מוכנים להודות בזה מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: אני לא יכולה להגיד על עצמי... האדם שעושה לך הכי טוב: אמא סגנון מוזיקה אהוב: תכל'ס אני יכולה לשמוע כל דבר אם זה אבל מוזיקה בעברית אני לא שומעת. אני אוהבת אראנבי ומוזיקה ישנה.... חדר אהוב בבית: מיי רומ :) מקום אהוב בעולם: סאקס פיפת' אווניו מקצוע שנוא: הכל מורה אהוב: איכ אין אוהב את בצפר? כן נרדם בשיעורים? כן חח מעשן? לא נפגע (רגשית) בקלות? רוב הזמן כן... נותן מעצמך? כן... לועס דברים? כן אוהב להתקלח? כן אוהב להתעטש? כן שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)? דווקא אני אוהבת :) אוהב לצחצח שיניים? כן אני מכורה לזה חח אכפת לך מאיכות הסביבה? כן קונה צרובים/צורב? כן אוהב לנסוע או הולך ברגל? לנסוע ישן הרבה? כן קשר לחפצים? כן אוהב חולצות גזורות? רק של הצופים חח אוהב לטייל? תלוי איפה... אוהב כפכפים? כן לובש בוקסר? אני ישנה בקיץ עם בוקסר חח שמש או גשם? תלוי במצברוח שלי קר לך או חם לך? נעים לי ילדותי? לא חולם בהקיץ? לא

Kettercat

New member
../images/Emo68.gif

עבר: שם המורה בכיתה א': ויקי הזיכרון הראשון שלך: ההורים שלי קונים לי בובה של "הפוני הקטן" בקניון איילון - אחרי 2 דקות היא נופלת לי בטעות מהידיים ואישה גונבת לי אותה ובורחת
(וההורים הלכו וקנו לי חדשה) האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני?: לא אם נהגת לאכול דברים מוזרים?: לא המקצוע הראשון שנכשלת בו: נראה לי של"ח
המקצוע האחרון שנכשלת בו: מתמטיקה כנראה האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): 3 פעמים, נדמה לי. פעם אחרונה לפני 12 שנה (הנוכחית) איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת? אחלה השיר האחרון ששרת: Geva Alon - Relaxation הדבר האחרון שצחקת בגללו: חברה שלי הצחיקה אותי
הפעם האחרונה שבכית: הבוקר האדם האחרון שראית: אמא הדבר האחרון שאמרת: האממ... לא זוכרת
הדבר האחרון שאכלת: סלט הדבר האחרון ששתית: מים הדבר האחרון שקנית: כרטיס לקולנוע, כנראה השיר האחרון ששמעת: Damien Rice - O הדיסק האחרון שקנית: לא זוכרת
הפעם האחרונה שעזרת לאמא: לפני חצי שעה הדבר הכי מטורף שעשית: נולדתי
הווה: שיער נוכחי: סתם קוקו בגדים נוכחיים: פיג'מה
תכשיטים נוכחיים: כלום תמונת דסקטופ נוכחית: של חבר טוב שנהרג חבר\ה? יש
והוא הכי-הכי! אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: הבחור מהשאלה הקודמת
האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? האממ.. כן. האם אתה עייף? תמיד את מי אתה הכי רוצה לחבק? 4 שאלות למעלה
ממה הכי נמאס לך? מחסור ב-$$$! את מי היית רוצה להרוג? האידיוט שהרג את שי הכי פחות מהנה? שוב, מחסור ב-$$$
עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות? אין לי שמץ של מושג איפה אתה הולך לגור? כנראה באיזור ת"א כמה ילדים אתה רוצה? אמאל'ה
באיזה סוג של מכונית תנהג? סמארט איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום? בבית! חושב הרבה על העתיד? לצערי כן מפחד ממנו? מאוד וקצת בכללי: להקה אהובה: רוקפור ספר אהוב: לא סגורה על זה סופר(ים) אהוב(ים): גם על זה לא צבע אהוב: כחול פריט לבוש אהוב: ג'ינס איבר שהכי מושך אותך: עיניים אתה שמח כש: אני מאוהבת! האם אתה חושב יותר מדי? לצערי אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה? לונדון כנראה אדם מפורסם שפגשת: איפה להתחיל? האם יש לך אילו שהם חרטות? לא מאמינה בחרטות.... קפה אהוב: נס, אבל לא שותה כמעט קפה ריח אהוב: תותים מה מכעיס אותך: אנשים מתנשאים מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: חברותית האדם שעושה לך הכי טוב: הדארלינג שלי סגנון מוזיקה אהוב: רוק חדר אהוב בבית: החדר שינה מקום אהוב בעולם: אין כמו הבית מקצוע שנוא: מתמטיקה מורה אהוב: כשעוד הייתי בביצפר - המורים שלי לתנ"ך, מתמטיקה וספרות היו כולם מדהימים אוהב את בצפר? אהבתי מאוד נרדם בשיעורים? כבר לא רלוונטי
מעשן? חלילה נפגע (רגשית) בקלות? כן נותן מעצמך? כן לועס דברים? לא אוהב להתקלח? כן אוהב להתעטש? אה?
שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)? מאוד
אוהב לצחצח שיניים? לא מתענגת על זה
אכפת לך מאיכות הסביבה? חייבת להודות שלא ממש קונה צרובים/צורב? לא אוהב לנסוע או הולך ברגל? לנסוע ישן הרבה? יותר מדי... נקשר לחפצים? כן אוהב חולצות גזורות? לא אוהב לטייל? לא אוהב כפכפים? לא לובש בוקסר? לא שמש או גשם? שמש קר לך או חם לך? קר לי ילדותי? מאוד חולם בהקיץ? כן

SaRaS GirL

New member
אניי

עבר: שם המורה בכיתה א': אדווה ואירית. הזיכרון הראשון שלך: בבית הישן של סבא וסבתא בירושלים,שהייתי עם בת דודה שלי במטבח ואכלנו קוביות סוכר. :] היית בת שנה וחצי-שנתיים. האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני?: האמ אהבתי מכוניות עם שלט. אם נהגת לאכול דברים מוזרים?: האמ כמו מה?! המקצוע הראשון שנכשלת בו: ג"ג. המקצוע האחרון שנכשלת בו: מתמטיקה. אבל זה שה שעברה. השנה 100 בלי עין הרע. האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): האמ כשהייתי בת שנתיים עברתי מכפר הס לאלפי מנשה. וזהו. איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת? תמימה. השיר האחרון ששרת: "רציתי" (היה את זה היום בחנ"ג ונדבקתי) הדבר האחרון שצחקת בגללו: בטלפון עם חברה, כשדיברנו על הטרום מסכם במתמ' מחר והגענו למסקנה שלא צריך לפתור תרגילים מהפסר, כי זה לא מה שיהיה במבחן. (עזבו לא תבינו, קטע של גלילי) הפעם האחרונה שבכית: לא יודעת. האדם האחרון שראית: אבא. הדבר האחרון שאמרת: ביי. הדבר האחרון שאכלת: האמ ממתק טעים שידיד שלי קנה לי בחו"ל. הדבר האחרון ששתית: תה. הדבר האחרון שקנית: האמ עשיתי תמונה לויזה לארה"ב, וזה עלה כסף :] השיר האחרון ששמעת: 'רציתי'. הדיסק האחרון שקנית: מי קונה דיסקים שיש אייפוד?! הפעם האחרונה שעזרת לאמא: ---- הדבר הכי מטורף שעשית: לא יודעת. הווה: שיער נוכחי: אסוף בגדים נוכחיים: ג'ינס גזרה ישרה, וסווטצ'ר של בצפר. תכשיטים נוכחיים: שרשרת שחברה הכינה. תמונת דסקטופ נוכחית: סינדרלה והנסיך. חבר\ה? לא. אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: מורה פרטי למתמ'. האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? ללמוד למתמ'. האם אתה עייף? כרגיל. את מי אתה הכי רוצה לחבק? יובלי בת דודתי הקטנה. ממה הכי נמאס לך? ממתמ'. את מי היית רוצה להרוג? בני גורן. הכי פחות מהנה? מתמ'. עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות? לא יודעת. איפה אתה הולך לגור? לוס אנג'לס. 555 כמה ילדים אתה רוצה? 3. 555 באיזה סוג של מכונית תנהג? ג'יפ. 555 איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום? בלוס אנג'לס, באחוזה יפהפייה, אשת עסקים מצליחה, נשואה לבעל מתוק וחתיך עם כמה ילדים מתוקים, ומאושרת מהחיים :] חושב הרבה על העתיד? המון. מפחד ממנו? כן. וקצת בכללי: להקה אהובה: ---- ספר אהוב: סיפור אהבה בלתי נשכח. סופר(ים) אהוב(ים): ניקולאס ספארקס. צבע אהוב: ירוק. פריט לבוש אהוב: ג'ינס גזרה ישרה מפול אנד בר, בהיר קלאסי. איבר שהכי מושך אותך: עיניים. אתה שמח כש: כייף לי. האם אתה חושב יותר מדי? כן. אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה? פלידייסיס, לוס אנג'לס, קליפורניה, ארה"ב. אדם מפורסם שפגשת: המון. באמת שהמון. לא מפרטת. האם יש לך אילו שהם חרטות? כן. קפה אהוב: אייס ארומה. ריח אהוב: וניל. מה מכעיס אותך: שהחברות נהיות ביצ'יותץ. מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: פוטושופ כישרון, תכונה השקעה. האדם שעושה לך הכי טוב: ידיד שלי. סגנון מוזיקה אהוב: בלדות. חדר אהוב בבית: שלי. מקום אהוב בעולם: קליפורניה. מקצוע שנוא: תנ"ך. מורה אהוב: המחנך שלי. אוהב את בצפר? לפעמים. נרדם בשיעורים? לא מצליחה. מעשן? חלילה. נפגע (רגשית) בקלות?כן. נותן מעצמך? לפעמים. לועס דברים? כן. אוהב להתקלח? לפעמים. חחח אוהב להתעטש? לא. שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)? כןןןןןןןןןן אוהב לצחצח שיניים? לא. אכפת לך מאיכות הסביבה? לא. קונה צרובים/צורב? צורבת סרטים וסדרות. אוהב לנסוע או הולך ברגל? לנסוע. ישן הרבה? כן. קשר לחפצים? כן. אוהב חולצות גזורות? כן. אוהב לטייל? לעפמים. אוהב כפכפים? כן. לובש בוקסר? לא. שמש או גשם? שמש. קר לך או חם לך? קרררררררררר ילדותי? לפעמים. חולם בהקיץ? לפעמים.

איזה אורך..

יאללה, רק שלא יימחק כמו שקורה בד"כ.. עבר: שם המורה בכיתה א': טובה הזיכרון הראשון שלך: דווקא מתאים לפורום הזה
הייתי בת 3 בוודברי קומון בניו יורק, יצאתי עם ההורים מחנות של באלי'ס (תארו לכן שאני זוכרת את שם החנות!) עם בלון אדום ביד, שאליו קשור מחלץ מגפיים. רצתי לחפש מכונת פחיות. עד היום יש לי משהו ממכונות כאלו.. האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני?: אני בטוחה שכן, אבל לא משהו חריג. אם נהגת לאכול דברים מוזרים?: כן, אני חושבת שכן.לפני כמה שנים אכלתי חביתה שעורבבה עם חמאת בוטנים. דווקא לא היה רע. המקצוע הראשון שנכשלת בו: אנגלית? המקצוע האחרון שנכשלת בו: פיזיקה. האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): פעם אחת, מניו יורק לארץ, בגיל 4 וחצי. איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת? אחלה:] השיר האחרון ששרת: בטח איזה שיר ילדים עם אח שלי.. הדבר האחרון שצחקת בגללו: בדיחה פרטית בארוחת ערב. הפעם האחרונה שבכית: אתמול, הייתי מתוסכלת מהכאבים והשיט של הניתוח שעברתי. גם נמאס לי להיות בבית והכל הצטבר.. האדם האחרון שראית: אבא שלי. הדבר האחרון שאמרת: "ממממ", לעצמי. עצמי, אגב, לא ענתה. הדבר האחרון שאכלת: אוריאו עם מילוי בטעם שוקולד. יאמ:] הדבר האחרון ששתית: מים. הדבר האחרון שקנית: חלב בסופר, היום בבוקר? השיר האחרון ששמעת: לא משהו שאני זוכרת.. הדיסק האחרון שקנית: לפני כמה שנים טובות.. בטח זה היה אחד של בריטני, או now כלשהו. הפעם האחרונה שעזרת לאמא: אני עוזרת כל הזמן בדברים קטנים.. לקחתי את אח שלי מהגן בצהריים, עזרתי להכין ארוחת ערב, כאלו.. הדבר הכי מטורף שעשית: שאלה קשה.. התשובה הבנאלית שלי היא באנג'י, שעשיתי פעמיים ומתוכננות עוד כמה פעמים:] גם הייתי כמה פעמים על רכבת ההרים הכי גדולה או מהירה בעולם (לא זוכרת אם הכי גדולה/גבוהה/מהירה, אבל היא מחזיקה בחלק מהתארים האלו). הווה: שיער נוכחי: אדמוני-ערמוני, קצת אחרי הכתפיים, לא מסופר, חצי ראש מגולח, מצולק ומלא בסיכות (איזה תיאור, בחיי><) ומכוסה בתחבושת וכובע אפור של פומה. לא מחזה סימפטי..
אבל אני אסתפר ויהיה טוב יותר:] בגדים נוכחיים: המון שכבות. חולצה ארוכה שחורה, מעל גופייה ארוכה באורך, מפוספסת דק בשחור ולבן, סוודר דק מפוספס עבה בשחור-כחול-אפור בהיר-אדום-צהוב של אנקס, ומעל הכל, רק בבית, סווצ'ר אדום ענק עם רקמה גדולה של באגס באני. מתחת יש סקיני ג'ינס כהה, גרביים צהובות בגוון של החולצה ונעלי בובה-מרי ג'יין שחורות מפלסטיק, עם אבזמים שחורים. תכשיטים נוכחיים: שעון-פופ מקסים של עליסה מארץ הפלאות וצמיד בית חולים שאני מסרבת לזרוק>< תמונת דסקטופ נוכחית: אין, הצבע ירוק כהה. חבר\ה? מה השאלה? אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: אח שלי? האמת, כרגע נוח לי לבד בחדר. האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? כן. כמובן. אחרת לא הייתי עונה על השאלון.. האם אתה עייף? לא. את מי אתה הכי רוצה לחבק? אח שלי:] ממה הכי נמאס לך? מהניתוח ומלהיות בבית כל הזמן. מצד שני, גם בצפר זה לא מציאה.. לא השנה. את מי היית רוצה להרוג? אף אחד. אולי רק ג'וקים, אם הם יעצבנו אותי. הכי פחות מהנה? אוה? עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות? אני לא יודעת. אולי בתחום מדעים-מחקר, אומנות, אופנה, הכל פתוח. הבעייה היא להחליט. איפה אתה הולך לגור? בטח בארץ או בניו יורק. כמה ילדים אתה רוצה? כמה:] באיזה סוג של מכונית תנהג? אין שאלות טובות יותר? איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום? במקום טוב. חושב הרבה על העתיד? כן. בעיקר בגלל שאי צריכה להחליט לאיזו אונ' ללכת בשנה הבאה, ומה ללמוד. מפחד ממנו? לא. רק סקרנית ומודאגת לגבי העתיד הקרוב. וקצת בכללי: להקה אהובה: אין ספר אהוב: מרד הנפילים/איין ראנד. גם "אנו החיים" ו"כמעיין המתגבר" של אותה סופרת נפלאים:] סופר(ים) אהוב(ים): איין ראנד:] אני אוהבת גם את עגנון (שהתחלתי לקרא רק בגלל הבגרות בספרות..). אני אוהבת המון סופרים, אבל איין ראנד יוצאת דופן. צבע אהוב: ירוק. פריט לבוש אהוב: סווצ'ר ענק עם רקמה של דמות/דמויות מדיסני או הלוני טונס. איבר שהכי מושך אותך: שפתיים? רגליים? אני חושבת שבעיקר חיוך, אז שפתיים. אתה שמח כש: טוב לי. האם אתה חושב יותר מדי? נראה לי שכן
אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה? פה, או בארה"ב. נראה לי שארה"ב.. אדם מפורסם שפגשת: יעל בר זוהר?
חני נחמיאס ריאיינה אותי והיו כמה מנחים של ערוץ הילדים (דאז, כשהייתי בכיתה ד' בערך.. זה היה בערך לפני 8 שנים..). האם יש לך אילו שהם חרטות? על מה? תמיד יש חרטות על דברים מסויימים. קפה אהוב: אייס קפה. הוא היחיד שאני מסוגלת לשתות. ריח אהוב: ריח של מקלחת, של דאודורנט פריחת תפוח (או שזה פריחת הדרים?) של ליידי ספיד סטיק, ריח של שוקולד. יש הרבה ריחות. מה מכעיס אותך: אני>< מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: אני לא אוהבת את השאלות האלו. אבל אני מניחה שהשכל שלי.. בשאר הדברים אני די דפוקה. האדם שעושה לך הכי טוב: אבא שלי, נראה לי. סגנון מוזיקה אהוב: אין ממש. אולי היפהופ. חדר אהוב בבית: החדר שלי:] מקום אהוב בעולם: הבית. וכמובן, סיקס פלייגס ניו ג'רסי
הבילוי האולטימטיבי:] מקצוע שנוא: הסטוריה, אבל זה רק בגלל המורה. את המקצוע אני דווקא אוהבת. מורה אהוב: המורה שהיה לי למתמטיקה. אבל כבר המון זמן הוא לא מלמד אותי, סיימתי עם מת' בכיתה י'. אוהב את בצפר? השנה ממש לא. טוב שזו השנה האחרונה.. בשנים קודמות כן. נרדם בשיעורים? כמעט. אני משחקת ארץ עיר וכמה-מילים-יש-במילה-ארוכה-אחת ומקווה שחושבים שאני כותבת. מעשן? לא. נפגע (רגשית) בקלות? תלוי ממי. נותן מעצמך? תלוי למי ולמה. כשצריך וכשאני רוצה, כן. לועס דברים? מכסים של עטים? כן>< אוהב להתקלח? מאוד
אוהב להתעטש? אוי לא.. ואני עוד רגישה לשמש, כל פעם שאני יוצאת החוצה יש לי מקהלה של אפצ'יקים. מילה מצחיקה, אפצ'יקים.. שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)? מאוד! אוהב לצחצח שיניים? לא. אכפת לך מאיכות הסביבה? בגדול כן, אבל אני לא חושבת או משקיעה בזה במיוחד. קונה צרובים/צורב? לא. אוהב לנסוע או הולך ברגל? אוהבת ללכת ברגל, אבל אני צריכה לנסוע כל יום כמעט באוטובוס. ישן הרבה? לא, אבל כשאפשר, אני מסוגלת לישון המון. קשר לחפצים? יותר מידי. אוהב חולצות גזורות? לא. אוהב לטייל? כן:] אוהב כפכפים? לא במיוחד. כפכפי אצבע מכאיבים לי בין האצבעות ואי אפשר לרוץ בהם, אבל אני מכורה לכפכפי-קרוקס-צהובים-עם שני פסים שלי:] לובש בוקסר? בוקסר צמוד, כתחתונים. רחד כפיג'מה. שמש או גשם? גם וגם, אבל יותר שמש. קר לך או חם לך? כרגע נעים לי:] ילדותי? מאוד:] חולם בהקיץ? כן.

Mardy Bum

New member
זה ממש ארוך;-;

עבר: שם המורה בכיתה א': לא זוכרת
הזיכרון הראשון שלך: יומולדת 4, עוגה עם דובדנים ושוקולדD: האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני?: לא ממש. אם נהגת לאכול דברים מוזרים?: O__ם לא, אבל אני צמחונית מגיל 7. המקצוע הראשון שנכשלת בו: אין לי מושג, אבל רוב הסיכויים שזה מתמטיקה. מתמטיקה
!! המקצוע האחרון שנכשלת בו: מתמטיקה.XD האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): פעמיים, אחת מפתח-תקווה לחור הנוכחי שאני גרה בו כיום והשנייה כשההורים שלי התגרשו^^. איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת? מיוסרטטטטט. סתם אממ, אני מניחה שבסדר, חוץ מהעובדה שבכיתה ה' הייתי מתוסבכת אחושרמוטה.XD השיר האחרון ששרת: לא שרה, לטובת אוזניי האנשים המסכנים והחלונות.XD הדבר האחרון שצחקת בגללו: לוווול הפעם האחרונה שבכית: אתמול בערב._. האדם האחרון שראית: אחותי. הדבר האחרון שאמרת: לא זוכרת~ הדבר האחרון שאכלת: בטח טוסט או משהו. הדבר האחרון ששתית: דיאט קולה. הדבר האחרון שקנית: לבלו וחוברות שירה. השיר האחרון ששמעת: Leave Before The Lights Come On של ארקטיק מאנקיז, שומעת כרגע
. הדיסק האחרון שקנית: The Black Parade של מיי כמיקל רומאנס. אחח, איזה בזבוז מיותר של 75 שקלים><. וכנראה מחר אני קונה אתהאוסף של פלסיבו
הפעם האחרונה שעזרת לאמא: אין לי מושג.XDD הדבר הכי מטורף שעשית: קראתי למורה פוסטמה. כמה נועז! הווה: שיער נוכחי: חום עם ברק ג'ינג'י, גלי, איכ עליו. X: בגדים נוכחיים: חח מה? O__O תכשיטים נוכחיים: לא הבנתי את השאלות
תמונת דסקטופ נוכחית: אלכס טרנר יאיא
חבר\ה? היה. לפני שבוע._. ~מדליקה נר זיכרון~ אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: לא מעניינכם. האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? כן, ללמוד למבחן הארור בהבעה. האם אתה עייף? לא ממש. את מי אתה הכי רוצה לחבק? - ממה הכי נמאס לך? מהבצפר המזורגג, מהחדר שלי, ומהמשפחה שלי באופן כללי><. את מי היית רוצה להרוג? אף אחד O__ם הכי פחות מהנה? ללמוד למתמטיקה>: עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות? עיתונאית. איפה אתה הולך לגור? טכנית, היכנשהו בארץ><. אבל יום אחד, לונדון אהובתי, יום אחד. כמה ילדים אתה רוצה?
באיזה סוג של מכונית תנהג?
איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום? לעסוק בעיתונאות או צילום, אהבה אמיתית, כנראה ילדים, להיות מאושרת. חושב הרבה על העתיד? כן. מפחד ממנו? קצת. וקצת בכללי: להקה אהובה: ממ, כעיקרון מיי כמיקל רומאנס אבל אחרי האלבום האחרון הם לא ממש My cup of tea. אז, כרגע, ארקטיק מאנקיז. ספר אהוב: האסופיתD: מה נו, גדלתי עליו. סופר(ים) אהוב(ים): אני פרו, לוסי מונטוגמרי. צבע אהוב: אין לי מושג. פריט לבוש אהוב: ג'ינס כהה. איבר שהכי מושך אותך: עיניים. עדיף ירוקות. אתה שמח כש: יש לי כסף?XD האם אתה חושב יותר מדי? כן, הו, כן. אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה? לונדוווווווון
. או היכנשהוא בארה"ב. אדם מפורסם שפגשת: פנינה רוזנבלוםXDDDD האם יש לך אילו שהם חרטות? ברור, למי לא? קפה אהוב: לא שותה קפה ריח אהוב: של.. בנאדם מסויים. מה מכעיס אותך: שקרים, צביעות [!!], זיוף. מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: שאני אעשה הכל בשביל האנשים שחשובים לי. האדם שעושה לך הכי טוב: - סגנון מוזיקה אהוב: המוון^^ אינדי, רוק אלטרנטיבי, סופט-רוק, פופ, פאוור-פופ, ארץ-ישראלי.. אני אוהבת הכל חוץ ממזרחית ומטאל. חדר אהוב בבית: המטבחXD. מקום אהוב בעולם: ברצלונה, לונדון, מונטריאול. מקצוע שנוא: מתמטיקה
מורה אהוב: - אוהב את בצפר? לאאאאאאאאאאאא נרדם בשיעורים? כןXD בדיוק אתמול מורה העירה לי על זה מעשן? איכס, לא. נפגע (רגשית) בקלות? בהחלט. נותן מעצמך? כן. לועס דברים? לא. אוהב להתקלח? כן. אוהב להתעטש? מי אוהב?
שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)? כן. אוהב לצחצח שיניים? כן?
אכפת לך מאיכות הסביבה? כן. קונה צרובים/צורב? לא. X: אוהב לנסוע או הולך ברגל? לנסוע. ישן הרבה? ממש לא. קשר לחפצים? כן. אוהב חולצות גזורות? לא. אוהב לטייל? כן. אוהב כפכפים? לא ממש. לובש בוקסר? לא. שמש או גשם? גשםםםם
קר לך או חם לך? חם. ילדותי? בהחלט. חולם בהקיץ? תמיד. קראת? תגיבי D:

Mardy Bum

New member
אוף אני כזאת מפגרתXD

שיער נוכחי: מוחלק, אסוף, קשת דקה שלא רואים. בגדים נוכחיים: ג'ינס בגוון רגיל, חולצה אפורה עם צווארון V והדפס מוזר של ברווז, סווטשירט שחור ענקי ומקודם ואנס אפורות. נו מה, אפשר לחשוב לאן הלכתי>: תכשיטים נוכחיים: שרשרת עם כתר.

Mardy Bum

New member
כי

א. הם שינו סגנון ובענק. חוץ מFLW ואולי Dead אף שיר לא דומה לסגנון הקודם שלהם. ולא, אני לא אוהבת את הסגנון החדש, הוא מלוקק, מיינסטריימי והמטרה שלו היא להשיג מעריצים נטו והאיכות שלו בהחלט מוטלת בספק [יש איכות, זה הרי מיי כמיקל, אבל בכל זאת מועטה מהדיסקים הקודמים]. זאת אומרת, אולי כן, אבל התחושה היא שבנוכחי הם השקיעו הרבה יותר בפוזה ובפרסום מאשר למילים [המאכזבות למדי במרבית השירים] ובלחנים. ב. אני אולי קטנונית, אבל כן, מרגיז אותי שמשמיעים אותם בגלגל"צ, מפריע לי שאנשים שעד לפני חצי שנה אמרו "אייייייכ" שומעים אותם בלי להתייחס בכלל למילים, או ללחן, או לעומק, אלא רק כי ג'רארד כוסון אש מגיל שש וכי הם מאוד IN עכשיו או ווטאבר. ג. הדבר ששבה אותי בMCR הוא העומק של השירים, בכל שיר ושיר יכולתי למצוא שורה להתחבר אליה. אני לא במיוחד מתחברת לאלבום החדש, למעשה, הקונספט שלו די מטריד, וחוץ מקנסר, טינאייג'רס ואולי מאמא לא מצאתי שיר מיוחד ולא נוסחתי באלבום, כולל דיסנצ'יינטד המבחיל שעושה לי חשק לבכות ולא מרגש, אלא כי הוא כל כך נוסחתי, המילים כל כך מאכזבות וההחלטה להוציא אותו כסינגל גם איכזבה אותי, זה רק מוכיח שהם הולכים על בטוח, על הנוסחה הפופית והאמינה, ולא לוקחים סיכונים עם שיר טוב ("מאמא" למשל) שאולי הקהל לא יאהב, אבל אמנות או לא אמנות? יא איזו חפירהD:

למעלה