זה ממש ארוך;-;
עבר: שם המורה בכיתה א': לא זוכרת
הזיכרון הראשון שלך: יומולדת 4, עוגה עם דובדנים ושוקולדD: האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני?: לא ממש. אם נהגת לאכול דברים מוזרים?: O__ם לא, אבל אני צמחונית מגיל 7. המקצוע הראשון שנכשלת בו: אין לי מושג, אבל רוב הסיכויים שזה מתמטיקה. מתמטיקה
!! המקצוע האחרון שנכשלת בו: מתמטיקה.XD האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): פעמיים, אחת מפתח-תקווה לחור הנוכחי שאני גרה בו כיום והשנייה כשההורים שלי התגרשו^^. איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת? מיוסרטטטטט. סתם אממ, אני מניחה שבסדר, חוץ מהעובדה שבכיתה ה' הייתי מתוסבכת אחושרמוטה.XD השיר האחרון ששרת: לא שרה, לטובת אוזניי האנשים המסכנים והחלונות.XD הדבר האחרון שצחקת בגללו:
לוווול הפעם האחרונה שבכית: אתמול בערב._. האדם האחרון שראית: אחותי. הדבר האחרון שאמרת: לא זוכרת~ הדבר האחרון שאכלת: בטח טוסט או משהו. הדבר האחרון ששתית: דיאט קולה. הדבר האחרון שקנית: לבלו וחוברות שירה. השיר האחרון ששמעת: Leave Before The Lights Come On של ארקטיק מאנקיז, שומעת כרגע
. הדיסק האחרון שקנית: The Black Parade של מיי כמיקל רומאנס. אחח, איזה בזבוז מיותר של 75 שקלים><. וכנראה מחר אני קונה אתהאוסף של פלסיבו
הפעם האחרונה שעזרת לאמא: אין לי מושג.XDD הדבר הכי מטורף שעשית: קראתי למורה פוסטמה. כמה נועז! הווה: שיער נוכחי: חום עם ברק ג'ינג'י, גלי, איכ עליו. X: בגדים נוכחיים: חח מה? O__O תכשיטים נוכחיים: לא הבנתי את השאלות
תמונת דסקטופ נוכחית: אלכס טרנר יאיא
חבר\ה? היה. לפני שבוע._. ~מדליקה נר זיכרון~ אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: לא מעניינכם. האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? כן, ללמוד למבחן הארור בהבעה. האם אתה עייף? לא ממש. את מי אתה הכי רוצה לחבק? - ממה הכי נמאס לך? מהבצפר המזורגג, מהחדר שלי, ומהמשפחה שלי באופן כללי><. את מי היית רוצה להרוג? אף אחד O__ם הכי פחות מהנה? ללמוד למתמטיקה>: עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות? עיתונאית. איפה אתה הולך לגור? טכנית, היכנשהו בארץ><. אבל יום אחד, לונדון אהובתי, יום אחד. כמה ילדים אתה רוצה?
באיזה סוג של מכונית תנהג?
איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום? לעסוק בעיתונאות או צילום, אהבה אמיתית, כנראה ילדים, להיות מאושרת. חושב הרבה על העתיד? כן. מפחד ממנו? קצת. וקצת בכללי: להקה אהובה: ממ, כעיקרון מיי כמיקל רומאנס אבל אחרי האלבום האחרון הם לא ממש My cup of tea. אז, כרגע, ארקטיק מאנקיז. ספר אהוב: האסופיתD: מה נו, גדלתי עליו. סופר(ים) אהוב(ים): אני פרו, לוסי מונטוגמרי. צבע אהוב: אין לי מושג. פריט לבוש אהוב: ג'ינס כהה. איבר שהכי מושך אותך: עיניים. עדיף ירוקות. אתה שמח כש: יש לי כסף?XD האם אתה חושב יותר מדי? כן, הו, כן. אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה? לונדוווווווון
. או היכנשהוא בארה"ב. אדם מפורסם שפגשת: פנינה רוזנבלוםXDDDD האם יש לך אילו שהם חרטות? ברור, למי לא? קפה אהוב: לא שותה קפה ריח אהוב: של.. בנאדם מסויים. מה מכעיס אותך: שקרים, צביעות [!!], זיוף. מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: שאני אעשה הכל בשביל האנשים שחשובים לי. האדם שעושה לך הכי טוב: - סגנון מוזיקה אהוב: המוון^^ אינדי, רוק אלטרנטיבי, סופט-רוק, פופ, פאוור-פופ, ארץ-ישראלי.. אני אוהבת הכל חוץ ממזרחית ומטאל. חדר אהוב בבית: המטבחXD. מקום אהוב בעולם: ברצלונה, לונדון, מונטריאול. מקצוע שנוא: מתמטיקה
מורה אהוב: - אוהב את בצפר? לאאאאאאאאאאאא נרדם בשיעורים? כןXD בדיוק אתמול מורה העירה לי על זה מעשן? איכס, לא. נפגע (רגשית) בקלות? בהחלט. נותן מעצמך? כן. לועס דברים? לא. אוהב להתקלח? כן. אוהב להתעטש? מי אוהב?
שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)? כן. אוהב לצחצח שיניים? כן?
אכפת לך מאיכות הסביבה? כן. קונה צרובים/צורב? לא. X: אוהב לנסוע או הולך ברגל? לנסוע. ישן הרבה? ממש לא. קשר לחפצים? כן. אוהב חולצות גזורות? לא. אוהב לטייל? כן. אוהב כפכפים? לא ממש. לובש בוקסר? לא. שמש או גשם? גשםםםם
קר לך או חם לך? חם. ילדותי? בהחלט. חולם בהקיץ? תמיד. קראת? תגיבי D: